• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

saolun kızlarrrrr ŞenizŞeniz
eşim işte konusmuyoz hala hıh o gele kadar bana bende gıtmem ona ınadım ınat..oglanın yanıgına pansuman yaptım tekrar o kızarıklık bıle yok geçmişşşşdelikafadulden
ben gene kremleyıp sardım..limonun buyuk faydası oldu sanırım..benım yanık hafıf kızarık ama acı yok ıyıyım şükürrrrr.....
HULYA bu zuzular bıyeırden mutlaka arıza cıkartıyo anladım ben..benımkı ve bıkac bebek uyku sorunu senınkı yemek sorunu dıgerlerı mızmızlıkkk..vs....gecer inşallah gazelll kızımda uslanır annesı yemek yer gusel guselllcokacimcoook
AYSE kız hamarat hatun 22 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kolay gele bacım......Şeniz
he bıde su mama sandalyesı ne bacım markası bende bı bakem....
sağolasın canım. biraz zor gelecek ama,bakalım:) hepsi eşimin öğretmen arkadaşları. bölemedik ikiye napalım:)
mama sandalyesi de comfy poly yanlış hatırlamıyosam canım. bak,fiyatı uygun.

Sütün varken emmemesi gerçekten üzücü, kız sağıp versen emmeyince, alışırmı acaba sağdığınımı ister hep

Tarifini istiyom bacım yapıcam :)))
tarifini yarın versem olabiler mi??? :)))
yap ye,süpper bi tatlı canım. çok tutuluyor. şerbetli ama hafif.

Tülaycımmm simit kuru kuru gitmez diye sana çay aldım cnm :))) gönderdim gelmişmiiiiiiia.s.
hani mana??senağlamasenağlama

mrh kızlar dun bır gırdım sonra gırememıstım
hosgeldınız demıssınız hepınıze tesekkur ederım cok ozlemısım burayı
kızlar ben gecen recepe muhallebı verıyodum benı az emmıyodu gogsum oyle bı sıstıkı cok korktum ben nasıl ek gıdaya baslıycam emmezse ben cok rahatsız oluyorum emmeyı bıraktırmam benım ıcın zor olucak

kızlar ben gecen recepe muhallebı verıyodum benı az emmıyodu gogsum oyle bı sıstıkı cok korktum ben nasıl ek gıdaya baslıycam emmezse ben cok rahatsız oluyorum emmeyı bıraktırmam benım ıcın zor olucak

Bizde seni ve recebi özledik cnmm :)) nasıl ldu recebim iyimi şimdi, biz ek gıdaya geçmedik cnm bilemiyom
:uhm:

beyazcım günaydın tatlım maşallah bebişine nasılsın şekercim bebişin nasıl
sabah görmemeişim cnm kusura bakma
iyiiyz ne olsun cnm sen nasılın kuzun nasıl?
günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar :))))))))))))

kızlar kotumun içine girdim çok sevinçliyim :)))

birde dairemizin karşısı sanırım spor salonu gibi birşey olacak eşimde ben oturmam ev bulalım çıkalım giren çıkan belli olmaz dedi
oy maşaşllah eski kıyafetlerşn oluyor ne güzel
slm bende yenı uyeyım ve mayıs annesıyım allah herkezın çocugunu bagıslasın sevdıklerıne benım de mınık bı kızım var mayıscıcegım benım
:ecrin_bebek:
hoşgeldin cnma.s.
anlasılan konuşmak ıstemıyosunuz bende kızımla ılgılenırım
yok be güzelim
kimse yokmuştur topikte
millet işe gidiyor hep Şeniz
gunaydın kızlar dun akşamdan berı rahatsızım sanırım durmdan tıtrıyorum usume hıssım var ama atesim falanda yok grıp degılım anlamadım neden oldum boyle dıye kendımı cok kotu hıssdıyorum
banucum sızın eve tasınayım ben en ıyısı spor yaparım hemen :)))
ateşin mi çıkıyor acaba
dikkat et cnm
bızımkıde 150 metrekare ve yan daırm boş ayy ne iyi olur burayada yapsalar valla razyım sesekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kocqa popom erır belkı
:roflol::roflol::roflol:ilahi:roflol:
benim ev 220 metre kare, o zaman buraya spor kompleksi kursunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş benim ev diyorum ama,benim değil ki:çok üzgünüm: ev sahibi hacı karınınsenağlama
olsun kızzzzzz
bizde kiracıyız ve bütün evler bizim parasını verince boşverrrrrrrrrr:lepi:
kızlar bu arada bir sinirle gelince buraya yazmadım. bu gece şok oldum!! maşallah deyin önce,
Melih Kaan akşam 11'de uyumuştu. sabah 9' da uyandı:1shok: gece hiç uaynmadı:)):lepi:
oy maşallh:nazar:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:
bu sabah cok kotu basladım gune...olede dewam edıo moral sıfırrrrrrrr
sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya.agla gala tabı aklım cıktı bişi olcak dıyee o agladıkca ben agladımmm.....babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............kendıme kızdım bıyandan sucladım daha dıkkatlı olmalıydımmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahtan hafıfmiş kızlar yanık bıle yok dedı dr hafıf bı kızarıklık oda gecer pansumandan sora dedi:Saruboceq:ama sanırım ben bacamı fena yaktım benneyaptımkineyse yagızda bişi yok allahtan..
sozun ozu kızlar ben eşime fena sınır oluom buaralarrr..ya cocuga soylensem bıle mesela ''off yagız noldu annem gene ''desem bıle adam alınıo yaaa kafayı yıcem yaniii,hiç soylenmıcem yanı kı bu soylenmekse....mafoldumbenkonusmuyoz şimdi..tamam bu konuda bıraz daha dıkkatlı olabılırdım benım hatam ama bu sekılde tepkı wermesı cok gucume gıttı....ustelık regl olcam ve gergınım.....boyle işte kızlarrr kotu baslayan bı gun ve hiç bişi yapasım yok ınanınnnnnn
geçmiş olsun cnm öncelikle
sonrada seni çok iyi anlıyorum cnm
eşim de olsa aynı tepkiyi verirdi
bunların huyu suyu aynı hepsinin cnm
hiç sallama tavır yap biraz sende
pöffffffffffffffff
selammmm kızlarrr sinirlerim tavan yapmış durumda bu kız yine sabahın 6 sından beri emmiyor yaaaa kötükedihüsokötükedihüso
birde ben hala regli olmadım sanırım bi tek ben kaldım 6 ay bitti yaaaa offffff senağlamasenağlama

ne güzel daha adet olmamışssın daha ne istiyon civcikkkkkkk
sütün koruyordur şimdi seni:kedi:

cnm emzirmeyi bıraktırma madem sütün yeterli
sen şimdilik sadece tadlarına baktır bence kuzuna
yani doyumluk değilde tadımlık ver cnma.s.

iyi geceler kızlar,
Hülyacım ilk önce sana yazıyım,henüz bende regl olmadım yalnız değilsin ama ben şikayetçi değilim,memnunum valla,annem biz emmeyi bırakana kadar olmazmış galiba ona benzemişim bende!!
Gazelin emmemesine çok üzüldüm cnm sen sütleri sağ buzluğa at yazık sağıp dökme sakın,sonra içer belki!!benim bi arkadaşım ilk aylarda çokmuş da sütü sağıp çiçekleri suladım diyodu,nasıl üzüldüm,yakında olsa alırdım :))
Burcu cnm kulaklarında bişey yok oğluşumun baktırdım..ıyi diyimde iyi olsun işte uyuyor şimdi yavrukuşum..
Ayşecim kolay gelsin atlatırsın inşallah bi çırpıda..
Banucum dün akşam bende kotuma girdim oleeeeyyyyy....şu an 53 kiloyum 4 kilom var hala doğum öncesi kiloma dönmek için...

kızlar ilk sizinle paylaşıyorum:
biz EV ALDIK!!!:lepi::lepi::lepi:
Allah'ım çok mutluyum yaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah herkese nasip etsin inşallah! kira ödemek çok zor gelmeye başlamıştı artık. artık biz de bir ev sahibi olacaz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

detayları anlatırım daha sonra,şimdi çıkmam lazım. hepinizi öpüyorum. tabi bu mutlulukla uyuyabilirsem,yatacam:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

ayşe,ferda naıslsınız kızlar?kalabalık değilmiş bugün topik pek
hafta sonu geliyo diye galiba

ıyıyız sen nasılsın cnm,oğluşu uyuttum,halkbankası eleman alıyomuş diye duydum bi bakıyım dedim ama tam olarak bilgi edinemedim..öğrenirim nasılsa..
Bu akşam komşuya gittik eşimle,15 aylık kızları var,o bağırdıkça bizimki ağladı çok komikti..bir saat oturduk,bi çay içip geri geldik,oğlumun uyku saatini geçirmiyim diye..İyiydi o da öğretmen öğlede sonra çalışıyomuş,bakıcı tutmuş çok memnun...sevindim adına ,darısı bize!!

kocişim sızdı koltukta,,bende takılıyorum öyle işte..sen napıyosun?

Allah'ım çok mutluyum yaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah herkese nasip etsin inşallah! kira ödemek çok zor gelmeye başlamıştı artık. artık biz de bir ev sahibi olacaz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

detayları anlatırım daha sonra,şimdi çıkmam lazım. hepinizi öpüyorum. tabi bu mutlulukla uyuyabilirsem,yatacam:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

bu ne hız böyle güzelim ,alıyoruz dedin ve aldık diyosun,hadi inşallah hayırlı olur,güle güle otur yavrunla eşinle inşallah..

tebrikler cnm
hayırlı olsun inan çok sevindim:nazar::nazar::nazar:
kendim almış gibi
güle güle iyi günlerde oturak nasip olur inş.:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

ıyıyız sen nasılsın cnm,oğluşu uyuttum,halkbankası eleman alıyomuş diye duydum bi bakıyım dedim ama tam olarak bilgi edinemedim..öğrenirim nasılsa..
Bu akşam komşuya gittik eşimle,15 aylık kızları var,o bağırdıkça bizimki ağladı çok komikti..bir saat oturduk,bi çay içip geri geldik,oğlumun uyku saatini geçirmiyim diye..İyiydi o da öğretmen öğlede sonra çalışıyomuş,bakıcı tutmuş çok memnun...sevindim adına ,darısı bize!!

kocişim sızdı koltukta,,bende takılıyorum öyle işte..sen napıyosun?

ne güzel komşuya falan gitmişssin
pek komşum yok burda benim öyle gidip gelmeye
yalnızım bende eşim kardeşinin yanına gitti dün gece şehir dışına
b gece de yalnızızm şimdi aradı otobüse binmiş sabah gelecekmiş
ne yapayım takılıyorum cnm bende nette
kzızı uyuttum
mutfağı az toparlarım birazdan
pek bişey yaptığım yok yani

ne güzel komşuya falan gitmişssin
pek komşum yok burda benim öyle gidip gelmeye
yalnızım bende eşim kardeşinin yanına gitti dün gece şehir dışına
b gece de yalnızızm şimdi aradı otobüse binmiş sabah gelecekmiş
ne yapayım takılıyorum cnm bende nette
kzızı uyuttum
mutfağı az toparlarım birazdan
pek bişey yaptığım yok yani
bende yalnızdım cnm senin gibi bu akşam söylemesi ayıp irmik helvası yaptım bu komşumda doğum yapınca gelnişti onada götürüyüm dedim oda hadi eşinede söyle gelin çaya dedi gittik iyide oldu arada görüşücez artık sözleştik..
neyse benim uykum geldi yatıyım bari..hepinizi öptüm kızlar iyi geceler...

bende yalnızdım cnm senin gibi bu akşam söylemesi ayıp irmik helvası yaptım bu komşumda doğum yapınca gelnişti onada götürüyüm dedim oda hadi eşinede söyle gelin çaya dedi gittik iyide oldu arada görüşücez artık sözleştik..
neyse benim uykum geldi yatıyım bari..hepinizi öptüm kızlar iyi geceler...

senin adına sevindim cnm
iyi geceler tatlımŞeniz

kızlarrrrrrrrr size bişey sorucam
doğumdan sonra falan biraz kilo aldım evlilik yüzüğüm sıkıyor
eşimde kendikini hiç takmnıyor
beğendiğim alyanslar vardı şöyle kalın bişey
eşiem dedim bunları bozdurup onlardan alıcam diye al sen bilirsin dedi
üzerine biraz eklemem lazım ama neyse sorun o değil
ama bozdurmak ta kararsız kaldım
anlamı var diye
ilk kez onları taktık falan filan işte manevi olarak
sizce ne yapsam

kızlarrrrrrrrr size bişey sorucam
doğumdan sonra falan biraz kilo aldım evlilik yüzüğüm sıkıyor
eşimde kendikini hiç takmnıyor
beğendiğim alyanslar vardı şöyle kalın bişey
eşiem dedim bunları bozdurup onlardan alıcam diye al sen bilirsin dedi
üzerine biraz eklemem lazım ama neyse sorun o değil
ama bozdurmak ta kararsız kaldım
anlamı var diye
ilk kez onları taktık falan filan işte manevi olarak
sizce ne yapsam

olsun canım magdem yenıler hosuna gıdıyor ve parmagını sıkıyor alyansın degıstır bence şu yenı modeller benımde cok hosuma gıdıyor bı arastır bakalım opuyorumnanaktan

cok sevındım adına.allah gule gule oturmak nasıp etsın darısı başımıza artık :nazar:

olsun canım magdem yenıler hosuna gıdıyor ve parmagını sıkıyor alyansın degıstır bence şu yenı modeller benımde cok hosuma gıdıyor bı arastır bakalım opuyorumnanaktan

ay ne bileyim cnm
karar veremiyorum sanki onları verince elimden zorla almışlar gibime geliyor
ben şu eskiler varya hani annelerimizin kullandığı onların kalınlarından istiyorum cnm
çok ahım şahım değil ama benim çok hoşuma giidyor

Iyi Geceler,

Yatmadan önce bir bakayim dedim, cok yorgunum bugün...

Doruga bugün uzun süredir istedigim ve aylardir arastirarak, en iyisi olduguna karar verdigim bir uyku tulumu aldik, birde oyun halisi. Ama korktu oyun halisindan, umarim alistirabilirim, cokta güzel, kaliteli birsey, ziyan olursa cok üzülürüm.

Hülyacigim o emmeme krizini bilirim, sinirlerim öyle geriliyordu ki, oturup agliyordum bazen. Allah sabir versin. Acaba yedigin birsey mi sütün tadini degistiriyor? Ben sarmisak kullaniyordum bazi yemeklerde, sarmisagi kullanmayi birakinca emmesi normallesti.

Ayse tebrik ederim, güle güle oturun evinizde. Darisi evi olmayanlarin basina...

Özlem'cigim, eger esin yüzügünü takmiyorsa, bence sadece kendi yüzügünü degistir. Bende takmiyorum yüzügümü uzunca bir süredir, hamilelikte rahatsiz ettigi icin cikartmistim, unutmusum takmayi, sen hatirlattin vallahikaydirigubbakcemile3

Burcu'cugum, sorma canim, cok bitirim benim bizdigim. Emeklemeyide ögrendi ya, korkuyorum iyice. Nöbet tutuyorum basinda sürekli, su oyun halisina alisirsa, cok iyi olacak...

Yarin büyük ihtimalle giremem, bir sürü ütüm var ve esim evde, disari cikariz. Görüsemezsek, simdiden herkese iyi hafta sonlari...

Back
X