• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ay koptum gülhan :))))) dünya cografyasindan basla bence :D belki pilot olur veledim :D belki tuba teyzesi gibi olur :D bende cok severim o konulari :D pilot olamadim ama ucus hostesi oldum :D gerçi onuda yapmadim mühendis oldum :D ay vazgectim bana benzemesin :D erkek cocuk o meslek değiştirip durmasin :D ama sen genede oku ansiklopedi :D

minjucum ve ferdacim :D canlarim teşekkürler talebiniz için :D fakat ben kizimi vermekten vazgecmiş durumdayim :D baba zoruyla :Pp şakasina bile tahammulu yok :D

gülşahcim hayirli olsun işe baslamissin :)

aysecim canim inşaAllah tez zamanda alirsiniz evinizi ;)

neysem bende kacayim ortaliği topliyim kayinvlideme gidicem..gitmeden ugrarim gene ;)

saolasın canım.sende arayı acma arada takıl sıteye boyle laflıyalım buarada annene cok selam söle:)opuyorumnanaktan

Tutkuncum hoşgeldiin.Geceleri sürekli kalkınca çok zor oluyor bide çalışıyorsuun uf yaa kolaylık versin Allah sana..

kızlar benım merak ettıgım bısey var devam sütü anne sütü ayarında bısey onu anladım devam maması ne oluyo benım kıza hangısını alıcagımı sasırıyorum mılupanın sutlu pırınclısını gunde ıkı kere bıberonla verıyorum tok tutsun dıye sut ıcınce cabuk acıkıyo cunku purelere basladık ama yavrucak kabız olmus dun nasıl kıvrandı bı gorsenız bugun verdırmedım gorumceme o yuzden sızdede oluyomu?

kızlar benım merak ettıgım bısey var devam sütü anne sütü ayarında bısey onu anladım devam maması ne oluyo benım kıza hangısını alıcagımı sasırıyorum mılupanın sutlu pırınclısını gunde ıkı kere bıberonla verıyorum tok tutsun dıye sut ıcınce cabuk acıkıyo cunku purelere basladık ama yavrucak kabız olmus dun nasıl kıvrandı bı gorsenız bugun verdırmedım gorumceme o yuzden sızdede oluyomu?

SELAM CANIM hayırlı olsun işe baslamışsın.Bende su mama ve sut kavramına cok takmıştım.Mılupayı aradım.Aynı şeymış merak etme.Önceden mama yazıyormuş ama sağlık bakanlığı süte cevırmış.O yuzden piyasada su anda 2 sındede var.

Gelelım bıze pc acık kalmış.Dr gıttık geldik.Rotanın 2.dozunu olduk ama cok zorlandı hep kusmaya calıştı.Savastılar dr teyzeyle.Neyse 8800 kılomuz olmuş 68,5 boyumuz bu ay 1300 gr gıbı almış mınık bir dev adam yetışiyor.
Destekli oturtmaya baslaya bılırsın dedı.Ama cok uzun sürelı değil.
Ek gıda işindede 1 hafta sonra yoğurt baslanacak.Pastorıze sutle.Birdahakı ayda et ve kahvaltı yıyecekmış.Detaylarını birdahakı gıdışte verıcek.

Kızlar bebeĞım Çekyattan kafaÜstÜ dÜŞtÜ ne olur yardımmmmmmmmmmmmmm Çok aĞladı,Şımdıde uyuyo kÜÇÜklere rÖntgen 24 saat sonra ÇekılıyomuŞ

Kızlar bebeĞİm Çekyattan kafaÜstÜ dÜŞtÜ ne olur yardımmmmmmmmmmmmmm Çok aĞladı,Şİmdİde uyuyo kÜÇÜklere rÖntgen 24 saat sonra ÇekİlİyomuŞ

canım hemen uyandır bebeğini kusması ve ağlaması varmı bak ve bence götür doktora.İnsallah yoktur birseyı sakın olmaya calış.

Canım bi süre uyutulmaması gerektığını biliyorum.Bence ara doktoru sakın ol yoktur birseyı önlemini alsan yeter senın için rahatlar.

HAYIRLI AKŞAMLARRR BıZ GELDıK NıHAYETT YAW SABAHTAN BERı PC AÇIK OKUYORUM AMA Bı TÜRLÜ YAZMAYA FIRSAT BULAMADIM...

SıBOŞ evet aslında yarın bende gunduz deniyim şu muhallebi işini cunku her akşam 7 8 gibi vermeye çalışıyorum ama uyuma numarası yapıyor cadı ve saat 11.30 dan sonra uyuyorrr :sinifsinif:

GULHAN cımm maşAllah eski formuna dönüyorsun demekkk :lepi:
bora yada maşAllah kız Gazeli sollamış kaydirigubbakcemile3

TUBıŞ sen oldugun yerde say bacımm sırnaşık şey semoşu beklersen yakında 100 kiloya çıkarsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SEMA maşAllah oğluşuna nasılda guzel olmuş Şeniz

BURCU kıs bende o videoyu ilk izlediğimde aklımdan kaan geçti he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ıLGıN TULAY ESEN Allah sizede kolaylık versin yaw hem ev hem iş hem bebiş:bbo::bbo:

GULŞAHCIM sende bugun başlamışsın işe zor olucak ama alışırsın zamanla inşAllahh:Saruboceq:

BıRSEN kıs sen bursya gitmeyi kafaya taktın he delikafadulden kurban bayramını bekle beraber gideriz ben semoşa sen gulhana hepimiz aynı yerde kalırsak ağır olur kaydirigubbakcemile3

GıZEMLıMıKADO cnm geçmiş olsun ama keşke uyutmasaydın 1 saat bence sen dr a git mutlaka önemli bişi yoktur Allahın izniyle ama için rahat etsin :1hug:

KIVILCIM şu konuyu bende merakla bekliyorum kaydirigubbakcemile5

AYSUN h.g cnm geçmiş olsun umarım tatil yaramıştır size değişiklik iyi oluyor bazen :hulya:

ay kızlar aklıma gelenler bunlar sadece atladığım varsa kusura bakmayın ŞenizŞeniz

GELELıM BıZE
biz bugun tam 6.ayımızı doldurduk :lepi: dr kontrolumuz vardı Allaha şükür kızım iyi ama malesef bu ayda 500 gr almış mafoldumben
neyse sağlığı yerinde olsunda kilo okadarda önemli değil artık böyle gider napalım benneyaptımki

Son düzenleme:
Selamlar Yeniden,

Gülhan bende sabahlari kitap okuyorum Doruga. Dün "Kücük Kara Balik'a" basladik, cok ilgili, pürdikkat 10 dk dinleyebiliyor. Ilgisini ceksin diye, dialoglari, degisik ses tonlariyla cikariyorum, cok seviyor hatta bazi yerlerde gülüyor.

Konuya gelince, detaylayarak yazmak istiyorum ama Doruk uyanik su anda, kisa araliklarla giriyorum ve kafami toparlayamiyorum. Bir uyusun, yazacagim.

Ferda seni ekliyorum canim birazdan.

Asli, masallah Yagizima. Akillanacak sonunda. Ikinciyide düsünürsün böyle olunca.zemuszemus

Hadi görüsürüz Kizlar. Kactim yine...

bılmemkı fılızcımm yıllar ne gosterecek gerci ş
imdiden hamişliği ozledimmmm cookkkkk gusel mucizewi bişi yaaa oglumun içimde oldugu zamanları hareketlerını dusundukce osluyom falla ne yalan solıımmm
:kedi::kedi:

Ay bende Ayşe paraları kopardı sayıyor dıyordum.kaydirigubbakcemile3

Kızlar Bora sımdı kaka yaptı sıyah gıbı ve katı ilk defa böyle oldu.Elmadan olabılırmı acaba

elma yapabılır cnm elma zaten kabız yaprmıs cok werme emı boraya elma gulhan ben werdım bı kabız olduk hala dewam bugun 5ıncı gunmu ne kaksı hala yok..bugun surup werdım artıkkbenneyaptımki

SELAM CANIM hayırlı olsun işe baslamışsın.Bende su mama ve sut kavramına cok takmıştım.Mılupayı aradım.Aynı şeymış merak etme.Önceden mama yazıyormuş ama sağlık bakanlığı süte cevırmış.O yuzden piyasada su anda 2 sındede var.

Gelelım bıze pc acık kalmış.Dr gıttık geldik.Rotanın 2.dozunu olduk ama cok zorlandı hep kusmaya calıştı.Savastılar dr teyzeyle.Neyse 8800 kılomuz olmuş 68,5 boyumuz bu ay 1300 gr gıbı almış mınık bir dev adam yetışiyor.
Destekli oturtmaya baslaya bılırsın dedı.Ama cok uzun sürelı değil.
Ek gıda işindede 1 hafta sonra yoğurt baslanacak.Pastorıze sutle.Birdahakı ayda et ve kahvaltı yıyecekmış.Detaylarını birdahakı gıdışte verıcek.

maşallah oğlusumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar:

Kızlar bebeĞİm Çekyattan kafaÜstÜ dÜŞtÜ ne olur yardımmmmmmmmmmmmmm Çok aĞladı,Şİmdİde uyuyo kÜÇÜklere rÖntgen 24 saat sonra ÇekİlİyomuŞ

cnm gecmişolsun..uyutmabencedeeee inş bişicik yokturrrrrrrr kuzucukta:emir_bebek:

HAYIRLI AKŞAMLARRR BİZ GELDİK NİHAYETT YAW SABAHTAN BERİ PC AÇIK OKUYORUM AMA Bİ TÜRLÜ YAZMAYA FIRSAT BULAMADIM...

SİBOŞ evet aslında yarın bende gunduz deniyim şu muhallebi işini cunku her akşam 7 8 gibi vermeye çalışıyorum ama uyuma numarası yapıyor cadı ve saat 11.30 dan sonra uyuyorrr :sinifsinif:

GULHAN cımm maşAllah eski formuna dönüyorsun demekkk :lepi:
bora yada maşAllah kız Gazeli sollamış kaydirigubbakcemile3

TUBİŞ sen oldugun yerde say bacımm sırnaşık şey semoşu beklersen yakında 100 kiloya çıkarsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SEMRACIM maşAllah oğluşuna nasılda guzel olmuş Şeniz

BURCU kıs bende o videoyu ilk izlediğimde aklımdan kaan geçti he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İLGİN TULAY ESEN Allah sizede kolaylık versin yaw hem ev hem iş hem bebiş:bbo::bbo:

GULŞAHCIM sende bugun başlamışsın işe zor olucak ama alışırsın zamanla inşAllahh:Saruboceq:

BİRSEN kıs sen bursya gitmeyi kafaya taktın he delikafadulden kurban bayramını bekle beraber gideriz ben semoşa sen gulhana hepimiz aynı yerde kalırsak ağır olur kaydirigubbakcemile3

GİZEMLİMİKADO cnm geçmiş olsun ama keşke uyutmasaydın 1 saat bence sen dr a git mutlaka önemli bişi yoktur Allahın izniyle ama için rahat etsin :1hug:

KIVILCIM şu konuyu bende merakla bekliyorum kaydirigubbakcemile5

AYSUN h.g cnm geçmiş olsun umarım tatil yaramıştır size değişiklik iyi oluyor bazen :hulya:

ay kızlar aklıma gelenler bunlar sadece atladığım varsa kusura bakmayın ŞenizŞeniz

GELELİM BİZE
biz bugun tam 6.ayımızı doldurduk :lepi: dr kontrolumuz vardı Allaha şükür kızım iyi ama malesef bu ayda 500 gr almış mafoldumben
neyse sağlığı yerinde olsunda kilo okadarda önemli değil artık böyle gider napalım benneyaptımki

maşallah gazele...:nazar:kıs newar benım kzıım fit olcak annesiiiiiiiiiiii sopuyorumnanaktan

bısde carsı pazar işlerını hallettık bıde aksamustu halam geldı bodrumdan yemek falan yolcu et derken oldu gene bu saat kızlarrrrrr...oğluşu yıkadık uyudu uyandı babsıyla aoynuyolarrrr şimdi...bı bakımm dedım sıze bırazdan oyun sırası bende gamyoncuiremsueşimin dızısı baslıcak kurtlar wadisiiiiiiiiilaelaelaelaelae

evettttt başka varmı bilmiyorum ama ilk emekleyen biz olduk sanırım ömerim emeklemeye başladı
eller ve dizlerle bir iki gitti şimdi dizleri ile ittire ittire gidiyor:sm_cool:alkisalkisalkissositososito:lepi::teytey:

biz bugün misafirliğe gittik gezdik dolaştıkkk iyi geldi
bu gece artık evimize gidiyoruzŞeniz

evettttt başka varmı bilmiyorum ama ilk emekleyen biz olduk sanırım ömerim emeklemeye başladı
eller ve dizlerle bir iki gitti şimdi dizleri ile ittire ittire gidiyor:sm_cool:alkisalkisalkissositososito:lepi::teytey:

biz bugün misafirliğe gittik gezdik dolaştıkkk iyi geldi
bu gece artık evimize gidiyoruzŞeniz

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh omereee<bırshihoyyythihoyyytooo hade mayıs zuzularııııı sıra sızdeeeeeeeeeeee

Back
X