Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eylülde başlayacağım şu stoklama işin bi anlatsana bana nasıl yapıyorsun ne kadar kalıyorcanım bende ekımde baslıcam sımıden sagıp stoklıyorum nubby nındı sanırım sılıkonlu bıberonu var anne gögsü gıbı bıberon ıcmeyen bebekler bıle ondan emıyomuş bı dene bence mastıt olursun valla sabahtan aksama kadar sagmazsan gögsünü boş bı oda ayarlat kendıne mudurle konusup bence kaydirigubbakcemile5
anlatayım şu taşınma işini bizim bu ev çarşı içinde 2 oda bi salon ev fena değil neyse kombiyi ev sahibi değiştirmem kendin al dedi bize ev ısınmıyor geçen sene 600 bakımına verdik ufoyla takviye ettk hep neyse hesapladık kombi 2bin lira petek su tesisatı falan 500 buluyo-du annemde geliyor şimdi evini satamadı kiralık ev baktık 600 bizimki 700 battık yani bizde taşınmaya karar verdik annem evini satıp ev alana kadar benim işyerine yakın daira bakıyor eşim 3+1 ler en fazla 500 annem için baktıklarımız 300 yani hem artık Türkizede oda lazım ev küçük olacak bize ondan eşim taşınalım dedi bi heyecan eve bakmaya başladı.böyle yani bi telaş içine girdik Allahtan hayırlısını diliyorum.bide işime yakın olursa minübüs derdindende kurtulcam en az 1 saat daha fazla evde olcam hem minübüse yürüyodum indikten sonra 10 dk işyerine bide bekle gelsin dolu oluyo zordu yani böyle daha rahat olucam biraz merkeze uzak artık napalım neyse böyle işte
günaydın herkese nasılsınız kızlar iyi haftalar bende cumartesi durumu kontrole götürdüm doktorumuz pozifif bir adam kızım 6620 kiloda 62 cm boyuda maşallah dedi:))
bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz ek gıdaya geçiş için bilgi verecek
dün alışveriş merkezine gittik eşim annemler falan iki üç saatimiz orada geçti kızlarımın keyfi yerindeydi çok şükür bugünde işe geldim
işe başlayacak arkadaşlar sütünüz varsa muhakkak stok yapıp deepfereze atın
birsencim Allah güç kuvvet versin tatlım iki çocukla uğraşmak gerçekten zor biliyorum
beyazcım zeynebin iyi olmasına sevindim maşallah
tweety günaydın canım
günaydın kızlar bugün doktora gittik rota aşımızı olduk aslında geç kaldık ama aşı o kadar pahalı ki... ay sonuna doğru ols olurmu diye sorunca doktor da olur demişti o yüzden yeni yaptırdım....tabi oğlum mama + meme olarak beslendiği için 15 gün sonra ek gıdaya başlıcaz dedi...bi sürü şey sordum ama bişiyi unuttum şimdi ek gıdaya başlayınca mama verme olayı nasıl olucak...emzirmeye devam ek gıda vericem peki mama?? muhtemelen ilk zamanlar ek gıdaya alışana kadar veririm ama sonra da vericekmiyim mama? bide ne sıklıkta? bi öğün ek gıda bi öğün mama mı veriyim ne dersiniz? özellikle birsencim sen epey oldu başlayalı yardımcı olursan sevinirim... tabi sonrasında da tarifler konusunda yardım isticem....
günaydıııın arkadaşlar bizde kslktık kızımla emiştik şimdi oynuyoruz uyursa kahvaltı yapıvam
tutkun kız cmrt olursa bende gelirim çok iyi olur valla bu arada yapılacak bişe varsa da soyle yapalımmbirsenin dediği gibi çeyiz meyiz:))
birsen kız ay sen anlattın ben yoruldum hepsini aynı güne sığdırma ütüyü bırak mesela yada silme süpürmeyi
bu arada ben sabah sabah kalktım kızım dönencesiyle oynarken evi sildim ütüyüde dün yapmıştım bugün işim yok sadevce yemek yapıcam
beyazcım geçmiş olsun canım atlattınız çok şükürr
buzlukta ne kadar kalıyo canım sütlergünaydın herkese nasılsınız kızlar iyi haftalar bende cumartesi durumu kontrole götürdüm doktorumuz pozifif bir adam kızım 6620 kiloda 62 cm boyuda maşallah dedi:))
bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz ek gıdaya geçiş için bilgi verecek
dün alışveriş merkezine gittik eşim annemler falan iki üç saatimiz orada geçti kızlarımın keyfi yerindeydi çok şükür bugünde işe geldim
işe başlayacak arkadaşlar sütünüz varsa muhakkak stok yapıp deepfereze atın
birsencim Allah güç kuvvet versin tatlım iki çocukla uğraşmak gerçekten zor biliyorum
beyazcım zeynebin iyi olmasına sevindim maşallah
tweety günaydın canım
gunaydın hanımlar
3 gundur falan gıremedım sanırım cok yazmıssınız yıne ama neyse gecmıse bı ara bakarım artık
herkescıkler ıyıdır ınsallah
benım ogluma ya nazar degdı yada artık huyu degıstı oglum uyanıkken devamlı kucak ıstıyor yemek yerken kucagımda oturmak ıstıyor bıde babasına yalanarak bakıyor canımı cekıyor yavrumun nee
işi gücü oturmaya calısmak valla bende minderlerı dızıyom etrafına oturtuyorum artık
oyun halısını cok sevmedı bızımkı onda bıle durmak ıstemıyor
bengicim altı aya kadar saklanabiliyor süt saklama poşeti almıştım ben onunla hergün sağıp üzerine tarih yazıp attım deepreeze kullanmadan bir gün önce buzdolabı kısmına alki ani sıcaklık değişimi yaşamasın sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olabilirim
ahsennnnnnnnnnn yiyenim yerim seni ben prenses olmuş bitanem benim