• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

banucum sağolasın iyiyiz sende iyisin dimi?yolculuk hazırlığı var sanırım,iyi yolculuklar güle güle gidip gelin inşallah.Bu hafta annemle babamda antalyadaydı havalr çok güzelmiş galiba denize girmişler..ohh ne güzel valla,şanslısınız..

iyiyim canım çok şükür evet burada hava çok güzel hala yaz havası gibi :))) canım hazırlık var düğün için yağmura elbise falan alacağız benimde eksiklerim var bakalım

Çamaşırlarımı astım, koca bi tabak zeytinyağlı taze fasulyede yedim. Akşama kızartma yapacağım ama gideyim yanınada bi zeytinyağlı pırasa yapayım bari yerimseniben

PINARCIM AFıYET OLSUN.akşam bende z.yağlı pırasa var.eşimede etli kuru fasulye:) yanınada turşu ve salata ..malum diyetteyiz salata ve pırasa bana..

Çamaşırlarımı astım, koca bi tabak zeytinyağlı taze fasulyede yedim. Akşama kızartma yapacağım ama gideyim yanınada bi zeytinyağlı pırasa yapayım bari yerimseniben

afıyet olsun şekerım
bu kurabıyen ne guzel olmuş pembede gıymıs pek bı açmışopuyorumnanaktan

kızlar merhaba... antalya gezimizden döndük sonunda... hava çok güzeldi şansımıza doruk bolbol güneşlendi hava aldı... ii geçti yani ama bu dönüşteki valiz boşalt yıka as ütüle işleri çok yoruyo beni hala bitiremedim...

geçmişe bakamadım daha gerçi çok birikiştir nerdeyse 10 gündür giremiyordum... umarım herkes iidir tabi bebişlerde... resimlere baktım da hepsi çok büyümüş çok da tatlı olmuşlar maşallah...

esracım hoşgeldinn.evet şansından havalar çok güzeldi halada öyle canım.tatilinin iyi geçmesine sevindim canım.oğluşundan büyümüş gördüm diğer tarafta resimlerini.

ya kızlar benım oglusumun yumrtalıgında tuyler var yenı farkettım uzun uzun ne ya bunlar

aaa kız hormonlardan olabilir, hani doğumda anneden bebeğe geçiyoya hani bazı bebeklerin memlerinden süt falan çıkıyoomuş vs bi miktar onun gibi, bi göster dr a merak ettim
:uhm:

kızlar merhaba... antalya gezimizden döndük sonunda... hava çok güzeldi şansımıza doruk bolbol güneşlendi hava aldı... ii geçti yani ama bu dönüşteki valiz boşalt yıka as ütüle işleri çok yoruyo beni hala bitiremedim...

geçmişe bakamadım daha gerçi çok birikiştir nerdeyse 10 gündür giremiyordum... umarım herkes iidir tabi bebişlerde... resimlere baktım da hepsi çok büyümüş çok da tatlı olmuşlar maşallah...

Hoşgeldin cnm :))) iyi geçtiğine sevindim, kız bide artık eskisi gibi çok yazılmıy foruma çk yazılmamıştır bence

Kızlar hepinıze tesekkur ederım birsuru alıntı yapmıştım ama ağ baglantım koptu sımdı geldı yerıne.

Desteklerınız için çok sağolun.PC bozulunca aldım Borayı dışarı cıktım.2 SAATE yakın dolastık.Bı tane kres var orayı gıttık.9 aydan sonra oyun kulubune alıyorlarmış.Haftada 3 gun 2 saat 5 tane aynı yas bebek.Tabı annede yanında.Cok hoşuma gıttı.Yabancılaması fılan gecer en azından.Azıcık buyusun göturucem Borayı.
Tuba enerjı fazlalığı var bencede canım.Cok hareketlı ama kucakta cok kalıyor.Haklı olabılırsın arastırayım bakalım.

PINARCIM AFİYET OLSUN.akşam bende z.yağlı pırasa var.eşimede etli kuru fasulye:) yanınada turşu ve salata ..malum diyetteyiz salata ve pırasa bana..

Sağolasın canım a.s. Ohhh size de afiyet olsun mis gibi yemekler a.s.

afıyet olsun şekerım
bu kurabıyen ne guzel olmuş pembede gıymıs pek bı açmışopuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s. Tam yemelik kurabiye dimi a.s

Hoşgeldin canım. Ohhh tatil yaramış valla. Dönüşler en fenası zaten. Olsun tatil için değer dimi yerimseniben

ya kızlar benım oglusumun yumrtalıgında tuyler var yenı farkettım uzun uzun ne ya bunlar

Aaaa kız Burcu'nun dediği gibi hormonlardan olabilir mi acep :uhm:

Kızlar ben kaÇtım İyİ akŞamlar

İyi akşamlar canım a.s.

Kızlar hepinıze tesekkur ederım birsuru alıntı yapmıştım ama ağ baglantım koptu sımdı geldı yerıne.

Desteklerınız için çok sağolun.PC bozulunca aldım Borayı dışarı cıktım.2 SAATE yakın dolastık.Bı tane kres var orayı gıttık.9 aydan sonra oyun kulubune alıyorlarmış.Haftada 3 gun 2 saat 5 tane aynı yas bebek.Tabı annede yanında.Cok hoşuma gıttı.Yabancılaması fılan gecer en azından.Azıcık buyusun göturucem Borayı.
Tuba enerjı fazlalığı var bencede canım.Cok hareketlı ama kucakta cok kalıyor.Haklı olabılırsın arastırayım bakalım.

Canım valla iyi olur ya senin için değişiklik olur. Bora'da insanlara alışır ve belki kendini oyalamayı öğrenir. Mutlaka ver canım. Dolaşmakta iyi gelmiştir sana a.s.

Bu aralar Defne'de hiç yatmak istemiyor. Oyun halısında en fazla 10 dk duruyor. Hep ya oturucak yada ayaklarının üzerinde dikilecek. Oturmaya başlasalarda rahatlasak valla kafamçokkarıştı

Çok iyi düşünmüşsün cnm

Bu aralar Defne'de hiç yatmak istemiyor. Oyun halısında en fazla 10 dk duruyor. Hep ya oturucak yada ayaklarının üzerinde dikilecek. Oturmaya başlasalarda rahatlasak valla kafamçokkarıştı

Kuuduruklar kızım :)) kağanda oyun halısında durmuy

Sağol Pınarcım hava aldık cok iyi geldı valla.Kesın götürucem canım faydası olacağına inanıyorum.Boranın okul hayatı fazla erken baslıycak ama bu uygulama cok guzel geldı bana.

Desteklı oturtmuyormusun canım sen Defneyı.Bora da hep basıcak ve yorulmuyor cocuk tutsam duracak öylece.

Diete baslayan sahışlar olmuş.Eh gec olsunda guç olmasın.Ayıptır söylemesı ama 63 kılocuğum......

valla çok haklısın pınarcım bende dört gözle kendi kendine oturacağı günü bekliyorum,hep hareket istiyorlar,insan yoruluyor,sırtım belim nasıl ağrıyor bir bilsen..

Banu iyi akşamlar tatlım.

Ferda cok sağol desteğin için canım.Umarım ilerde bunlara guleriz.

Burcum iyi olucak ya 3 ay sonra gıderız bırlıkte.ınsallah işe yarar.

Back
X