Selamlar Herkese,
Iyiki dogmussun Sibel. Nice güzel yillar gecirmen dilegiyle, dogum günün kutlu olsun.
Banu, nihayet kurtuluyorsun görümcenden. Insallah son anda bir aksilik olmaz. Bosanma konusuna gelince, ben yuvani yikma demiyecegim, eger sagliksiz bir ev ortamin olduguna inaniyorsan, cocuklarin kücükken bu isi bitirmen en hayirlisi. Ama esine güveniyor ve seviyorsan, mücadeleni sürdür. Umarim en kisa sürede huzura kavusursun.
Su Farmville olayina ben hic bulasmiyorum, cünkü Hülya gibi bende Koc Burcu'yum, ve had safhada takintiliyim maalesef. Ama esim gecen benim sayfamdan oynamayi denemis, Ingilizcesi olmadigi icin bana sorunca farkettim. Sonra isin icinden o da cikamadigi icin, pek üstelemedi oynamak konusunda.
Ve Doruk havalar erken kararmaya basladigindan beri, aksam 19:00'da uyuyor. Hadi sabah 06:00'da kalkmaya zor bela alismistik, 2 gündür geceleride uyaniyor ve 1,5-2 saatten evvel uyumuyor. Cok sinir oldum gece, esimi kaldirdim sakinlesene kadar. Sonra iyice yoruldu ve emmek istedi, memede uyudu. Artik gündüzleri daha cok uyutup, gece uykusuna gec yatirmaktan baska care yok sanirim. Bakalim cözebilecek miyim bu sorunu.
Bunun disinda, oyuncak aliyor muyusunuz bebislerinize kizlar? Ben hafta sonu alis-verise cikacagim ve oyuncakta almayi düsünüyorum. Hareketli, renkli ve sesli oyuncuklara ilgisi var sanki. Bakalim umarim sevecegi seyler secebilirim.
Bu arada Sterilizatör kullanan arkadaslar, hangi markayi tavsiye edersiniz? Simdiye kadar benim pek ihtiyacim olmadi ama simdiden sonra gerekecek ama hangisini alacagimi bilemiyorum.