2009 Mayıs Anneleri

Ay bittim bittim resmen :bbo: Bütün evi baştan aşağı temizledim :bbo: Allah'tan Defnoş'um huysuzluk yapmadı da rahat rahat yaptım. Ama ütüleri halledemeyeceğim bugün. Onlarda çarşambaya kalsın artık :1no2:

Çekilişte yapıldı oh iyi oldu. İsteyen annelere de hediye alabilir niye olmasın a.s

Defnoş uyusuda bi duş alsam. Fena terledim. Sonrada kısmetse tatlı yapacağım heyoooo hihoyyyt

kızlar akşam olsada gitsem durumu yağmurumu alsam evime ne güzel olur:)),

pınarcım maşallah defnemize sen temizlik yaparken annesini hiç üzmemiş

yorgunum kızlar göğüslerimde doldu bebişim emmediği için :(

çekilişimizde yapıldı isteyen annişler sadece bebeklere değil annelerede isterlerse alırlar hediye:)

kızlar sütüm yetmemiş duruma bugün hemen mama aldırdım yedekte bulunsun artık

fulyacım ben sana annemin adresini verecegim ben evde olmasamda annemler hep evdeler..

sende bana yaz adresi bekliyorumyerimseniben

ay banucum valla çok üzülüyorum sanada ama bugünler zor gelir zamanla alışırsın tatlım..

bide sütünü günlükmü sagıyorsun duruya??
iş yerinede götürsen pompanı orada da sagmaya dvm et bence fazladan sütün olur elinde hemde şişmez okadar. çok acır dimi benide emmiyo kızım ve çok şiştiler ve acıyolar:1no2:

kız sende ne enerji var valla ya
okurken ben yoruluyorum sen yorulmuyorsun hedelikafadulden

cnm benim kız da aynı seninki gibi yaptı çığlığı basıyordu memeyi almıyordu
2 gün deli gibi uğraştım
mememyi zorla verdim yalan değil
mamayı da mememin hemen yanından damlattım ağzına gelecek şelikde emdikçe mamayı yedi beni emdi
benden geliyor sandı
şimdi benide emmeye başladı
çok şükür sende nurten
ama olmazsada olma ne yapalım

valla ne şanslısınız hekaydirigubbakcemile2

birkaç kişi girerse ne o alacak tekrar mı çekiliş yapılacak hediyeleri ona göre alalımyerimseniben

hee bi de hem bebeişlere hemde anneye ufak bir hediye alabiliriz aslında
nasıl olur?:1rolleyes:

özlem çok ugraştım ama memeyi dilinle itiyo sütümü agzına sıkıyorum bi duraksıyo ama yinede almıyo,şekerli bişiler deneyecegim..
ama şimdi fazla yormak istemiyorum çünki hasta çok aglıyo ve aglayıncada ateşi çıkıyor yrn dr götürecegim bugün halide yok kuzumun ama keyfi yerinde gülüyoruz oynuyoruz..
offf onlar hasta olmasınlar inan dün aglamaktan başım agrıdı!! ilk defa ateşlendi kzum panik oldum...

[k] {n} [k];8284744 .!.:
fulyacım ben sana annemin adresini verecegim ben evde olmasamda annemler hep evdeler..

sende bana yaz adresi bekliyorumyerimseniben

ay banucum valla çok üzülüyorum sanada ama bugünler zor gelir zamanla alışırsın tatlım..

bide sütünü günlükmü sagıyorsun duruya??
iş yerinede götürsen pompanı orada da sagmaya dvm et bence fazladan sütün olur elinde hemde şişmez okadar. çok acır dimi benide emmiyo kızım ve çok şiştiler ve acıyolar:1no2:

canım önceden deepfreze attım stok yaptım şimdilik hersabah emziriyorum sağıyorum ilk önce annem yeni sağdığımı içiriyor üç saatte birde stoktan kullanıyor tatlım sağma makinam yanımda ama sağamıyorum çünkü çok kalabalık ve yoğun birde burda süt izni kullanınca ayrıca sağamıyorsun öyle bir yasa var uyduruk zaman kaybı oluyormuş benden öncekiler problem yaşadı bende akşam gider gitmez önce sağıyorum sonra emziriyorum duruyu
sorma nasıl acıyor sızlıyor tatlım

selaaam biz geldik.. en son tatilden döndük demiştim ama dayanamadık ve tekrar gidip geldik ama bu seferki kesin dönüş artık tatil faslı bayrama kadar bitmiştir bizim için... geçmiş çok birikmiş okumakla bitmeyecek gibi... bu çekiliş olayı nedir kızlar yaa ben yokken neler oldu yine benm niye haberim yok biri bana da anlatsın lütfeeen...

Birsen ben aldım adresleri ama sana özel gönderilmiyor ya bi bak bakalım.

Esra cekiliş yaptık hedıyeler gönderıyoruz birbirimize.Ama unutulanlar olmuş sizlerede yapılsın isterseniz.

selam kizlar a.s.

cekiliş yapildi he :) bana siribron cikmişşşş :) canim özelden yollarsin adresini ;)

sanki daha fazla kişi katilmişti..eksik olmasin kizlar listede :))) tatilde olanlar felan canimizi okumasin sonra :Pp sorumluluk kabul etmem söyliyim :Pp

dün annemler gelcek diye tüm işlerimi bitirdim :D cok sukur bugun rahatim..ögleden sonrada bi markete gittik kizcemle..ama taşirken öldüm..bide kangruda uyudu cadi :D yuvarlana yuvarlana geldik :D

ütüm var biraz..ama hava biraz daha serinlesin öyle yapcam..

aslinda saclarimida boyayacaktim ya..neyse onu yarin yaparim artik..

pinarcim sibelcim kolay gelsin kizlar..gerci bitirmişsiniz işinizi :D

birsencim hayirli olsun muslugun :D bol keyifli günler canim :)

gülhancim yegenine üzüldüm canim ya :( ama merak etmeyin zamanla gececektir inşaAllah..hele bi bora dillensin peşinde gezinmeye baslasin ;) sever onu muhakkak ;)

beyazcim esracim filizcim hoşgeldiniz kizlar a.s.

hasta bebişlere tez zamanda şifalar inşaAllah a.s.

Tubacım sağol inşallah düzelir.Ne yapıcağımızı sasırdık barbıe makyaj takımı istedi sabah gıttım onu aldım.Annesıde Boraya hedıye aldırmış.Tel de söyluyor Boraya hedıye getırıcem dıye.Yavas yavas alıştırıcaz bakalım.

nurtencim canim stres yapma lütfen..serrada gecen hafta ne meme ne mama yemedi..sütüm azalmişti iyice..mamaya döndüm onuda istemedi..sonra annem geldi mamayi koyu yapti..yani 150cc suya 5 kaşik mama atiliyor ya..annem 6 attirmaya basladi..ondan beridir cok sukur yiyor mamayi..bende artik öyle yapiyorum..120 yaptigimda 5kasik,150 yaptigimda 6kasik mama koyuyorum..

beyazcim sütün azalmiş galiba..canim lütfen moralini bozma..gecen hafta benimde cok azaldi..neyseki zeynep mama yiyormus..serra mamada yemiyordu..delircektim nerdeyse 1-2 gün..moral sütü arttiran en önemli şey canim..gece emzir..sonra sabaha kadar bekle..sabah emzir aksama kadar bekle..ben böyle yaptim..süt birikti iyice ozaman kizlar rahat rahat emiyor..gögüste az süt varken dayama cocuga..hepten sinirleniyorlar cünkü..mamaya alişir hepten sütünü birakir diye düşünme..alişsa serra alişirdi..dogdugu günden beri biberon kullaniyorum,mama veriyorum..ama gözü hep bende..hiç takma kafana..sütün gelir foşur foşur inşaAllah tez zamanda ;)

Tubacım sağol inşallah düzelir.Ne yapıcağımızı sasırdık barbıe makyaj takımı istedi sabah gıttım onu aldım.Annesıde Boraya hedıye aldırmış.Tel de söyluyor Boraya hedıye getırıcem dıye.Yavas yavas alıştırıcaz bakalım.

alişir alişir hiç caninizi sıkmayin ;) sonradan bi bakicaksiniz borasiz duramiyor,cok seviyor ;)

[k] {n} [k];8284867 .!.:
özlem çok ugraştım ama memeyi dilinle itiyo sütümü agzına sıkıyorum bi duraksıyo ama yinede almıyo,şekerli bişiler deneyecegim..
ama şimdi fazla yormak istemiyorum çünki hasta çok aglıyo ve aglayıncada ateşi çıkıyor yrn dr götürecegim bugün halide yok kuzumun ama keyfi yerinde gülüyoruz oynuyoruz..
offf onlar hasta olmasınlar inan dün aglamaktan başım agrıdı!! ilk defa ateşlendi kzum panik oldum...
ay cnm ya geçmiş olsun
dr.a da sor bakalım o ne önerecek bu dururm için
zor bir durum ya
hem bebeişlerimize hemde bize:sinifsinif:
nurtencim canim stres yapma lütfen..serrada gecen hafta ne meme ne mama yemedi..sütüm azalmişti iyice..mamaya döndüm onuda istemedi..sonra annem geldi mamayi koyu yapti..yani 150cc suya 5 kaşik mama atiliyor ya..annem 6 attirmaya basladi..ondan beridir cok sukur yiyor mamayi..bende artik öyle yapiyorum..120 yaptigimda 5kasik,150 yaptigimda 6kasik mama koyuyorum..

beyazcim sütün azalmiş galiba..canim lütfen moralini bozma..gecen hafta benimde cok azaldi..neyseki zeynep mama yiyormus..serra mamada yemiyordu..delircektim nerdeyse 1-2 gün..moral sütü arttiran en önemli şey canim..gece emzir..sonra sabaha kadar bekle..sabah emzir aksama kadar bekle..ben böyle yaptim..süt birikti iyice ozaman kizlar rahat rahat emiyor..gögüste az süt varken dayama cocuga..hepten sinirleniyorlar cünkü..mamaya alişir hepten sütünü birakir diye düşünme..alişsa serra alişirdi..dogdugu günden beri biberon kullaniyorum,mama veriyorum..ama gözü hep bende..hiç takma kafana..sütün gelir foşur foşur inşaAllah tez zamanda ;)

sağol cnm
benim zaten 1 aylıkken başlamıştı azalmaya
şimdi iyice azaldı bakalım inş düzelir:Saruboceq:

selaaam biz geldik.. en son tatilden döndük demiştim ama dayanamadık ve tekrar gidip geldik ama bu seferki kesin dönüş artık tatil faslı bayrama kadar bitmiştir bizim için... geçmiş çok birikmiş okumakla bitmeyecek gibi... bu çekiliş olayı nedir kızlar yaa ben yokken neler oldu yine benm niye haberim yok biri bana da anlatsın lütfeeen...

canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl

Kızlar çekilişe beni eklemedinizmi:oklava: neyse birdahakine artuk,öyle yorgunumki hiç birşey yapmak içimden gelmiyor 3 posta çamaşır attım başkada bişey yapmadım

Back
X