Ferdacım sen baktırdınmı oğluşun kulaklarına bi baktır cnm ya belki iltihap vardır ondan olabilir huysuzluğu...bide dağhan düşmüş geçmiş lsn...a.s.
Semaaaaaaa ayy ne tatlı bi bebek o öyle maş. :)) hele son pozda ben yaramazııııım diy resmen :)))a.s.
Ayşecm z.yağı veriyodun sen dimi, bide her ek besinden sonra bol su ver kabızı susuzlukta yapıymuş..o müdürede uyus oldum bi kere...a.s.
Gülhancm dr ne dedi kaka işine, normalmiymiş, bide maş. maş. bramız tsuncuk olmuş gızz yerim ben o borişi :))) kız senin kocan abartmış ya takıntı yapmış resmena.s.
Sağol sibelcm :)))a.s.
gizemlimikado nasıl oldu bebişin bi prblem çıkmadı diimia.s.
Hülyacım ek besin alan bebişlerde 500 gr çk normal diye biliyorum cnm hem nesi var ayol kızının toombik o zaten masallah, bak hem sen çıtıpıtısın çk ağır olursa tasımak zor olur söliiiiiiiiiim, kız bende adet olmadım 5ay 1 haftalığızza.s.
Birsen ömerle gurur duy kızz ilk emekleyen bebek aferin ona, bide yüreteçte çk durmak zararlı evet ama 10dk dan hiç bişi olmaz bence, dr lar alınca çk tıutarlar siye söylüyo gibime geliyoa.s.
Filizz senin yakışlıklıda emekledi demek aferin ona hep ayından önce gidiyor yumurcak , bide banada saçma geliyo taşıyıcı annelik üstüne yorum bile yapmak istemiyorum bence başlı başına abuk bi olay çünküa.s.
Bengicim geçmiş lsun kuzuma daha iyileşmedi demek atlatır inş. yakın zamandaa.s.
Banucum tam kışa girerken ev bulmak ve evden çıkmak zor lur hayırlısı olsun..a.s.
Semracım geçmiş olsun cnmma.s.
Aslıcım geçmiş olsun cnm görünmez kaza lmaz inş. bi daha.. kocanada çk ayıp daha senin yanığına bakacağı yerde bide terslemiş... yapıolar arada böyle seyler...a.s.
Tülaycım vericen çocuğu eline al nası biliyoosaan öyle bak dicen aklı basına gelicek he...
bide sana çay göndermeyi denicem bakalma.s.