- 24 Şubat 2009
- 230
- 23
- 98
koyu yesıl olunca üşütmüş oluyomuş ama benım doktor yok öle bısey demıstıvereliniortak
hadi ya inşallah doktorun dediği doğrudur üşütmüyodur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu yesıl olunca üşütmüş oluyomuş ama benım doktor yok öle bısey demıstıvereliniortak
benim kızımda yeni uyudu yaramaz..sağol canım uykulu uykulu geçmişi okumaya çalışıyorum benim oğluşum daha yeni uyudu eşimde bugün nöbette evde yanlızım canım sıkıldı oğlum yatınca birazdan bende uyuyacam ....kızlar ya ben hep doktorumuza soracam ama unutuyorum benim oğlan bazen kakasını yeşil yapıyor ama baya koyu bir yeşil sizce bu nedemektir bir bilginiz varmı sizinkilerde de oluyormu
ok. cnm sonunda bende facelendim eşim hıkmık etti ama açtık bikere neymiş arkadaşları beni göreceklermişlülülülülülü oysaki çogu ortak arkadaşımız...ooo bu saatte kalabalıgız facede takılıyodum nurten ekledım canım senı hay masallah tugba serra nekadar buyumus defnecıkte ölezemuszemus kuzucuklar buyuyor masallah zaman cabuk gecıyor
benim kızımda yeni uyudu yaramaz..
cnm ek gıdalara geçtiysen muhakkak ondandır ama geçmediysen önemli bişi degil biz yenidogan döneminde enfeksiyon geçirdik ve kzımın kakası hep yeşildi kına gibi yapıyordu tabiri caizse ama dr özellikle renginin asla önemli olamdıgını kanlı ve sümüklü olması halinde telaşlan dedi.. onun için bence sormaya bile gerek yok arada olacak benim kızımın kakası 1günü birgününü tutmuyo bigün normal bigün koyu yeşil ama yediklerinle lakalı biliyorum.
tamamcn sağolasınbeyaz şimdi değil cnm 6 ayı dolunca başlayacaksın açtıysan başla barı
ama 6 aqy dolunca devam mamaarı 1 den daha koyu sanırım daha tok tutyorr
cerennn maşallah kızzzzz yasadı millet
bende alişe yedirdim çorbasını ömerede yoğurt çantamızı hazırladım bulaşıkları yerleştirdim
çocukların üzerini giydirdim ...kendim hazırlanacağım öptüm sizi
maşallah serrra ya cnmben geldim kizlarrr a.s.
oo misafirler agirlanmiş :) calişanlar gelmiş :) gezmelere gidilmiş :) temizlikler işler bitmiş :)
bende anneme gittim geldim..bu kızçe bugun cildirdi aksamüstü..banyo yaptim..yemek yerken uyukladi..derken bogazinda kaldi ne varsa kustu..hemde daha 3.kaşiktaydik :S tekrar banyo yaptirdim..uyudu..mama vermek zorunda kaldim..muhallebi yiyemedi :S
buarada dün serroş ilk dolmasini yedi :))) biber dolmasinin zarlarini alip patatesiyle rondodan gecirip yedirdik..bayildi kizcem :)
şu taşiyici annelik konusunda da konusayim :) içimde kalmasin :))
Kizlar Iyi Aksamlar,
Yorgunluktan bitmis bir haldeyim ve hala acim. Bugün, büyükce bir alis-veris merkezi var, oraya gidelim, hem disarida üsümeyiz, hemde birkac eksigi vardi Dorugun, onlari aliriz dedik. Yol yaklasik 40 dk falan, arabada uyudu Doruk. Neyse gidecegimiz yere vardik, huysuzlandi biraz, altini degistirelim dedik. Alt degistirilen odalardan birine daldik, bir bebek vardi, catlarcasina aglayan...Bizimki önce sasirdi, sonra ürktü ve basladi o da aglamaya. Hemde nasil bir sesle...Altini acinca bir sokta öyle yasadik, iyice pismis cocuk. Hava soguk diye kilotlu corap giydirmistim pantolonun icine. Bezinide aslinda 4 numaralara gecmis olmamiza ragmen, stok stok aldigimiz ve son birkac tane olan 3 numaranin, 9 kiloya kadar olanini takmisim. Sikmis cocugu corap giydirdigim ve oturur vaziyette oto koltugunda geldigimiz icin. Cantama pisik kremi almamisim, hemen gidip magazadan aldik ve bolca sürdük. Eve geldigimizde epeyce düzelmisti ama hala pisigi var. Moralim cok bozuldu, kizdim kendime...
Yogurt mayalamistim aksamdan, birde cok sevdigi armut püresi vardi yanimda. Gecen yogurdu seve seve yemesine ragmen, püreyide görünce agladi ve yogurdu yemedi sipa. Armut püresine cildiriyor resmen, ne kadar verirsem vereyim yok demiyor...
Ve okuduklarimdan aklimda kalanlar...
Güle güle giyinsin pantolonunu Zeynebim. Uzun süredir soramadim, kusma ve istahsizlik vardi bir ara, gecti degil mi Özlem'cigim?
Simal, uyku tulumu kullaniyormussun sende canim. Ben Doruk dogdugundan beridir hatta yazin bile kullandim/kullaniyorum. Uyku tulumunda en önemli sey, cocugun vücut ölcülerine göre olmasi canim. Cok önemli cünkü, isi asagi dogru yayildigi icin, tulum bol olunca bebegin üsütebilir. Bence bol gelen kismi, alttan katla ya da bir iple boyuna göre kücült. Vücudunun her yeri böylece esit isida olur.
Burcu, ha 5. ay, ha 6. ay alisacagi varsa alisir, yadirgayacagi varsa yadirgar. Bence doktorunu dinle. Bende 6. ayin bitimine kadar emziririm diyordum ama bu kararimdan esimin gaziyla vazgectim, bu hafta basindan beridir, birkac kasigi gecmeyecek sekilde(Gerci armut verince, 3-4 kasiktan sonra kesersem agliyor yine istiyor) havuc, meyve püreleri ve yogurt tattirdim. Bir sorunu yok, umarim corbalarda da sorun cikarmaz.
Esra haklisin canim, sorun Anneligi yasamaksa ve bu dogal yollardan olanaksizsa, en iyisi yetim bir cocuga Annelik yapmak...
Ve umarim atladigim, gözden kacirdigim kimse olmadi. Ben sicak bir corba icip, dinlenmeye cekileyim kizlar. Gelirim sonra belki. Gelemezsem, yarin görüsürüz artik...
Selam Simal, cok tatli görünüyor oglun ama resim biraz ufak...
Bu arada saat kacta dogdu oglun?
selamlar biz daha yeni geldik ama herkes gitmişmi ne
dırım maşallah kız oğluşlarına claries ilgin erzen kıvılcım simal yeni anne ve fulya ve herkes merabalaaaarrrr
slm kızlarr benim oğluşlar bugün ik zararlarını yaptılar kahvaltıyı eşim yere kurmuş onlarıda kucağımıza alıp kahvaltı yapak dedik aman aman sen ömer bardağa vur koca su bardağını devirdi neyseki halıya polar ve çarşaf sermiştim halı ıslanmamış bile.....
kahvaltıda ,peynir,çay,domates suyuna bandırılmış ekmek,zeytin yediler ...süperler yaa bayılıyor sofrada bizle olmaya hehe....
ben bugün temizlik yapacam kociş evdeyekn temiz olsun.....h.içi yapmam felan
nurten kıss haftaya demişsin ama ben kuzenimi yemeğe alacam
bide kocam annesini çağırdı hanfendi sinir hapını içiyormuş gelirse hep uyurmuş ....hapı bitsin öle gelecekmiş...pöfff çarşamba biterse c.tesi gider ancak yaaaaaa kuzenim varken o olmasın hiç gerekk yokk ...şimdi kuzenim gelecek git de denmez....bilmiyorum ne yapaca
simalcim sen nasısın ben iyiyim Türkizle oturuyoruz bugün biraz yaramazız pek yemekte yemiyoruz Dırıminkiler kadar olunca nasıl olcak bakalım seninki nasıl