Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sanada gunaydın a.s.Gunaydın Kızlar,
Ya ıssız topik oldu burası sanırım bebışler biraz buyuyunce kımse uğramıycak buralara.
Pınar cok gecmış olsun canım.Neyse siz atlattınız sıra bizde bakalım.
Filiz gözün aydın canım mutlu sona ulasmışsınız.Hep böyle devam eder umarım.
Esen gule gule kullan canım aldıklarını.Ben de kendımı zor tutuyorum alışverış yapmamak için.Ama yılbasına kadar kılolar gıderse tutmasın kımse benı.
Aysun masallah canım ne guzel uyumuş oğluşun.Su benım haylazda azıcık örnek alsa.
Gelelım bıze.Dun esımle fecı kapıştık.Malum konu yıne nasıl becerdıyse 3 cocuğa geldı.Ben de bu konuyu bır daha acmamasını 2 tane olacağını eğer 3 te ısrarcıysan git pazartesı ac boşanma davası dedım.Sonra herseye ben karar verıyormuşum.Cocuğun sayısına,ismine ne yıyeceğine onun hıç söz hakkı yokmuş.Ben hala su lohusalık sendromundan kurtulamamışım.Daha neler neler.Cocuk ağlıyor,almıyor tek çoçuğa kendın bak dıyor.Ay delı ettı benı esref saatı mıydı neydı anlamadım.Gece Borayla ayrı attım.Sabahta sinierim tavan yapınca ağlaya ağlaya mahvoldum.Gelmış yanına öpuyor ben eseğim dıyor.Madem pişman olucaksın ne diye yapıyosun ya.
Şu erkeklerı hııııııııııç anlamıyorum.
cnm gunaydınlar sanadaa.s.sizede günaydın kızlar gıremedım kac gundur sıteye ayy bı boşluk oluyo yahu tum hafta sonuda eve tıkıldık kaldık cok yagmurlu hava dıye bunalım gecırıyodumkı dun eşimle boğazda kızımızla süper bı kahvaltı ıyı geldı
kıvılcım sevındım kuzunun kaka yapmasına benımkıde aynıydı semra saolsun bı tarıf verdı onu ıcırıyorum dun yaptı kuzum kakasını aman be nobet tutuyorum ne zaman kaka yapacak dıye
ben kestım demır ılacını 6.ayını doldurması gerekıyomus ılacı kullanmak ıcın zaten tadıda ıgrenctı kuzuma acıyodum valla
pınar banada doktor 6ay muanesınde aşı yapıcaz ddedı anlamadım ne aşısı olcagını saglık ocagına sordum haberlerı yok gecen saglık ocagında yaptılar ıkı tane ayy ya bu aşı olayını bızım salak hemsıreler bı karıstırdı aşı gunlerını allak bullak oldum allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın ınsanı defnecıgede masallah buarada
nurten denk gelemıyorus bayadır sekerım yenı resımler yolda opuyorum senı çokkk
hosgeldın cnm gunaydın a.s.burcucum dr banada demiştı sırkelı su zararlı dıye ama acıklama yapmamıştı ne zararı olur ddım kendı kendıme ıyıkı acıklamışsın sagol canım
bozon bacım masallah kuzuna kılosu cok ıyı benımde oglum oyle asırı yemıyor aslında ama kızıma gor cokdaha kılolu
aysun bacım ne guzel deliksiz uyumusun maşallah kuzuya
kıvılcım canım oglusunun duzeldıgıne svındım kabızlık cok zor
ılgın bacım gunaydın
pınarcım snde dun gzmışsın azıcık ohh ıyı gelmiştır azda olsa dışarı cıkmak defnoşunda tekrar atesı cıkmadıgına gore demmekkı aşıdandı
cnm hosgeldın gunaydınlarrra.s.günaydınlar soğuk bir istanbul ve kocam yoıllarda....
ben yoğun günler yaşıyorum....neyse rutin güne geçtim
birkaçgündür giremedim ...netim bozuk sebebi belli olmayan bişey
hattımız düşüyormuş en son öle dendi...neyse dünden beridir kesintisiz yayındayız
ömerim aksamdan beri çok güsel uyuyor alişin gazı var uyumadı yoğurt gaz yapıyor
bu çocuklara vermeyecem yaaa......
bugün işim çok .....
dün gittik koltuk aldık yataştan astorya mı astoriymi ne öle bişey
ne yatak oluıyor nede bazası var ....bizim bey öle istedi yani
iki kanepe var yeter dedi .....ama açık renk aldık süet..adam kullanımı temizliği çok iyi dedi bakalım ama bebek olduğu için dekoratif bişeylerle kapatabilirsiniz dedi....yapacaz bişey dedi...hep açık renk istemişimdir ...ertelediğim bişeydi yaptım...
bu arada kardeşim pc format attı veeee bütün resimleri flaş diske atmış ama benim adıma olan dosya boş çıktı ...o kadar üzüldümki o kadar olur
şimdi faceden ve kk dan alacam resimleri........
benden bu kaderrrr
gunaydın bacımmma.s.Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Sanırım şu diş jeli işe yaradı yada denk geldi bilmiyorum ama kızım akşam 9'da uyudu ve 12:30'da beni emmek için kalktı. Bide sabah 5:30'da zemuszemus Kızımın böyle uzun uykularını özlemişim ya. Acaip enerji doldum valla :lepi:
Şimdi uyuyor hala. Bende yumurtasını haşladım. Peynirini sudan çıkardım. Uyansında kahvaltısını yedireyim. Evimi akşam toparlamıştım. Müsade ederse bi temizlik yapayım. Havada fena serinledi he. Gerçi bizim salona şu anda güneş vuruyor sıcacık ama balkona çıktım da bırrrrrrr
kolay gelsın tatlımm bızde dentınox kullanıyoruz ama ıse yaramıyoriyiyim kızlar haftanın ilk günü biraz yoğunum mesai saatimde değişti artık 5 de çıkacağım:)) diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
hepinize günaydın kızlar!! ben geldim. yazacak çok şey var,ama çok da işim var(
ilk önce,düğünümüz güzel geçti. 2 aksilik dışında. birincisi, gelinimiz salona girerken merdivenlerde düştü( ayağı takıldı,dizinin üstüne geldi. ama çabuk toparladı. ikincisi,ben regl oldum ve salonun beyaz giydirilmiş sandalyelerinde kırmızı bir hatıra bıraktım
son bir buçuk saat o yorgunluğuma rağmen hiç oturamadımkafamçokkarıştı arabada da şalımın üstüne oturdum. eve geldikkiiiii... külotumda kuru yer kalmamış!!!:1shok: regl günlerimde prima kullandığım kadar varmış yani
oğlumun doktor kontrolü vardı. 8100gr- 68cm olmuşkan tahlili,idrar tahlili,alerji tahlili filan yaptı. kan tahlilinde akdeniz anemisi taşıyıcılığından şüphelendi:çok üzgünüm: kesin sonuç 9-12. aylar arasında bakılıyormuş. ama kan değerlerinin çok düşük olmasına rağmen demir değerleri yüksek olunca ve amcası da taşıyıcı olunca şüphelendi. kendisine bi zararı olmaz ama evleneceği kız da taşıyıcı olursa çocukları hasta olabilir dedi:çok üzgünüm:
dün de maraştan gelirken taşıma şirketiyle görüşecektik. ama hiç bi şekilde ulaşamadık. cumartesi taşınacaz ve şirket piyasada yokfisfisfis bugün halletmem lazım bu işi!! aksi gibi havalarda bozdu( off:çok üzgünüm:

ilk önce,düğünümüz güzel geçti. 2 aksilik dışında. birincisi, gelinimiz salona girerken merdivenlerde düştü( ayağı takıldı,dizinin üstüne geldi. ama çabuk toparladı. ikincisi,ben regl oldum ve salonun beyaz giydirilmiş sandalyelerinde kırmızı bir hatıra bıraktım
son bir buçuk saat o yorgunluğuma rağmen hiç oturamadımkafamçokkarıştı arabada da şalımın üstüne oturdum. eve geldikkiiiii... külotumda kuru yer kalmamış!!!:1shok: regl günlerimde prima kullandığım kadar varmış yani
oğlumun doktor kontrolü vardı. 8100gr- 68cm olmuşkan tahlili,idrar tahlili,alerji tahlili filan yaptı. kan tahlilinde akdeniz anemisi taşıyıcılığından şüphelendi:çok üzgünüm: kesin sonuç 9-12. aylar arasında bakılıyormuş. ama kan değerlerinin çok düşük olmasına rağmen demir değerleri yüksek olunca ve amcası da taşıyıcı olunca şüphelendi. kendisine bi zararı olmaz ama evleneceği kız da taşıyıcı olursa çocukları hasta olabilir dedi:çok üzgünüm:
dün de maraştan gelirken taşıma şirketiyle görüşecektik. ama hiç bi şekilde ulaşamadık. cumartesi taşınacaz ve şirket piyasada yokfisfisfis bugün halletmem lazım bu işi!! aksi gibi havalarda bozdu( off:çok üzgünüm:
pınar bizde kahvaltıya başlıyoruz. benim doktorumun verdiği kitapçıkta da bigün peynir, bigün yumurta yazıyor.
yazmayı unutmuşum, demiri de günde 3 damla ver koruyucu olarak dedi. yapılan tahlilde normal çıktı demir depoları ve 5'ten 3'e düşürdü.
gunaydın bacımmma.s.
cnm sızde ıse yarıyor demek bızde hıc farketmıyor
afıyet olsun tatlımKızım uyurken kahvaltımı yaptım :lepi:
Defnoşumda uyanmak üzere sanki. Hafif bi kıpırdanıyo. Oda uyansın kahvaltısını yedireyim. Oyun halısına koyar direk işlere girişirim. İnşallah huysuzluk yapmazda bitiririm temizliğimi :Saruboceq:
günaydın kızlar herkes iyidir umarım.gerçi kimseckler yok:)))
geçmiş olsun cnm şimdi, daha iyidir inş defneTünaydınlar iyi pazarlar bacılar a.s.
Dün akşam biz yatarken Defnoş'un ateşi 37,7'ydi. Uykusunda şurup içirdim. 1 saat sonraya alarmı kurup yattım. Yarım saat sonra Defnoş mızırdanınca kucağıma aldım ki yanıyor. Bi ölçtüm 39,7 :1shok: Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. Kaptığımız gibi hastaneye gittik. Neyse orda şurup verip 38,5'a düşürdüler. Eve gelincede 37,5'a düşmüştü 1 saat içinde. Gece yine çıkarsa fitil verin dediler. Yanımıza alıp yattık. Saat başı bi eşim bi ben ölçtük çıkmadı çok şükür. Şimdi normal ısısına yani 36,8'e düştü :Saruboceq:
Tabi gece 3 gibi yatınca hepimiz 12'ye kadar uyumuşuz. Kalktık kızımın kahvaltısını verdim. İlk yumurta,peynir ve pekmezli kahvaltısını yedi yarım porsiyon kadar. Şimdi uyuyor salıncağında. Bende mutfağı toparladım. Şimdi evi toparlayayım. Defnoş uyanınca e-bebek'e gidip mama, meyve, yoğurt falan almamız lazım. Ordan'da Naitulus'a uğrayacağız kısa süre. Almam gereken makyaj malzemelerim var. Ama Defnoş'u sokmayacağım. Neticede kalabalık yer , her türlü hastalık var. Sonra ona belki güneş açarsa sahilde hava aldırırız.
Akşamda gelince evi siler süpürürüz dedi eşim. Yarına rahat olurum zemuszemus
cnm sorun değil insanlık hali görmemeişsindiray canım ya kusura bakma görmemişim dün hemen kapadım
kaçıncı sınıf hepsi mi olacak ablama bir sorayım varsa tabiki yollarım yarın arayım ablamı bakalım inşalah vardır
bu hangi dr bende bir okuyum bakalım
demir içinde ablam dr biliyorsunuz onun çalıştığı hastanede deneyimli bir çocuk dr u var o ablama günde 3 damla versen yeter demiş demir yüklemeye gerek yok sonra tahlil yaptırırsınız sayıysını ona göre arttırırsınız demiş bende o yüzden 3 damla vericem artık
2 gündür vermiyorum fena kabız oldu Ahsen
bu arada ben bugün sabah kahvaltıya anneme bir gittim pir gittim
Ahseni anneme bıraktım ablamla alışveriş yaptım hızımı alamadım 3 tane bluz aldım birde başörtü daha alacaktım ablam tuttu:))
akşamda arkadaşlara yemeğe gittik şimdi geldim Ahseni uyuttum bende yatıcam yarın aşımız var inşallah ateş yapmaz korkulu rüyam yaaaaaaa çok korkuyorum aşıdan:))
gece gece çenem düştü:))
bozon bu arada maşallah özgüye mayısın en toplu bebişi tam ısırmalık maşallahh:))
pınar geçmiş olsun tatlım yarında biz yaptırıcaz poffffffffffff
hadi ben kaçtım iyi gecelerrrr
ah cnm ya bu erkekler hep böyleGunaydın Kızlar,
Ya ıssız topik oldu burası sanırım bebışler biraz buyuyunce kımse uğramıycak buralara.
Pınar cok gecmış olsun canım.Neyse siz atlattınız sıra bizde bakalım.
Filiz gözün aydın canım mutlu sona ulasmışsınız.Hep böyle devam eder umarım.
Esen gule gule kullan canım aldıklarını.Ben de kendımı zor tutuyorum alışverış yapmamak için.Ama yılbasına kadar kılolar gıderse tutmasın kımse benı.
Aysun masallah canım ne guzel uyumuş oğluşun.Su benım haylazda azıcık örnek alsa.
Gelelım bıze.Dun esımle fecı kapıştık.Malum konu yıne nasıl becerdıyse 3 cocuğa geldı.Ben de bu konuyu bır daha acmamasını 2 tane olacağını eğer 3 te ısrarcıysan git pazartesı ac boşanma davası dedım.Sonra herseye ben karar verıyormuşum.Cocuğun sayısına,ismine ne yıyeceğine onun hıç söz hakkı yokmuş.Ben hala su lohusalık sendromundan kurtulamamışım.Daha neler neler.Cocuk ağlıyor,almıyor tek çoçuğa kendın bak dıyor.Ay delı ettı benı esref saatı mıydı neydı anlamadım.Gece Borayla ayrı attım.Sabahta sinierim tavan yapınca ağlaya ağlaya mahvoldum.Gelmış yanına öpuyor ben eseğim dıyor.Madem pişman olucaksın ne diye yapıyosun ya.
Şu erkeklerı hııııııııııç anlamıyorum.
 iyi kilo almış
iyi kilo almışgünaydın kızlar herkes iyidir umarım.gerçi kimseckler yok:)))
burcu nerelerde acaba gırmedı hala merak ettım
herkese günaydın hatunlar,6.30 da kalktı oğluşum,7 ye kadar babsı baktı da ben uyudum tabii işe gideceği için 7 de uyandım bende,oynaştık birazneyseki 8de uyuyp 9 da uyandı geri bende uyudum o arada,sonrada kahvaltımı yaptım,oğlumda ben salonda yokken tv nin önüne kadar gitmiş sürünerek gidiyor valla bu çocuk! :)) neyse saat 11.15 de yeniden uyudu,şu anda hala uyuyor bende sizee bakıyım dedim özledim yaa,haftasonu öyle yoğundumki hiç bakamadım.Misafirlerim vardı dayımlar geldi,eşiminde tabi,neyse dayım DAğhan çok güzel şeyler almış Zaradan bayılıyorum oranın çocuk giyimine,tavsiye ederim,Baya yoğunduk yanii,yatılı kaldılar onlarda güzel geçti ama yorulduk benimkiler gitti eşimin dayısı hala bizde..
Geçmişe bakamadım ama bakıcam şimdi,oğluma dün tarhana çorbası içirdim beğendi bugün ne yapcak bakalım iyi gidiyor şimdilik,dünde gidip organik sebzelerini aldım,çok zevkli yaa,bayılıyorum şimdilik ona çorba yapmaya :))
yine kimse yok buralarda,,hadi ben kaçıyım şimdilik görüşürüz..
herkeslere merhabalar... :dance:
ayın başı olması sebebiyle işlerimiz çok yoğun.daha yeni girebildim bir fırsat bulup.. :çok üzgünüm:
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım arkadaşlar..:uhm:
ara ara girmeye çaılışırım hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
kucak dolusu sevgiler...a.s.
geçmiş olsun cnm şimdi, daha iyidir inş defne
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bu arada süt ile ilgili pek yorum yazan olmamış
bir iki kişi dışında halbuki ben çok ilginizi çekeceğini düşünmüştüm
neyse sorun değil ben biraz ince düşünüyorum sanırım
hep süt aldığım bir sütçü var
keçi sütü de satıyormuş denk gelince söyleyeceğim 2 günde bir bizede bıraksın yarım yada 1 kilo kadar
bisküvi ile yapıp vericem zeynebe
hem mama hemde keçi sütü vermiş olucam arada emziriyorum zaten ama çok az
bakalım
bizden böyle işte
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bu arada süt ile ilgili pek yorum yazan olmamış
bir iki kişi dışında halbuki ben çok ilginizi çekeceğini düşünmüştüm
neyse sorun değil ben biraz ince düşünüyorum sanırım
hep süt aldığım bir sütçü var
keçi sütü de satıyormuş denk gelince söyleyeceğim 2 günde bir bizede bıraksın yarım yada 1 kilo kadar
bisküvi ile yapıp vericem zeynebe
hem mama hemde keçi sütü vermiş olucam arada emziriyorum zaten ama çok az
bakalım
bizden böyle işte