Günaydın Kızlar,
Sabahtan beri pc acık ama Bora canavarı fırsat vermeedi yazmama.Ya bu cocuk 5.30 da uyandı daha uyumadı delirmek üzereyim.Kahvaltımı zorla yaptım oyun halısına attım ama cığırmaya başlar simdi
Dünürüm işe başlamışsın kıyamam babası bakıcakmış gelinime.Annende gelsin daha rahat edersin canım.Alp hayatta beceremez ya.Aferin eşine.
Dünürler cadde gezmesi ha süper valla.Keyifli günler sizlere.
Birsencim iyi yapmışsın gitmekle zehirler insanı o koku ya.Esinde kasınmasın valla.Anasıda kendiside senin baş tacı yapmaları gerekir.
Filizcim senin görümcede harbı arıza.Onlara ne kı senin sütünün miktarından.Yoksa kendisimi emziricekmiş.Sinir oluyorum ya herkes kendi işine baksın.Bosver duyma gitsin canımn.
Özlem diyetisyen demişsin canım ama bayramdan sonragitmeye karar verdim.Hem ek gıda başlamış olur hemde sporla yapmış olurum.Ama fena takığım sorma.
Semra ya mılupa ayrı aptamil ayrı mı kasık maması olarak.Bi markete gidip karıştırmam lazım su mama reyonunu
canım mılupa aptamıl marka olarak aynı ama muhallbılrı ayrı aptamıl daha özllıklıymış ben ıhsanıyedekı şaypadan aldım orda numune denmelıklerıde var canım ben aptamılın hem sutlu prınclısını hemde gece ıcın tahıllısı var onu aldım
ayyyy kızlar eşimin arkadaşları 9 paket prima 4 numara çocuk bezi almış yaa zaten hediye yapmışlardı
çok mahçup oldum valla yaaaaaaaaar
bu kaynanamı boğmak geliyo içimden 7 kat yabancılar neler düşünüyorda onun umrunda değil
ben hamişken annemlere gelip çocuğumu sıkıntıda koymam ne gerekiyorsa bez mama parası veririm diyorduuu....................neredeee göremiyorummmmm tl dolar olup bankaya ucuyorr
canım valla bızımde kımseden bırsey gormuyoruz daha bızede ne mama ne bez alamdılar gecen gun kk dan tanışdıgım bır arkadaş geldı bana gelırken oda prıma bez getırmış sagolsunlar bak sızın arkadaşlarınızda dusunmlrı bıle ınsanı ne kadar mutlu edıyor