banucum valla kusur bakama benmim eşim olsaydı ki kız kardeşi yok iyiki yok, eşşek sudan gelesiye kadar döverdi onu? çok özür dileyere ve haddimi aşarak bunların kanında bi bozuklukmu var diyecegim dedirttiriyolar insana yaaaa tövbe tövbeeee.. sana çok üzülüyorum susmakta çare degil be tatlım yine kendi kendini yiyeceksin bence eşinin babası yokmu onu ra ve anlat durumu bu kadarda rahat olunmaz kimseye bakma sen kaana göre davran huzurunu kimsenin bozmasına izin verme restini çek bune ya aaaa getirtmesinler beni antalyayaaaaa
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
filizcim süt olayını kafana çok takıyorsun bırak gündüzleri emmesin sen zaten bildigim kadarıyla ek besine geçmedin mecburen acıkınca seni emecek. benm kızımda gündüzleri asla beni emmiyor uykuda bile almıyor geçen sabah okadar acıkmışki mememi verince aldı çekmeye başladı bi kaç denedi süt fala gelmeyince bıraktı.. senin sütünde bol içer yavrucak çok üzme kendini yaaaa..
sana gelince esenn harbi darıldım desem yeridir yani:umursamaz: oruç olsam ne olcak beni allaha şükür etkilemiyo iyiyim yaniii ama öyle olsun arayacam seni.. bu arada aldıkların hayırlı olsun bende bugün gidicem oraya geçenlerde hırka almıştım defneye sonradan begenmedim dgiştircem bu arada hala yazlıklar varmı bakamadım??
birsencim nasılsın tatlım??
tülaycım slmlar nasılsın??
sibelim öpüyorum nasılsın??
gülhanım nasıl gidiyo ist . telaşı başladımı??

filizcim süt olayını kafana çok takıyorsun bırak gündüzleri emmesin sen zaten bildigim kadarıyla ek besine geçmedin mecburen acıkınca seni emecek. benm kızımda gündüzleri asla beni emmiyor uykuda bile almıyor geçen sabah okadar acıkmışki mememi verince aldı çekmeye başladı bi kaç denedi süt fala gelmeyince bıraktı.. senin sütünde bol içer yavrucak çok üzme kendini yaaaa..
sana gelince esenn harbi darıldım desem yeridir yani:umursamaz: oruç olsam ne olcak beni allaha şükür etkilemiyo iyiyim yaniii ama öyle olsun arayacam seni.. bu arada aldıkların hayırlı olsun bende bugün gidicem oraya geçenlerde hırka almıştım defneye sonradan begenmedim dgiştircem bu arada hala yazlıklar varmı bakamadım??
birsencim nasılsın tatlım??
tülaycım slmlar nasılsın??
sibelim öpüyorum nasılsın??
gülhanım nasıl gidiyo ist . telaşı başladımı??