• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Kızlar selam ben geldim ilk iş günüm çok hareketliydi yoruldum valla.Sabah toplantım 11 deydi 10 da kuaför için çıktım bu arada arkadaşımı aradım toplantı başlıyor nerdesin dedi bi taksiye atladım nasıl gittim bilmiyorum müdürün toplantısı varmış erkene almışlar tüm hamişler dönmüş doğurup en genci ben ve en şişkosu aklım hep kızımdaydı 2 ara verildi eşimi aradım yokaçmıyor çıldırdım neyse 5 te çıktım geldim özlemişim işi ama konsantren olmuyor.sonra eve geldim kızım hep uyumuş eşim annen işte uyu kızım demiş bizimkide uyumuş ama bi öptüm bi öptüm doyamadım.Sarıldım sarıldım valla insan kıyamıyor çok zor bu hafta pazar hariç haftaya hafta sonu dahil hep çalışıyorum.Tempom başladı .
sizler nasılsınız iyi dilekleriniz için sağolun.sibel,beyaz,seher,Aysun,tweety,bengi,ilgin,birsen ,dünürüm,civciv ve yazamadığım herkes çalışan anne olmak çok zormuş bugün anladım.Daha kızım 3.5 aylık çok küçük kıyamam ya

merhaba kızlarartık hiç giremez oldum bazen okuyorum ama yazmaya fırsatım yok gündüz kızım hiç uyumuyor hep ilgi istiyoru yanından kalkınca bile ağlamaya başlıyor çok şımardı kızım çok tutkuncum işe başlamışsın off kara kara düşünüyorum bende nasıl olucak bilmiyorum alışana kadar hergün ağlarım heralde inşallah herkes iyidir öptüm hepinizi iyi akşamlar

eveeeeeeetttttttttt oku oku bitmedi
bitti oğlum uyandı emzirdim yine uyudu
sözde hava verip süt sağıp gelecektim ama olmadı ev işleri beni kendine çekti hepsini yaptım işler bitti ben de bittim

Ne güzel düzeliyor olması en kısa zamanda bişeyi kalmaz inşallah[/B]
çok sağol canım inşallah
kızlar günaydın erkenden kalktım şimdi duşa giricem ve hazırlanıcam.Kızımla beraber uyuduk bu gece ay kıyamıyorum valla şimdi onu bırakıp nasıl gidicem eşim daha hiç altını almadı alabilecek mi?ona bakabilecek mi?Şimdiden özledim.Ay çalışan anne olmak ne zormuş ya.Bu arada da mama için su koydum kaynatıyorum herşeyi hazır edeyim biliyorum ki akşam geldiğimde eşim bişeyleri ararken tüm çekmece ve dolapları talan eder.Bugün bide toplantı var kaçta biter ki kısa sürsede akşama geç kalmasam neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz
kolay gelsin canım inşallah iyi geçmiştir yazacaktım bu yazını alıntı yaptığımda ama sonlara doğru iyi geçtiğini öğrendim inşallah kolay atlatırız bu işe başlama sendromunu

günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
zordu ama çok keyifliydi stres yapmamaya çalış ve keyfini çıkar
sağlıkla doğsun meleğin

seherim günaydın tatlım nasılsın duru akşam yarım saatte bir uyandı çok uykusuzum doymuyor mu dedi eşim mama yaptım 100 cc içti ve uyudu dört saat sütümle doymuyorda ondan mı uyanıyor sürekli acaba:( yorgunum eşimlede sabah atıştık kardeşi yatıyor rahatına bakıyor bende köle gibi ev işi çocuklar işe gel artık bunaldım saydım sabah bir sürü laf tartıştık iyide oldu içim doluydu bir anda rahatladım
canım doymuyordur ben sağarak vermeye başladığımdan beri maşallah gece 1 kere uyanıyo

ayyyy kızlar eşimin arkadaşları 9 paket prima 4 numara çocuk bezi almış yaa zaten hediye yapmışlardı

çok mahçup oldum valla yaaaaaaaaar

bu kaynanamı boğmak geliyo içimden 7 kat yabancılar neler düşünüyorda onun umrunda değil

ben hamişken annemlere gelip çocuğumu sıkıntıda koymam ne gerekiyorsa bez mama parası veririm diyorduuu....................neredeee göremiyorummmmm tl dolar olup bankaya ucuyorr
bezler iyi fikir canım iyi olmuş
kimseye takma kafanı boşverrrrrrrr belki torunlarına bankada yatırım yapıyodur :)
sonunda kardeşim laptopunu bana verdi benim eski masa üstünü aldı eve kurmuş kimse onun laptopunu ellemesin diye şimdi içinde benim taaaa salatanet dönemimin resimleri var hey gidi günler heyyyy

faceye ekliyorum kızlar bakınnnn

ilgin paşalar iyi ömerim çok sinirli dönüyor ama yere yatırınca kolay dönüyor anakucağından kendini atmaya çalışıyorr atamayınca sinirinden ölüyor çocuk koltukdan aşağa sarkmış yakaladım artık işim daha zor alişde oldumu bunlar cete olur gibime geliyor
yandın yandın vallahi :)
beyazcım işim yoğun değil patronum izmirde haftaya gelecek diğerleride zaten kendi haline bende öyle oturuyorum akşam olsada gideyim diye bekliyorum az önce annemi aradım kızlarım iyiymiş duru aguluyor yağmur kardeşinin sıkıştırıyor annemde onlarla uğraşıyor yazık kadına hakkını ödeyemem valla anneciğimin kaynana falanda umrumda değil artık
anneler olmasa kaynanalar da anne ama ne bileyim farklı oluyo
Aynen öyle canım ben onun çocuklarını acayip severim biyerde bişey görsem alırdım şimdi ahtım var bir iğne bile almıycam :mymeka:

İnşallah canım alınacağını düşünüyoruz ama eşim güzellikle anlatırız dedi.Bakalım nasıl olacak 62 yaşında Tülaycım benim oğluma disiplin veremez sadece bakmak yedirip altını temizlemek değil eğitmekte aynı zamanda.Annem 47 yaşında ve çocuk bakımında çok bilgili o bakarsa içim çok rahat olacak.
annen baksın tabi ya bi şekilde anlatırsınız
bende iyiim cnm sağol,zeynebi şimdi uyuttum yavrum dalamadı herhalde
dk olmuyo sıörıyo kalkıyo bakıp tekrar yatıyor,ona okudum,yanına yattım biraz baktım hala aynı
pozisyonunu değiştirdim yanına tülbentimi koydum şimdi uyuyo çok şükür
eşimin b iki parça bişeyi var onları ütülüycem inş

anaların hakkı ödenmez valla
boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye
benim kayınvalidelerde hiç bişi yapmadılar
annemler alıyo ne lazımsa
doğumdada bi sürü şey aldı hepsi ayrı ayrı altın taktılar
kaynana soruyo bunu kim aldı annemler diyorum bunu kim aldı diye sürekli
onlar çok seviyo ondan alıyolar ne güzel diyo ya
siz sevmiyosunuz herlade bişey almıyonuz dicem ayıp olacak
eşimede yanlış aksettirecek
zaten ne konuşssak hemen eşimin ağzında herşeyi anlatıyo
gülüp geçiyorum artık
geçmiş olsun canım ya çabucak iyileşsin artık
boşver gül geç
benim oğlan kalktı yine burnu çok tıkalı yaa ememio bile napayım kızlar yaaa off dr bi damla vedi geceleri yastığına gündüzleri yakasına damlat açılır dedi ama işe yaramadı çok tıkalı yaaa
hafife alma canım biz de bi süre idare ettik damlalarla sonra hırıltı ve öksürük başladı bi dra götür bence

kızlar bu rota virüsi aşısını yaptırmak zorunlumu 140 milyonmuş galiba çok geldi bize şu kriz yüzünden eşimi işten çıkardılar 7 aydır işsiz yaptırmazsak ne sakıncası var
zorunlu değilmiş canım faydası var dediler ben yaptırdım
merhaba kızlar nasılsınız,
bugün ben pek iyi değilim sabah 7 de uyandık yine ve şu saate kadar 1 saat ya var ya yok uykumuz,ne oldu çocuğa anlamadım,dün akşam unuttum dolma yedim söylemesi ayıp,içindede yeşil mercimek vardı sanırım bugün hala onun sıkıntısını çekiyor yavrum..daha şimdi zorla uyuttum ayağımda uyuyor bende kalkmadım,uyusun biraz diye,aslında çok işim var bi salonu süpürdüm süpürge bile hala ortada,ütülerimmi yaptırdım çok şükür onlar hala ortada yerleşecek..yemek yapıcam,off çok işim var ama yapamıyorum olsun artık tek uyusunda oğlum kalsın işler..zaten eşimin yemek filan beklediği yok o da bana üzülüyor çok yoruluyosun diye sağolsun..acayip sırtım ağrıyoo..ilaçda içmiyorum doktor verdi ama.
Kızlar bi kitap var bende adını yazmıyım reklam olmasın ama çok güzel bi kitap isteyene özelden yazarım adını,orda diyoki bebeğinizin ek gıdalara başlama zamanını başını dik tutabildiği zamandan anlayabilirsiniz diyo..ay ay neler yapacağı yazıyor çok güzel bilginiz olsun..
kıyamam ben onaaa
adını yazar mısın bana da kitabın
yaaa kızlarr benim oğlumm ömer atağa geçtiiii yerde sürünüyor odanın bi ucundan bi ucuna gidiyorrr

ne edecem ben yaaa bu nasıl bişeyyy
büyüdü kız seninkiler iyice
Allahım ya misafir geliyomuş bana hemde emrivaki.

Deli gibi koşuşturdum.Bibder doldurdum zeytinyağı taze fasulye yaptım patatesli börek yaptım çorbamda vardı zaten benden bu kadar eşimin halası geliyormuş edirneden hemde yatılı.Benim gezme işide yattı offfffffffffff.

Burdaymış yarın akşam döncekmiş illa bana gelecek hayır deme şansımda olmadı.

Neysem ben kaçar çokkkk işim var daha.
kolay gelsin sana canım
Kızlar selam ben geldim ilk iş günüm çok hareketliydi yoruldum valla.Sabah toplantım 11 deydi 10 da kuaför için çıktım bu arada arkadaşımı aradım toplantı başlıyor nerdesin dedi bi taksiye atladım nasıl gittim bilmiyorum müdürün toplantısı varmış erkene almışlar tüm hamişler dönmüş doğurup en genci ben ve en şişkosu aklım hep kızımdaydı 2 ara verildi eşimi aradım yokaçmıyor çıldırdım neyse 5 te çıktım geldim özlemişim işi ama konsantren olmuyor.sonra eve geldim kızım hep uyumuş eşim annen işte uyu kızım demiş bizimkide uyumuş ama bi öptüm bi öptüm doyamadım.Sarıldım sarıldım valla insan kıyamıyor çok zor bu hafta pazar hariç haftaya hafta sonu dahil hep çalışıyorum.Tempom başladı .
sizler nasılsınız iyi dilekleriniz için sağolun.sibel,beyaz,seher,Aysun,tweety,bengi,ilgin,birsen ,dünürüm,civciv ve yazamadığım herkes çalışan anne olmak çok zormuş bugün anladım.Daha kızım 3.5 aylık çok küçük kıyamam ya
geçmiş olsun canım ilk iş gününü atlattın
merhaba kızlarartık hiç giremez oldum bazen okuyorum ama yazmaya fırsatım yok gündüz kızım hiç uyumuyor hep ilgi istiyoru yanından kalkınca bile ağlamaya başlıyor çok şımardı kızım çok tutkuncum işe başlamışsın off kara kara düşünüyorum bende nasıl olucak bilmiyorum alışana kadar hergün ağlarım heralde inşallah herkes iyidir öptüm hepinizi iyi akşamlar
ilgi gösterecek zamanın varken göster canım boşver ilgilen kızınla

Canim ben tatildeyken bir cocuk doktoruna götürmüstüm Dorugu. Cok iyi bir bayandi epey bilgi vermisti. Bana ilk ek gidaya Havuc, Kabak, Patates gibi sebzeleri, icine baska birsey katmadan, Armut'u da meyve püresi olarak önermisti. Ve 5-6 kasigi gecmeyecek sekilde ver demisti. Belki muhallebi fazla gelmistir Gazel'e. Sonucta sadece Anne sütüyle beslendigi icin yadirgamis, hazmedememistir.

Sayfayi acik unutmusum sabahtan, burada kalmis alintilarim:) Gerisini sonra okurum Arkadaslar, yogunum bugün, bakamiyorum pek. Herkes iyidir umarim...

Aaaa diger tüm alintilarim silinmis. Sadece seninki kalmis Hülya:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne şanslı karuyum demekki kaydirigubbakcemile3

canım zaten yemedi ama sebzeyi genelde 6 aydan sonra öneriyolar bakalım dr a gidince ne diyecek Şeniz

oyy kuzucumm kıyamam yaa Allah sabır versin bacımmm en zor şeydir annenin evladını bırakması bi kaç saat bile olsa :1no2::1no2:

bizim muhallebide 2. denemede başarısız kızlarrr :)) 3 kaşıkta pes etti başladı ağlamaya bugun milupanınkini verdim hiç sevmedi ..dün ene azından bebelec ı 30 cc yemişti..
2 gün geçsinde yine bebelac la dvm ediyim..
sonra biberonla ilk defa su veriyim dedi biberonu benim tutmamı istemedi resmen bırak kendim içerim hesabıyla azcuk kendi içti :))

bizim muhallebide 2. denemede başarısız kızlarrr :)) 3 kaşıkta pes etti başladı ağlamaya bugun milupanınkini verdim hiç sevmedi ..dün ene azından bebelec ı 30 cc yemişti..
2 gün geçsinde yine bebelac la dvm ediyim..
sonra biberonla ilk defa su veriyim dedi biberonu benim tutmamı istemedi resmen bırak kendim içerim hesabıyla azcuk kendi içti :))

içerrr benim kızımmmm

bu arada hülya sulu muhallebi ver biberonlaaa ben princi mama ile yapıyom cıvık cıvık içiyolarr

anacım katı verdim kaşıkla çünkü biberonla içmeyi bilmiyoki....

bide az önce öyle bir kustuki tam yanağının hizasından 5 karış ileriye kadar :((

yıne ne cok yazmısınız yavvv
sımdı okuyamadım herif kızyor bırlıkte fılm ızlıyoz destere cokta komık degılmıs bıtmek uzere donecem bacılar

Back
X