• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

sekerbayrami.jpg

Canlarım eşlerinzle çocuklarınızla ve sevdiklerinizle güzel bir bayram diliyorum hepinize a.s.

kızlar puanlar sıfırlanmışşşş :1shok::1shok::1shok:
hakkaten emeklere yazık olmuşşş çünki bazıları ciddi vakit harcıyo burada o repler için :((

Bütün mayıs annelerinin ve kuzuların bayramları kutlu olsun a.s.

Yavrularımızlara ve sevdiklerimizle daha nice bayramlara inşallah..:1hug:

Kızlar bugÜn bebıŞlerımızın ılk ramazan bayramı ılklerı yaŞıyoruz yıne tÜm annelerın ve bebıŞlerının bayramı kutlu olsun

herkese hayırlı bayramlar kızlar sevdiklerinizle nice bayramlara
Ahsen bütün teyzelerinin elini öpüüyooo
bende yiğenlerimin yanaklarından öpüyorum

HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN BEBİŞLERİMİZLE BERABER GEÇİRDİĞİMİZ İLK BAYRAM VE BEN ÇOK HEYECANLANDIM GEÇEN YIL BAYRAMDA KARNIMIZDAYDILAR BU YILDA KUCAKLARIMIZDA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ŞEKER GİBİ BİR BAYRAM GEÇİRİRSİNİZ İNŞALLAH ŞEKER BEBİŞLERİNİZLE BERABERopuyorumnanaktan

güzel mayıs anneleri sizin ve ailenizin ramazaan bayramını kutluyorum.a.s.a.s.a.s.a.s. Bebişlerinizle daha nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Kızım teyzelerinin ellerinden ve arkdaşlarının yanaklarından öperŞenizŞeniz

Kızlar selam a.s.

Bikaç gündür yoğunluktan giremedim valla siteye. Şimdi fırsat buldum. Arkadaşlar var misafir. Umarım herkesin keyfi yerindedir a.s.

Tüm Mayıs annişlerimin ve kuzularımın bayramını kutluyoruz Defnoş'umla a.s. Öptük hepinizi a.s.

opuyorumnanaktanherkezin bayramı kutlu olsun bebişlerimizle nice bayramlar görürüz inşallah bütün minişleri ve annelerini öpüyorum herkeze selamlara.s.:nazar::enbuyukkk:

ayyy nasıl bir bayram oldu yaaa bi hevs dün kokoş kokoşş gezdim dün ömer hapşırdı tıksırdı diye eşim bugün hiçbiryere gitmedi götürmedi bütün gün elimizde derece o popadan bu popaya geçtikk

offfffffffffffffffffffff nasıl gezmek istiyırdum ben yaaa ağlamak geliyor içimdenn

kızlarrr herkese ıyı bayramlar.....
bızım bayram bıttı bugun de dun de esım gece gıttı işe sadece dun gezebıldık oda kostur kosturr bişicik anlamadım yanı zaten her gıttımız yerde oglan agladı durdu yok benım oglan kalabalık ve fazla ılgıyı sewmıyo sıkılıyo bıde ewımızı ıstıyo anladıım kadarıyla....nasıl alışcak dısarıya bılmıyorum:(((((

KABIZ OLDU BENIM OGLAN KIZLAR YA NAPMAM LAZIMMMMM
POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA ıÇıM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI:((((

Back
X