• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

bengıcım senıde sarmış iş telaşı once pompanı temın et ben medelanın elekt pompasını kullanıyorum çokta memnunum emzırdıkten sonra kalanını sag at dolaba ılerıde lazım olacak cunku işe başlayıncada 1gun onceden dıpfrezden dolap kısmına cıkartırsın orda buzu çözülür sonra denızın içecegı kadar suda ısıtır verırsın kım baskacak bebıse ayarladınmı?

bengicim benmari usulu ısıtılıyor önce suyu ısıtıyorsun sonra ısıttığım suyu bakşa kaba aktarıp içeçeği biberonu içine bırakıyorsun ısınıyor hemen canım
bende medela kullanıyorum canım

hafta sonu farkettımkı bu ramazan bana yaramadı etrafımdakı herkez oruclu olunca bende ıyı beslenmıyorum sutum yetmemeye basladı ınsallah duzelır ya dun cok korktum kızımı ac bırakacam dıye rabbım yardım ettıde yollarda sefıl olmadım

Günaydin Kizlar,

Yazamadim iki gündür, ara ara bakip okumakla yetindim sadece.

Birsen'cigim, Alis icin cok üzüldüm, umarim tekrarlamaz bir daha. Cok gecmis olsun.
Özlem'cigim,Umarim kizin hizla iyilesir. Cok gecmis olsun.
Sibel, Evet aynen bende senin gibi düsünüyorum canim, alis-veris müthis bir desarj.
BengiMaalesef oglumun uyku düzeni bozuldu canimÇok üzgünüm çoook
SemaAyni olay benimde basima geldi tatilde. Anneme birakip 1 saatligine disari ciktim, geldigimde oglum öyle cok agliyordu ki, benim geldigimi algilamadi bile. Hickiriklari saatlerce kesilmedi ve öyle cok üzülmüstüm ki haline. Ama kaynananin cocugun gözlerini tülbentle baglamasi cok komikkaydirigubbakcemile3
Esen'cigim,Doruk dogduktan sonra yazamiyorum pek. Sadece ona günlük tutuyorum o kadar.
Basiniz sagolsun Pinar'cigim.
EsraTesekkür ederim canim. Hediye olarak, dereceye giren ve benim öykümünde icinde oldugu 35 öykünün kitap halini yollamislar.

Kizlar benim oglumun uyku düzeni bozuldu ya, yan yatmak istiyor sürekli. Dönecegim diye deli oluyor ve o arada uykusu kaciyor. Yan yatirma yastigi almam gerekiyor sanirim. Simdiye kadar, Sirt üstü yatiyordu ve gece uyanmiyordu hic. Iki gündür 3'de uyaniyor, oynamak istiyor emdikten sonra. Gülüyor, tepiniyor falan. Offf, umarim sürekli yapmaz böyle.

bigudicim korkma streste sütün azalmasında en büyük etken bol bol sıvı al havuç suyuda sütü arttırıyor ısırgan çayı rezene falan iyi geliyor şekercim semizotu :))))

kıvılcım günaydın canım nasılsın

yap tabi bitanem yarasın bol sütlü günler bizimle olsun

kızlar arkadaşımda hamile iki buçuk aylık ama maddi durumları çok kötü :((( bakalım hayırlısı

sağol kıvılcım cnm

neyse kızlar sanırım işlerimi halledeceğim alişim uyuyorrr mutfağın kilimini silkeledim sildim bulaşıklarıda hallettim şimdi ömer ağladı mama veriyorum eğer ömer mamayi yiyene kadar aliş kalkmazsa yatak odamı siler süpürürüm.......salonuda balkonu ellemeyecem ......ütüyü bide yarın ütü yaparım bugün işler biterse

yap tabi bitanem yarasın bol sütlü günler bizimle olsun

kızlar arkadaşımda hamile iki buçuk aylık ama maddi durumları çok kötü :((( bakalım hayırlısı

yapma yaaaa tuhhhhh kabul ederse bebeklerimizin ufalmışlarını yollarız herkes iki parça yollasa dünya kıyafet olur kaç gün giyoyolarki hem

doğum ne zamana denk geliyor

canım birsencim aslında olabilir kızında çocuğunda durumu kötü malesef :(( kız daha testlerini yaptıramamış neyse ben cumartesi götüreceğim doktorada testlerini yaptıracağım
kabul eder yani mecbur eder hiç kolay değil valla iş yerinde çaycı arkadaşım canım çocukta maaş alamıyormuş kriz nedeniyle hamilelik falan varsa büyük beden kullanmadığınız giyer kızlar ramazanda sevap kazanalım ne dersiniz

:oklava:birde yabancılama çıktı başımızaki sormayın ramazanın ilk günü kaynanama gittik sen bir başladı ağlamaya taaa gelinceye kadar ağladı senağlama

bu arada size bişey anlatayımda gülün:roflol:ben hülyacımın hediyesini almaya çarşıya gittim tabi mehmeti kaynanama bıraktım oda uyuyodu uyanınca bakmış ben yokum onuda yabancılamış tam iki saat ben gelene kadar yüzüne bakmış bakmış ağlamışmafoldumben ne yemiş ne içmiş kadın napsın artık bakmış katılıyo çocuk tutmuş gözlerini tülbentle bağlamış delikafadulden:olmaz:bi geldim coçuk uyuya kalmış halsiz düşmüş yavrum şişmiş yüzü gözü ağlamaktan bana baktı baktı içini çekti dudağını büktü sen niye beni bıraktın dercesine buda bana ders oldu artık bidaha bırakmam o kadında korkmuş bidahada bakamaz zaten :sm_confused:a.s.:kahve::enbuyukkk:

Keşke yanında alsaydın canım ya benimkide arada yapıyor sonra bütün gün mızmızlanıyor.

ayyy esenim bu kadın başa bela aksam saat 1 geldik merdivenden önden eşim çıkıyor kucağında ali
sen kadın dışarı çık ben bir merdiven aşağıdayım ......kocama bişiler diyooo eşimde abla sen ne diyorsun yaa ben hastaneden geliyorum diyor ama bu arada yukarı çıkıyorrr

dedim ne diyor sana ...adamların birini çıkaracakmış

dedim o kadına sert bi ters yapmazsan aşağa inerim kavga ederim dedim......

gerizekalıı kadın yaaa inanmıyorum yaa yapıştııı

Ne kadınmış yahuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

Kızlar selam. Hemen yazıp çıkıcam.

Dün akşam tam iftarımızı yaptık, mutfağı bile toplamadan Defnoşu yıkadık. Uyutacağım sırada telefon geldi. Eşimin eniştesi vefat etmiş köyde. Bizde apar topar hemen kayınvalidemlere geldik. Akşam onlar köye gittiler. Bizde görümcem ve kayınbiraderim var diye burda kaldık. Gece gelicekler k.validemler. Bugünde burdayız yani. Bilgisayarı açık görünce yazayım hemen dedim.

Ayıpo olmasın millete ben kaçar a.s.

Başınız sağolsun tatlım.

kızlar selam... ya ben bi kendime gelip deyazamadm kaç gündür geçmişi de okuyamadım hiç... herkes iidir inşallah... pınarcım başınız sağolsun beyazcım sizede geçmiş olsun biran önce atlatır bebeğin inşallah...
biz iiz oluşumla çok şükür... dün eşim şehirdışına gitti bugün akşam gelecek... cuma günü allahtan kardeşim geldi erdekten de yalnız kalmadık oğlumla...
birazdan dışarı çıkcaz kardeşim niyetli canı evde yapılamayacak bişiler istedi:))) çıkmadan bi bakim dedim...

Oh ne güzel kardeşin gelmiş yanlız kalmamışsın.Tek başına evde çok bunalırdın

pınarım başınız sağolsunnn

bizde şimdi geldik marketten eşim benim bunaldığımı anlayınca götürdü

direk kavonoz meyvelerine saldırdım neyseki hippin çeşidini buldum özellikle havucu buldum milupanın bebelacın meyve karışımlarından aldık...

milupanın sütlecanı aldık....hipin değişik bi muhallebisini buldum o reonda milupanın satış elamanı vardı onla baka baka aldık miluba muzlu armutlı tahıllı küçük muhallebisini aldım.....

hippin pirincini yemediler bende yeni muhallebisi ile karıştırıp verecem ....

bide milupanın satış temsilcisi 6 tane tek kullanımlık devam maması verdi...

kotex aldım havlu verdi.......yufka aldım lavaş hediye etti....

neyse baya aldık kavonoz meyvesi hesap kesime kadar yetecek inş...sonra bidaha alacaz

heee meyve suyuda aldık veletlere dördüncü aydan itibaren olanlardan

şimdi veletler uyudu kıyma çıkardım inş.hemen çözülür

siboşşş kızz yufka böğreği yapacam inş.olacak....ben ya çok becerikliyim yada değilim

yaaa yufkadan böğrek yapamıyorum yaa

Börek nasıl oldu bacım :uhm: Bu arada marketide toplamışın gene kaydirigubbakcemile3

selam kızlar

birsencim alişe çok egçmiş olsun iyiki bir şey yokmuş

esencim senin kızın geç yatıyor canım bence iki kere kalkmana gerek yok ama sen bilrisn bir doktora sor istersen benimm kız 10.30 gibi yatıyor ben o yüzden iki defa kalkıyorum

tutkuncum güzel türkizimin hediyesini aldık dün annesi yarın göndercez inş bu arada kına işi süper bence bende gelirim inş bir mani çıkmadıkça

pınarcım başınız sağolsun

ben de iftara haızırm kızlar etli nohut pilav mantar sote cacık ve çorba yaptım

eşim içerde kıza masal okuyor çok yorgunum bugüüün

ya ben işe başlıycam ya kız 4.5 ayık olucak sütümü sağmıyorum ya ben sağsam mı şimdiden hiç depo yapmadım buzluğa acaba donmuş süt sağlıklımı ya
bide kızım hiç biberondan içmdedi o zaman içermi acaba
bide çalışan anneler gündüz süt sağıyormusunuz ben iş yerinde sağabilrim ama hijyen olmaz çünkü ancak lavaboda sağabilirm o sütüde kızııma içiremem acaba gece ve akşam geldiğimde sağdığım sütler defnoşa yetermiki ya çalışan anne olmak ne kadar zor ya yada çalışan annelerin bebekleri neden hep bir şeylerden eksik büyüyor benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bende hiç depo yapamadım canım senin sütün varken muhakkak depola.Sorma şöyle doğru düzgün alamıyorlar ne kadar sütün olsada işe başlama zorunluluğu nedeniyle gene anne sütünden eksik kalıyorlar.Keşke doğum izni 1 yıl olsa kaydirigubbakcemile3

Ay sormayın kızlar dünden beri delirdim galiba taşınıyoruz evden beynim döndü yani ev bakıyor eşim neden diyceksiniz sonra anlatırım
gelelim şu kına işine yazdım kaçtım oldu kın 6 ay olunca yapılıyor ben diyorum ki gündüz yaparım 29 Ekim günü olabilir yada ekim sonu kasım başı olur.Hafta sonu olur zaten taşınsam bile Kaynarca pendik yani o taraf olucak E5 ten ulaşım rahat olur önemli olan netleştirelim zamanı ve kınayı gerisi kolay.Zaten benim evde müsait oluruz rahat olur bebekler içinde karşıdanda Mecidiyeköyden ve Cevizlibağdan bu tarafa otobüs var hem oturarak gelebilirsiniz erkek bebeklerede fesmi yaptırsak siz okeyleyin yeter
Bu arada KIVILCIM öykünü çok beğendim tekrar tebrik ederim hediye ne göndermişler kız?
Beyaz geçmiş olsun tekrar
Dırım sanada geçmiş olsun
pınar yine haöaratlık yapıyorsun galiba
sibelcim okulun tatil olduğu bigün yaparız.
mutahara marlinle komşuyuz zaten
civciv ve knk dırım bi güzergah belirleriz sizede tabi Esende var başka kimler var?bide şimdi çalışmaya başlayan arkadaşlarda artık giriyor kk ya güzel bi organizasyon yapalım.
eşimden pc yi zor aldım ev bakıyor netten yine gelirim.

anlatayım şu taşınma işini bizim bu ev çarşı içinde 2 oda bi salon ev fena değil neyse kombiyi ev sahibi değiştirmem kendin al dedi bize ev ısınmıyor geçen sene 600 bakımına verdik ufoyla takviye ettk hep neyse hesapladık kombi 2bin lira petek su tesisatı falan 500 buluyo-du annemde geliyor şimdi evini satamadı kiralık ev baktık 600 bizimki 700 battık yani bizde taşınmaya karar verdik annem evini satıp ev alana kadar benim işyerine yakın daira bakıyor eşim 3+1 ler en fazla 500 annem için baktıklarımız 300 yani hem artık Türkizede oda lazım ev küçük olacak bize ondan eşim taşınalım dedi bi heyecan eve bakmaya başladı.böyle yani bi telaş içine girdik Allahtan hayırlısını diliyorum.bide işime yakın olursa minübüs derdindende kurtulcam en az 1 saat daha fazla evde olcam hem minübüse yürüyodum indikten sonra 10 dk işyerine bide bekle gelsin dolu oluyo zordu yani böyle daha rahat olucam biraz merkeze uzak artık napalım neyse böyle işte

Size uygun olacak olması güzel şimdiden hayırlı olsun tatlım.Uygun bir tarihte olursa kesin gelirim canım.Fes işini anlamam sen adet neyse onu söyle bizde yapalım.Ayrıca Türkize çeyizlik bişeylermi yapılması gerekir cahiliğime verde bi bilgilendir merak ettim.

günaydınlarrrr

gece sahurdan sonra uyumak istiyorum şöle 9 kadar ama ne mümkün yaa

ömer nasıl ağlıyor ciyak ciyak hemen mama yaptım ama regli olduğumdan pedimi değiştirmem gerekti

ayyyyyyyy durmadı çocuk mecbur değiştirdim yaklaşık 10 dk.biberonu ağlamaktan algılamadı göğüsüme bastırdım sakinleştirdim...sonra yedi mamayı 100 cc yedi uyudu tam uyuyayım dedim bu sefer alii ağlıyo onada mama altını değiştir onun gözler felfecir okuyo uyumaz o ömer kalkar öle uyur annemi nasıl uyutmasak taktiği bu....

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum......hergün bişiler yapıyorum ama ne ev toplu ne iş bitiyor

bikere şu ek gıdaya geçişten beri her ek gıda yiyiş bir üst değiştirme tabi bizde iki tabi medillerde var bide altlarına battaniye atıyorum püskürtmekten onlarda batıyor........

kocamda sağolsun her defasında gazı çıksın diye onları sırtına alıyor onun üstüne de batıyor gaz çıkarınca.....yani dün sadece 3-4 sıfır yaka çıktı...........alişin burnu kanayınca yatak koruyucusu nevresimler yıkandı........iki sepet çamaşır var. ......

kendimi yorgun ve yetersiz görüyorum artık ......bugün yapmaya çalışacağım işler

1)bulaşık makinasını boşalt ,pisleri at
2)evi süpür sil
3)çamaşırları katla,
4)makinaya çamaşır at
5)ütü yap
6)yemek yap

bunların hepsini yapmak bi yana adet olduğumdan kanrım ağrıyoo halim yok ve artı uykusuzum

bunların dışında sürekli mama yap yedir ,muhallebi yap yedir üstlerini değiştir altını değiştir

battılar hadi yıkan ..........aksam olur .......ama bide bunları yapmam için bana ,izin vermelilerrrrrr

bide gece rüyamda alişimi gördüm yüzü doğduğu günkinden daha küçük boynu ve kolları bir ip gibi

şok oluyorum görünce benim oğluma ne oldu diyorum böyle doğdu diyolar zor kalktım yaaa yatakadan

Hayır olsun rüyan ne demek acaba bi baksana tabirlere.İşler içinde kendini çok yıpratıyorsun bırak olduğu kadarı olsun eskisi gibi düzen kurmayı bekleme tatlım işler bitmez ama sen bu hızla kendini bitiricen :olmaz:

günaydıııın arkadaşlar bizde kslktık kızımla emiştik şimdi oynuyoruz uyursa kahvaltı yapıvam

tutkun kız cmrt olursa bende gelirim çok iyi olur valla bu arada yapılacak bişe varsa da soyle yapalımmbirsenin dediği gibi çeyiz meyiz:))

birsen kız ay sen anlattın ben yoruldum hepsini aynı güne sığdırma ütüyü bırak mesela yada silme süpürmeyi

bu arada ben sabah sabah kalktım kızım dönencesiyle oynarken evi sildim ütüyüde dün yapmıştım bugün işim yok sadevce yemek yapıcam

beyazcım geçmiş olsun canım atlattınız çok şükürr

Afiyet olsun tatlım

gunaydın hanımlar
3 gundur falan gıremedım sanırım cok yazmıssınız yıne ama neyse gecmıse bı ara bakarım artık
herkescıkler ıyıdır ınsallah
benım ogluma ya nazar degdı yada artık huyu degıstı oglum uyanıkken devamlı kucak ıstıyor yemek yerken kucagımda oturmak ıstıyor bıde babasına yalanarak bakıyor canımı cekıyor yavrumun nee
işi gücü oturmaya calısmak valla bende minderlerı dızıyom etrafına oturtuyorum artık
oyun halısını cok sevmedı bızımkı onda bıle durmak ıstemıyor

Yağızda sürekli oturmak sağı solu seyretme derdinde ama bizimki oyun halısını çok seviyor ona atıyorum 30 dk muhakkak oynar.Aynasına bayılıyor.Seninki neden sevmedi acaba?

hafta sonu farkettımkı bu ramazan bana yaramadı etrafımdakı herkez oruclu olunca bende ıyı beslenmıyorum sutum yetmemeye basladı ınsallah duzelır ya dun cok korktum kızımı ac bırakacam dıye rabbım yardım ettıde yollarda sefıl olmadım

Aynen bende kimse yemezken benim içimdende gelmiyor.:sinifsinif:

Günaydin Kizlar,

Yazamadim iki gündür, ara ara bakip okumakla yetindim sadece.

Birsen'cigim, Alis icin cok üzüldüm, umarim tekrarlamaz bir daha. Cok gecmis olsun.
Sibel, Evet aynen bende senin gibi düsünüyorum canim, alis-veris müthis bir desarj.
BengiMaalesef oglumun uyku düzeni bozuldu canimÇok üzgünüm çoook
SemaAyni olay benimde basima geldi tatilde. Anneme birakip 1 saatligine disari ciktim, geldigimde oglum öyle cok agliyordu ki, benim geldigimi algilamadi bile. Hickiriklari saatlerce kesilmedi ve öyle cok üzülmüstüm ki haline. Ama kaynananin cocugun gözlerini tülbentle baglamasi cok komikkaydirigubbakcemile3
Esen'cigim,Doruk dogduktan sonra yazamiyorum pek. Sadece ona günlük tutuyorum o kadar.
Basiniz sagolsun Pinar'cigim.
EsraTesekkür ederim canim. Hediye olarak, dereceye giren ve benim öykümünde icinde oldugu 35 öykünün kitap halini yollamislar.

Kizlar benim oglumun uyku düzeni bozuldu ya, yan yatmak istiyor sürekli. Dönecegim diye deli oluyor ve o arada uykusu kaciyor. Yan yatirma yastigi almam gerekiyor sanirim. Simdiye kadar, Sirt üstü yatiyordu ve gece uyanmiyordu hic. Iki gündür 3'de uyaniyor, oynamak istiyor emdikten sonra. Gülüyor, tepiniyor falan. Offf, umarim sürekli yapmaz böyle.

Yan yatırma yastığı çok rahat oluyor ben yağız doğduğu günden beri kullanıyorum.zemuszemus

Doruk salincaginda sallanirken sizdi kaldi, bende biraz firsattan istifade uyumaya calisayim kizlar. Görüsürüz sonra.

İyi uykular

canım birsencim aslında olabilir kızında çocuğunda durumu kötü malesef :(( kız daha testlerini yaptıramamış neyse ben cumartesi götüreceğim doktorada testlerini yaptıracağım
kabul eder yani mecbur eder hiç kolay değil valla iş yerinde çaycı arkadaşım canım çocukta maaş alamıyormuş kriz nedeniyle hamilelik falan varsa büyük beden kullanmadığınız giyer kızlar ramazanda sevap kazanalım ne dersiniz

Canım sen organize et biz uyarız ne gerekirse hallederiz.Birsenin dediği gibi kıyafet falan yada başka şeyler elimizden ne gelirse seve seve vereliniortak

tatlım biliyorsun gebeliğimde hep pijama giydim ve tayt giydim isterse tayt yollarım

artı cinsieti belli olur 15-20 gün sonra uyanları yollarız....

bebek bu birsürü ihtiyac oluyorr

hee bu arada kız zayıfsa cnm ben zaten duba olduğumdan kıza olmayan bir iki tuniğim alttan çıt çıtlı uzun kollu boğazlı yarım kollu boğazlı açık yaka badilerim var yollarım kıza

günaydın herkese nasılsınız kızlar iyi haftalar bende cumartesi durumu kontrole götürdüm doktorumuz pozifif bir adam kızım 6620 kiloda 62 cm boyuda maşallah dedi:))
bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz ek gıdaya geçiş için bilgi verecek
dün alışveriş merkezine gittik eşim annemler falan iki üç saatimiz orada geçti kızlarımın keyfi yerindeydi çok şükür bugünde işe geldim

beyazcım zeynebin iyi olmasına sevindim maşallah
maşallah cnm duruya:nazar:
sağol cnm

beyazcım geçmiş olsun canım atlattınız çok şükürr
tamolarak geçmed, ama buna da şükür cnm
toparlar artık yavaş yavaş
yemesi normale dönse çabuk iyileşecek
Günaydin Kizlar,

[.
tünaydın cnm
çok teşekküre derim cnm
üzüzldüm Doruk da huysuzlaşmış
umarım eski düzenine döner

kızlar güya pc açık ama pek başında duramıyorum malum zeynep
gezmek istiyo hep
memeden ayrılmıyo doymadığı için
mamayı da istemiyo bakalım artık ne zaman düzelecek

bengıcım senıde sarmış iş telaşı once pompanı temın et ben medelanın elekt pompasını kullanıyorum çokta memnunum emzırdıkten sonra kalanını sag at dolaba ılerıde lazım olacak cunku işe başlayıncada 1gun onceden dıpfrezden dolap kısmına cıkartırsın orda buzu çözülür sonra denızın içecegı kadar suda ısıtır verırsın kım baskacak bebıse ayarladınmı?
ben de hangisini alsam diye düşünüyorum temizlemesi falan kolay mı pompayı
ben annemlerin apartmana taşındım o bakacak kısmetse
eşim de askere gidecek aralıkta annem de kalacağım
bengicim benmari usulu ısıtılıyor önce suyu ısıtıyorsun sonra ısıttığım suyu bakşa kaba aktarıp içeçeği biberonu içine bırakıyorsun ısınıyor hemen canım
bende medela kullanıyorum canım
sağol ya iyi oldu bu bilgi

sorma bende de aynı durum var su içiyorum aklıma geldikçe

Uyku haram oldu bana. Tam daldim telefon caldi ve sesten Doruk uyandi. Emzirdim, o ara yine uyudu. Bende tabi uyuyayim yeniden dedim. Bu seferde zil. Hemde yanlislikla bizim zile basilmis. Sinir oldum. Nevresimler vardi ütülenecek, üseniyordum. Bari onlari ütüleyeyimde, aksam bir daha ugrasmayayim dedim ve o iste cikti aradan böylece.

merhaba kizlar a.s.

kac gündür okuyorum ancak bi yazamadim :)

birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sana :( inşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)

tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim ;)

banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim ;)

beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..

pinarcim başiniz sagolsun canim..Allah rahmet eylesin eniştenizi..

filizcim tebrikler ödülün için canim ;) öykün cok güzel olmuş ;)

esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)

gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)

neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)

Back
X