Gecmis olsun sizede Pinar'cigim, umarim kazasiz belasiz atlatiriz su illeti ya. Bu arada dantellerine cok üzüldüm, umarim bir cözüm bulursunuz.
Ilaci sütle verme önerisinin ise yaradigina sevindim Bigudi. Acil sifalar dilerim bebisine.
Ayda 400 gr almasi normal degil Hülya, 500 gram'in altina düsüyorsa 1 ayda aldigi kilo, bir sorun aramasi lazim doktorun. Kusmanin etkisi vardir belki. Ay icinde stres yasadiysan, sütün azalmistir birde. Birde cok hareketliler bu aylarda. Ben zaptedemiyorum, bu da etkiliyor kilo alimini. Toparlanir umarim bu ay kuzucugun.
Sagol Asli'cigim, umarim bugün farki acarsin. Senin kuzu düzelecek bu gidisle...
Bize gelince tempomuz aynen devam ediyor. Sabah 04:30, en gec 05:30 gibi kalkiyorum 3 gündür. Agir iste calisan isciler gibi, kosturup duruyorum tüm gün. Esimde canimi sıkıyor. Yemek begenmiyor iki gündür, sanki 5 yildizli otelin ascisiyim ben. Doruk'dan önce alisti tabi özenle hazirlanmis, bol cesitli yemeklere. Valla yetistiremiyorum, tüm isleri tek basima. Oglumda mizmiz oldu bu aralar. "Su da olsa, bu da olsa. Su söyle olsa. Bla bla bla..."Burnumdan soluyorum bu aralar anlayacaginiz, bakalim ne zaman patlayacagimkaydirigubbakcemile
Hepinize iyi geceler, biraz uyuyabilirsem uyuyayim bakalim.