...
akannehir
saol cnm ben almayı düşünmediğim için o konuda yorum yapmadım Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...
akannehir
istersen bi de muhallebi denerica ederim ne demek...
ya bende bişi sorucam...sizinkilerde de varmı bilmiorum ama benim oğlan o kadar iştahsız ki artık emmiyo demiştim ya mamayıda istemiyo... ek gıda olarakta ne sabah bisküvili kahvaltınısını adamakıllı yiyo nede meyve sebze püresini.... bi kere baharatsız tarhana çorbası yapıp vermiştim onu denedim onu güzel yiyo yerse o kdar... napcam bilmiorum 3 saatte bi veriorum acıksın diye ama yok bazen onu bile yemiyo... gün içinde yediği şeyleri sıralasam sabah bisküvi su+süt peynir ufacık yumurta sarısı vs.. bu karışımdan minik bi kase öğlene doğru meyve veriorum ama nafile belki 3-4 kaşık... öğleden sonrada ikindiye yakın çorba... sonra yatmadan bi fasıl daha çorba yiyo aslında yoğurt veriodum ama onuda yemediği için aç kalmasın diorum....gece de biberonla mama içiyo 2-3 sefer 140cc.. sizce ne yapmalıyım yaa....sadece çorba ile olmaz ki sizlerde durum nedir?
çok azimli gördüm seni :)merhaba kizlar a.s.
sabahtan beri okuyorumda bi yazamadim :) serros sabahtan beri beni cok ugrastirdi :S 2 kere kustu kuzum yemegini..üstünü degistir,banyo,tekrar gidir,tekrar yedir derken koca gün hiçbişi yapamadim :S
diyetim 4.gününde de süper gitti elh :) sporumuda hem aksam hem sabah yaptim..ama her kasım agriyor valla :) nineler gibi kalkiyorum oturuyorum oyy oyyy diye :)))
fulyacim cok gecmiş olsun canim..cok üzüldüm vallainşaAllah bi daha kötü bişi gelmez zeynepcigin basina
![]()
burcucum ek gidalara gecmissin..hayirli olsun tatlim :) ama bence yogurdun içine zeytinyagi koyma..cünkü kagan anne sütünü cokca aliyor..bagirsaklarinda bi problem olmaz muhtemelenboşu boşuna cocugun agiz tadini bozma
bence ikisine birden basla..ceyrek elma ve 3-5 kaşik yogurtla..elmayi sabah ile ögle arasi,yogurduda 4-5 gibi ver..ki düzeni şimdiden olussun tatlim
kilosuna da hiç takilma..anne sütü cok besleyici..ama bazi yönlerden eksik kaliyor bi süre sonra..adi üstünde ek gidalara baslaniyor
maşaAllah zaten 5.5 ay aldi tam anne sütü aldi
inşaAllah ayi dolmadan gereken kilosunu alicaktir tatlim
![]()
gülhancim canim taş atip durma bana kiz4.günümdeyim..süper gidiyorum işte :) seni yakalicam
her ne kadar aramizda 13 kiloda olsa :)))
ay kafam sulandi ne yazcagimida unuttum yahu..kusuruma bakmayin vallacokta uykum geldi..
hepinizi kocaman öptüm yarin görüşürüz inşaAllah :)
geçmiş olsun canım öncelikle ve kolay gelsin yardımcıların çok senin de maşallah insana ne iyi geliyo di mi ikrama yardım temizliğe yardımgeçmiş olsun diilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
bugün Ahseni anneme götürdüm mis gibi sahil havası almışlar anneciğim saolsun yarın için kuru dolma yapmış börek yapmış bende şimdi tavuk göğsü yapıcam yarında patates salatası tamamdırr
temizliğe de eşim yardım edicek o süpürecek ben silicem banyoları da paylaşıcaz oh içim rahat ettiiiii
eee siz de nevar ne yok iyisiniz di mii
en iyisini yapıyorsunsaol cnm iyi dileğin için ama malesef ateşi çıktı gazelin senağlama
ayy kıyamammm yaa mrk etme cnm tekrar kusmaz inş :Saruboceq:
tamam cnm bakıcam birazdan Şeniz
gazel e babası bakıcak cnm Şeniz
kıyamam ya sık sık ölç ateş zor oluyo karnını tok tutmaya çalış inşallah bi sorun çıkmadan atlatırsınız bu geceyikızlar az önce gazele calpol vercem dedim ya tam çay kaşığıyla ağzına koydu ve sabahtan beri bütün yediklerini bir kerede çıkardı ama yerdeki battaniye yastık onun üstü başı benim desen heryerim kusmuk oldu( bi anda elim ayağıma dolandı bide yavrum tıkandı hemen soydum heryerini ıslak bezle sildim çünkü aşılı olduğu için yıkasammı yıkamasam mı o anda karar veremedim
(
neyse tam giydirdim babası geldi hemen dr a götürelim falan dedi bende ne gerek var dr da ateş düşürücü verip eve göndercek dedim...Gazele o baktı oarada ben yemek yaptım yedik ama bogazımdan hiç geçmediyine fitil verdim ateşi düşsün diye bekliyorum
(
slm kızlar ben geldim sıkıntılı günler geçiriyorum
kendi ruhani sıkıntım
çarşamba günü çocukları doktora götürdüm
alişin yüzünde lekeler vardı kırmızı kırmızı
onu cildiyeye götürdüm ....yüzü koyun durduğu için
oradaki ter bezleri çok çalıştığından oluyormuş losyon verdi
sonra çocuk ,doktorumuza gittik..alişle ömer yine öksürmeye başlamıştı
neyse muaynede ..eski hastalığını devam ettiğini
ama ömerin ciğerlerinden hırlama geldiğini söyledi
ömere öksürük şurubu verdi....ali ile beraber ömer içsinler dedi
alişede,ömerede o gece şuruptan verdim.....
uyudular...11 de ömer yattı .....saat 2 ye kadar hep kalktı uyuttum
2 den sonra kendim sızmışım....bi uyandım...eşim ayağında
ömeri sallıyor...saat 2.30 yok çocuk uyumuyor ,mama yapmak için eşim
mutfağa gitti ....o arada nasıl ağlıyor ..nasıı ağlıyoo delirecez....
saat 2 den sabah 6 ya kadar hep ağladı
saat 6 da mama yedi ..ve uyudu bende oturma odasına gittim....9 kadar uyudum
tabi ,ömerde uyumu..alişde ...ama gece sinirimden hep ağladım başım çok ağrıyordu
9 da ömer ağlıyarak kalktı .....delireceğim çocuğa ne yapsam susmuyor...
annem aradı ağlıyorum ...annem atla bize gel dedi...
zaten yeni gelmişim sinriimi bozdular oradayken
hiç gitmezdim...tabi birinin sesini duysam ağlıyorum
sonra kayınvalidem aradı ....evdemisin geliyorum...evdeyim gel dedim...sabah 9 da aradı 1 geçerken geldi
sonra halam aradı ...bi önceki gün onunla gitmiştim ...doktora çocukları merak etmiş ....onada ağladım
sinirlerim larçç tabi....sakın ağlama ben gelecem dedi...
ömer susmuyor ve artık çocuk bana bakarken gözleri kayıyordu ....öyle korktumki bişey oluyor sandım
eşimi ,cepten aradım meşgul....hemen işyerini aradım sekereter ..tlfda patronu ile konuşuyor dedii.
benim sinirlerim bazuk olduğundan ağlıyorum kızda duydu bi panik ,bi panik,nasıl bağrıyo
neyse eşimle konuştum doktoru ara ne diyor bakalım dedi...
neyse o arada ömer uyudu...
kayınvalidem geldi..doktor....diişden olabilir dedi...bende damaklarda bişey yok dedim.
kusma ve ateş olmadığı için çokda panik olmadı....ilaçtan bahsetti..o yapmış olabilir vermeyin dedi.
eğer gecede olursa acile gidin idrar testi yapılsın dedi..neyse o gün kayınvalidem saat 4 kadar çocuklara baktı ben uyudum..ama ömer göğüsümde yatıyor yemeden ,içmeden ....4 de halam geldi çocukları besledi.bana sen uyu dedi...uyuttu ben...çocuklarda uyumuş..halam yemek yapmış.evi toplamış...çamaşırla uğraşmış......gecede kaynanam sağolsun çocuklar uyandıkca kalktı salladı
yaptığım mamayı yedirdi...bugünde ..çocukları verdim eline ben bütün evi sildim süpürdüm
.çocukların bebişklerinin yerini değiştiridm kanapeyi,beşiği çekince baya bi uğraştım ee arda çocukları besleme işide..oldu...kanepelerin altıda misafir yorganı ,çarşafı yastığı..düzgün konulmamış...o yüzden bütün neversimleri çıkardım...kendi nevresimlerimizide değiştirdim....yerlerde eski çarşaf atıyorum
onlarda herşey yıkanıyor hala....yıkandıkca kaynana bi kısmını astı ....çocuklara baktı...
allah razı olsun ...artık eşim seyhate gidince yanıma gelebilir test ettim böylelikle.....
annemde dk.başı aradı ......bugünde ali ile ömeri özledik diye ellikere aradılar gelmeyecem dedikce deli oldular....bende böyle kızlar.....bu arada kardeşim üniversiteye boş kontejanlara hak kazandı gitti ....
ama ailemin durumu olmadığı için baştan gitmemeye karar vermişti ..
aslında işi için çok iyi ....iki sene okuyup teknisyen olup ,daha fazla maaş alacaktı
çok üzülüyordu....patronu 1 milyar vermiş git demiş .kayıt ol...iş bulursun orada demiş az biz az ailen 2 sene oku demişler....oraya gider gitmez iş bulmuş ...aksamları üniv.olacak...
inş.hayırlısı olur hakkında inş.başarır..ilk ayrı kalışımız ....çok üzüldüm ...acaba askere nasıl yollayacaz ..pöffffffff.....
hee bugün eşim beni çok mutlu etti cep tlf bozuldu tlf gitti....eski bir cep vardı onu kullanıyordum
bugün elinde paketle geldi...bana tşf almış çok mutlu oldum yaa........
oyyy birsenim Allah yardımcın olsun bacım. sağolsun kaynananda halamda gelmiş yardıma.
benim kardeşimde bu yıl kazandı üniversiteyi gitti. hemde kız. hemde istanbul'a gittitarsusta yaşıyordu, o koca şehirde napacak bakalım? bende çok endişeliyim
( Allah yardımcısı olsun!! senin kardeşinin de!!
başım çok ağrıyo kızlar baya yoruldum .....aksam kaynana kızartma yaptı yerler bile yağ olmuş cifle ovaladım hep....
öptüm sizleriii
hülya cnm bu yasıda yıkıyabiliyorsun ben sormuştum aşı olurken ....
çok geçmiş olsun yaa....bizimkilerde çok iştahsız üstilk artık emeklemeler tam gaz devamm....özellikle alişim.....bişeye ulaşmak için çabalıyor ve ulaşıyoo artıkk....
tabi bu harekt işi eritime neden oluyorr.....zayıflamadan millet zayıflamış diyor ...şimdi zayıflarlarsa ...çeneleri hiç susmazz...
istersen bi de muhallebi dene
çok azimli gördüm seni :)
geçmiş olsun canım öncelikle ve kolay gelsin yardımcıların çok senin de maşallah insana ne iyi geliyo di mi ikrama yardım temizliğe yardım
en iyisini yapıyorsun
kıyamam ya sık sık ölç ateş zor oluyo karnını tok tutmaya çalış inşallah bi sorun çıkmadan atlatırsınız bu geceyi
birsencim ya geçmiş olsun öncelikle
her işte bi hayır vardır bak kaynana güvenebileceğini gördün inşallah düzelir kuzucuklarım sabret arkadaşım be ne denir ki bunca telaş kendine de dikket et bu arada kardeşin adına da çok sevindim Allah kavuştursun
cep telefonun da hayırlı olsun :)
kızlar az önce gazele calpol vercem dedim ya tam çay kaşığıyla ağzına koydu ve sabahtan beri bütün yediklerini bir kerede çıkardı ama yerdeki battaniye yastık onun üstü başı benim desen heryerim kusmuk oldu( bi anda elim ayağıma dolandı bide yavrum tıkandı hemen soydum heryerini ıslak bezle sildim çünkü aşılı olduğu için yıkasammı yıkamasam mı o anda karar veremedim
(
neyse tam giydirdim babası geldi hemen dr a götürelim falan dedi bende ne gerek var dr da ateş düşürücü verip eve göndercek dedim...Gazele o baktı oarada ben yemek yaptım yedik ama bogazımdan hiç geçmediyine fitil verdim ateşi düşsün diye bekliyorum
(
günaydın kızlar günaydın cerenna.s.
günaydın kızlar..
uyandık biz oğluşla babamız uyuyor,bugünde biz kahvaltı hazırlıcaz biraz uyusunda!! :)
ne var ne yok akşamdan beri bakamadım geçmişe bakıyım görüşürüz..
hepinize iyi haftasonları..a.s.