nurtencim canim stres yapma lütfen..serrada gecen hafta ne meme ne mama yemedi..sütüm azalmişti iyice..mamaya döndüm onuda istemedi..sonra annem geldi mamayi koyu yapti..yani 150cc suya 5 kaşik mama atiliyor ya..annem 6 attirmaya basladi..ondan beridir cok sukur yiyor mamayi..bende artik öyle yapiyorum..120 yaptigimda 5kasik,150 yaptigimda 6kasik mama koyuyorum..
beyazcim sütün azalmiş galiba..canim lütfen moralini bozma..gecen hafta benimde cok azaldi..neyseki zeynep mama yiyormus..serra mamada yemiyordu..delircektim nerdeyse 1-2 gün..moral sütü arttiran en önemli şey canim..gece emzir..sonra sabaha kadar bekle..sabah emzir aksama kadar bekle..ben böyle yaptim..süt birikti iyice ozaman kizlar rahat rahat emiyor..gögüste az süt varken dayama cocuga..hepten sinirleniyorlar cünkü..mamaya alişir hepten sütünü birakir diye düşünme..alişsa serra alişirdi..dogdugu günden beri biberon kullaniyorum,mama veriyorum..ama gözü hep bende..hiç takma kafana..sütün gelir foşur foşur inşaAllah tez zamanda