• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

hulya kıs bu ne gusellıkkk gazeldekiiiiiii maşallah kuzuma esarbıda ayrı bı yakışmışş kuzuma kırkbırbucukkere maşallahhhh unlu nanaklarından ısyıyıımmmm ben onununnnnnnn.....:nazar::nazar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canımmm hamarat kızım benimm baklavada açar börekte delikafaduldendelikafadulden

civcic maşallah kızına bayıldım alllah nazarlardan saklasın artık oturabiliyo mu 6.aydan önce oturamaz diye
biliyodum. kızlar bebek emerken süt azalmaz derlerdi.benim iştahım da iyi ama sütüm azalıyo heralde az önce denemek için mama verdim içti demekki sütümle doymuyo

yaaa koptum gazelin gözleri kocaman ya bayılıyorum hele 2009son hallerine koydugun resimleri geceniin bi vakti gördüm ve yıkıldım gülmekten güle güle uyudum resmen yerim onu maş.

hülya kız maşallah gazelime ne güzel bir kız yaaaa
baklavalarda ayrı bir güzel olmuştur şimdi ev baklavasına bayılırım

civcic maşallah kızına bayıldım alllah nazarlardan saklasın artık oturabiliyo mu 6.aydan önce oturamaz diye
biliyodum. kızlar bebek emerken süt azalmaz derlerdi.benim iştahım da iyi ama sütüm azalıyo heralde az önce denemek için mama verdim içti demekki sütümle doymuyo
saol cnm ..destekli oturuyor henüz tek başına oturtmuyorum zaten oda oturamıyor tatlım Şeniz
sütün içinde cnm bol bol su iç benim en büyük kurtarıcım Şeniz

senin bu kız evde çok durmazzz heee bidene daha yap yaaa

vermem ben kızımı kimselere anca iç güvey alırımmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

oyyy kurban olurum ben sana yavrum, o tobmik ellerden ne de tatlı olur baklava yemek:icecream:

kaynana görüyonn dimiii gelinin ne kadar hamaratttt kaydirigubbakcemile3 kilosu kadar altını hazırla sen kaydirigubbakcemile3

yukardaki yazıyıda sen görmezden gelll :roflol::roflol:

yaaa koptum gazelin gözleri kocaman ya bayılıyorum hele 2009son hallerine koydugun resimleri geceniin bi vakti gördüm ve yıkıldım gülmekten güle güle uyudum resmen yerim onu maş.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol tatlımmm bazen çok komik hareketleri oluyorda ne zaman makinayı görse farklı poz veriyor kaydirigubbakcemile3

hülya kız maşallah gazelime ne güzel bir kız yaaaa
baklavalarda ayrı bir güzel olmuştur şimdi ev baklavasına bayılırım

ee teyzesi kızımın eli deydi güzel olmazmı yemede yanında yat sırnaşık şeysırnaşık şey

mrb kizlar nasilsiniz uzun suredir giremiyorum istanbuldayim kismetse bayramdan sonra yuvama donucem oglum anaokuluna basliyo birsen ogluslarin cok sirinler masallah facede vidyolarini izledim hulyacim senin kizinada bayildim o ne guZellik masallah baklavada acmaya baslamis cok hamarat bu arada bayramda kizim dort aylik oluyo otutturabilirmiyim artik cok zor oluyo kucakta tutamiyorum birazda sisko benim kiz doktor ek gidalara baslatmadi kilosu iyi oldugu icin napsam baslasammiki

kızlar ömer şimdi ikikere ishal kaka yaptı ama sarı kakası öle kötü değil ama cıvıktı

arkasındanda kustu....acaba diş çıkaracağı içinmi oluyor yaaa ....ateş yok keyifsizlik yokk

Iyi Geceler Kizlar,

Emzirme hakkindaki önerileriniz icin cok sagolun, sanirim haklisiniz, emzirme aralarini acmak gerekiyor. Ama bazen öyle uzatiyor ki, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Birkac gündür kiloda alamiyor gibi:uhm:

Incihan, bendeki pompa ömür törpüsü canim. Nuk'un elektiriklisi. Iyidir diye aldim ama cok gürültülü ve uzun sürüyor sagmasi. Gece emmesinde sorun yok, gündüz krizi var. Biberonla verdim bugün elimle sagdigimi, biberonu isiriyor, disleri kasindigi icin. Bende kasikla icirdim mecburen.

Esen, Bozon ve Nurten sagolun önerileriniz icin. Bugün daha düzeldi sanki. Doktora gitmistik gündüz. Orada bir aglama krizine girdi, "mama, mamaa" diyekaydirigubbakcemile3Ilk defa bilincli olarak bir sözcük kullandi, cok sevindim. Ve tam 4 saat sonra emdi.

Sibel, esin cok inceymis, umarim hep böyle devam eder. Evlilik yildönümünüz kutlu olsun. Nice güzel yillara...

Hülya, cok tatli kizin. Eline oklavayida almis, gerisi gelir artik bundan sonrakaydirigubbakcemile3

Banu, bu yetiskin bir kiz, kendi basinin caresine baksin, bence yogun baski kur üstünde ve evi terk etmek zorunda kalsin. Gidip calisip kendisine baksin, ben 22 yasindayken; hem okula gidiyordum, hem calisiyordum...

birsen bacımm bi dr u ara sor yada nette bak bakalım dişin belirtilerine ...

kıvılcım saol cnm :))

ayşegül tşk ettik bacım :)) ama ben yeni oturtmaya başladım bizim 5 ay bitiyor bence sizin için henüz erken bacım ...

sibelcim evlilik yıldönümünüzmüş canım kutlu olsun bir ömür sürsün
birsen oyumu verdim ayrıca oğluşların harikaa face de izledim ben beceremiyorum şu video yükleme işini
oy oy gazel'e bayıldııııım kız olsun çamurdan olsun:)
kıvılcım canım stres yapmamaya çalış biz de yaşadık bi ara geçti
okuyabildiklerim bu kadar umarım herkes iyidir

slm kizlarrrr a.s.

ay kac gündür okuyorum okuyorum bi yazamadim be..resmen gece işçisi oldum :D gündüz yatiyorum..iftardan sonra iş yapmaya basliyorum :D

banucum yuh diyorum o görümcekine..ama böyle geldi böyle gidicek anlaşilan..kiz nasilsa ne yaparsa yapsin abisi arkasinda..ee seni taktigi yok zaten maalesef :S valla canim artik tavrini göstermenin zamani geldi de geciyor..eşininde bukadar genis olmasina anlam veremiyorum bi türlü :S Allah yardimcin olsun bitanem..inşaAllah biran önce bu iyi niyetinin karşiliğini alirsin..

siboşş nice mutlu huzurlu yillara tatlim a.s. bebişinle eşinle nice yillara a.s. eşinede kocaman bi aferin :) maşaAllah :) umarim hep böyle gider,hep kiymetini bilir ;)

hülyam o ne resim öyle yaaa :))) bayildim :D maşaAllahhh SubhanAllah kuzumaaaaaaaa

birsencim canim cok gecmis olsun ailecek :( bi kurtulamadiniz ya :( gecen gün eşimin teyzesi bi tarif verdi..dogal antibiotik..3 diş sarmisak,3 corba kasigi bal,3 su bardagi suyu kaynatip o suyu içiyormussun..cok iyi gelmiş onlara..benim eşimde kiş gelince enaz 2-3 kere hastalanir :D tüm sülale bilir..eşim hastalanmadan ver dediler :) bi dene bence..

nurtencim canim nerelerdesin yahu özlettin kendini :)

semrosum kocani camdan atiyormussun :) dur kiz :D sakin ol :D cocuklari yetim birakma :D

filizcim canim iyice kafayi bozdun emzirmekle..inan bunu taktikca dahada beter oluyor..lütfen biraz rahat olmaya calis..bu veletlere geliyor arada bir..serra bile okadar cesit sey yedigi halde bazen hic birini yemiyor..ki seninkinin alternatifi bile yok..oyuzden rahat ol..elbet acikacak..bende ek gidalara gecmeden bu konuda cekiyordum arada bir..doktora sordum..3.aydan sonra cocuklar kafalarina göre yemek ister,ögün aralari 4-5 saati bulabilir..rahat ol demisti..sende rahat ol canim..sütünü etkileme bos yere..eşinin seni anlamasinada cok sevindim :) bazen odunluklari tutsada cok sukur laftan anliyorlar..gercekten tatli dil yilani deliginden cikariyor..bircok sey degisiyor güzel güzel konusunca ;)

tutkuncum askerden kimin geldigini unuttum ama sag salim gelmesine sevindim :) benimde kuzenim bugun geldi..hemde kizinin 1.yas günü bugun :) tam bayram oldu onlara :)

Back
X