• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

sevgili mayıs anneleri öncelikle hepinizin bayramınızı kutlar kuzularınızla birlikte daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim. ben de mayıs annesiyim. kızım ceylin 5 mayısta dünyaya geldi. biraz geçmişe baktım aranızdaki dostluk ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti. eğer bir sakıncası yoksa ben de aranıza katılabilir miyim?

Son düzenleme:
kızlarrr herkese ıyı bayramlar.....
bızım bayram bıttı bugun de dun de esım gece gıttı işe sadece dun gezebıldık oda kostur kosturr bişicik anlamadım yanı zaten her gıttımız yerde oglan agladı durdu yok benım oglan kalabalık ve fazla ılgıyı sewmıyo sıkılıyo bıde ewımızı ıstıyo anladıım kadarıyla....nasıl alışcak dısarıya bılmıyorum:(((((

KABIZ OLDU BENIM OGLAN KIZLAR YA NAPMAM LAZIMMMMM
POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI:((((
cnm bol su içir bide zeytinyağı versen 1 çay kaşığı belki işe yarar
gheee bide ılık banyo iyi geliyor demişlerdi
geçmiş olsun cnm
sevgili mayıs anneleri öncelikle hepinizin bayramınızı kutlar kuzularınızla birlikte daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim. ben de mayıs annesiyim. kızım ceylin 5 mayısta dünyaya geldi. biraz geçmişe baktım aranızdaki dostluk ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti. eğer bir sakıncası yoksa ben de aranıza katılabilir miyim?

hoşgeldşn tatlımhihoyyyt

aramıza hoşgeldin canım sağlıkla büyüt bebeğini hayırlı bayramlarr
kızlarrr herkese ıyı bayramlar.....
bızım bayram bıttı bugun de dun de esım gece gıttı işe sadece dun gezebıldık oda kostur kosturr bişicik anlamadım yanı zaten her gıttımız yerde oglan agladı durdu yok benım oglan kalabalık ve fazla ılgıyı sewmıyo sıkılıyo bıde ewımızı ıstıyo anladıım kadarıyla....nasıl alışcak dısarıya bılmıyorum:(((((

POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI:((((

tatlım Ahsende yapamadı geçengün kakasını zeytinyağı verdim birkaşık hemen yaptı dene istersen bir zararı yok

esen beyaz saolun kızlarrrr..
yenı okuyabıldım içirdım hemen bı tatlı kasıı zeytın yagııını inş yapar kuzum gece yaaa...uyucak ole bı ıkınıyokıı sormayınnn:(((
uyudu benımkı ıyı geceler herkezee opuoruumm hepınızıı

mrb arkadaslar.. Bir az gec oldu ama bayraminiz mubarek olsun bebeklerinizle ailenizle sevdiklerinizle nicee bayramlaraaa... daha yeni katildim aranizaaa ama pek firsat bulupta giremedim iki gundurr..umarim bayraminiz guzel geciyodurr..:1rolleyes:

siribron48 cnm benim oglumda ek gidaya basladigimizda kabizlik sorunu yasadi...En kolay cözumu kara erik püresi ... aninda etkisini gösterio. Burada 4 aylik meyve purelerinin arasinda satiliyor.Kizim da da kullanmistim bi daha yasamamisti kabizlik sorununu...zeytinyagiyla da karnina masaj yapabilirsin ..Bas parmaginla ters yöne dogru dairesel hareketlerle .. yerimseniben

Sırıbone yenı okudum cnm benım neden bebeĞını o kadar beklettın eczanede fıtıller var ondan alıp rahatlıkla atabılırsın bızımkıler 3 gÜn yapmayacak hee Çıldırırdı Çocklarr .....

GÜnaydın herkeseeee

beyaz 16 ve esen 81 hoşbulduk. teşekkür ederim.
herkese günaydın. arkadaşlar sizin bebişler ayaklarını yere basabiliyor mu? benim kızım hemen dizlerini büküp çöküyor. bir de kendi kendilerine sağa sola dönebilyolar mı? kızım 5 mayıs doğumlu 7700 gr 64 cm. gelişimi normal ama bana çok hareketsiz gibi geliyor. sizinkilerde durum nedir acaba?

beyaz 16 ve esen 81 hoşbulduk. teşekkür ederim.
herkese günaydın. arkadaşlar sizin bebişler ayaklarını yere basabiliyor mu? benim kızım hemen dizlerini büküp çöküyor. bir de kendi kendilerine sağa sola dönebilyolar mı? kızım 5 mayıs doğumlu 7700 gr 64 cm. gelişimi normal ama bana çok hareketsiz gibi geliyor. sizinkilerde durum nedir acaba?

ceylinim2009 benim oglummda pek basamiyor daha..dizlerini büküyor.bazen dönuyor agladiignda veya bisey ilgisini cektiginde..dr muz normal dedi.bazi cocuklar cok erken yapabilioken bu reflexleri bazilari 6 ayda yapiomus.en dogali da 6. aymiss..kendi kendine oturabilme ve ayaklarina basabilme zamani daha var yanii..benim oglumda 4 Mayis dogumlu...

ceylincim sanırım kızının adı ceylin senin ismin ne?
benim kızımda ayaklarını basamıyor henüz dönebiliyor ve çok konuşuyor sanırım babası gibi çenesi düşük olacak:))
dr umuz bunlar 4-6 ay arası yapılacak hareketler dedi 4. ayda hemen yapmasını beklemeyin 2 aylık bir zaman diliminde yapar dedi telaşlanma yani her insan bir olmadığı gibi her bebekte bir değil
her hareketi farklı zamanlarda yapıyorlar

iyiyim birsencim. bizde de bayram gezmeleri işte. memlekette olunca ve de 2 tarafta burda olunca bitmiyor gezilecek yerler.

kızlar benim oğlum daha dönemiyor ama doğduğu günden itibaren ayaklarını yere koyunca dizlerini bükmüyor, çok sağlam basıyor. hatta bir haftadır filan adım atmaya da başladı canavaralkisalkisalkis

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. bizim doktorumuzda normal dedi ama ben biraz evhamlıyım galiba. etrafımda akranı bebekte yok kıyaslayamıyorum. içimi rahatlattınız. esencim evet kızımın adı ceylin. benim de ayşe.

selam kızlar kmseler yok bayramlaşıyor bizim hatunlar Hatiş ve Ceylinim hoş geldiniz.Benim kızda daha basmıyor normal yani dr öyle dedi hatta daha erkenmiş.Ani benim kız kalktı daha 5 dk. oldu ya ne uykusuz bebek ya rabbim

şimdi benim iki velette basıyor adım atıyolar ömer göbeğimden omzuma kadar adımla çıkıyor aliş 3,5 4 aylıkken çivi gibi basıyordu çocuğum ......dönüyolar konuşuyolar (yani aguca) birbirlerine gülüyolar
aguluyolar, benimkilerde bi sorunmu var yaaa

yok ya ne sorun olucak
diyorum ya bazı bebek bir hareketi erken yapar bazısı başka bir hareketi farklı farklılar canımcımm

slm kizlar a.s.

bayramin ilk günü aksamindan beri evde kamp kurmus vaziyetteyiz :D ev keyfi yapiyoruz :D hava soguk olunca film izlemekle,yiyip içmekle gecirdik koca bayrami :D pc bana pek kalmadi..eşimde sürekli..film izleyip duruyor ben yokkende :)

kizcemide yikadim azönce..yemegini yedirdim..uyukluyor..sira bizde..acliktan ölüyorum..patso yapicam büyük marifetle :Pp

buarada aslicim serrada kabiz..aman dikkat et..fitil at hemen..bende bugun attim..2 gündür tik yoktu..denemedigim yemek versiyonu kalmadi..bugeceden itibarende hazir muhallebileri kesiyorum..kendim yaptim muhallebiyi..meyveyi,sebzeyi,yogurduda kendim yapiyorum..hazir olarak bitek mama yiyor olcak..ee onunda kabiz yapmadigini biliyoruz..artik buda care vermesse doktora gidicez :S hayirlisi..neysem kactim acliktan kolumu kemircem yoksa :))

yarin artik normale döneriz :D görüşürüzzzzz mucksssss

merhaba kızlar biz evimize döndük
babaanesini de getirdik kızımın ben okula başlayınca o bakıcak ama bugün bizim cadı sanki anladı onu bırakacağımı kimsenin kucağına gitmiyo gözü hep bende benim dışımda hep ağlıyo nasıl işe başlıycam nasıl bırakıcam kafayı yiycem ya.
bir de 1 aydır hiç kilo almamış 100 gram bile almamış.korkmaya başladım gelişimini etkiler mi bu hafta dr.a götürcez bakalım ne diyecek.

POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI:(((([/QUOTE]

canım ben de arada zeytinyağı veriyorum çok iyi geliyor

bizimde bayram bugün bitiiii :lepi::lepi:

bizde eve yeni geldik kociş yarın çalışacağı için..... birtek dün öğlene kadar evdeydik ilk günden bu yana geziyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoruldum yine çok yaw ve evimi özledimmm :hulya::hulya:

kabız olan bebişlere geçmiş olsun armut suyu ve zeytinyagı bizde işe yaradı umarım sizinkilerde düzelir bir an önce Şeniz

Back
X