hımmm, ben daha hiç 1 okutmadım. seneye yardımlarına ihtiyacım olacak o zaman:))aslı süper gidiyorsun devam güğzelim gece uykusu çok önemli çünkü sen onu düşünüyorsun:)
birsennnn nasıl oldun güzelimm
aysecçm bende 6 yıldır hep 1 ve 2 okuttum hele de 1 uzmanıyım valla okuma yazma öğretmeninkaydirigubbakcemile3
neymiş kız siboşun tarifi?? benim yoğrtlar da süt gibi oluyordu 2 gündür. ama bugün ilerleme kaydettim galibakaydirigubbakcemile3 bide yoğurdu mama ile mi yapıyosunuz??Bende yemeğimi yaptım. Pirinç ıslattım. Defnoş'uma yoğurdunu yedirdim. İlk sefer için iyi tutturmuşum valla Siboş sağolasın tarif için bacım a.s.
Sonra ağlamaya devam edince 1 saat sonra mama verdim. Şimdi keyifli cadı zemuszemus
Bende acıktım. Dün yıkayıp kaldırdığım semizotum vardı. Üzerine kırmızı soğan, domates, limon bolca da yağ koydum afiyetle yedim. Eşimde iftara yakın gelicekmiş. 7 gibi pilavı yaptım mı tamamdır alkisalkisalkis
Ütüm kaldı ama yarın temizlik yaptıktan sonra onu da hallederim yerimseniben
görüşürüz canım.kaydirigubbakcemile5kızlar ben çıkıyorummm
canım bende yeni başladım ama bi kavanozu 3 günde veriyorum. yani 48 saat yazıyo ya üstünde, açtığımda veriyorum,24 saat sonra bi daha, kalanıda diğer gün yani 48 saat sonra olmuş oluyor. yoğurtdu da o kavanozlara mayaladım, yarım kavanoz yaptım.kız gece uyumuyo sıpa gunduzde delık delık yarım saat 40 dk falan yanı oyuzden dedıydım bennnn...
kızlar hepınıze desteınız için tesekkur ederımmm cok saolunn ya ..uyutmayıncada kendımı kotu hıssedıorumm am A saolun sayenızde daha ıyıyımm inşş aşıcaz we duzene gırecek kuzum benim....
sordum ama cwp weren olmadı daha sız su bı kavanoz muhallebıyı bı oğundemı werıonuz kızlar ardından memeye tutuonuzmu?sadece muhallebımı yoksa..bız dun actık bı kavanoz ama yarısına yakın yedırdım sız nasıl yapıonuz?
benımkının uykusu daıldı sonunda yan lkomsu geldı sewmeye sayelerınde dağıldeı ıyıcehihoyyyt
ama 6 aylık bi arkadaşımın kızı bitirdi tüm kavanozu:)
maşallah canım boraya. listenize bakayım bakalım. ek gıdalar da hayırlı olsun.Kızlar biz geldik doktordan.Pasanın gelişimi iyiymiş.7700 KG oldu.Normal dedi doktorumuz.Aşılarımızıda olduk ama cok ağladı bu sefer kuzum.Ve ek gıdaya gectik.Detaylı diğer tarafa yazıcam.Biz sebze ve muhallebi yiyicez bu ay.Umarım basarılı olurum.
Birde Boranın su huysuzluğu için idrar testi istedi.Pazartesi yaptırıcam.Mikrobik birsey varsa canı yanıyor olabilirmiş.
Sonra ordan markete gidip.Aptamil 4.ay muhallebileri aldım.Birazda kavanoz sebzesi ve muhallebisi aldık.
Masayı hazırlamam lazım gelirim yine