• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

banucum valla kusur bakama benmim eşim olsaydı ki kız kardeşi yok iyiki yok, eşşek sudan gelesiye kadar döverdi onu? çok özür dileyere ve haddimi aşarak bunların kanında bi bozuklukmu var diyecegim dedirttiriyolar insana yaaaa tövbe tövbeeee.. sana çok üzülüyorum susmakta çare degil be tatlım yine kendi kendini yiyeceksin bence eşinin babası yokmu onu ra ve anlat durumu bu kadarda rahat olunmaz kimseye bakma sen kaana göre davran huzurunu kimsenin bozmasına izin verme restini çek bune ya aaaa getirtmesinler beni antalyayaaaaa:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

filizcim süt olayını kafana çok takıyorsun bırak gündüzleri emmesin sen zaten bildigim kadarıyla ek besine geçmedin mecburen acıkınca seni emecek. benm kızımda gündüzleri asla beni emmiyor uykuda bile almıyor geçen sabah okadar acıkmışki mememi verince aldı çekmeye başladı bi kaç denedi süt fala gelmeyince bıraktı.. senin sütünde bol içer yavrucak çok üzme kendini yaaaa..

sana gelince esenn harbi darıldım desem yeridir yani:umursamaz: oruç olsam ne olcak beni allaha şükür etkilemiyo iyiyim yaniii ama öyle olsun arayacam seni.. bu arada aldıkların hayırlı olsun bende bugün gidicem oraya geçenlerde hırka almıştım defneye sonradan begenmedim dgiştircem bu arada hala yazlıklar varmı bakamadım??

birsencim nasılsın tatlım??
tülaycım slmlar nasılsın??
sibelim öpüyorum nasılsın??
gülhanım nasıl gidiyo ist . telaşı başladımı??

banucum valla kusur bakama benmim eşim olsaydı ki kız kardeşi yok iyiki yok, eşşek sudan gelesiye kadar döverdi onu? çok özür dileyere ve haddimi aşarak bunların kanında bi bozuklukmu var diyecegim dedirttiriyolar insana yaaaa tövbe tövbeeee.. sana çok üzülüyorum susmakta çare degil be tatlım yine kendi kendini yiyeceksin bence eşinin babası yokmu onu ra ve anlat durumu bu kadarda rahat olunmaz kimseye bakma sen kaana göre davran huzurunu kimsenin bozmasına izin verme restini çek bune ya aaaa getirtmesinler beni antalyayaaaaa:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

filizcim süt olayını kafana çok takıyorsun bırak gündüzleri emmesin sen zaten bildigim kadarıyla ek besine geçmedin mecburen acıkınca seni emecek. benm kızımda gündüzleri asla beni emmiyor uykuda bile almıyor geçen sabah okadar acıkmışki mememi verince aldı çekmeye başladı bi kaç denedi süt fala gelmeyince bıraktı.. senin sütünde bol içer yavrucak çok üzme kendini yaaaa..

sana gelince esenn harbi darıldım desem yeridir yani:umursamaz: oruç olsam ne olcak beni allaha şükür etkilemiyo iyiyim yaniii ama öyle olsun arayacam seni.. bu arada aldıkların hayırlı olsun bende bugün gidicem oraya geçenlerde hırka almıştım defneye sonradan begenmedim dgiştircem bu arada hala yazlıklar varmı bakamadım??

bacımmmm hastayıkkkk hastaaaaaaa çok fenasından maaa aile hemdeee

gülhann istanbulun neresine geliyonn cnmm

Birsencim konuşamadık canım ya kaynana yanımdaydı saol canım benim iyi dileklerin için bakalım kocam ne yapacak merakla bekliyorum.

canım hakkaten okudumda banu ve esene üzüldüm aklımdan çıkmış.
çok geçmiş olsun şimdi nerdesin annedemi evdemi??
havalarda naneli gidiyo ya mikroplar dahada fena yayılıyo bayramda gözlerimi ahanda böyle açıcammm:1shok::1shok::1shok::1shok: kimselere elletmicem zaten çocugum yeni yeni toparlıyo kendini maş.

sibelim bugündü dimi???

canım evlilik yıldönümünüzü kutlarım allah agzınızın tadını bozmasın..

Nurtencim saolasın canım ya.

Tam sana cevap yazarken kapı çaldı çiçekci geldi.Kocaman dev gibi bir vazoda kırmızı güller.

Heyecan sürüyor bakalım günün ilerleyen saatlerinde nolcak akannehir

Nurtencim saolasın canım ya.

Tam sana cevap yazarken kapı çaldı çiçekci geldi.Kocaman dev gibi bir vazoda kırmızı güller.

Heyecan sürüyor bakalım günün ilerleyen saatlerinde nolcak akannehir

oyy oyyy oyyy oyyyyy süpermiş hakkatenzemuszemus

kıskananlar çatlasınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
maş. cnm:nazar:

teşekkür ederim kızlar.
geçmişe bi bakıyım dedim ama çok fazla biz 4.aydayız haftaya da okula başlıycam ek gıda hiç vermedim .
siz ne ile başladınız meyve suyu bile vermedim daha 4.ay bitince şu kaşık mamalarından versem olur değil mi?
bir de sürekli kızımla evdeyiz çok huysuz olduğu için dışarı bile çıkamıyoruz akşam ilk defa arkadaşlara gittik gider gitmez daha kapıda bir ağlamaya başladı sakinleştiremedik o kadar çok ağladıki elleri titremeye başladı ödüm koptu zorla uyudu sonra.kimseyi görmeye görmeye yabanileşti çocuk ya. napıcam bilmiyorum babaannesi bakıcak ya ona da alışmazsa çünkü sürekli gözü ben de eşime bile pek pas vermiyo.sizin de böyle olan oldu mu düzelir mi?

aynen canım benımde oğlum cok huysuz ve yabancı insanlardan nefret ediyor.Bir kere anneme bırakmıştım kıyamet koptu resmen kı annemi herhafta görüyor.Ben de kalabalığa ve insanlara alışsın diye her hafta alışveriş merkezine götürüyorum.Ben zaten mama ağırlıklı besledim bebeğimi şimdide sebze ve kaşık maması veriyorum.

Kizlar Selamlar,

Incihan, esimle konustum ve o kadar dolmusum ki, aglaya aglaya ruh halimi anlattim, anladi beni ve özür diledi. Umarim bir daha onun kaprisini cekmem, Doruk yetiyorda artiyor bile cünkü.

Banu, senin esin, kiz kardesini aile mutlulugunu bozmak adina, neden israrla evde tutuyor? Bu kiz kac yasinda, egitimi ne ve aile ortami nasil canim? Cok üzülüyorum senin adina, ev, is ve iki cocuguna yetmeye calisirken, birde böyle yamalarla ugrasmak zorunda kalman hicte adil degil...

Pinar'cigim, ne güzel bayram temizligin bitmis. Dantellerinide kurtarmak üzereymissin, gözün aydin.

Sibel, masallah Yagiz Pasa'ya. Koca adam olmus.

Ve gelelim bize:

Bizim Doruk memeden iyice sogudu, savasarak emzirmeye calisiyorum. Öyle kötü bir durumdayim ki anlatamam. Ne yapacagimi sasirdim. Pompayla sagamiyorum, sesten korkup agliyor. Elimle sagdim sabah, kasikla corba icirir gibi icti. Gece normal emiyorda, gündüz neden emmek istemiyor bu cocuk anlayamiyorum. Depresyona girecegim resmen ya. Sütüm varken ve epeyde bolken, sütten mi keseyim ben bu cocugu? Önerisi olan var mi kizlar?

Filizcim sevındim rahatlamana ve umarım esın aynı seyleri tekrarlamaz.Cunku erkeklere biraz sık hatırlatmak gerekiyor birseyleri.
Sütün içinde sağarak ve biberonla versen.Doruk uyuduğu zaman sağsan ve sanırım sık emziriyorum demişsin.Saat aralığını biraz acsan işe yarar mı acaba

Nerelerdesin sen bacım ya özledik valla.Borada gunduz artık memeyı hiç almıyor.Ya uykudan yenı uyanacak yada gece emicek.
Valla Bora dursa başlıycak hazırlık ama sımdılık hıç ümit yok.

Göztepeye kayınvalıdeme geliyorum bacım.Sana coook uzaktayım yanı

sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara

HER GUNUNUZ BIRBIRINIZI DAHA COK SEVEREK VE BIRBIRINIZE DAHA COK BAGLANARAK GECSIN. HAYAT BOYU MUTLU VE HUZURLU YASAYIN! YUVANIZDAN SEVGI EKSIK OLMASIN...

kızlar arada ugrarım

eşim yeni kalktı bende defneyi alıp dışarıya çıkıcam çok öpüyorummm.

opuyorumnanaktanselam kızlar offf buraya geldim geleli kendimden geçtim kaç gündür-tatlicadiarzu- bu oğlan beni deli gibi bişey yaptı gece 2 buçuk 3 ten sonra coşuyo zibidi mızıklıyo alıyorum kucağıma emmiyo iki çekiyo uyuya kalıyo gövsümde geri yatırıyorum 15 dk bilemedin yarım saat sonra tabi doymuyo sarsıyorum azını yüzünü oynuyorum mıncıklıyorum yok uyuyo bende yatırıyorum tabi geri tekrar bu böyle inanın sabaha kadar devam ediyo artık zombi gibi dolaşıyorum inanın gece 25den fazla kalkıp yatıyorum ne yapmalıyım ne olur bi akıl verin:Saruboceq::uhm: ama gece 3e kadar kalkmıyo çünki pirinç unu veriyorum hemde çok uzun emziriyorum yatmadan artık çok yoruldum bünyem bu maratonu ne kadar götürür bilememmafoldumben

bu arada birsencim geçmiş olsun canım sibelim sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mehmetde dün 4 ayını bitirdi bu gün 5mizden gün alıyoruz artık çok şükür büyüdüler 40lıyken ne güzelmiş emip uyuyodu bende o zaman ne zaman büyüyüp tepki verecek diyodum gerçi şimdide büyüsede oturup oyuncaklarıyla oynasa diyorum

selam bacılar ben bugun bıraz temızlık yapıyorum dayanamdım bır bbakayım dedım sıbelın kırmızı cıceklerı duyunca dayanamadım sibel nıce mutlu yıllara canım aferin eşine kırmızı guller falan benım eşim unutmuştu resmen uyuss
senın eşine ders almayamı yollasam yaw

selmacım haber vermişiniz sağ olun ben o hafta kütahyadaydım canım ya naptınız buluştunuzmu kontörümde yoktu haber veremedim size

SıBELCIM EVLıLıK YILDÖNUMUNUZ KUTLU OLSUN.NICE MUTLU SENELERE ARKADASIM.

Ve esınıde tebrık edıyorum.En guzel suprızı yapmış sana.

Back
X