• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:
bu sabah cok kotu basladım gune...olede dewam edıo moral sıfırrrrrrrr
sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya..babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............
allahtan hafıfmiş kızlar yanık bıle yok dedı dr hafıf bı kızarıklık oda gecer pansumandan sora dedi:Saruboceq:ama sanırım ben bacamı fena yaktım benneyaptımkineyse yagızda bişi yok allahtan..
sozun ozu kızlar ben eşime fena sınır oluom buaralarrr..ya cocuga soylensem bıle mesela ''off yagız noldu annem gene ''desem bıle adam alınıo yaaa kafayı yıcem yaniii,hiç soylenmıcem yanı kı bu soylenmekse....mafoldumbenkonusmuyoz şimdi..tamam bu konuda bıraz daha dıkkatlı olabılırdım benım hatam ama bu sekılde tepkı wermesı cok gucume gıttı....ustelık regl olcam ve gergınım.....boyle işte kızlarrr kotu baslayan bı gun ve hiç bişi yapasım yok ınanınnnnnn

canım benim üzülme,bak bişeyi yokmuş yağız oğlanın. sana da geçmiş olsun. bu kocalar da çileden çıakrıyor beni!! sanki ben üzülmedim çocuğuma bişey oldu diye!! sanki ben ana değilim de yüreğim sızlamıyor:oklava: bizde çok kavga ederiz bu sebple!!
bak benim de günüm kötü başladı,ön sayfa da okuduysan sabah sabah müdür yardımcımla kapıştım telefonda. ama devamı öyle gidicek diye bişey yok canım! şimdi düzeldim,çok mutluyum hatta!! netten sipariş verdiğim ürünler geldi oğluşum için. ve oyuncaklarına çok mutlu oldu:))
sende sakinleş biraz hayatım. pozitif düşün. eminim günün böyle kötü gitmeyecek!:teselli:

sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya.agla gala tabı aklım cıktı bişi olcak dıyee o agladıkca ben agladımmm.....babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............kendıme kızdım bıyandan sucladım daha dıkkatlı olmalıydımmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahtan hafıfmiş kızlar yanık bıle yok dedı dr hafıf bı kızarıklık oda gecer pansumandan sora dedi:Saruboceq:ama sanırım ben bacamı fena yaktım benneyaptımkineyse yagızda bişi yok allahtan..
sozun ozu kızlar ben eşime fena sınır oluom buaralarrr..ya cocuga soylensem bıle mesela ''off yagız noldu annem gene ''desem bıle adam alınıo yaaa kafayı yıcem yaniii,hiç soylenmıcem yanı kı bu soylenmekse....mafoldumbenkonusmuyoz şimdi..tamam bu konuda bıraz daha dıkkatlı olabılırdım benım hatam ama bu sekılde tepkı wermesı cok gucume gıttı....ustelık regl olcam ve gergınım.....boyle işte kızlarrr kotu baslayan bı gun ve hiç bişi yapasım yok ınanınnnnnn

canım benım önclıkle cok gecmış olsun neysekı hafıfmış
esının tavrına gelınce cok yanlış ama bazı babalar gercekten boyle benım gorumcemın ıkı cocugu var buyutene kadar ck cekmış kocasından sımdı tekrar ıstıyor ama sırf buyuturken kocasının cenesın dayanamadıgından yapmıyor
kım ısterkı cocuguna zarar gelmesını ustelık ann kadar kım dusunebılır ama babalar bunu bıraz zor anlıyor uzme kendını bak yagızda ıyıymış cok gcmış olsun tekrar canım

tünaydın kızlarr,,
Öncelikle Ayşecim oğluşuna kocaman maşallah demek istiyorum..Ne güzel deliksiz uyumuşsundur.Emziriyodun dimi sen?ıi acıkmadı sabaha kadar..
Gülhancım kolay gelsin sanada cnm,öptüm tombiş oğluşunu..
Birsencim bizde öyle evde hep yerlerdeyiz tabiibende oğluşla beraber,ne yaptın köşe takımı işini?
Siribron cnm çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ikinizede ama olur sıkma canını,eşinde biraz daha anlayışlı olmalı bence..bende size söylemedim ama sırası gelmişken söyliyim bari geçen yerde otururken DAğhanı dizlerimin arasından yere düşürdüm attı kendini yani,ama nasıl üzüldüm nasıl ağlıyorum Anıl anıl bişey oldu diye bağrıp duruyorum,bişey yok atamam diyo ama eşim yok..ben ağlıyorum Dağhanda ağlıyo ama Allahtan bişey olmadı..doktorada gerek yok dedi anıl o kadar sert düşmedi dedi sen korktun dedi.Oluyo yani ne yapalım sonuçta bizde insanız dimi ama!!
seherim geçmiş olsun Allahım şifa versin cnm

tünaydın kızlarr,,
Öncelikle Ayşecim oğluşuna kocaman maşallah demek istiyorum..Ne güzel deliksiz uyumuşsundur.Emziriyodun dimi sen?İi acıkmadı sabaha kadar..
Gülhancım kolay gelsin sanada cnm,öptüm tombiş oğluşunu..
Birsencim bizde öyle evde hep yerlerdeyiz tabiibende oğluşla beraber,ne yaptın köşe takımı işini?
Siribron cnm çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ikinizede ama olur sıkma canını,eşinde biraz daha anlayışlı olmalı bence..bende size söylemedim ama sırası gelmişken söyliyim bari geçen yerde otururken DAğhanı dizlerimin arasından yere düşürdüm attı kendini yani,ama nasıl üzüldüm nasıl ağlıyorum Anıl anıl bişey oldu diye bağrıp duruyorum,bişey yok atamam diyo ama eşim yok..ben ağlıyorum Dağhanda ağlıyo ama Allahtan bişey olmadı..doktorada gerek yok dedi anıl o kadar sert düşmedi dedi sen korktun dedi.Oluyo yani ne yapalım sonuçta bizde insanız dimi ama!!
seherim geçmiş olsun Allahım şifa versin cnm
canım benim yok,mama ve ek gıda da alıyor. bende çok şaşırdım hiç mi acıkmadı diye. ama sabah dokuzda çığlık çığlığa uyandı açlıktankaydirigubbakcemile3 hemen emzirdim,bütün gece kalkmayınca sütler dolmuştu. uzun zamandır ilk defa birini emerken diğerinden süt aktı kuzumuzemuszemus akşam 7'de muhallebi yemişti. 10 buçuk gibi de 150 cc mama yedi öyle uyudu. karnı güzel doymuştu yani. ama böyle devam edeceğini sanmıyorum. 1 gecelik jest yaptı oğluşum banaopuyorumnanaktan

siribone cnm neden panik yaptınız bu kadar az bişey varmış ve bepanten sürmüşsün

hem senle alakalı değil....kocalar ama hep aynı benimki termus aldı aman onlar ayaklanınca çaydanlık olmayacakmış etrafda termustan içermişiz...

ama çok dikkat gerek yiğenim ebe ya sağıkocağına gemiş kafasından aşağa kaynar çorba tenceresi dökümüş....olayda teyze tencere elinde içeri gidiyormuş çocukda sen fırla teyze ile çarpış................

yani ben eskidende yapardım tencereleri yukarıdan ve sıkı tutarım ve seslenirim elimde sıcak şey var diye.....

siribone üzme canını bak sen kendin yanmışsın....hiçbirimiz sadis değiliz çocuklarımızı göz göre göre yakmayız....

böcekcnm daha yataşa gidemedik ....bi gidelim ama hava buradada soğuk ve yağmuru eşime söyleyecem c.tesi gitsin iki modele baksın .....zaten ayın 1 den önce alamayız almamızada ben giderim aılrız geliriz ....

Selam Kizlar Herkese,

Öncelikle cok gecmis olsun Aslicigim ya, esine de :oklava: Neyseki birseyi yokmus kara boncugumun. Tasiyici annelik konusuna gelince, ayni durumu bende yasadim canim. Anlatmistim, belki okumussundur, görümcem benden cocuk istiyor evli degil ve yasi cocuk doguracak yasi gectigi icin. Nasil öfkeleniyorum bu konu gündeme gelince anlatamam.

Sema, cok haklisin canim, benzer durumu bende yasamistim da, doguma kadar, esimle ters paralellerde yatmistik.

Hülya, sende genel cogunluk gibi düsünüyorsun canim. Sanirim baska türlü düsünemeyiz...

Bengi, firsatin olursa fikirlerini okumak isterim. Kuzucuguma da cok gecmis olsun, Doruk'un da iki gündür burnu tikali, cok huzursuz uyuyor.

Tuba, sagol canim. Bir an önce fikirlerini okuruz umarim.

Semra gecmis olsun canim, dikkat et kendine...

Ve konuyla ilgili:

Hangi anne bebegin annesi olur ki acaba? Bence hicbiri. Biyolojik Anne de, tasiyicida tam anne degil cünkü. Annelik bölünebilir birsey degil ki...

Pek vaktim yok, kisa tuttum kizlar, öptüm hepinizi simdilik. Atladiklarim olmadi umarim...

yaa birsencim gerçekten .çok tatlılar yaa facebooktan bi resimlerini gördümde hatta sağdaki Ömerdi sanırım karıştırıyorumda Dağhan'a benziyo,maşallah valla helal sana iki çocuğada gül gibi bakıyosun!!

sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya.agla gala tabı aklım cıktı bişi olcak dıyee o agladıkca ben agladımmm.....babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............kendıme kızdım bıyandan sucladım daha dıkkatlı olmalıydımmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cn cok gecmiş olsun... allahtan fazla bişey olmamıs.. sıkma artık canını
ayy cok haklısın senin esin gibilerle cocuk büyütmek dahada zor..

kızlar gecmişi okuyamadım sadece bu sayfaya baktım.
siribron cnm senin adın aslı mıyudı bu arada?

nasılsınız kızlar?

Sağol Ferdacım işim zor valla misafir sayısı 16 ya cıktı bu cocukla nasıl halledeceksem.Şimdi şekerpare yaptım.Aslında cok severım mısafir ağırlamayı 50 kısı bile ağıriamak isterim ama bizim veletleri biliyorsun işte.

Aslımmm cok geçmiş olsun.Üzülme o kadar bak yokmuş bir seyı oğlunun.Eslere gelince benımkıde offff bile demıycekmışım hissedermiş cocuk.Nasıl demem offff kendisi gunun 3 saatı görüyor oğlunu ben 24 saat.

Ya benımkıde cocuk konusunda cok hassa deli oluyorum.Normal sebze meyva verilmeyecekmiş.Hersey organık olacakmış.Evde elinde dereceyle geziyor her yerin ısısını aynı ayar tutmak için.2 Saatte bir altını almam lazımmış.Her sabah atesı olculecekmış.Bı de bu sabah bana dıyor yeme uyuma ve çış yapma saatlerını bır kagıda yazalım bakalım duzenı hep aynımııııı.Ay cıldıracam ya

Ayse mudur yardımcınıza ben bile gıcık oldum elalemmi söylemiş eşin işte onun cebınden cıkıyor para...

tülaycım bıcırık kuklamız kalmamış ben akşam dışarı çakacağım selinle duruya bakarım varsa alırım ikisinede:))))))))))))))

tülaycım bıcırık kuklamız kalmamış ben akşam dışarı çakacağım selinle duruya bakarım varsa alırım ikisinede:))))))))))))))

GÜlhancım senınkıde ayrı bı alemmıŞ gÜzelım doĞrusu!!yandın sen!!
Hem ıyı hem kÖtÜ bu kadar ayrıntıyı dÜŞÜnmesı,senı Çok yorar dımı??

Back
X