2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkeseeeeeeee :) sonunda bağlanabildim buraya hep atıyodu beni takılıyodu umarım yazdıklarım çıkar
hereks iyi mi faceden takip ediyorum çoğunuzu zaten öpüyorum meleklerimiiiii

şöyle bi göz attım bursa'da buluşma olmuş ne güzel ben çok uzak kalıyorum sizlere yaa keşke oralarda olabilsem bursa istanbul gezerdim vallahi
pınarcım iyi yapmışsın ben de oğluma alınca çok seviniyorum kendimi düşünmek aklıma bile gelmiyor
esencim kahvaltıyı bebelac ve anne sütüyle hazırlıyorum bazen su ile içine bi tatlı kaşığı labne peyniri bi bisküvi koyuyorum dr pekmez de demişti ama ben vermiyorum henüz hayırlısı olsun kahvaltılar yarasın inşallah
cerenncim sorma o hesaplar hep dönüp duruyor beynimde kredi ödüyoruz biz de çok zor
birsen inşallah amca işe yarar artık. kız patates kızartması mı verdin ilahi kızarmış yağ zararlıdır be
aklımda bunlar kalmış
biz de iyiyiz oğluşumun uykuları düzeldi ben kaldırmazsam sabaha kadar uyuyo maşallah emekliyo sanırım 6 ay dolmadan emekleyecek
eşim askere gidecek önümüzdeki ay çıkarsa tabi başvurdu çok üzgünüm çooooooook :((

günaydın hanımlar!
herkeslere iyi bir gün diliyorum.

Birsen geçmiş olsun canım. ınşallah baban sorunsuzca atltır şu ameliyatı ve biran önce iyileşir.

bursalı hatunlar oh ne güzel eğlenmişsiniz. diyetler rafa kalkmış aman tuba duymasın:)

ben gidip bi kahvaltı yapam. öpüldünüz.

günaydın arkadaşlar
annem gittiiiiiiii ömeri sallıyorum ama uyumayacak velet yaaaaaa

biri uyurken ötekide uyusaya yaaaaaa

günaydın herkeseeeeeeee :) sonunda bağlanabildim buraya hep atıyodu beni takılıyodu umarım yazdıklarım çıkar
hereks iyi mi faceden takip ediyorum çoğunuzu zaten öpüyorum meleklerimiiiii

günaydın bengicim hoşgeldin..

günaydın hanımlar!
herkeslere iyi bir gün diliyorum.

Birsen geçmiş olsun canım. İnşallah baban sorunsuzca atltır şu ameliyatı ve biran önce iyileşir.

bursalı hatunlar oh ne güzel eğlenmişsiniz. diyetler rafa kalkmış aman tuba duymasın:)

ben gidip bi kahvaltı yapam. öpüldünüz.

sanada günaydınnnn....teşekkür ediyoruz..

günaydın arkadaşlar
annem gittiiiiiiii ömeri sallıyorum ama uyumayacak velet yaaaaaa

biri uyurken ötekide uyusaya yaaaaaa

günaydın birsooooo...
kolay gelsin sabah sabah başlamışsın maratona..

herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
hayırlı cumalar............. :sm_cool:
bursalılar buluşmuş valla ohh ne güzel benim yerimede eğlenseydiniz.... :çok üzgünüm:
herkes iyi umarım.... :dance:
öpüyorum... opuyorumnanaktan

İyi akşamlar bacılar a.s.

Ohhh Bursalı hatunlar buluşmuş, dietler bozulmuş. Pıt pıt yağ olsun löp löp et olsun inşallah yedikleriniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende şimdi kayınvalidemden geldim. Kızım arabada uyumuştu yatırdım yerine.

Eşim akşam beni almaya gelince Defnoş'u verdik amcasına, babanesine götürdü. Bizde Kadıköy'e inip bi nargile içelim dedik. İnci'de %50 indirim var tüm ürünlerde. Kociş bot aldı bi tane. Kızıma da çok cici bi gezmelik eşofman takımı aldım. İçine de uzun kollu tişört aldım. Lcw'den de iki tane tişört aldım. Oh be kızıma bişiler alınca içim rahatlıyo. Kendime bakmak aklıma bile gelmiyo kaydirigubbakcemile3

Bu arada o Havuzluhan'da çok aradığımız içi peluşlu takımlar varya Birsooooo Kadıköy'de de varmış buldum. Sarısı, yeşili, pembesi, mavisi her rengi vardı. Ama küçük bedenler kalmış hep. Büyüğü gelsin bi takım daha alıcam. 20 tl'ydı hemde.

Neyse kayınvalideme de pasta aldık. Kestik kutladık işte geldik şimdi. Aslında yarın spora gidicem diye kalıcaktım ama annem gelicekmiş sabah. O yüzden döndük.

Eşim maç izliyo bende şu çiftliğe bi bakayım. Ürünler olmuştur kurumadan toplayayım a.s.

oh canım atlattınız doğum günü olayınıda..
ne güzel gezmişsiniz valla bende denizi çok severim denizkenarında yürümeye bayılırım...
izmirde ve istanbulda çok yakınlarımız var onlara gittikçe gelesim olmaz kayseriye...

sizede gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah garıp başladım güne 7de uyandım:sinifsinif: sut sag duruyu doyur derken saat 7,30oldu hadı gıyıneyım bugun şık olayım bıraz dedım anammm demez olaydım gardolaptakı butun elbısleerı pantalonları denedım yok anam ya gobegı cıkıyo ya pantolan cok dar patlıcak gıbı duruyo meger gıyecek hıcbıseyım yokmus benım gıydım gene eskılerı geldım işeakannehir
sıkı rejımede gıremıyorum dıkat edıyorum ama yınede takılı kaldı tartıkafamçokkarıştı

dun ıntrernetten toyıkıden yurutec begendım ıcadıyede varmıs kalktım o trafıkte yolları tam bılmedıgım halde kalkıp gıttım adamlar dukkanı kapamıs ayy bı uzuldumkı neysekı hafta sonu unkapanına gıdecem ordan alıcam koyarıs resmımızı buyrunnnnnnnnn

sizede gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah garıp başladım güne 7de uyandım:sinifsinif: sut sag duruyu doyur derken saat 7,30oldu hadı gıyıneyım bugun şık olayım bıraz dedım anammm demez olaydım gardolaptakı butun elbısleerı pantalonları denedım yok anam ya gobegı cıkıyo ya pantolan cok dar patlıcak gıbı duruyo meger gıyecek hıcbıseyım yokmus benım gıydım gene eskılerı geldım işeakannehir
sıkı rejımede gıremıyorum dıkat edıyorum ama yınede takılı kaldı tartıkafamçokkarıştı

dun ıntrernetten toyıkıden yurutec begendım ıcadıyede varmıs kalktım o trafıkte yolları tam bılmedıgım halde kalkıp gıttım adamlar dukkanı kapamıs ayy bı uzuldumkı neysekı hafta sonu unkapanına gıdecem ordan alıcam koyarıs resmımızı buyrunnnnnnnnn

ilahi ya keşke telefon edip gitseymişin...
bu arada benimde çoğu şeyim olmuyor sinir oluyorum herşeyden göbişim çıkıyor giyemiyorum. sıkı rejimdeyim valla 1,5 hafatada 1 kilo verdim. hala devam şu an 64 kiloyum hedefim 55 inşallah...
yürütecin resminide ekle şekerim görelim..bekliyoruz..

cerenn birsen bigudi günaydın nasılsınız kızlar
işteyim ve yorgunum haftanın son günü bugün yarın dinlenirim inşallah

bigudicim yarın dinlenebilsek keşke

kızlar bebişlere akşamları ne yediriyorsunuz dün muhallebi yedirdim duru gece kalkmadı hiç mama yemek için

bigudicim yarın dinlenebilsek keşke

kızlar bebişlere akşamları ne yediriyorsunuz dün muhallebi yedirdim duru gece kalkmadı hiç mama yemek için

ayy şu yemek konusunda delırmek uzereyım muhallebı yemıyo meyva puresı yemıyo yogurt sadece 3cay kasıgı corba ıcıyodu ıkı gundur onuda ıcmıyo sadece anne sutu olucak oda ıyıce azaldı artık gecelerı uyurken mılupa mama yapıyorum farketmıyo uykulyken ne yapcam bu kızla bılmem:sinifsinif:

bigudim yemek konusu zor ağızlarının tadına göre birşey bulamadık bebişlere şimdiden seçiyorlar

kızlar sütüm azalmıştı iyice iki gün sağmadım sabah sağdım 200 cc ye yakın çıktı nasıl mutlu oldum duru hanım emse çoğalacakta burun kıvırıyor cimcime

Back
X