Günaydin Kizlar,
Yazamadim iki gündür, ara ara bakip okumakla yetindim sadece.
Birsen'cigim, Alis icin cok üzüldüm, umarim tekrarlamaz bir daha. Cok gecmis olsun.
Özlem'cigim,Umarim kizin hizla iyilesir. Cok gecmis olsun.
Sibel, Evet aynen bende senin gibi düsünüyorum canim, alis-veris müthis bir desarj.
BengiMaalesef oglumun uyku düzeni bozuldu canimÇok üzgünüm çoook
SemaAyni olay benimde basima geldi tatilde. Anneme birakip 1 saatligine disari ciktim, geldigimde oglum öyle cok agliyordu ki, benim geldigimi algilamadi bile. Hickiriklari saatlerce kesilmedi ve öyle cok üzülmüstüm ki haline. Ama kaynananin cocugun gözlerini tülbentle baglamasi cok komikkaydirigubbakcemile3
Esen'cigim,Doruk dogduktan sonra yazamiyorum pek. Sadece ona günlük tutuyorum o kadar.
Basiniz sagolsun Pinar'cigim.
EsraTesekkür ederim canim. Hediye olarak, dereceye giren ve benim öykümünde icinde oldugu 35 öykünün kitap halini yollamislar.
Kizlar benim oglumun uyku düzeni bozuldu ya, yan yatmak istiyor sürekli. Dönecegim diye deli oluyor ve o arada uykusu kaciyor. Yan yatirma yastigi almam gerekiyor sanirim. Simdiye kadar, Sirt üstü yatiyordu ve gece uyanmiyordu hic. Iki gündür 3'de uyaniyor, oynamak istiyor emdikten sonra. Gülüyor, tepiniyor falan. Offf, umarim sürekli yapmaz böyle.