• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Kızlar günaydın, demin kağanın üstünü değiştirirken yüzünde küçük kırmızı noktalar gördüm acaba elma alerji yapmş olabilirmi ya, dr larınız bu konu hakkında bişi dedimi size, ben bugün elma suyu vermiyimmi, belki tırnaklarınlada yapmış olabilir ama 4 tane fln var yüzünde kırmızı nokta, sizin kuzucuklardada oldumu:uhm:

canım benim bence elma pek alerji yapacak birşey değil..benim oğlumun yüzünde de oluyor arada kırmızılıklar. yüzleri çok hassas oluyorya sanırım onlardan oluyor.

merhaba kızlar sabah erkenden kaynanam gitmiş
bende çocukları doyudurm çamaşır astım
kendimi doyurdum ,,,,yeni tlf kurcalıyorum ama eski tlf açmam gerek
yada hafıza kartındakileri almam gerek aynısı kardeşimde var getirsin barimm..

burcu cnm 3 gün elmayı arka arkaya ver ...dahada artarsa alerji yaptı diyebiiliriz,
alişi dermatolığa götürdüğümde ,gıda alerjisi kafasından ayak parmaklarına kadar vurur dedi
bizim ise yüzde vardı sadece

cerenciğim güsel sözlerin için sağoll cnm benim

kızlar ben çıkıyorum hadi hepinize iyi tatiller... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kendinize ve bebişlere ii bakın... hihoyyyt hihoyyyt
pazartesi görüşmek üzere..

tunaydınlar arkadaslar nasılsınız bakalım off ben bugun evdeyım hep esım nobetcıde
oglumun ılk yogurdunu mayaladım bakalım nasıl olcak merakla beklıyorum
yogurdu pınarın 6-12 ay arası bebek sutunden yaptım ıns olur normal kutu sutten yapcaktım merak ettım bunu
kızlar bıde dr kadır tugcuya maıl atmıstım oglumun gelısımıyle ılgılı zayıf falan dıye cevabını yazıyorum
kadır tugcudan alıntıdır''Anne sütüne devam et, ek gıda olarak ilk vereceğin gıda süt olmalı, 6aylık bir çocuk artık mamaya ihtiyaç duymaz kutu sütlerinden içebilir. Her memeden sonra sütü teklif et, istediği kadar içebilir. ıçmiyorsa, normal gelişimi bu şekilde diye kabul edeceğiz. Eğer günde 3 defadan fazla süt alırsa, sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebi ilave edilebilir. ''o yuzden bende bu sutlerden vermeyı dusunuyorum

Kızlar günaydın, demin kağanın üstünü değiştirirken yüzünde küçük kırmızı noktalar gördüm acaba elma alerji yapmş olabilirmi ya, dr larınız bu konu hakkında bişi dedimi size, ben bugün elma suyu vermiyimmi, belki tırnaklarınlada yapmış olabilir ama 4 tane fln var yüzünde kırmızı nokta, sizin kuzucuklardada oldumu:uhm:

eğer ağzının kenarlarındaysa kırmızılıklar metal kaşıktan olmuştur canım. benim kızımda da ek gıdaya geçince olmuştu. hemen gidip silikon kaşık almıştım eczaneden. şimdi hiç olmuyor. zaten silikon kullanıyorsan alerji olabilir a.s.

canım benim bence elma pek alerji yapacak birşey değil..benim oğlumun yüzünde de oluyor arada kırmızılıklar. yüzleri çok hassas oluyorya sanırım onlardan oluyor.

Cerencim bugün yine verdim 15cc kadar içti sadece, dünde ancak o kadar içmişti, yoğurt vermedim, eşim biraz arttı gibi dedi, benimde kafam karıştı bende başta elmadan olmaz diye düşünmüştüm, alerji olabilir gibi geliyo banada... belkide senin dediğin gibide labilir pzt götürücem dr a baksın bi, sinek ısırığı gibi şeyler
merhaba kızlar sabah erkenden kaynanam gitmiş
bende çocukları doyudurm çamaşır astım
kendimi doyurdum ,,,,yeni tlf kurcalıyorum ama eski tlf açmam gerek
yada hafıza kartındakileri almam gerek aynısı kardeşimde var getirsin barimm..

burcu cnm 3 gün elmayı arka arkaya ver ...dahada artarsa alerji yaptı diyebiiliriz,
alişi dermatolığa götürdüğümde ,gıda alerjisi kafasından ayak parmaklarına kadar vurur dedi
bizim ise yüzde vardı sadece

cerenciğim güsel sözlerin için sağoll cnm benim

bende dr a bi göstericem bakalm ne dicek
:uhm:
tunaydınlar arkadaslar nasılsınız bakalım off ben bugun evdeyım hep esım nobetcıde
oglumun ılk yogurdunu mayaladım bakalım nasıl olcak merakla beklıyorum
yogurdu pınarın 6-12 ay arası bebek sutunden yaptım ıns olur normal kutu sutten yapcaktım merak ettım bunu
kızlar bıde dr kadır tugcuya maıl atmıstım oglumun gelısımıyle ılgılı zayıf falan dıye cevabını yazıyorum
kadır tugcudan alıntıdır''Anne sütüne devam et, ek gıda olarak ilk vereceğin gıda süt olmalı, 6aylık bir çocuk artık mamaya ihtiyaç duymaz kutu sütlerinden içebilir. Her memeden sonra sütü teklif et, istediği kadar içebilir. İçmiyorsa, normal gelişimi bu şekilde diye kabul edeceğiz. Eğer günde 3 defadan fazla süt alırsa, sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebi ilave edilebilir. ''o yuzden bende bu sutlerden vermeyı dusunuyorum

aysuncm ben görmedim o sütlerden, 1 yas için var ballı onu görmüştüm, direk sütü vermek sakıncalı diyolar bide, her kafadan bi ses çıkıyo sana hangisi mantıklı geliyosa ınu yap cnm
eğer ağzının kenarlarındaysa kırmızılıklar metal kaşıktan olmuştur canım. benim kızımda da ek gıdaya geçince olmuştu. hemen gidip silikon kaşık almıştım eczaneden. şimdi hiç olmuyor. zaten silikon kullanıyorsan alerji olabilir a.s.

Cnm plastik ağızlı kasıkla verdim, ağız kenarında değil alnında yanaklarında boynunda sinek ısırığı gibi bişiler...

merhaba kızlar geçmiş çok uzun değildi okuyabildiğim kadarıyla okudum
birsencim hayırlı olsun tlfnun güle güle kullan çağır kayınvalideni işte arada gelsin yardımcı olsun sana zemuszemus

burcucum benim oğlumunda dudaklarında ve yanaklarında oldu kırmızılıklardan ama ben elini ağzına çok soktuğu için vede ağızından salyaları aktığı için cildide çok hassas ondan olmuştur dedim inşllah seninkide öyle birşeytir alerji olmamıştır çünkü ben hiç duymadım elmadan alerji olanı

bizede lojman çıktı o yüzden evi taşıyacaz bir sürü işim var yani işler gözümde büyüdükçe büyüyor bakalım inşallah herşey kolaylıkla halledilir Allah yardımcım olur inşallah çünkü bebekle gerçekten zormuş

ya kızlar, benim oğlum bize hiçbişe yedirmiyor. her yediğimizden yemek-içmek istiyor!! biz yerken ellerini bize uzatıp aç gibi ağlıyor. yanında hiçbişey yiyemez olduk!! biraz önce de kestane ve kola için ağladı. bende azcık kestaneyi ezip verdim ağzına o da boğazında kaldı, kustu çıkardı:çok üzgünüm: offff yaa:(

bide doymak bilmiyor bugün! 2 saat oldu bi kase muhallebi yedi, üzerine de yine bizle şehriye çorbası içti biraz. bizim kestaneye çok ağlayınca 150cc mama yaptım, onu da içti. daha versem daha da içecek!! korkmaya başladım:1shok:

offf giremiyorum ben yaaa!! daha taşınmadan böyle:((
şimdi de çıkcam hemen. kociş kestane almış,onları çizecem.. görüşürüz.

Kolay gelsin cicim bizede yolla kestane :)))
a.s. kız seni okurken eşim maç izliydu ona cnm kestane istedi dedim, bana dönüp artık hamile değilsin dedi yaa avcunu yala der gibi bi hali var :mymeka:
merhaba kızlar geçmiş çok uzun değildi okuyabildiğim kadarıyla okudum
birsencim hayırlı olsun tlfnun güle güle kullan çağır kayınvalideni işte arada gelsin yardımcı olsun sana zemuszemus

burcucum benim oğlumunda dudaklarında ve yanaklarında oldu kırmızılıklardan ama ben elini ağzına çok soktuğu için vede ağızından salyaları aktığı için cildide çok hassas ondan olmuştur dedim inşllah seninkide öyle birşeytir alerji olmamıştır çünkü ben hiç duymadım elmadan alerji olanı

bizede lojman çıktı o yüzden evi taşıyacaz bir sürü işim var yani işler gözümde büyüdükçe büyüyor bakalım inşallah herşey kolaylıkla halledilir Allah yardımcım olur inşallah çünkü bebekle gerçekten zormuş

Oyy zordur ev taşımak şimdiden kolay gelsin cnm, lojmanınızda hayırlı olsun, ben bi akrabandan yardım al derim zira bebekle yapılacak bi iş değil, biriniz bakar biriniz toplarsınız, yarın vermicem elma suyunuda, zaten bugün yoğurtta vermedim bi gösterelim dr a pzt bakalım ne dicek...

ya kızlar, benim oğlum bize hiçbişe yedirmiyor. her yediğimizden yemek-içmek istiyor!! biz yerken ellerini bize uzatıp aç gibi ağlıyor. yanında hiçbişey yiyemez olduk!! biraz önce de kestane ve kola için ağladı. bende azcık kestaneyi ezip verdim ağzına o da boğazında kaldı, kustu çıkardı:çok üzgünüm: offff yaa:(

bide doymak bilmiyor bugün! 2 saat oldu bi kase muhallebi yedi, üzerine de yine bizle şehriye çorbası içti biraz. bizim kestaneye çok ağlayınca 150cc mama yaptım, onu da içti. daha versem daha da içecek!! korkmaya başladım:1shok:

Afiyet olsunnnn yarasın boncukumacokacimcoook

aynen canum, sabah canım sucuk istedi benimde. hamile olsam,koşar alırdı. bugün markete bile gitti, hiiç sallamıyor adam artık!! hatta aksine az ye diyor yaa mikrop!! :(((:roflol:

erzen hayırlı olsun lojman canım kolay gelsin. adın elif miydi bu arada?? faceden öyle hatırlıyorum sanki??
evet canım adım elif sağol bu arada ya lojman çıkmasına eşim askere gidecek diye çok sevindik tek o çalıştığı için 650 tl kira bizi çok zorlayacaktı

Oyy zordur ev taşımak şimdiden kolay gelsin cnm, lojmanınızda hayırlı olsun, ben bi akrabandan yardım al derim zira bebekle yapılacak bi iş değil, biriniz bakar biriniz toplarsınız, yarın vermicem elma suyunuda, zaten bugün yoğurtta vermedim bi gösterelim dr a pzt bakalım ne dicek...

teşekkürler canım...evet bende kara kara düşünüyorum bu çocukla nasıl taşınacam diye buradaki akrabalarımın evleri bana hem uzak hemde yardıma geleceklerini hiç zannetmem komşularım yardımcı olur ama onlar olmazlar maalesef :olmaz:

aynen canum, sabah canım sucuk istedi benimde. hamile olsam,koşar alırdı. bugün markete bile gitti, hiiç sallamıyor adam artık!! hatta aksine az ye diyor yaa mikrop!! :(((:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
evet canım adım elif sağol bu arada ya lojman çıkmasına eşim askere gidecek diye çok sevindik tek o çalıştığı için 650 tl kira bizi çok zorlayacaktı
teşekkürler canım...evet bende kara kara düşünüyorum bu çocukla nasıl taşınacam diye buradaki akrabalarımın evleri bana hem uzak hemde yardıma geleceklerini hiç zannetmem komşularım yardımcı olur ama onlar olmazlar maalesef :olmaz:

Off bu akrabalar:oklava: aslında tek yapabilsen kimseye minnet etme bşver dicem ama mecbur, olmadı akşamları fln biriniz çocuğa bakar biriniz toplarsınız eşinle, sen ailenin yanına gidecektin dimi bak hatırladım şimdi onlar gelsin sana tplamaya, asker yolu gözlemek zordur Allah sabır versin

burcuuu hedaayelerim geldi mi??zemuszemus
ancak bunlara param yetti:utangac: ,birbirleriyle alakasız oldular amakaydirigubbakcemile3
gönderdiklerimle bir nazar değmesin sana,bide accuk kendine çeki düzen ver, doğumdan sonra saldın kendini demek istiyorum:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Off bu akrabalar:oklava: aslında tek yapabilsen kimseye minnet etme bşver dicem ama mecbur, olmadı akşamları fln biriniz çocuğa bakar biriniz toplarsınız eşinle, sen ailenin yanına gidecektin dimi bak hatırladım şimdi onlar gelsin sana tplamaya, asker yolu gözlemek zordur Allah sabır versin

canım ben zaten tek başıma yapıcam annemler gaziantepteler ben gelmeyin dedim gerek duymadım aslında eşimle beraber yapıcaz artık diğer evin bakımı bir bitsinde sıkıya alıcam işi ben zaten her işi kendim hallederim kimseye minnet etmemek için çünkü samimi olmadıklarını biliyorum bir haftada değilde 2 haftada yaparım ama kendim yaparım napalım artık eşimde Allahtan 1 gün çalışıyor 1 gün evde halledivericez artık kaydirigubbakcemile5

bu arada ben facebooka giremiyorum hesabınızla ilgili bakım falan var diyor sizdede öyle bir sorun oldumu

burcuuu hedaayelerim geldi mi??zemuszemus
ancak bunlara param yetti:utangac: ,birbirleriyle alakasız oldular amakaydirigubbakcemile3
gönderdiklerimle bir nazar değmesin sana,bide accuk kendine çeki düzen ver, doğumdan sonra saldın kendini demek istiyorum:roflol::roflol:

Cnmmmmmm teşekkürler kısss :))) bayuldum he, bide harbiden bi bakıma girsem iyi lcak bu aralar kendimi ev işine sardım bitmiyyyy bitmiyyy desperate housewifes (umutsuz ev kadınları) !e döndüm:))) Ruju hemencik sürüym yakuştumu :ecrin_bebek::lepi:

Back
X