2009 Mayıs Anneleri

tünaydın hanımlar......ilgin,bozan,pınar,tülay,filiz,ayşe,tubiş,drmumine meehabalar

bugun hava amma kapalı yaa......bizim kahvaltı fasılarımız bitti.....

kızlar bugün diyetimin ilk haftası 3 gün diyetime mutabık kalamasamda

1 kilo vermişim......inş.böyle sürer kızlar bayrama kadar 3-4 kilo vermiş olur inş...

bugün dışarı çıkacam çocuklara boğzlı badi bakacağım.....şimdilik öpüldünüzz

ayşecim nasılsın antalyada yağış bekleniyor bakalım buradada evin var beklerim herzaman :))))

mutahharam sağol tatlım sanada günaydın :)))

birsen tam bende seni sordum gelmişsin havalar kapalı iyice bende kışlık birşeyler alacağım boğazlı kazak iyi olur paşalara sen neresindesin istanbulun bebiş

tarifime gelince

2-3 çorba kaşığı balkabağı,yarım elma yada muz yada armut koyabilirsiniz.ben elmayla yapıyorum.1/2 tatlı kaşığı pekmez, bide milupa sütlaç 3 tatlı kaşığı( ben muhallebiyi kendim yapıyorum) önce balkabağı ve meyveleri haşlatıp ezdikten sonra içine muhallebiyi ve pekmezi katıyorum ve mamaız hazır.

kızlar isterseniz balkabağını haşlatıp 2 çorba kaşığı balkabağı ve 90 cc balkabağı suyunun içine sütlü pirinçli mamayı ve 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıpda verebilirsiniz oda lezzetli oluyor.içine farklı meyvelerin suyuda koyulabiliyor.

birsencimm oo iyi bende 1 kilo verdim:)) ama daha çok var..evet soğuklar başladı bende bişeyler alsammm iyi olacak ..banucummmmmmmmmmmmm günaydınnn

günaydın kızlar!
benimki yine tepemde kuduruyır. sizinkilerde sürekli bi inleme hali varmı kızlar? sürekli bi memnuniyetsizlik. dün akşam dışarı çıktık emziğini nereye koyduğumu bulamadım. nasıl geri geldiğimi bilemeden geri döndük. uykusu varsa ya emzikle yada memede olacak yoksa i bi inilti kendini sıkmalar. off ya bigünde normal geçse.

Aysundan haberi olan varmı dün akşam merak ettim. oğlunun bacağıyla ilgili sorun olduğunu söylemişti. inşallah bişey yoktur

herkesler iyidir umarım. burada çok sıkıcı bi hava var.

Günaydın canım a.s. Ya inleme değilde sürekli ağlayarak uyanma var bizde de :çok üzgünüm:

Aysun uğramadı evet ya nedir acaba durum :uhm:

iyiyim pınarcımya nolsun hergün aynı şeyler havada felaket burda bugün:((( evet en azından sabah ve akşam keyiflerimizi birlilte yapabiliyoruz artık öğlede ananesiyle yapıyorlar.

Ohh ne güzel canım birlikte bişeyler yapabiliyorsunuz en azından a.s.

Evet havalar çok soğudu CADIARZU

canım günaydın benim kızda emziksiz uyumaz ama inilti falan yok.ama son günlerde çok ağlıyor uykusunda çığlık çığlığa uyanıyor 3-4 gündür sonra tekrar dalıyor.

Aynen canım yarım saatte yada saat başı ağlayarak uyanıyor. 2 pışpışlasam yada emzirsem uyuyor hemen. Sanırım diş sorunu ya :çok üzgünüm: Jelde işe yaramıyor galiba CADIARZU

pınarcım bende pekmezi ayrı veriyorum anneanneside öyle yapıyor :)))

kızlar başım ağrıyor hep böyle havalarda

Bende meyvesiyle vericem canım bakalım öyle sevecek mi CADIARZU

günaydin kizlar a.s.

fittirmaya az kaldi..anam bu kız citayi iyice düşürdü yaaa..5te kalkti..hemde ne kalkmak..bi enerjikki sormayin :) sıkıysa uyanma..bide eşim hasta oyuzden ayri yatiyor..bende serrala yatiyorum..mecburen uyaniyorum..neysem kalktik 5 te..dedim yedireyim bari..150cc mama yaptim..30cc içti,basladi biberonu dişlemeye..kaşik aldim kaşikla yedirmeye basladim..ay bu sefer cenesi kitliyor..ay cildircaktim..neyse güç bela 90cc yedirdim..zorla uyuttum onu :) derken eşim kalkti onu yolcu ettim 7de yattim..kiii hanimefendi 7.30da uyandi :))) sinirden agladim :D bide durmuyor..mir mir mirrrr..aglamakta degil vizildiyor resmen :D neysem aldim kucagima öyle yattim..aaa baktim duruyor :D diye içimden geçirirken basladi bu sefer sacimla basimla oynamaya :D şom beyinli dedim kendime :D sonucta o kazandi kalktim :D kahvaltisini yaptirdim..ay su cene kitlemesi cildirtcak beni..diş ciksin rahat edelim dedim..bizimkide tersi diş ciktiktan sonra huysuzluga basladi yaaa..biberonla içse sulandirip biberonla vericem ama yok onuda istemiyor..

sabah vakti gülhana ferdaya ve asliya dua ettim valla..Allah sair versin,ogluslari uslu uslu olsun diye :) ben biaç saatte cildirma noktasina geldim sizin halinizi düşünemiyorum :)

ay kizlar bugun evlilik yildönümümüz :D eşim digerini kutlardi genelde ama hatirlarsaniz ozaman küstük :D gicik hatirlamamişti bile..bak gene sinirlendim..şeytan diyor bugunde sen unut :D ama 40 yil dilinden düşmem valla :D zaten hediyemide aldim dün..süveterle kemer aldim..ay bide benim şansima adamcagiz bi hastaki sormayin :D illaki zaten bişi cikar :D neyse hiçbişi beklememeye kendimi adapte etmeye calişiyorum :D amaaa bugunde bişi yapmassa vay haline..zaten doluyum ona..

uykusuzluk gene ceneme vurdu he :))

filizcim canim inşaallah sorunsuz gerce asiniz..ates mates olmaz inşaAllah..ben aşi zamani 5 saatte bir calpol veriyorum..cikmiyor artik atesi..

pinarcim temizlik yapmişsin misafir agirlamişsin :) bugun dinlenme günü desene :) defnosta kahvaltisini yapmiş yarasin kuzuma :)

gülşahcim dişiniz cikmiş hayirli olsun tatlimmm a.s.

banucum sanada günaydin tatlim :)

tülaycim şu kabak corbasinin tarifini vericektin :) merakla bekliyoruz :D

nurtencim bu kızlara gelip gidiyor arada :D benimkide bi tuhaf :)

kizçem uyudu..bende yatsam iyi olur ama kalkinca saak gibi oluyorum ya..yatmamak daha iyi :)

Günaydın canım a.s.

Evet tatlım bugün akşama kadar dinleneceğim dedim ama aklıma ütülerim geldi kaydirigubbakcemile3 Bide sporum geldi kaydirigubbakcemile3 Ayyyy fenalık da geldi akannehir

Serra kuzumda çok erken kalkmış ya. Bak cadıya. Niye öyle yaptı ki CADIARZU Sende çok erken kalkmışsın azcık yat uyu bari o uyurken a.s.

Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım. İnşallah eşin gönlünü alacak bişeyler yapmıştır a.s.

sağolasın canım. evet çok zorlanıyorum çocukla ve tek başıma. hatta dün oturup bende ağladım oğlumla beraber!!mafoldumben ama gelecek hafta kendi evimde olacağımın mutluluğunu da yaşıyorum.zemuszemus

mis gibi oluyor da bacım gel sen birde bana sor:)) bi yerleşeyim eve, daha uzuuun bir süre temizlik yok!! yatacam oğlumla popişi deviripkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim. burdan da öğretmen arkadaşlarım hep gelelim diyolar ama, onlar çalışıyolar, ben evdeyim diye kıyamıyorum onlara da:1hug:

maşallah kocişe aslıcım. benimkide güzel bakar maşallah!:nazar: dün ben yeni evde temizlikteyken tüm öğleden sonra o ilgilendi. mama vermiş,uyutmuş. kakasını temizlemiş. kusunca üstünü değişmiş. yoğurdunu yedirmiş. hurmasını yedirmişzemuszemus

bende öyle yapıyorum canım. çook uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum. hatta bazen dayanamayıp kendi kendine sızıp kalıyor minderindekaydirigubbakcemile3 ama bu dediğin şey uslu çocuklar için geçerli. yoksa bora, yağız ve dağhan gibi bebişlere işe yaramaz sanırım:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım. çok mu yağmurlu hava? off ben antalya'yı özledim!! dün akşam vestiyeri boşaltırken üst raftan hatıra kutusu çıktı. içi buram buram antalya dolu!! yurttaki arkadaşlarla yazışmalarımız, fotoğraflar, hatıralar... çok özledim üniversiteyi:çok üzgünüm:

Allah kolaylık versin canım a.s.

tünaydın hanımlar......ilgin,bozan,pınar,tülay,filiz,ayşe,tubiş,drmumine meehabalar

1 kilo vermişim......inş.böyle sürer kızlar bayrama kadar 3-4 kilo vermiş olur inş...

Günaydın bacım a.s. Oooo 1 kilo he harikasın alkisalkisalkis Bende tartılmak istiyorum ama regliyim ya şişimdir şimdi haftaya tartılacağım :lepi:

tarifime gelince

2-3 çorba kaşığı balkabağı,yarım elma yada muz yada armut koyabilirsiniz.ben elmayla yapıyorum.1/2 tatlı kaşığı pekmez, bide milupa sütlaç 3 tatlı kaşığı( ben muhallebiyi kendim yapıyorum) önce balkabağı ve meyveleri haşlatıp ezdikten sonra içine muhallebiyi ve pekmezi katıyorum ve mamaız hazır.

kızlar isterseniz balkabağını haşlatıp 2 çorba kaşığı balkabağı ve 90 cc balkabağı suyunun içine sütlü pirinçli mamayı ve 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıpda verebilirsiniz oda lezzetli oluyor.içine farklı meyvelerin suyuda koyulabiliyor.

Oooo güzele benziyor ya cokacimcoook

birsen tam bende seni sordum gelmişsin havalar kapalı iyice bende kışlık birşeyler alacağım boğazlı kazak iyi olur paşalara sen neresindesin istanbulun bebiş

tatlım ben istanbulun avrupa yakası bahçelievlerdeyim cnm

kazak zorda badi bakacam bayrama örgü hırkalar var onları giydireceğim kuzulara cnm
içinde olsun diye....bayramdan önce hazır olsun bayram zamanı kalabaık oluyor.....
inş.bu bayram hava soğukda olsa gezeriz yaaaaa....

girp mırip dinlemem yaa.gerçi bizimki izmirdeymiş boğazım acıyo diyo dedim o kadar sigara içersen öle olur...kötükedihüsohasta olup gelme eve dedim....

tubiş yıldönümü kutlu olsun cnm ......yaa öle umutsuz olma cnm yaaa belkim cestttttt yapar sana.....
sabah kalkma konusunda haklısın yaa benimkiler gece çok uyanıyor yaa hatta biri uyuyor öteki uyanıyor öleler yaaaaaa.bütün gece kalk yat kalk yat...annemde lay ay yapıyor....uykusuzzzzzz kalıyormuşşş............

nurten kızzzz kuponlar ay sonuna kadar geçerli hiç abine gelmiyormusunuz gel al
olmadı sen oturmaya gel bacım.....vereyimmm ....

tuğbacım günaydın. valla benim kızda hergün 6-30 7 de uyanır bende 8 de çıkıyorum evden.o saatte kadar aynen yatakta savaşıyoruz.canımm az sonra yazıyorum tarifi çorba değil canım ama meyvelii karışım ama lezzetli şiddetle tavsiye ederim:)))

ay cok zor oluyor bu erken kalkma işi ya..cocuklar bize uymuyor bari biz erken yatalim artik :D valla basim agriyor uykusuzlukltan :D

günaydin tatlim..cok sevindim kiz 1 kg gitmiş ;) o tempoya diyetinin kalorisinide biraz indirsen cok daha fazla verirsin valla..en güzeli zaten yürüyüş yapman ;) oh bu sana süper bi gaz vermiştir :) bir bir bir gidicek hepsi inşaAllah ;)

ayşecim nasılsın antalyada yağış bekleniyor bakalım buradada evin var beklerim herzaman :))))

mutahharam sağol tatlım sanada günaydın :)))

tubacım evlilik yıldönümüniz kutlu olsun tatlım nice yıllara elele inşallah

teşekkürler canimm amin inşaAllah :)

tarifime gelince

hmmm cok lezzetli bişeye benziyor ya :) ben cok severim kabagi :) teşekkürler canim..en kisa zamanda denicem ;)

banucum iyiyim canım selinimde iyi havalar soğuduya benimde bu havalarda hiç keyfim olmuyor yatıp uyumak en iyisi ama nerde...

tubişimmm azaltacağım zaten 3 gün düzensiz gitti ...dünde hamurger yedim :kedi:

aksamda makarna ve yoğurt yedim az az...şimdi ekmek dilimlerim 2 düştü ve porsiyonlar azalmış başladım.....araları sıkı tutmam lazım yoksa acıkıyorum cnm ,,,,,,
bayrama kadar 3 kilo daha gidermi yaaa .......
bide yürüşlerimi 40-50 dk çıkardım ve ne kadar yorgun olursam olayım ....yürüyüş yapmak için kalkıyorum ...yürüyüş yaparken rahatlıyorum bi huzur buluyorum...inş.alışkanlık yaparda ömür baoyu tepesinden inmem o makinanın ...eşim alırken buda bi köşede kalır demişti...şimdi beni görünce aferim kız diyo ben sen bu tempoya yürümezsin sanıyordunm diye....şimdi yanlız kalacam kalsamda iş güç yapmayacam yürüyüşümü diyetimi yapacam.....hergün silsemde ertesi gün aynı 3 günde bir silsemde ...kimsede geli,p gitmiyor...çalışırken haftada bir yapardım işi gücü şimdi haftada 2,3 yaparım

birsencimm oo iyi bende 1 kilo verdim:)) ama daha çok var..evet soğuklar başladı bende bişeyler alsammm iyi olacak ..banucummmmmmmmmmmmm günaydınnn

ooo süperr :) bu hafta bi en kilo veremedim sanirim :) ama cok gaza geldim bak :D

Günaydın canım a.s.

Evet tatlım bugün akşama kadar dinleneceğim dedim ama aklıma ütülerim geldi kaydirigubbakcemile3 Bide sporum geldi kaydirigubbakcemile3 Ayyyy fenalık da geldi akannehir

Serra kuzumda çok erken kalkmış ya. Bak cadıya. Niye öyle yaptı ki CADIARZU Sende çok erken kalkmışsın azcık yat uyu bari o uyurken a.s.

Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım. İnşallah eşin gönlünü alacak bişeyler yapmıştır a.s.

ay o ütüden bende de var..kişliklari cikardim..zaten 1 sepet ütüm vardi..hepten artti :) dün gece yaptim yarisini..bugunde kalanini bitireyim uyumak yerine :) artik aksam erken yatarim :D

teşekkürler canim a.s. valla bilmiyorum yaparmi bişi..inşaAllah öyle ot gibi bi çiçek alip gelmez :) gerci o da bişeydir ama birazcik aşsa kendini fena olmaz yani :D

tatlım ben istanbulun avrupa yakası bahçelievlerdeyim cnm

kazak zorda badi bakacam bayrama örgü hırkalar var onları giydireceğim kuzulara cnm
içinde olsun diye....bayramdan önce hazır olsun bayram zamanı kalabaık oluyor.....
inş.bu bayram hava soğukda olsa gezeriz yaaaaa....

girp mırip dinlemem yaa.gerçi bizimki izmirdeymiş boğazım acıyo diyo dedim o kadar sigara içersen öle olur...kötükedihüsohasta olup gelme eve dedim....

tubiş yıldönümü kutlu olsun cnm ......yaa öle umutsuz olma cnm yaaa belkim cestttttt yapar sana.....
sabah kalkma konusunda haklısın yaa benimkiler gece çok uyanıyor yaa hatta biri uyuyor öteki uyanıyor öleler yaaaaaa.bütün gece kalk yat kalk yat...annemde lay ay yapıyor....uykusuzzzzzz kalıyormuşşş............

nurten kızzzz kuponlar ay sonuna kadar geçerli hiç abine gelmiyormusunuz gel al
olmadı sen oturmaya gel bacım.....vereyimmm ....

teşekkürler canimm a.s. ya umutsuzluk degil canim :D sinir :D cok salmaya basladi kendini..resmen beni buna aliştirmaya calişiyor..bende her seferinde bugunu (yada artik hangi önemli günse o günü) güzelce kutlamayi ona aliştirmayi calişiyorum :)

tuğbacım evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice yıllaraaaaaaaaaaa

teşekkürler canimmm a.s.

bazı erkeklerin geninde var sanırım tubacım benimkide öyleymiş unutunca bide seninde hiç özel günün bitmiyor diye üste çıkıyor

aksamda makarna ve yoğurt yedim az az...şimdi ekmek dilimlerim 2 düştü ve porsiyonlar azalmış başladım.....araları sıkı tutmam lazım yoksa acıkıyorum cnm ,,,,,,
bide yürüşlerimi 40-50 dk çıkardım ve ne kadar yorgun olursam olayım ....yürüyüş yapmak için kalkıyorum ...yürüyüş yaparken rahatlıyorum bi huzur buluyorum...inş.alışkanlık yaparda ömür baoyu tepesinden inmem o makinanın ...eşim alırken buda bi köşede kalır demişti...şimdi beni görünce aferim kız diyo ben sen bu tempoya yürümezsin sanıyordunm diye....şimdi yanlız kalacam kalsamda iş güç yapmayacam yürüyüşümü diyetimi yapacam.....hergün silsemde ertesi gün aynı 3 günde bir silsemde ...kimsede geli,p gitmiyor...çalışırken haftada bir yapardım işi gücü şimdi haftada 2,3 yaparım

ya arada oluyor öyle kacamaklar :) yeterki sen kacamak yaptim diye salma kendini ;)

bayrama kadar gider tabi yaaa..tee 27 kasim..3 haftan var..1 kilo versen her hafta yeter ;)

spor zaten mutluluk hormonu salgilatiyor ;) e bide görevini ifa etmenin huzuruyla birleşiyor :) tebrik ediyor insan kendini :D

temizlik işlerinide mümkün oldugu kadar salla :) cok nankör nasilsa :)

Amannnn evde hergün iş yapsan yine bitmez bacım salla gitsin azcık ya a.s.

ooo süperr :) bu hafta bi en kilo veremedim sanirim :) ama cok gaza geldim bak :D

ay o ütüden bende de var..kişliklari cikardim..zaten 1 sepet ütüm vardi..hepten artti :) dün gece yaptim yarisini..bugunde kalanini bitireyim uyumak yerine :) artik aksam erken yatarim :D

teşekkürler canim a.s. valla bilmiyorum yaparmi bişi..inşaAllah öyle ot gibi bi çiçek alip gelmez :) gerci o da bişeydir ama birazcik aşsa kendini fena olmaz yani :D

teşekkürler canimm a.s. ya umutsuzluk degil canim :D sinir :D cok salmaya basladi kendini..resmen beni buna aliştirmaya calişiyor..bende her seferinde bugunu (yada artik hangi önemli günse o günü) güzelce kutlamayi ona aliştirmayi calişiyorum :)

teşekkürler canimmm a.s.

Benim kız bi rahat dursa yapıcam ama maalesef hep tepemde akannehir

Back
X