anlasılan konuşmak ıstemıyosunuz bende kızımla ılgılenırım
Günaydın canım aramıza hoşgeldin.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlasılan konuşmak ıstemıyosunuz bende kızımla ılgılenırım
canım 185 metre kare bizim ev birsencim
canım 185 metre kare bizim ev birsencim
saygısızlık olrak alhılanmazsan izninle çüşşşşşşşşşşşşşşşş diyebilirmiyimmlaelaelaelaelae:kedi:
ne o kız öleee .........sen her karesini kulanıuyonmu
benim ev senin evin yarısı bile değil 100 at 85 kalsın öle yaniiiidelikafaduldendelikafadulden
bızımkıde 150 metrekare ve yan daırm boş ayy ne iyi olur burayada yapsalar valla razyım sesekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kocqa popom erır belkı
gunaydın kızlar dun akşamdan berı rahatsızım sanırım durmdan tıtrıyorum usume hıssım var ama atesim falanda yok grıp degılım anlamadım neden oldum boyle dıye kendımı cok kotu hıssdıyorum
banucum sızın eve tasınayım ben en ıyısı spor yaparım hemen :)))
gel bacım başımın üzerinde yeriniz var dikkat et kendine ıhlamur falan iç sıcak tut ayaklarını falan tatlım
benim ev 220 metre kare, o zaman buraya spor kompleksi kursunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş benim ev diyorum ama,benim değil ki:çok üzgünüm: ev sahibi hacı karınınsenağlama
Tunaydın Kızlar,
İyimi herkes bakalım.Ben de spora gittim geldim.Öğleden sonra annem gelıcek.Akşamda dayımlar filan Boraya gecmiş olsuna gelicekler.Bir seylerde hazırlamak lazım annem gelsinde bakalım...
Semoş gecmış olsun cıcım vitamın desteği al toparlarsın inşallah.Ay bitsin su hastalıklar görüşelim artık ya.
Birso hoşgeldin evıne.Evet evlerini cok tanıyorlar.Bora da en cok evde hatta odasında mutlu.
demkkı mayıs annelerı olarak topluca oraya tasınabılırız
cocuklarda dogal spor yaptırı bıze mayıs annellerının kılo sorunu kalmaz :)))