• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ay amanın çok yoruldum yavs
iftardan sonra bulaşıkları makinaya koydum mutfağı sildim
çamaşırları astım eşim çatalcadan tarla domatesi almış 20 kilo:1shok: onun 1 poşetini yıkayıp rondodan geçirdim konserve yaptım kış için
Ahseni emzirdim uyuttum daha şimdi oturdum
daha 3 poşet daha domates var yarın menemen de yapıp konserve yapayım
eee neler konuştunuz bakem

evet cnm 4.5 oldu ...
gazelde mamayı ağzına sürmemişti inş dediğin gibi red etmezz ..

inş cnm redetmz ..de bende umıtlenırım hem 4.ayı dolduralım bende denıcem ufak ufakk..

rezene cayı varsa ıcır hem sancı gıderıcı hemde gaza falan ıyı gelıyo

gectı cnm ya saol...
aklıma geldı rezene bırazdaha dewam etseydı yapcaktımmŞenizsaoll teyzesiii

iyi şükür cnm Allah tekrar sancı vermesin kuzuma arda bir böyle şeyler oluyor malesef :1no2:
belki uyunmaz bacım bence sende uyumayı dene ..Şeniz

uyurken accuk bende keyıf yapem rahat rahat bı dolanemm ...
uyanmazsa yatarım bende ..sana ıyı geceler hulyacımm..gazel meleğimede tatlı uykularrrr

çamaşırları astım eşim çatalcadan tarla domatesi almış 20 kilo:1shok: onun 1 poşetini yıkayıp rondodan geçirdim konserve yaptım kış için

oooo baya iş bitmişş...
kışlıkları hazırlamaya baslamısın kıs esen maşallahh..bende sebze koymak ıstıom dolabada bı pazara cıkamadım yafs daha..haftaya oglanı anneme bırakıp cıkcam ama yoksa sebze mebze kalmıcakkk

kızlar bıkacgundur buralar serınlediii
gecelerı neyle yatırıonuz kuzucukları...
ben hala alttan cıtcıtlı badıyle yatırıom kısa kolluya gectım ama bacakları usurmu dıe dusunuom alttan pıjama gıbı gıydırsem jkalın gelırmıkı..sız napıonuz?

kızlar sıze bugun basıma gelenlerı anlatayım bızım üst kattan dun gece 2 gıbıydı ben yatarken hala kahkaha seslerı bağrışma seslerı gelıyodu neyse olur mısafırlerı gelmıstır buzamana kadar hıc ses gelmıyodu sabır dedım yattım anam sabah kalkarım bıde ne göreyım durunun eşyalarını balkondan toplarken öküzler meger ıcıp içip kusmuslar balkondan aşağı :kızgın: beynıme fışkırdı kan valla dogru kapılarında aldım solugu tabı evde yoklar gıttım sıte yönetımıne şikayate hala tık yok az once bektım ışıkları yanıyo evdeler ama saat gec oldu.karı koca tatılde galıba 19yasında bı ogulları vardı o alem yaptı galıba ayy hala hıncımı alamadım ya sınırlerım tepemde hayvan herıfff
yuh artık ne biçim gençlik bu yaaaakötükedihüso
allah hepımıze yardım etsın bende ekım 15de baslıyorum ışbaşı yapmaya:sinifsinif:
bıde duruya görümcem bakacak o gelecek yanımıza mecburen işe basladıgımamı yanayım görümcemın yanımıza tasınacagınamı karar veremedımsenağlama
Allah yardımcın olsun canım herşey bebişler için

ben hala alttan cıtcıtlı badıyle yatırıom kısa kolluya gectım ama bacakları usurmu dıe dusunuom alttan pıjama gıbı gıydırsem jkalın gelırmıkı..sız napıonuz?

canım ben kısa kollu badi giydiriyorum üstüne de yazlık uyku tulumunu başka da bişe giydirmiyorum üstüne de b işe örtmüyorum hoş örtsemde açıyor o yüzden tulum giydiriyorum
bu arada dolaba hangi sebzeleri atacaksın

canım ben kısa kollu badi giydiriyorum üstüne de yazlık uyku tulumunu başka da bişe giydirmiyorum üstüne de b işe örtmüyorum hoş örtsemde açıyor o yüzden tulum giydiriyorum
bu arada dolaba hangi sebzeleri atacaksın

yatıyorum ben şekerim iyi geceler

bende gıydırdım şimdi altına ince pijama..
barbun bamye dolmalık bıber atıcam...domatez falanda koyıcam.yaprak ve bezelye yı onceden koymustum..bıde bamyayı bu yıl bıraz kurutayım dıom hiç denemedım bakalım az bişi denıcem...
ıyı geceler canım.zemuszemus

bende kacar kızlar oglan uyumadı hala ama salıncakta sallanıo benıde karsısında ıstıo hınzır pc basına gelınce mır mırrrrr sesler cıkartıo alem bu mayıs kuzucukları yaa
herkezlere ıyı geceler optukkkkk

galiba son günlerde bende çalışmayı özledimm yaa tam 1 yıl 2 ay oldu evde oturalı şimdiye kadar asla çalışmam diyordum ama sanırım yine benim depresyon günlerim başladı ama bir yandanda kızımı birilerine bırakmayı düşünmek bile beni kötü ediyor :((

tabiiii tek çocuk düşünün bakim şimdi yimek yedik diyorum eşime çalışırken daha az yoruşuyordum şimdi ise ölüyorum yorgunluktan diyorum
eee iki bebe yorulacan diyor ...dedim yarın bak ütü var ev süprülcek yine çamaşır yıkancak bizim çamaşırlar katlanacak........

ama tek bebeğimde olsa çalışmazdım yaa rahat rahat evimin işini yapar bebeğime bakardım....çünki işde harap olan kadın ,evde harap olan kadın,bide çocukla sen ilgilencen kocanla aynı saatte girmiş olman bişi ifade temeyecek sen annesin evi ,iş,çocuk sende bu yükde bunalıma sokar yaaa....yani kendi adıma konuşayım iş hayatıda ağır.........

kızlarrr 10 dk da heryerımden ter bosaldıı..
oglan bı başladı aglamaya cıyak cıyak....susmadı karnımı agrıyo anlamadım ya elma yagı falan surdum kapattım kostekledım bıraz sakınlestı ama cevırınce gene aglıyo napcam yaaaaaaaa:((((((((((((ewdede yalnızız.karın agrısına ne ıyı gelıyo acıllllllllllllllllllllll

ayyy cnm geçmiş olsun yaaaa üşümüştür ayağı ondan olmuştur bence

evet cnm 4.5 oldu ...
gazelde mamayı ağzına sürmemişti inş dediğin gibi red etmezz ..

yer cnm yerrrr hiç emzirme aç olunca güsel yer ama emzirip verirsen kusabilir önce mama ver yesin isterse meme verirsin mamayıda ilk etap için 90 cc yap cnm 120 ile girme derim nede olsa anne sütü veriyon sen hala

ohhh süperr benim halamda tutturmuş c.tesi bi kasa domates alacam sana gelecem sana kışa kpnserve domates yapacam diyor param yok didim ben alacam dedi....iyi dedi o öle rondodanda geçirmez elimzide soyacağız valla balkona atacaz kendimizi sonra kaynat babam kaynattt
inş cnm redetmz ..de bende umıtlenırım hem 4.ayı dolduralım bende denıcem ufak ufakk..

gectı cnm ya saol...
aklıma geldı rezene bırazdaha dewam etseydı yapcaktımmŞenizsaoll teyzesiii
yerrr merak etttmeeeeeeee

iyi şükür cnm Allah tekrar sancı vermesin kuzuma arda bir böyle şeyler oluyor malesef :1no2:
belki uyunmaz bacım bence sende uyumayı dene ..Şeniz

uyurken accuk bende keyıf yapem rahat rahat bı dolanemm ...
uyanmazsa yatarım bende ..sana ıyı geceler hulyacımm..gazel meleğimede tatlı uykularrrr

oooo baya iş bitmişş...
kışlıkları hazırlamaya baslamısın kıs esen maşallahh..bende sebze koymak ıstıom dolabada bı pazara cıkamadım yafs daha..haftaya oglanı anneme bırakıp cıkcam ama yoksa sebze mebze kalmıcakkk

bende 10 paket bezelye koydum ama evde bişey olmayınca 2-3 paketini şimdiden yedik biz...4 pakette barbunya koydum ....

cnm ben bayadır geceleri ayakları patikli pijama ile yatırıyorum üzerlerine bişey almıyolar yarım kollu badı tabi içinde atletleri var bide pijama çünkü bacakları üşüyor camlarda kapalı artık hava buradada serinn

bende kacar kızlar oglan uyumadı hala ama salıncakta sallanıo benıde karsısında ıstıo hınzır pc basına gelınce mır mırrrrr sesler cıkartıo alem bu mayıs kuzucukları yaa
herkezlere ıyı geceler optukkkkk

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

bizde sahır yaptık hala kalkamadım pc başından sabahtan ayağa dikerler beni

günaydınlarrrrrrrrrrrr kimseler yokkkkkkkkkkk biz mama faslındayız vallaaaayedi dobişlerrr işler beni bekler ev süprülcek sahurda bulaşık işini hallettim makinada yıkadııı çamaşırları toplayıp ütencekleri halledeyim şimdi sakinler hazır

kızlar sıze bugun basıma gelenlerı anlatayım bızım üst kattan dun gece 2 gıbıydı ben yatarken hala kahkaha seslerı bağrışma seslerı gelıyodu neyse olur mısafırlerı gelmıstır buzamana kadar hıc ses gelmıyodu sabır dedım yattım anam sabah kalkarım bıde ne göreyım durunun eşyalarını balkondan toplarken öküzler meger ıcıp içip kusmuslar balkondan aşağı :kızgın: beynıme fışkırdı kan valla dogru kapılarında aldım solugu tabı evde yoklar gıttım sıte yönetımıne şikayate hala tık yok az once bektım ışıkları yanıyo evdeler ama saat gec oldu.karı koca tatılde galıba 19yasında bı ogulları vardı o alem yaptı galıba ayy hala hıncımı alamadım ya sınırlerım tepemde hayvan herıfff

ooooheeee yani ne denir ki daha... hadi alem yapmasından filan geçtim balkondan aşağı kusulur mu yaaa yuhhhh... allah çocuğun annesine yardım etsin valla o yaşta alem yapmak filan ilerde nolur kimbilir....:delphin:

bu arada günaydınlar herkese...neler yapıyosunuz bugün...hamarat hanımlar çok burda valla biz tembel tenekeyiz oğlumla...:emir_bebek:

gunaydın hnmlar bızde oğlusumla 10 da uyandık sımdı mugeyı ızlıyoruz bu cocuk kucakta oturmaya bayılıyor
buarada drumuz baby tvyı onerdı bıze ınanılmaz olumlu etkılıyomus bıde kırdılı dövdulu filmleri ve ozellıkle reklamları asla ızletmeyın cunku reklam sırasında ınsana hıtap ettıgı bısey fazlaymıs o yuzden cok zararlıymıss

Günaydın Kızlar,

Herkes iyidir inşallah.

Cok yorgunum ve cok halsizim.Sanırım üşüttüm biraz.Mide bulantısı basladı.Boranın gözunun içine bakıyorum uyusun diye.

Akşam iftardan 12de geldik.Yat boraya kalk yat sahura kalk sersem oldum iyice.

Bugun spor salonuyla görüşmeye gıdıyorum kızlar.Bi alt caddede yeni acılmış guzel bi yervar.Bakalım fıyatta anlaşabilirsek baslıycam.

aman ütü az diye girdim ütüye nereye azmışşş belim koptu yaaa

neyseki bitiii şimdi alişin neversimini serecem ütüyü yaptırttılarda çamaşırı katlatmadılar uykusu gemiş alişin salladım uyuduu

ben kaçar neverimi serem geri kalan çamaşırı katlıyam sonra çocukların çamaşırlarını yerleştireyimm

tweety cnm günaydın,banucuğum sanada aysun cnm pınar ,tuba,inci,simal,zehra,özlem,daisy75
herkese günaydınn

bucat hoşgeldin beni seni yeni gördüm

birsen kaçarrrr gelecem bugün işim hafiff çünkiii

Günaydın Kızlar,

Herkes iyidir inşallah.

Cok yorgunum ve cok halsizim.Sanırım üşüttüm biraz.Mide bulantısı basladı.Boranın gözunun içine bakıyorum uyusun diye.

Akşam iftardan 12de geldik.Yat boraya kalk yat sahura kalk sersem oldum iyice.

Bugun spor salonuyla görüşmeye gıdıyorum kızlar.Bi alt caddede yeni acılmış guzel bi yervar.Bakalım fıyatta anlaşabilirsek baslıycam.

tatlım ya geçmiş osun önce bi toplan cnm yaaaa heee ramazan ramazan spor yorar seni

bayramdan sonra gidersin.......boraya kim bakacak

offff yapabilsem benim koşu bandım var tedaviler öncesi çok yürüdüm etkilide ama şimdi mıçımı koyamıyorumki yerinee inan yastığı zor buluyorummm

sızede gunaydın kızlar sabah üst komsunun telefonuyla uyandım arayan genc bı kız özür dıleye dıleye bı hal oldu tabı ben actım agzımı yumdum gozumu sıte yonetımı meger uyarı yazısı gondermıs lutfen aılem burda degıl bılgılerı olmasın dedı bende boyle bı rıcada bulunmaması gerektıgını anlattım tabı bukadarsakin degıl hala sınırlerım bozuk
kaynatıyorum kızımın esyalarını attım makınaya

Back
X