Hülyacm aslıcm sibelcm, röfleye int. ten bakmıştm ben süte geçiyo fln gibi bişiler okumuştum tereddütüm ondan , ama drv a sorayım bi yaptırabilirsin derse yaptırayım çok sıkıldım yavs saçımı kestirip duruyorum değişiklik lazım bana...
Pınarcm ve gülhancm cicileriniz hayırlı olsun kızlar, bi ara benimde almam lazım bişiler, hafta içi bigün tekiraya gidices o zaman bakayım bikaç şey bende
Sibelcim doğru diyosun cnm hepimiz bebek odaklıyız şu sıralar, ya bide ben pek alışkın değilim illaki bişeyler sürerdim spor yapardım yürüyüş fln, zaten benim bünye çok müsait kilo almaya fln, neyse öyle işte.. ben bankacıydım portföy yönetmen yardımcısı ama bebekten önce ayrıldım bi daha bankaya dönmek istemiyorum saatleri çok feci olouyo
, gecem gündüzüm bankada geçti bi daha orası olsun istemiyorum ama cv'de falan hep tecrübe bankacılık... yani başka işte çalışmadığım için giriş problemli olur, bu yüzden memuriyet istiyorum hem 5 buçuk dedimiydi çıkacağım bi iş lazım bana artık , çünkü kağanım ilgi bekler, zaman ayırmak ister..
Ama şu sıra henüz çok küçük onu bırakıp işwe başlama düşüncesi bile kabus gibi geliyo..
Hayırlısı olsun ve Rabbim çalışan annelere kolaylık ve sabır versin inş.
Aslıcım yağızla savaşı sen kazanmışsın gibi gözüküyor gözün aydın :)) bide benim pompa iyi sağıyo cnm, medela elektrikli, belkide sadece bi serisi problemli olabilir
Nurtencim ben memnunum pompamdan cnm , belki sadece tek seride öyledir