2009 Mayıs Anneleri

kızlar çocuklara portatif mama sandalyesi istiyordum ama ikisini aynı anda alamaycaktık
,
aklıma geldi küçük amcası hiçbişey almadı çocuklara .....aradım amcası dedim ali ile ömer mama sandalyesi istiyor ...hatta biz gittik beğendik şurada şu model diye ,ama hemen istiyoruz dedik inş. biranönce alır ......

bu arada ömer patates kızartması yedi kızlarrrrrrrrr

bırsencım ıyı demıssın valla alırsa cok ıyı olur sızın ıcın

selam herkese cok guzel bırgundur esracım elıne koluna saglık canım dorukcum senınde :))
gulhan bacım akşam yemegı yemedım ben ama dedıgın dogru bır hafta yemememız lazım tubiş ahh ahh neler kacırdın tam agzına layıktı hulya bayrama mutlaka gel bu seferde senı bahene edıp yıycez gulhanla :))))))

benımde cnm tatlı cektı cokacimcoookcokacimcoookbursalı hatın gızlar sız boyle anlattıkca
gıdıp kendıme soyle bır etımeklı tatlı yapam

bırsencım ıyı demıssın valla alırsa cok ıyı olur sızın ıcın

evet ama bu üçüncü isteyim dilerim bu sefer gelirrr

selam herkese cok guzel bırgundur esracım elıne koluna saglık canım dorukcum senınde :))
gulhan bacım akşam yemegı yemedım ben ama dedıgın dogru bır hafta yemememız lazım tubiş ahh ahh neler kacırdın tam agzına layıktı hulya bayrama mutlaka gel bu seferde senı bahene edıp yıycez gulhanla :))))))

bacım zaten maşAllah siz herşeyi bahane edip malı götürüyorsunuz :))

ohhh hülya bacım bahane çok bunlara kızzzzz yemişler götürmüşlerr

Esra canım borcam hiiiiç önemli değil en kısa sürede senı bekliyorum.

Semoş ben de akşam yemeği yemedim.Bahaneler bitmez bızde canım.Sırada Hulya var.Sonra da elbet buluruz bir neden.Gönüller bir olsun.Hem kuş kadar yedik valla.

Esra canım borcam hiiiiç önemli değil en kısa sürede senı bekliyorum.

Semoş ben de akşam yemeği yemedim.Bahaneler bitmez bızde canım.Sırada Hulya var.Sonra da elbet buluruz bir neden.Gönüller bir olsun.Hem kuş kadar yedik valla.

ben gelince öyle diyet miyet anlamam ona göre :dilcikar::dilcikar:

şaka bi yanada özledim ama sizi beee :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inş havalar çok soğukk olmaz gelceğim zaman :Saruboceq:

ben gelince öyle diyet miyet anlamam ona göre :dilcikar::dilcikar:

şaka bi yanada özledim ama sizi beee :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inş havalar çok soğukk olmaz gelceğim zaman :Saruboceq:

aaaaa biz Semoşla dietle yatıp kalkarız valla.Lokma bozmayız.Ama cok ısrar edersenız düşünürüz artık birseyler.Biz de cok özledik sizi valla.Aman soğuk olsada eve birseycık olmaz canım.Yoldada sıkıca giydirdin mı tamamdır.

sağolun kızlar yarın için ıhlamurla yapıcam sonrasında kahvaltılık alırım
6-12 aylık sütler nerdee satılıyor hiç rastlamadımm

ohh ne güzel buluşmuşsunuz kızlar çok sevindim,özendimde valla..darısı istanul edkibine ama öyle alışveriş merkezlerinde filan buluşana kadar birimizn evinde buluşalım bu sefer bence hem daha rahat ederiz..Benim evimin kapısı açıkk herzaman beklerim..

bocek_82 sanırım adın ferdaydı demı yanlış hatırlamıyosam ben uskudarda yunus emreye gıdıyorum tahsın beye cok kalabalık oluyo randevuları hep dolu oluyo ama ıyı bı doktor nerde oturuyosun bılmıyorum ama
pınar aynı yerlerde takılıyorus ama bı denk gelemedık ne e-bebekte nede natılıusta her hafta gıderız nerdeyse
neyse kızlar bıara yıne toplanalım cıkıyorum ben gorusurus evden aksama:lepi:

sağol cnm,düşünücez doktor işini..

bizim için de çok güzel bir gündü...en kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle

İyi akşamlar bacılar a.s.

Ohhh Bursalı hatunlar buluşmuş, dietler bozulmuş. Pıt pıt yağ olsun löp löp et olsun inşallah yedikleriniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende şimdi kayınvalidemden geldim. Kızım arabada uyumuştu yatırdım yerine.

Eşim akşam beni almaya gelince Defnoş'u verdik amcasına, babanesine götürdü. Bizde Kadıköy'e inip bi nargile içelim dedik. İnci'de %50 indirim var tüm ürünlerde. Kociş bot aldı bi tane. Kızıma da çok cici bi gezmelik eşofman takımı aldım. İçine de uzun kollu tişört aldım. Lcw'den de iki tane tişört aldım. Oh be kızıma bişiler alınca içim rahatlıyo. Kendime bakmak aklıma bile gelmiyo kaydirigubbakcemile3

Bu arada o Havuzluhan'da çok aradığımız içi peluşlu takımlar varya Birsooooo Kadıköy'de de varmış buldum. Sarısı, yeşili, pembesi, mavisi her rengi vardı. Ama küçük bedenler kalmış hep. Büyüğü gelsin bi takım daha alıcam. 20 tl'ydı hemde.

Neyse kayınvalideme de pasta aldık. Kestik kutladık işte geldik şimdi. Aslında yarın spora gidicem diye kalıcaktım ama annem gelicekmiş sabah. O yüzden döndük.

Eşim maç izliyo bende şu çiftliğe bi bakayım. Ürünler olmuştur kurumadan toplayayım a.s.

ay kızlar geÇen evdeyken mİlupadan bİr paket gelmİŞtİ. İÇİnde 2 adet bez pİŞİk kremİ, sÜtlÜ pİrİnÇlİ, gece tahıllı (tabİ bİr yemelİk) vÜcut kremİ ve Şampuanı bİrkaÇ bİrŞey daha vardı ama hatırlamadım. Şİmdİ de İŞyerİme geldİ. Paketİ yenİ aldım bakİm aynıları mı var İÇİnde Çok sevİndİm ya...
Mİlupaya Üye olmuŞtum da hamİleyken...

Ve bİr sÜrÜ İndİrİm kupanları vardıııı yİne gelmİŞ oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet yine aynılarından gelmiş...
oh iyi oldu en çokta indirim kuponlarına sevindim...
huggies bezlerde milupa mamada %25 indirim var. pişik kreminde nivanın kavonoz pürelerinde...dolu valla...ıslak mendillerde
5 adet te ıslak mendik göndermişler bunla beraber 10 adet oldu kullan kullan bitmez kaydirigubbakcemile3

Ohhhh bize gelmiyo ya böyle şeyler. Güle güle kullan canım a.s.

arkadaşlar merhabe bevde mayıs annesiyim 22 mayıs 2009 ben sizlere birşey sorucaktım domuz gribi hakkında ne düşünüyorsunuz aşı yaptırmayı düşünüyormusunuz bebeğinize ben korkuyorum 0-2 yaş bebeklerde çok tehlikeiymiş kafam çok karışık

Valla bunu diğer başlıkta konuştuk canım. Genelimiz yaptırmayı düşünmüyor. Bi bak oraya istersen yerimseniben

bocek_82 sanırım adın ferdaydı demı yanlış hatırlamıyosam ben uskudarda yunus emreye gıdıyorum tahsın beye cok kalabalık oluyo randevuları hep dolu oluyo ama ıyı bı doktor nerde oturuyosun bılmıyorum ama
pınar aynı yerlerde takılıyorus ama bı denk gelemedık ne e-bebekte nede natılıusta her hafta gıderız nerdeyse
neyse kızlar bıara yıne toplanalım cıkıyorum ben gorusurus evden aksama:lepi:

Valla canım ya bi karşılaşmadık. İnşallah görüşürüz bigün a.s.

Selam KIZLAR,

Biz gezmekten geldik.Esra teyzemıze ve Doruğa cok cok tesekkur ederiz.Cok guzeldi hersey.

Tuba canım biz Semoş la bir hafta yemek yemesek ancak toparlanırız.Esra coşmuş çünkü.

Oh oh mşallah a.s.

oh ne güzel ya maşallah eşine çok ince davranmış benimki tam odu tammm

aman ya şu maddiyat insanı çok geriyor ama ben en olmadık zamanlarımızda bile kurban mutlaka kestim cidden evin bereketini arttırıyor Allah yardımcımız olsun
okuldan geldim yorgunum
kızıma sabhaları kahvaltı vericem artık ben mama kullanmıyorum neyle yapayım karar veremedim

Valla Milupa'nın 6.aydan sonra olan kahvaltısı mama ile hazırlanıyor ama Bebelac'ın 4.aydan sonra olanı su ile hazırlanıyor canım a.s.

kızlar çocuklara portatif mama sandalyesi istiyordum ama ikisini aynı anda alamaycaktık
,
aklıma geldi küçük amcası hiçbişey almadı çocuklara .....aradım amcası dedim ali ile ömer mama sandalyesi istiyor ...hatta biz gittik beğendik şurada şu model diye ,ama hemen istiyoruz dedik inş. biranönce alır ......

bu arada ömer patates kızartması yedi kızlarrrrrrrrr

Hadi bakalım inşallah alır bacım a.s. Almazsa da İkeada çok portatif var. 29 tl falandı 2 ay önce. Halit'in kuzeni oğluna almıştı a.s.

iyi hoş da çok vakit kaybettiriyor şu çiftlik işi yaa!!

İyidir iyidir kafa dağıtır a.s.

Back
X