2009 Mayıs Anneleri

bazı erkeklerin geninde var sanırım tubacım benimkide öyleymiş unutunca bide seninde hiç özel günün bitmiyor diye üste çıkıyor

:)))) ya niye bunlarin hepsi birbirine benziyor ya :)) benim babamda dedemde cok romantikti :) dedem şimdi felcli..ama 2-3 sene öncesinde (80küsur yaşinda olmasina ragmen) ananeme cicek alirdi ya :) hatta bi keresinde ananemin cani balik istedi diye 40dakikalik yolu yürüyüp balik aldi geldi :) hiç unutmam onu :D cok etkilenmiştim :DDD

haklısın tuba valla salladım gitti ...binide bir biride dimi ama

neyse ben kaçar kızlar çocukların lekeli çamaşırlarını koslaya batıracam ,mendilleri çamaşırsuyuna .araöğün iyiyecem banyoyu temizleyecem çıkacam ...öptüm sizi

Evi aldığımızdan beri pimapenlerde sorun var. Hem bi camın içi lekeli, hava almış belli. Hemde sürekli ıslık çalıyor evin içinde. Adi müteahhit o kadar para aldı ama bi adam gibi yaptırmamış. Şimdi kayınpederim pimapenciyi getiriyormuş. Yapılmazsa hiç ısınamayız valla bu sene. Bende ortalığı toparlayayım da ayıp olmasın a.s.

kızlar günaydın tubada burdayken sorayım acillll cvp

biz aptamil 2 ye geçtik ve sanırım daha sulu bi amam ve biberonda kızım tıkanıyor

gecnde aynı muhabbet oldu 2 ay önce falan awent kullanıyorum 1 ve 2 deklikliler az gelince evde ne kadar biberon ucu varsa delmiştim!!! ama olmadı tabi 3 no hatta 4 no bile aldık hatta ve hatta şu yan çiziklerden bile var ama çok akıtıyo bidde dünya paraki sormayın..
gecen aynı paraya nubby biberon aldın anne memesi gibi çektigi kadar geliyo ama onada alışamdı kuzum... çok sinirim bozuluyo şu biberondavasına bi türlü tutturamadım

ACİL BİBERON MARKASI SİZ NE KULLANIYOSUNUZ???

BİDE KAÇ NO UÇ??

valla nurten bebelac 2 koyu bir mama 1 gibi değil ben dr.brows ,bebedor ve wee kullanıyorum uçları eskimiş iki biberona 2 numara emzik başı aldım....diğerleri biraczık delikerrini açtım ben ucu sivri bişeyle

içiyolarr valla 250 cc sütü

hadi kaçtım

nurtencim ben biberonda medela ve chicco kullanıyorum nuk bebedor wee bambino dalin hepsinden aldım nukun orta akışlı biberon emziğinden tatlım memnun kaldım tatlım

Son düzenleme:
haklısın tuba valla salladım gitti ...binide bir biride dimi ama

neyse ben kaçar kızlar çocukların lekeli çamaşırlarını koslaya batıracam ,mendilleri çamaşırsuyuna .araöğün iyiyecem banyoyu temizleyecem çıkacam ...öptüm sizi

hadi kolay gelsin canim..valla banada gina geldi bu lekelerden..mothercare'de büyük bi naylon önlük bulmustum..2li..ondan aldim..o iyi oluyor..ama bu seferde püskürtmeye basladi..alt kiyafetleri lekeleniyor :S battal boy çöp torbasi giydircem o olcak sonunda :DD

Evi aldığımızdan beri pimapenlerde sorun var. Hem bi camın içi lekeli, hava almış belli. Hemde sürekli ıslık çalıyor evin içinde. Adi müteahhit o kadar para aldı ama bi adam gibi yaptırmamış. Şimdi kayınpederim pimapenciyi getiriyormuş. Yapılmazsa hiç ısınamayız valla bu sene. Bende ortalığı toparlayayım da ayıp olmasın a.s.

inşaallah yapilir ya..yalitim cok önemli valla isitmada..bizimde bi cam üfleyip duruyor :)

canım günaydın benim kızda emziksiz uyumaz ama inilti falan yok.ama son günlerde çok ağlıyor uykusunda çığlık çığlığa uyanıyor 3-4 gündür sonra tekrar dalıyor.
gece ağlamalar bizdede var canım. bari gündüz dursa benimki. sürekli bir memnuniyetsizlik.
bozoncım naber canım havalar kapalı okullar tatil bugün fırtınalı yağış bekleniyormuş

aysunu bende merak ettim
iyi olmaya çalışıyom canım. annemlerle konuştum sabah bende. hafifde yağmur yağyor dedi. inşallah fırtına çıkmaz.
günaydin kizlar a.s.

fittirmaya az kaldi..anam bu kız citayi iyice düşürdü yaaa..5te kalkti..hemde ne kalkmak..bi enerjikki sormayin :) sıkıysa uyanma..bide eşim hasta oyuzden ayri yatiyor..bende serrala yatiyorum..mecburen uyaniyorum..neysem kalktik 5 te..dedim yedireyim bari..150cc mama yaptim..30cc içti,basladi biberonu dişlemeye..kaşik aldim kaşikla yedirmeye basladim..ay bu sefer cenesi kitliyor..ay cildircaktim..neyse güç bela 90cc yedirdim..zorla uyuttum onu :) derken eşim kalkti onu yolcu ettim 7de yattim..kiii hanimefendi 7.30da uyandi :))) sinirden agladim :D bide durmuyor..mir mir mirrrr..aglamakta degil vizildiyor resmen :D neysem aldim kucagima öyle yattim..aaa baktim duruyor :D diye içimden geçirirken basladi bu sefer sacimla basimla oynamaya :D şom beyinli dedim kendime :D sonucta o kazandi kalktim :D kahvaltisini yaptirdim..ay su cene kitlemesi cildirtcak beni..diş ciksin rahat edelim dedim..bizimkide tersi diş ciktiktan sonra huysuzluga basladi yaaa..biberonla içse sulandirip biberonla vericem ama yok onuda istemiyor..

sabah vakti gülhana ferdaya ve asliya dua ettim valla..Allah sair versin,ogluslari uslu uslu olsun diye :) ben biaç saatte cildirma noktasina geldim sizin halinizi düşünemiyorum :)

ay kizlar bugun evlilik yildönümümüz :D eşim digerini kutlardi genelde ama hatirlarsaniz ozaman küstük :D gicik hatirlamamişti bile..bak gene sinirlendim..şeytan diyor bugunde sen unut :D ama 40 yil dilinden düşmem valla :D zaten hediyemide aldim dün..süveterle kemer aldim..ay bide benim şansima adamcagiz bi hastaki sormayin :D illaki zaten bişi cikar :D neyse hiçbişi beklememeye kendimi adapte etmeye calişiyorum :D amaaa bugunde bişi yapmassa vay haline..zaten doluyum ona..

uykusuzluk gene ceneme vurdu he :))

filizcim canim inşaallah sorunsuz gerce asiniz..ates mates olmaz inşaAllah..ben aşi zamani 5 saatte bir calpol veriyorum..cikmiyor artik atesi..

pinarcim temizlik yapmişsin misafir agirlamişsin :) bugun dinlenme günü desene :) defnosta kahvaltisini yapmiş yarasin kuzuma :)

gülşahcim dişiniz cikmiş hayirli olsun tatlimmm a.s.

banucum sanada günaydin tatlim :)

tülaycim şu kabak corbasinin tarifini vericektin :) merakla bekliyoruz :D

nurtencim bu kızlara gelip gidiyor arada :D benimkide bi tuhaf :)

kizçem uyudu..bende yatsam iyi olur ama kalkinca saak gibi oluyorum ya..yatmamak daha iyi :)

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. benim kızda kendi dişlerini çıkarana kadar benimkileri dökecek sıkmaktan. ay iniltiler hepten kafayı yedirtiyor. hele bide bakma şiddeti giderek artıyor. sabır diliyorum tüm annelere.

tünaydın hanımlar......ilgin,bozan,pınar,tülay,filiz,ayşe,tubiş,drmumine meehabalar

bugun hava amma kapalı yaa......bizim kahvaltı fasılarımız bitti.....

kızlar bugün diyetimin ilk haftası 3 gün diyetime mutabık kalamasamda

1 kilo vermişim......inş.böyle sürer kızlar bayrama kadar 3-4 kilo vermiş olur inş...

bugün dışarı çıkacam çocuklara boğzlı badi bakacağım.....şimdilik öpüldünüzz
günaydın canım.
kilolar gidiyor yavaş yavaş. tebrik ederim. bu tempoyla verirsin canım.

tarifime gelince

2-3 çorba kaşığı balkabağı,yarım elma yada muz yada armut koyabilirsiniz.ben elmayla yapıyorum.1/2 tatlı kaşığı pekmez, bide milupa sütlaç 3 tatlı kaşığı( ben muhallebiyi kendim yapıyorum) önce balkabağı ve meyveleri haşlatıp ezdikten sonra içine muhallebiyi ve pekmezi katıyorum ve mamaız hazır.

kızlar isterseniz balkabağını haşlatıp 2 çorba kaşığı balkabağı ve 90 cc balkabağı suyunun içine sütlü pirinçli mamayı ve 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıpda verebilirsiniz oda lezzetli oluyor.içine farklı meyvelerin suyuda koyulabiliyor.
ek gıdaya geçince denerim güzele benziyo. tabi geçebilirsem.:))

sağolasın canım. evet çok zorlanıyorum çocukla ve tek başıma. hatta dün oturup bende ağladım oğlumla beraber!!mafoldumben ama gelecek hafta kendi evimde olacağımın mutluluğunu da yaşıyorum.zemuszemus

mis gibi oluyor da bacım gel sen birde bana sor:)) bi yerleşeyim eve, daha uzuuun bir süre temizlik yok!! yatacam oğlumla popişi deviripkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim. burdan da öğretmen arkadaşlarım hep gelelim diyolar ama, onlar çalışıyolar, ben evdeyim diye kıyamıyorum onlara da:1hug:

maşallah kocişe aslıcım. benimkide güzel bakar maşallah!:nazar: dün ben yeni evde temizlikteyken tüm öğleden sonra o ilgilendi. mama vermiş,uyutmuş. kakasını temizlemiş. kusunca üstünü değişmiş. yoğurdunu yedirmiş. hurmasını yedirmişzemuszemus

bende öyle yapıyorum canım. çook uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum. hatta bazen dayanamayıp kendi kendine sızıp kalıyor minderindekaydirigubbakcemile3 ama bu dediğin şey uslu çocuklar için geçerli. yoksa bora, yağız ve dağhan gibi bebişlere işe yaramaz sanırım:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım. çok mu yağmurlu hava? off ben antalya'yı özledim!! dün akşam vestiyeri boşaltırken üst raftan hatıra kutusu çıktı. içi buram buram antalya dolu!! yurttaki arkadaşlarla yazışmalarımız, fotoğraflar, hatıralar... çok özledim üniversiteyi:çok üzgünüm:

canım sana ne zamnadır yazacam bi türlü denk getiremedim.
uzun süre girmemiştim. ozmanda ev almışsınız. geç oldu ama hayırlı olsun güzel günlerde oturun canım. kolay gelsin. haftaya bu vakitler yeni evinde dinleniyor olursun. çabucak geçiyor zaman koşturmacayla nasıl geçtiğini anlamazsın.

kızlar günaydın tubada burdayken sorayım acillll cvp

biz aptamil 2 ye geçtik ve sanırım daha sulu bi amam ve biberonda kızım tıkanıyor

gecnde aynı muhabbet oldu 2 ay önce falan awent kullanıyorum 1 ve 2 deklikliler az gelince evde ne kadar biberon ucu varsa delmiştim!!! ama olmadı tabi 3 no hatta 4 no bile aldık hatta ve hatta şu yan çiziklerden bile var ama çok akıtıyo bidde dünya paraki sormayın..
gecen aynı paraya nubby biberon aldın anne memesi gibi çektigi kadar geliyo ama onada alışamdı kuzum... çok sinirim bozuluyo şu biberondavasına bi türlü tutturamadım

ACİL BİBERON MARKASI SİZ NE KULLANIYOSUNUZ???

BİDE KAÇ NO UÇ??

canim valla serra artik uyanikken asla mama içmiyor..anca 30 felan..bende chicconun 2 tane biberonu var..biri tek delikliydi onu kestim büyülttüm :) digerininde ucu kaucuk olmasina ragmen silikon gibi cok sert..o 3 delikli hizli akiş..ama serros sert ve silikon uclari sevmiyor..onuda deldim :D

kizcene bence yeni bişi almaktansa öyle vermeyi dene..elbet 1-2 derken alişir..yeterki küçük olmasin..he bide uclari silikonsa cok geliyor olabilir bizimkinden farkli..bizimkiler kaucuk..oyuzden istedigi zaman durdurabiliyor..

buarada bende aptamil 2 kullaniyorum..hemde 3. paketi aldim..hiç sulu oldugunu fark etmedim..ne kati ne sulu..ayni gibi..

Ya arÇelık servıs geldı onlara baktım...

Kızalr bılımıyorum benım kızınmı bogaz delıgı kÜÇÜldÜ ne dır mma yerken tıkanıverıyor avent 3 delık Çok ıyıydı ne zaman aptamıl 2ye geÇtım baŞladı tıkanmalar :)) nefret ettım sınırden kuduruyodum eŞım dedıkı sorsana kızlara laka lak yapmayı bılıyosun azcık ıŞe yarayan Şeyler Ögren dıo :))) sonra kafada ampul yandıda geÇ oldu sabah defne tıkanınca bıdha bu bıberonda mama veren .... Olsun dedım oyÜzden Çıkıp alıcam bı bıberon bende cıhıcco alayım dıyorum bakalım z.burnundada Çok zor bıŞı bulmak offf

bırsen herzaman 180cc ıÇıyordu artık 150 zor ıÇıyor helede tıkandımı 60lık anca ıÇıyor acıyorum bıde mamalar hep ÇÖp oluyo...

canım bizde dün hatta bu sabah aptamil 2 ye geçtik.kız emiyor diye hiç biberona bakmamıştım sonra baktımki aynı eyrinde duruyor akmıyor daha kıvamlı çünkü aptamil 2.ucunu del istersen çatalla.yada 2 noyu kullan bende şu an avent ve bebedor kulanıyorum.

tunaydınlar kızlar
2 gundur yazamadım o gun oglusumu sag.ocagına goturduk yakın dıye dr baktı baktı yanı bıraz kasıyor o yuzden oyle gelıyor gıbı dedı ama bı ortopedıst gorsun hem ıcınız rahatlar dedı kendısı bıle kızında aynı sekılde dusunmus gostermıs normal cıkmıs
esımın suara ıslerı cok yogun merkeze gıdemrdk gıdınce gosterecez hala uzuluyorum ama ıns normal cıkacak lojmandakı komsumda aynı sekılde dusunup goturmus onunkıde normal cıkmıs o yuzden bıraz rahatladım ama yınede gosterecez ortopedıye

kızlar buarada hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın .......alınganlıgım ıcınde ozur dılerım o ankı ruh halım bambaskaydı sıcagı sıcagına

gecmıse bakamadım ama tubısın evlılık yıldonumuymus cnm nıce nıce yıllara esın ve kızcenle bırlıkte ıns

canim valla serra artik uyanikken asla mama içmiyor..anca 30 felan..bende chicconun 2 tane biberonu var..biri tek delikliydi onu kestim büyülttüm :) digerininde ucu kaucuk olmasina ragmen silikon gibi cok sert..o 3 delikli hizli akiş..ama serros sert ve silikon uclari sevmiyor..onuda deldim :D

kizcene bence yeni bişi almaktansa öyle vermeyi dene..elbet 1-2 derken alişir..yeterki küçük olmasin..he bide uclari silikonsa cok geliyor olabilir bizimkinden farkli..bizimkiler kaucuk..oyuzden istedigi zaman durdurabiliyor..

bide kauçuk deneyiim yani sen uçmu al diyon şimdi???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla nurten genelde bizimkilerde 180 cc içiyor ama geceleri 250 cc içiyolar ayyy buna rağmen 3 saat sonra kalkıyo eşşekler yaa sabahda 220 cc içti belli olmuyorrr

canım bizde dün hatta bu sabah aptamil 2 ye geçtik.kız emiyor diye hiç biberona bakmamıştım sonra baktımki aynı eyrinde duruyor akmıyor daha kıvamlı çünkü aptamil 2.ucunu del istersen çatalla.yada 2 noyu kullan bende şu an avent ve bebedor kulanıyorum.
cnm ya benim aptamil niye sulu çıktı?? offf iyice karıştım şimdi aldıgım yerde koca market güvenilir bide üstelik 900grlık alıyorum bu bitsin bide başka yerden mama alıp deneyim..
tunaydınlar kızlar
2 gundur yazamadım o gun oglusumu sag.ocagına goturduk yakın dıye dr baktı baktı yanı bıraz kasıyor o yuzden oyle gelıyor gıbı dedı ama bı ortopedıst gorsun hem ıcınız rahatlar dedı kendısı bıle kızında aynı sekılde dusunmus gostermıs normal cıkmıs
esımın suara ıslerı cok yogun merkeze gıdemrdk gıdınce gosterecez hala uzuluyorum ama ıns normal cıkacak lojmandakı komsumda aynı sekılde dusunup goturmus onunkıde normal cıkmıs o yuzden bıraz rahatladım ama yınede gosterecez ortopedıye

kızlar buarada hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın .......alınganlıgım ıcınde ozur dılerım o ankı ruh halım bambaskaydı sıcagı sıcagına

gecmıse bakamadım ama tubısın evlılık yıldonumuymus cnm nıce nıce yıllara esın ve kızcenle bırlıkte ıns

cnm ya için birazd olsa rahatlamıştır ama inan öyle bişi olsa dogar dogmaz herşeyine bakıyorlar olsa farkedilirdi bence boşuna evham yapıyorsun bişi çıkmayacak üzme kendini yaaa allah korusun ŞenizŞeniz

Gunaydınnnnnn,

Gecmış birikmış duş alıp gelicem bı nurtenı gördum.

Canım ben de aptamıl 2 kullanıyorum.Dr Browns dar ağızlı olanından 2 numara mama için.3 numara muhallebi için.1 numara meyva suyu ve su için.Cok memnunum Borada hemen tıkanıyordu bilgin olsun.

kızceme tarhana corbasi yaptim :) sogusunda cebelleşe cebelleşe yedireyim :D ay gerildim daha yedirmeden :D

aysuncum canim sıkma canini..inşaAllah seninkide normal cikacaktir ;) teşekkür ederim kutlaman için a.s. özrünüde görmezden geliyorum cünkü özür dilencek bişi degil :) ruh halini az cok anliyoruz hepimiz ;) lütfen sıkma canini ;)

nurtencim uc almak daha mantikli..büyük marketler oluyor..carrefourlarda felan..ama illa alicam diyorsan chicconun kolik önleyici olanlarindan al..hani yamuk oluyor..o benim en sevdigim biberonum :)) ama onlar tek delikli oluyor..ona ayri uc almak gerekir 3 delikli..ama kaucuku bi dene derim..istedigi zaman tutabilir..silikonlari sıkınca daha cok geliyor cünkü..

Back
X