merhaba kizlar a.s.
kac gündür okuyorum ancak bi yazamadim :)
birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sana

inşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)
tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim
banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim
beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..
pinarcim başiniz sagolsun canim..Allah rahmet eylesin eniştenizi..
filizcim tebrikler ödülün için canim

öykün cok güzel olmuş
esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)
gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)
neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)