• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

abooo banu çıktı sanırım soruma cvp alamadan

sağol bigudi cnm valla bugün öle olduu oluyodaa yaaa yapmayın kızlar tamam benim evim küçük 85 mt ama heryeri temizledim tek toz almadım ütü yapmadım çamaşırla uğraştım ki makina durmuş ama çıkaramam şimdi....

çocukları yıkadım tırnaklarını kestim kendimde yıkandım tek yemek kaldııı

selam kızlar

nurten cim ablan çok züüldüm ya enişte ye dayak lazım

abinede çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin bebişinizii

bende gittiim kızı emzirdim o sırada sağayım dedim 150cc çıktı hey maşallah hemen buzluğa attım neysem yemek olayına giriştim tavuk çorbası yapıcam şimdi haşladım tavuğu şimdi pişircem dünden yemeklerim var bide elma tatlısı yaptım kaymaklı dondurmayla ikram etcem eşime inş beğenir ilk defa yaptım
eşim işyerinden sevki almış yarın sabah doktora gitcez inş alırız rapor

slm kızlar ya giremimiyorum fazla..

dün evime geçtim bugün annmler adp.gittiler evimde hala net yok biraz daha uzagız anlaayacagınız....

biz dr gittik defne 4aylık oldu aşılarımızı olduk acaba rotanın 2.dozu bu aydamı yapılıyodu bu ay yaptı bnm dr hiçte arştırma fırsatım olmadı...

kızım 6.250olmuş boyumuzda 61 annesi gibi bodur olacakkkk..
maşallah kızına canım sağlıklı olsun da boş ver gerisini
offf kızlar accayip bi gün geçiriyorum..

ablamla eniştem kavga etmişler hemde ne kavga ablam tpoladı eşyaları çocuklarıda aldı adp. döndü annmde peşinden...

gerçi annm gidicekti zaten bugün babam ramazan şenlikleri için orada ve bugün açılışı var takım elbise götürdü ona neysem kavga olunca annm beni aradı acil gel die tamda has. çıkıyoduk allah korusun babama bişi oldu zannttim kutlayla nasıl geldigimizi bilmiyoruz baktık kavga büyük ablam boşanacam diyip duruyor adam çok rahat ablam gitti o şuanda annmde yatıyor düşünün yani... bıktırdı bizi bu adam..

neysem o arada abim aradı BİZİM GELİN HAMİLEYMİŞŞŞŞŞ:1shok::1shok: ŞOKTAYIZ biz ayrılırlar die beklerken bebek geliyormuşşş çok svindik tabi abim tek erkek ve biz accayip çocuk bekliyorduk onlardan annemle babam uçarlar şimdi ama annecimin hevesi kursagında kaldı çok üzgündü çünkiii.
bizim gelin çok nazlıdır kendinide begenmiştir zati gelmiyodu artık hiç gelmez hastayımö der durur gerçi accık iyileşme var gibiydi sonn gördügümde ama bu bebek herşeye ve herkese iyi gelecek inş.HEYTTTT BE HALA OLUYORUM ŞAKA GİBİ ÇOTA MUTLUYUMMMM...

şimdi çıkmam lazım eve geçeyim defnem uyuyor uyandırmam lazım inş. ateşi çıkmaz...
iftara kuzenim gelecek allahtan yemeklerim var ama yine telaş olur tabiki...

uffff çok tuhaf bi gün dimi?????????????????????????????????

ablanla enişten hakkında hayırlısı çocukları da varmış inşallah düzelir her şey
hala olmana da çok sevindim sağlıkla doğsun :)

off yahu ne zamandır sizi okuyom he bir gün kaçırsam sayfalar ilerliyorr :mymeka::mymeka:

biz dünden beri gezmedeydik ...
bugünde semra nın oğluşunun cicilerini aldık Allah nasip ederse yarında kargoya vericez azcuk geçti ama nihayet hallettik zemuszemus

yaw Gazel bugünlerde ağzını kapatıp ağlar gibi konuşuyor yani cmt den beri huy etti aslında çok şeker görünüyor ama ağzını kapatarak yapması değişik bişi :roflol::roflol:

Kızlar selam. Hemen yazıp çıkıcam.

Dün akşam tam iftarımızı yaptık, mutfağı bile toplamadan Defnoşu yıkadık. Uyutacağım sırada telefon geldi. Eşimin eniştesi vefat etmiş köyde. Bizde apar topar hemen kayınvalidemlere geldik. Akşam onlar köye gittiler. Bizde görümcem ve kayınbiraderim var diye burda kaldık. Gece gelicekler k.validemler. Bugünde burdayız yani. Bilgisayarı açık görünce yazayım hemen dedim.

Ayıpo olmasın millete ben kaçar a.s.

başın sağ olsun cnm a.s.

yok canım benim sen niye sebeb olasın ben niyetlendim öyle çıktım böyle yapmıyordu sanırım artık herşeyi algılamaya başladı ondan yapıyorniye siz sebep olasınızki hihoyyyt

he iyi ozaman bacımm üzülmüştük bizde ...bu arada bize tel no yaz cnm kargoda gerekebilir yarında yollıyacam inş Şeniz
Ay sormayın kızlar dünden beri delirdim galiba taşınıyoruz evden beynim döndü yani ev bakıyor eşim neden diyceksiniz sonra anlatırım
gelelim şu kına işine yazdım kaçtım oldu kın 6 ay olunca yapılıyor ben diyorum ki gündüz yaparım 29 Ekim günü olabilir yada ekim sonu kasım başı olur.Hafta sonu olur zaten taşınsam bile Kaynarca pendik yani o taraf olucak E5 ten ulaşım rahat olur önemli olan netleştirelim zamanı ve kınayı gerisi kolay.Zaten benim evde müsait oluruz rahat olur bebekler içinde karşıdanda Mecidiyeköyden ve Cevizlibağdan bu tarafa otobüs var hem oturarak gelebilirsiniz erkek bebeklerede fesmi yaptırsak siz okeyleyin yeter
Bu arada KIVILCIM öykünü çok beğendim tekrar tebrik ederim hediye ne göndermişler kız?
Beyaz geçmiş olsun tekrar
Dırım sanada geçmiş olsun
pınar yine haöaratlık yapıyorsun galiba
sibelcim okulun tatil olduğu bigün yaparız.
mutahara marlinle komşuyuz zaten
civciv ve knk dırım bi güzergah belirleriz sizede tabi Esende var başka kimler var?bide şimdi çalışmaya başlayan arkadaşlarda artık giriyor kk ya güzel bi organizasyon yapalım.
eşimden pc yi zor aldım ev bakıyor netten yine gelirim.

ayy süper olur yaw Allahtan bi mani çıkmazsa yapalım gerçekten..ne gerekiyorsa söyle bizde alalım cnm Şeniz

Günaydın kızlar?
naıslsınz?
zeynebimin ateşi yok bugün çok şükür
sanrım sadece kusma ve iştahsızlık he bide mızıldamamız var
inş en kısa sürede iyileşecek
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
geçmiş öyle uzunki okuyamadım
zeynepde kalktı şimdi
karnını doyurayım bakalım yerse
tekrar uğrarım
pc bana kaldı eşim nöbette bugün

inş atlatır cnm kuzucuk yaw a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar iyi haftalar bende cumartesi durumu kontrole götürdüm doktorumuz pozifif bir adam kızım 6620 kiloda 62 cm boyuda maşallah dedi:))
bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz ek gıdaya geçiş için bilgi verecek
dün alışveriş merkezine gittik eşim annemler falan iki üç saatimiz orada geçti kızlarımın keyfi yerindeydi çok şükür bugünde işe geldim

işe başlayacak arkadaşlar sütünüz varsa muhakkak stok yapıp deepfereze atın

birsencim Allah güç kuvvet versin tatlım iki çocukla uğraşmak gerçekten zor biliyorum

beyazcım zeynebin iyi olmasına sevindim maşallah

tweety günaydın canım
ohh maş.güzel kızımıza cnm a.s.

bıde bızım bugun 4.ay asılarımız var ıns sorun yasamayız oglusumun yıne canı yanacak yaaa

Allahın izniyle olmaz inş bacım Şeniz

hafta sonu farkettımkı bu ramazan bana yaramadı etrafımdakı herkez oruclu olunca bende ıyı beslenmıyorum sutum yetmemeye basladı ınsallah duzelır ya dun cok korktum kızımı ac bırakacam dıye rabbım yardım ettıde yollarda sefıl olmadım

Allah onun rızkını verir cnm sen hemen stres yapma yeter Şeniz

yap tabi bitanem yarasın bol sütlü günler bizimle olsun

kızlar arkadaşımda hamile iki buçuk aylık ama maddi durumları çok kötü :((( bakalım hayırlısı

cnm elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ...benim beden çok büyük değil ama bebek için elimden geldiğince yaparım ŞenizAllah yardımcısı olsun

merhaba kizlar a.s.

kac gündür okuyorum ancak bi yazamadim :)

birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sana :( inşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)

tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim ;)

banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim ;)

beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..

pinarcim başiniz sagolsun canim..Allah rahmet eylesin eniştenizi..

filizcim tebrikler ödülün için canim ;) öykün cok güzel olmuş ;)

esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)

gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)

neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)

hadi gözün aydın bacım senin adına çok sevindimmm hihoyyythihoyyyt

iş yerindekiler içinde diyecek bişi yok öteki tarafta sorarlar artık 30 gün mü diye kötükedihüso

dün evime geçtim bugün annmler adp.gittiler evimde hala net yok biraz daha uzagız anlaayacagınız....

biz dr gittik defne 4aylık oldu aşılarımızı olduk acaba rotanın 2.dozu bu aydamı yapılıyodu bu ay yaptı bnm dr hiçte arştırma fırsatım olmadı...

oyy kuzucumm maşallah Allah nazarlardan saklasın cnm Şeniz

bugünde gerçekten tuhaf olmuş haklarında hayırlısı olsun inş a.s.

ayyy ben daha yemek yapmadım kızıda yıkayacam yafs kalkayım öptüm sizi şimdilik a.s.

merhaba kizlar a.s.

birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sana :( inşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)

tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim ;)

banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim ;)

beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..

esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)

gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)

neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)
barışmanıza sevindim canım allah ayırmasın kimseyi
selam kızlar süt olayı için cevap yazan arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için bende bugün başlıycam çünkü benimde tek göğsümü emerken diğerinden akıyor özellike gece bende başlıycam alet adevat hazır zaten almıştım daha önce tüm işe başlıycak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin tabi banada

tutkuncum taşınıyrmuşsunuz ani bri kaar olmuş sanıırm allah yardımcınız olsun canım inş annneden bir an önce ev alır böyleis sizin için daha iyiolur

kına işi o zaman kasım gibi olur hafta içi olursa ben çalışıyorum ama cuma günleri evde olucam süt iznimi tek gün kullanıcam bakalım inş hepimizin buluşacağı ortak bir gün ayarlarız

birsencim kolay gelsin canım

banucum bende bir şeyler göndermek isterim sen bize adresi özelden yazarsan kargo gönderebilriiz
benimde yine rapor sürme bitti yarın eşimle sağlık ocağına gidip bir 10 günlük rapor daha alıcam inş verir doktor ya

herkesleri öpüyorum kızım uyuyor birazdan uyanır
inşallah alırsın canım raporunu

merhaba kizlar a.s.

Neyse barışmışsınız sizde bir mutlu son daha.Bu insanlarda da inanç değerler bitmiş valla.Benim işyerindede öyleydi benim ekipte 6 kişiden sadece ben tutardım yöneticim bi müslüman evladı sibel var derdi hep ağlanacak halimiz :mymeka:

he evet söylemiştin bu vitamin olayini ;) dogru aslinda..ama ben hiç tek cesit meyve püresi bulamadim..hele hipp hiç bulamadim..milupaninkini aldim ama vermedim daha..

ay evet kabiz oldu serrada..dün gece ıkındı ıkındı top gibi bişi yapti ya :)) bugun sebze corbasina baslicam inşaAllah düzelir..

Aynen yağızda öyle yaptı bu sabah bende gün içinde zeytinyağı verdim alışkın değiliz çocukların böyle kaka yapmasına tuhaf geldi sanki büyük insan gibi kaydirigubbakcemile3

offf kızlar accayip bi gün geçiriyorum..

ablamla eniştem kavga etmişler hemde ne kavga ablam tpoladı eşyaları çocuklarıda aldı adp. döndü annmde peşinden...

gerçi annm gidicekti zaten bugün babam ramazan şenlikleri için orada ve bugün açılışı var takım elbise götürdü ona neysem kavga olunca annm beni aradı acil gel die tamda has. çıkıyoduk allah korusun babama bişi oldu zannttim kutlayla nasıl geldigimizi bilmiyoruz baktık kavga büyük ablam boşanacam diyip duruyor adam çok rahat ablam gitti o şuanda annmde yatıyor düşünün yani... bıktırdı bizi bu adam..

neysem o arada abim aradı BİZİM GELİN HAMİLEYMİŞŞŞŞŞ:1shok::1shok: ŞOKTAYIZ biz ayrılırlar die beklerken bebek geliyormuşşş çok svindik tabi abim tek erkek ve biz accayip çocuk bekliyorduk onlardan annemle babam uçarlar şimdi ama annecimin hevesi kursagında kaldı çok üzgündü çünkiii.
bizim gelin çok nazlıdır kendinide begenmiştir zati gelmiyodu artık hiç gelmez hastayımö der durur gerçi accık iyileşme var gibiydi sonn gördügümde ama bu bebek herşeye ve herkese iyi gelecek inş.HEYTTTT BE HALA OLUYORUM ŞAKA GİBİ ÇOTA MUTLUYUMMMM...

şimdi çıkmam lazım eve geçeyim defnem uyuyor uyandırmam lazım inş. ateşi çıkmaz...
iftara kuzenim gelecek allahtan yemeklerim var ama yine telaş olur tabiki...

uffff çok tuhaf bi gün dimi?????????????????????????????????

Nurtencim maşallah defneciğeiyi haberlerle gelmişsin doktordan, hala oluyormuş aynı zamanda hayırlı olsun.Bu kadar güzel haberin üzerine umarım ablanında eşiyle arasının düzeldiği haberinide verirsin umarım barışırlar çocukları var arada yaaa :umursamaz:

selam kızlar

nurten cim ablan çok züüldüm ya enişte ye dayak lazım

abinede çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin bebişinizii

bende gittiim kızı emzirdim o sırada sağayım dedim 150cc çıktı hey maşallah hemen buzluğa attım neysem yemek olayına giriştim tavuk çorbası yapıcam şimdi haşladım tavuğu şimdi pişircem dünden yemeklerim var bide elma tatlısı yaptım kaymaklı dondurmayla ikram etcem eşime inş beğenir ilk defa yaptım
eşim işyerinden sevki almış yarın sabah doktora gitcez inş alırız rapor

İnşallah istediğin kadar alabilirsin Goncacım.Tarihler yakınlaştıkça bizide telaş basıyor böyle.

Bütün gün Yağız'la uğraştım bugün mum tutturdu bana öğleden sonra.mafoldumben

Bırakın siteye girmeyi tuvalete bile gidemedim öyle ağlıyorki huysuz gözlerinden yaş akıyor.Neyse 10 da uyudu sonunda.220 cc de muhallebi yedi inşallah 6 ya kadar uyurda bende dinlenirim.mirmirmirmir

Neyse kaçayım kızlar çokkkk yoruldum bugün,bişeyler atıştırıp yatıcam.:gitme:

maşallah güzelime benim sağlıkla büyüsünde boy önemli değil canım
merhaba kizlar a.s.

hayrolsun canım nasıl gördün kii
eşinde affettirdi kendini sana he hadi bakalım ne atraksiyon yapacak kaydirigubbakcemile3

selam kızlar süt olayı için cevap yazan arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için bende bugün başlıycam çünkü benimde tek göğsümü emerken diğerinden akıyor özellike gece bende başlıycam alet adevat hazır zaten almıştım daha önce tüm işe başlıycak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin tabi banada

tutkuncum taşınıyrmuşsunuz ani bri kaar olmuş sanıırm allah yardımcınız olsun canım inş annneden bir an önce ev alır böyleis sizin için daha iyiolur

kına işi o zaman kasım gibi olur hafta içi olursa ben çalışıyorum ama cuma günleri evde olucam süt iznimi tek gün kullanıcam bakalım inş hepimizin buluşacağı ortak bir gün ayarlarız

birsencim kolay gelsin canım

banucum bende bir şeyler göndermek isterim sen bize adresi özelden yazarsan kargo gönderebilriiz
benimde yine rapor sürme bitti yarın eşimle sağlık ocağına gidip bir 10 günlük rapor daha alıcam inş verir doktor ya

herkesleri öpüyorum kızım uyuyor birazdan uyanır

oh maşallah maşallah bol bol sütün olur inşallah hepiimizin şimdi evde sağmak güzelde okulda nasıl olacak bilmiyorumm

canım birsencim aslında olabilir kızında çocuğunda durumu kötü malesef :(( kız daha testlerini yaptıramamış neyse ben cumartesi götüreceğim doktorada testlerini yaptıracağım
kabul eder yani mecbur eder hiç kolay değil valla iş yerinde çaycı arkadaşım canım çocukta maaş alamıyormuş kriz nedeniyle hamilelik falan varsa büyük beden kullanmadığınız giyer kızlar ramazanda sevap kazanalım ne dersiniz

canım cinsiyeti belli olsun ne gerekiyorsa yollarız kışa gelecek haöileliği benimde kıyafetlerim olur sa yollarım sen haber et yeter
Günaydin Kizlar,

Yazamadim iki gündür, ara ara bakip okumakla yetindim sadece.

Birsen'cigim, Alis icin cok üzüldüm, umarim tekrarlamaz bir daha. Cok gecmis olsun.
Özlem'cigim,Umarim kizin hizla iyilesir. Cok gecmis olsun.
Sibel, Evet aynen bende senin gibi düsünüyorum canim, alis-veris müthis bir desarj.
BengiMaalesef oglumun uyku düzeni bozuldu canimÇok üzgünüm çoook
SemaAyni olay benimde basima geldi tatilde. Anneme birakip 1 saatligine disari ciktim, geldigimde oglum öyle cok agliyordu ki, benim geldigimi algilamadi bile. Hickiriklari saatlerce kesilmedi ve öyle cok üzülmüstüm ki haline. Ama kaynananin cocugun gözlerini tülbentle baglamasi cok komikkaydirigubbakcemile3
Esen'cigim,Doruk dogduktan sonra yazamiyorum pek. Sadece ona günlük tutuyorum o kadar.
Basiniz sagolsun Pinar'cigim.
EsraTesekkür ederim canim. Hediye olarak, dereceye giren ve benim öykümünde icinde oldugu 35 öykünün kitap halini yollamislar.

Kizlar benim oglumun uyku düzeni bozuldu ya, yan yatmak istiyor sürekli. Dönecegim diye deli oluyor ve o arada uykusu kaciyor. Yan yatirma yastigi almam gerekiyor sanirim. Simdiye kadar, Sirt üstü yatiyordu ve gece uyanmiyordu hic. Iki gündür 3'de uyaniyor, oynamak istiyor emdikten sonra. Gülüyor, tepiniyor falan. Offf, umarim sürekli yapmaz böyle.

ay bende günlük tutmaya çalışıyorum ama benimki günlük değil aylık oldukaydirigubbakcemile3çünkü ayda bir yazıyorum:))

selam kızlar ben annemdeydim iftarda evde yemek yapasım yoktu oraya gittim
daha şimdi geldik Ahseni uyutuyorum inşallah uyanmazsa yatıcam bende

oyyy siboşummmm dimek yaramaz oldu valla ömeride babası sallıyor babamız geç geldi ali efendide geç uyuduu.............bende çok yorgunum çamaşırı asamadım offffffffff asmayacamdaa yaa

Başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar a.s. Çok iyi insandı valla eniştemiz. Çok severdim. Allah gani gani rahmet eylesin :Saruboceq:

Bana gelince hala kayınvalidemlerdeyiz. Akşam iftardan sonra dönücektik ama Defne hanım tüm gün uyumayınca tam iftar saati sızdı. Uyandırırsam, uykusu bi kaçarsa gece diker beni ayağa biliyorum. O yüzden kalalım burda dedik. Fırsattan istifade bende yarın dişçime gideceğim inşallah. Tüm dişlerim fena sızlıyor. Gizli çürük var. Hamileyken film çektirememiştik. Yarın bi tedavi planı yapalım bakalım alkisalkisalkis

Hafta sonu burda cenaze olayı falan derken evde çok bunaldım. Halit'le dışarı çıktık biraz. Hava aldım iyi geldi. Artık yatayım. Defnoş 7:30 dedim mi ayakta. Uykumu alayım bari. Öptüm hepinizi a.s.

Tutkuncum ev işi iyi olur inşallah. Gönlünüze göre bi ev bulursanız rahat edersiniz a.s. Kına işiyle ilgilide bize bilgi ver. Ben eğer bi mani çıkmazsa gelirim bacım. Hafta sonu olursa eşim getirir. Artık bi gün idare eder. Bize de eğlence olur valla kaydirigubbakcemile3

Birso sende ben gibisin valla. Herşeyi aynı günde yapmak istiyoruz. Offf bitmez bu işler ya yırma kendini :olmaz:

Özlem'cim Zeynep'in daha iyi olmasına sevindim canım. İnşallah en kısa sürede iyileşir kuzum a.s.

Banu'cum Duru'muza maşallah a.s.

Arkadaşın içinde elimizden ne gelirse yaparız canım sen bilgi ver bize a.s.

Bengi'cim bende de Medela'nın elektiriklisi var. Komşum verdi. Arada lazım olunca kullanıyorum. Ama çok kullanışlı. Hemde plastik bir iki parçasını çıkarıp kaynatınca temizlemesi de kolay yerimseniben

Tuba'cım yemeği reddetmişsin belli ki bi atraksiyon bekliyosun kaydirigubbakcemile3 Bu arada yuh ya 30 gün mü tutuyosun ne demek :olmaz: Yok yarısını tutuyoruz tövbe tövbe :oklava:

Nurten'cim maşallah kuzuma a.s. Kız niye bodur olsun 61 az mı deli karu kaydirigubbakcemile3

Hala oluyormuşsun çok svindim canım tebrik ederim a.s.

Ablanda inşallah sorunlarını çözer ve yoluna koyar eniştenle. Çocuk var arada zor olur ya :1no2:

Hülya'cım bu arlar o ağız kapatıp garip sesler çıkarmak bizim Defne'de de var. Acaip acaip sesler çıkarıyo zilli. Bende bayılıyorum o hallerine kaydirigubbakcemile3

Sibel'im ne oldu benim Yağız paşama ya bi sıkıntısı mı var :uhm:

Bırakın siteye girmeyi tuvalete bile gidemedim öyle ağlıyorki huysuz gözlerinden yaş akıyor.Neyse 10 da uyudu sonunda.220 cc de muhallebi yedi inşallah 6 ya kadar uyurda bende dinlenirim.mirmirmirmir

bu oglanlar huy degıstırıyor sanırım burakda benım canıma okuyor devamlı mızmız butun gece ayakta mama yetmıyor dıye bugun muhallebı yaptım ınsallah işe yarar
canım sen muhallebıde hangı markayı verıyon ben bugun aptamıl aldım bıde mılupa ıle bebelac mılupanınkını 140 cc yaptım yedı daha olsa yerdı belkı sen 220 nasıl yapıyon uzerındekı tarıf gunde bır kerelık yapılması gereken mıktar degılmı
ben bu ek gıdlarda sıze cok şey sorcam sanırım bugun tubışle bırsenı aradım sagolsunlar onlarda aldım tarıfllerı

evi sildim,toz aldım sadece bunları yapabildim bugüb
annemler oturmaya geldiler zeynebi biraz sevip gittilrt
ütüm kaldı,buzdolabının düzenlenmesi kaldı
dolabın düzenlenmeside kaldı
inş yarın yaparım
gözlerimden uyu akıyor
iyi geceler herkese

sıbel sen 220 cc yazınca gozlerım yuvasından cıktı valla ben yatırırken 90 cc verıyorum bıde saat 3 gıbı 70 80 ne cıkarsa artık acmı bırakıyorum ne??zaten versemde yemez dılıyle ıtıyo cok gelınce çok degılmı 220 cc hemde muhallebıkafamçokkarıştı

benım aldıgım aptamıl sutlu pırınclı yazan sanırım kaşık mamasıymış pekı bunun muhallebıyle arasındakı fark ne sanırım ben ek gıda işini beceremıycem en ıyısı dırek kuru pılav vereyım zaten burak kesın yer :)

benım aldıgım aptamıl sutlu pırınclı yazan sanırım kaşık mamasıymış pekı bunun muhallebıyle arasındakı fark ne sanırım ben ek gıda işini beceremıycem en ıyısı dırek kuru pılav vereyım zaten burak kesın yer :)

canım yazdıgını sımdı gordum ama coktan gıtmıssınsenağlama

Back
X