• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

dünürrr bizde sana doyamıyozz ama misafirlerini biz doyurmayacaz dimii :)))))))))))))

taam be gidiyorum!:dilcikar:

gül böreklerini yaptım. şimdi yunan tatlısı yapıcam. yarın profiterol ve damla çikolatalı kurabiye yapacam. bi tane daha tuzlu bişi yapmam lazım ama ne???CADIARZU
fikir veren yok mu??
(hem bu sayede biraz daha vakit geçiririz burda:lepi:)

kızz sen onları hangi ara yaptın beee :)))))))

bence sen bunların yanına bi patates salatası yappp ohh mis gibi gider valla :)

taam be gidiyorum!:dilcikar:

gül böreklerini yaptım. şimdi yunan tatlısı yapıcam. yarın profiterol ve damla çikolatalı kurabiye yapacam. bi tane daha tuzlu bişi yapmam lazım ama ne???CADIARZU
fikir veren yok mu??
(hem bu sayede biraz daha vakit geçiririz burda:lepi:)

Kolay gelsin cnm , kız yunan tatlısı ne olaki.....:uhm:

kızz sen onları hangi ara yaptın beee :)))))))

bence sen bunların yanına bi patates salatası yappp ohh mis gibi gider valla :)

düüünnkaydirigubbakcemile3 börekleri dün yapıp deepfreeze'e attım. yarın mikrodalga'da ısıtıcam. başka da bişi ypmadım ki zaten:roflol: yunan tatlısını da eğer kalkabilirsem şimdi yapıcam:hulya:

Bide patates salatası yada kıııııııııııısııııııııııııııııııır yap çok severim :)))

Kolay gelsin cnm , kız yunan tatlısı ne olaki.....:uhm:

Bide patates salatası yada kıııııııııııısııııııııııııııııııır yap çok severim :)))

çok düzel bi tatlııı!! un yok içinde,galeta unuyla yapılıyor:)) kremşantili.
ya salata tarzı bişi düşündüm de,akşam oturmasına gelicekler. karnı tok olur hepsinin. ondan vazgeçtim. başka bişi düşünmeliyim.CADIARZU

amannn birsencim bir bilsemm bacım ne istediğini ..her gün başka birşeyden vazgeçiyorr :((
inan en çok bu kızı doyurmak için uğraştığım zamanlarda yoruluyorummm :((
dün dr a sordum dönem dönem memeyi bırakma eyleminde oluyorlarmış :((

dimek gazelllll asi bi kız olacak şimdiden eylemlerde
bize yolla anne sütünü kaydirigubbakcemile3

cerennn cnm bilimmm ayşe olduğunu kızzzzzz

bende çorbayı rondadan geçirdim ama patateslerden kaldı keşke kabak gibi rendeleyip atsaydım beee......neyse çocuklarınkini ayırdım bizimkine baharat koydum tıuz koydum bi taşım kaynatacam çokkk fena ağırlık bastı üstüme uykum var...

evde bişeycik yoktu....buzlukta dolmam vardı onu pişirdim inş.olmuştur bide alişle ömer çorbası var hehe.....

çocukların yoğurtlarını yedirdim..biz geç kalıyoz ya saat 11,30 kadar kahvatı bitiyo 2 de meyve 5 de çorba....

7 de yoğurt ben kaçarrrrrrrrr kociş geldi

siribron canım geçmiş olsun anca okudum sitede bir tuhaflık var.canım eşlerin hepsi aynı benim eşimde öyle valla bazen al sen bak diyesim geliyor. en basiti akşam salıncağında uyur sonra yatğına alırım genelde yatağına eşim yatırır yok az terlemiş yok üstünü değiştir yok yan yatırmışın kulağı kıvrılmış yok piajma takımının üstünü içine katcakmışım beli açılıyormuş beni çıldırtıyor resmen ama artık ben umursamıyorum yoksa bizde fena kapışıcaz şimdiye kadar tartışmadık çocuk yüzünden birbirimize gircez valla az kaldı:)))

pöffffffffffffffff
selammmm kızlarrr sinirlerim tavan yapmış durumda bu kız yine sabahın 6 sından beri emmiyor yaaaa kötükedihüsokötükedihüso
birde ben hala regli olmadım sanırım bi tek ben kaldım 6 ay bitti yaaaa offffff senağlamasenağlama

siribron geçmiş olsun cnm şükürki kuzucuğa bişi olmamış eşinide siddetle kınıyorum :oklava::oklava:

gülhan sanada allah sabır versin yaw seninkide bi tuhaf ozaman boraya bi bakıcı daha tutsun onun istediği özel şeyleri yapsın yani mama saati çiş saati uyku saatini yazmak için senin zaten akşama kadar yeterince sinirlerin alt üst oluyor bide böyle gereksiz şeylerle uğraşırsan işin iş valla :kaydirigubbakcemile3
düşünsene bir gün saat 2 ve 4 te kaka yaptı diyelim
ertesi gün sabah 9 ve akşam 6 da yaptı
eşin ne tepki verir çok merak ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aslıcım çok geçmiş olsun çok şükür yağızıma bişey olmamış sanada geçmiş olsun,kocalar hep aynı canım ya bilmişlik taslamaya bayılırlar akıl vermek çok kolay.

Gülhancım kalabalık misafirin gelecekmiş allah kolaylık versin bebekle çok zor yaaa.Sizin babanızda bizimki gibi pimpirikli valla benimkide içime daral getiriyor.

Hülyacım gazelimde diş huysuzluğu yapıyor olmasın benimkide mama yemiyor bişeyler yedirecem diye maymun oluyorum.Aman hasta olmayada heves etme ne güzel işte böle.

kızlar,yarın akşama yoğuuun bir misafir grubum var benimde. tahminen 22 kişi olucazkafamçokkarıştı ama bakın bana hala nette çene yapıyorumzemuszemus

Ferdacım sen baktırdınmı oğluşun kulaklarına bi baktır cnm ya belki iltihap vardır ondan olabilir huysuzluğu...bide dağhan düşmüş geçmiş lsn...a.s.

Semaaaaaaa ayy ne tatlı bi bebek o öyle maş. :)) hele son pozda ben yaramazııııım diy resmen :)))a.s.

Ayşecm z.yağı veriyodun sen dimi, bide her ek besinden sonra bol su ver kabızı susuzlukta yapıymuş..o müdürede uyus oldum bi kere...a.s.

Gülhancm dr ne dedi kaka işine, normalmiymiş, bide maş. maş. bramız tsuncuk olmuş gızz yerim ben o borişi :))) kız senin kocan abartmış ya takıntı yapmış resmena.s.

Sağol sibelcm :)))a.s.

gizemlimikado nasıl oldu bebişin bi prblem çıkmadı diimia.s.

Hülyacım ek besin alan bebişlerde 500 gr çk normal diye biliyorum cnm hem nesi var ayol kızının toombik o zaten masallah, bak hem sen çıtıpıtısın çk ağır olursa tasımak zor olur söliiiiiiiiiim, kız bende adet olmadım 5ay 1 haftalığızza.s.

Birsen ömerle gurur duy kızz ilk emekleyen bebek aferin ona, bide yüreteçte çk durmak zararlı evet ama 10dk dan hiç bişi olmaz bence, dr lar alınca çk tıutarlar siye söylüyo gibime geliyoa.s.

Filizz senin yakışlıklıda emekledi demek aferin ona hep ayından önce gidiyor yumurcak , bide banada saçma geliyo taşıyıcı annelik üstüne yorum bile yapmak istemiyorum bence başlı başına abuk bi olay çünkü
a.s.

Bengicim geçmiş lsun kuzuma daha iyileşmedi demek atlatır inş. yakın zamandaa.s.

Banucum tam kışa girerken ev bulmak ve evden çıkmak zor lur hayırlısı olsun..a.s.

Semracım geçmiş olsun cnmma.s.

Aslıcım geçmiş olsun cnm görünmez kaza lmaz inş. bi daha.. kocanada çk ayıp daha senin yanığına bakacağı yerde bide terslemiş... yapıolar arada böyle seyler...a.s.

Tülaycım vericen çocuğu eline al nası biliyoosaan öyle bak dicen aklı basına gelicek he...
bide sana çay göndermeyi denicem bakalma.s.

saolun kızlarrrrr ŞenizŞeniz
eşim işte konusmuyoz hala hıh o gele kadar bana bende gıtmem ona ınadım ınat..oglanın yanıgına pansuman yaptım tekrar o kızarıklık bıle yok geçmişşşşdelikafadulden
ben gene kremleyıp sardım..limonun buyuk faydası oldu sanırım..benım yanık hafıf kızarık ama acı yok ıyıyım şükürrrrr.....
HULYA bu zuzular bıyeırden mutlaka arıza cıkartıyo anladım ben..benımkı ve bıkac bebek uyku sorunu senınkı yemek sorunu dıgerlerı mızmızlıkkk..vs....gecer inşallah gazelll kızımda uslanır annesı yemek yer gusel guselllcokacimcoook
AYSE kız hamarat hatun 22 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kolay gele bacım......Şeniz
he bıde su mama sandalyesı ne bacım markası bende bı bakem....

burcummm ben kiloya takılmadım bacımmm memeyi emmiyorrr cadı ona takılıyımm :(

Sütün varken emmemesi gerçekten üzücü, kız sağıp versen emmeyince, alışırmı acaba sağdığınımı ister hep

çok düzel bi tatlııı!! un yok içinde,galeta unuyla yapılıyor:)) kremşantili.
ya salata tarzı bişi düşündüm de,akşam oturmasına gelicekler. karnı tok olur hepsinin. ondan vazgeçtim. başka bişi düşünmeliyim.CADIARZU

Tarifini istiyom bacım yapıcam :)))

saolun kızlarrrrr ŞenizŞeniz
eşim işte konusmuyoz hala hıh o gele kadar bana bende gıtmem ona ınadım ınat..oglanın yanıgına pansuman yaptım tekrar o kızarıklık bıle yok geçmişşşşdelikafadulden
ben gene kremleyıp sardım..limonun buyuk faydası oldu sanırım..benım yanık hafıf kızarık ama acı yok ıyıyım şükürrrrr.....
HULYA bu zuzular bıyeırden mutlaka arıza cıkartıyo anladım ben..benımkı ve bıkac bebek uyku sorunu senınkı yemek sorunu dıgerlerı mızmızlıkkk..vs....gecer inşallah gazelll kızımda uslanır annesı yemek yer gusel guselllcokacimcoook
AYSE kız hamarat hatun 22 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kolay gele bacım......Şeniz
he bıde su mama sandalyesı ne bacım markası bende bı bakem....

Aaaa çk sevindim aslıcım ya onu düşünüyodum bende demin iz kalmaz inş. çcukta diyodum neyse sevindim cnm :))) kız limonu nasıl sürdün sen suyunumu kendinimi aklımda bulunsuna.s.

merhaba kızlar arada işyerinde girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor sizleri çok özledim ya benim kızımn kilosu çok az gerçi dr iyi diyor ama of çok kafama takılıyor kızlar akşamları yoğurda başladık yatmadnda muhallebi veriyorum yoğurdu nekadr veriyorsunuz, buakşam 1 kaşık verdim azmı acaba gerçi yaoğurda başlayalı 3 gün oldu

burcu cnm kendısını suyunu sur farketmez yanan yere sıktım ben suyunukendısınıde ole beklettım yarım lımonu kesıp benımkı su bıle toplamadı cnm işe yarıo sanırım bende ılk denedım....ananem solemişti banadaaaa....sukur gectı burcu ız faln kalmz dedıydı dr zatennnn.

burcu cnm kendısını suyunu sur farketmez yanan yere sıktım ben suyunukendısınıde ole beklettım yarım lımonu kesıp benımkı su bıle toplamadı cnm işe yarıo sanırım bende ılk denedım....ananem solemişti banadaaaa....sukur gectı burcu ız faln kalmz dedıydı dr zatennnn.

a.s.Şenizopuyorumnanaktan teşekkürler cnmm bide boyutu srmuşsun diğer forumda 600 e 450 yüklüyrum ben

merhaba kızlar arada işyerinde girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor sizleri çok özledim ya benim kızımn kilosu çok az gerçi dr iyi diyor ama of çok kafama takılıyor kızlar akşamları yoğurda başladık yatmadnda muhallebi veriyorum yoğurdu nekadr veriyorsunuz, buakşam 1 kaşık verdim azmı acaba gerçi yaoğurda başlayalı 3 gün oldu

Cnm baslamadık biz henüz
a.s.

a.s.Şenizopuyorumnanaktan teşekkürler cnmm bide boyutu srmuşsun diğer forumda 600 e 450 yüklüyrum ben

efet cnm benımkıler hep mıŞenizŞeniznık cıkıyo nresımlerım...bıde ole denıyım cnm...:)))
benım oğluş uyandı teytelerı we oıyun ıstıyooooooooooooo ben kcar cok optum hepınızı....ıyıkı warsınızzzzzzzzzzzzzzzz:kedi:Şeniz

canım ben babymix in dortlu yogurtlarından yedırıyorum 4 gundur 5-6 kasık falan yıyo ama yese daha da yedırırım bı zararı olmaz dıye dusunuyorum kaydirigubbakcemile5

efet cnm benımkıler hep mıŞenizŞeniznık cıkıyo nresımlerım...bıde ole denıyım cnm...:)))
benım oğluş uyandı teytelerı we oıyun ıstıyooooooooooooo ben kcar cok optum hepınızı....ıyıkı warsınızzzzzzzzzzzzzzzz:kedi:Şeniz

ŞenizŞeniz

Tülaycımmm simit kuru kuru gitmez diye sana çay aldım cnm :))) gönderdim gelmişmiiiiiiia.s.

Back
X