günaydin kizlar a.s.
fittirmaya az kaldi..anam bu kız citayi iyice düşürdü yaaa..5te kalkti..hemde ne kalkmak..bi enerjikki sormayin :) sıkıysa uyanma..bide eşim hasta oyuzden ayri yatiyor..bende serrala yatiyorum..mecburen uyaniyorum..neysem kalktik 5 te..dedim yedireyim bari..150cc mama yaptim..30cc içti,basladi biberonu dişlemeye..kaşik aldim kaşikla yedirmeye basladim..ay bu sefer cenesi kitliyor..ay cildircaktim..neyse güç bela 90cc yedirdim..zorla uyuttum onu :) derken eşim kalkti onu yolcu ettim 7de yattim..kiii hanimefendi 7.30da uyandi :))) sinirden agladim

bide durmuyor..mir mir mirrrr..aglamakta degil vizildiyor resmen

neysem aldim kucagima öyle yattim..aaa baktim duruyor

diye içimden geçirirken basladi bu sefer sacimla basimla oynamaya

şom beyinli dedim kendime

sonucta o kazandi kalktim

kahvaltisini yaptirdim..ay su cene kitlemesi cildirtcak beni..diş ciksin rahat edelim dedim..bizimkide tersi diş ciktiktan sonra huysuzluga basladi yaaa..biberonla içse sulandirip biberonla vericem ama yok onuda istemiyor..
sabah vakti gülhana ferdaya ve asliya dua ettim valla..Allah sair versin,ogluslari uslu uslu olsun diye :) ben biaç saatte cildirma noktasina geldim sizin halinizi düşünemiyorum :)
ay kizlar bugun evlilik yildönümümüz

eşim digerini kutlardi genelde ama hatirlarsaniz ozaman küstük

gicik hatirlamamişti bile..bak gene sinirlendim..şeytan diyor bugunde sen unut

ama 40 yil dilinden düşmem valla

zaten hediyemide aldim dün..süveterle kemer aldim..ay bide benim şansima adamcagiz bi hastaki sormayin

illaki zaten bişi cikar

neyse hiçbişi beklememeye kendimi adapte etmeye calişiyorum

amaaa bugunde bişi yapmassa vay haline..zaten doluyum ona..
uykusuzluk gene ceneme vurdu he :))
filizcim canim inşaallah sorunsuz gerce asiniz..ates mates olmaz inşaAllah..ben aşi zamani 5 saatte bir calpol veriyorum..cikmiyor artik atesi..
pinarcim temizlik yapmişsin misafir agirlamişsin :) bugun dinlenme günü desene :) defnosta kahvaltisini yapmiş yarasin kuzuma :)
gülşahcim dişiniz cikmiş hayirli olsun tatlimmm a.s.
banucum sanada günaydin tatlim :)
tülaycim şu kabak corbasinin tarifini vericektin :) merakla bekliyoruz
nurtencim bu kızlara gelip gidiyor arada

benimkide bi tuhaf :)
kizçem uyudu..bende yatsam iyi olur ama kalkinca saak gibi oluyorum ya..yatmamak daha iyi :)