2009 Mayıs Anneleri

birsencim inşallah sorun çıkmaz kalbini ferah tut canım.
kıvılcım birde ben görebilsem saniyeler içinde uuyuduğunu çok mutlu olacam. hijyen konusuna gelince ilk günler elimi sürekli yıkamaktan üstleri çatlamıştı kremde kullanmadığım için. sonra abarttığımı farkettim kendi haline bıraktım. ama halı olayı çok fena kiradayken bizimde öyleydi ve çok kötü bi halıfleksdi. hiç temizlik yapasım gelmezdi. hiç temizlik yaptığın anlaşılmıyordu. inşallah istediğin gibi bi ev bulursun.
burcu Kaan seni şimdiden bezdircim canım. bişey olmamıştır merak etme canım.

ya kızlar emekliyor filan diyosunuz ya moralim çok bozuluyor benim kıza. daha dönemiyor bile kkoca poposunu kaldırıp. çokda sinirleniyor dönmeye çalışıyor kalkmıyor bitürlü poposu. ağlıyor sonra. aama sırt üstü ayaklarıyla kendini itttirerek dikine dikene gidiyor. elinden gelen bu. umarım en kısa zaamnda dönerde bende rahatlarım.

cerencim sanada kolay gelsin canım. taşınmak sıkıcı bir iş ama sonunda kendi evinde olmanın vereciği mutluluğu düşün.

kızlar zeynebin dün gece ateşi 39 a kadar cıktı bir anda.yıkadık klem yerlerine bezler koydum şurup fitil derken düştü ateşi.bütün gece kontrol ettim şimdi daha iyi ama hala var fitillere rağmen 37 5larda.
bu gece düşmezse acile götüreceğiz.idrar yolları olabilir sorun.zaten bir süredir çişini yaparken titriyor ve bıııırr diye bir ses çıkarıyor.offf cok zor....

gecmişe bakamadım 2 3 sayfa baktım sadece vaktim yok

birsencim babana acil şifalar canım
burcu hoşgeldin tatlım.bişey olmamıstır kağana.zeynep biliyorsun 2 hafta önce yataktan düşüp duvara carptı kafasını bişey olmadı şükür..

aysecim az daha sabır yerleşince evine bol bol dinlenir keyfini çıkarırsın tatlım

kıvılcım birde ben görebilsem saniyeler içinde uuyuduğunu çok mutlu olacam. hijyen konusuna gelince ilk günler elimi sürekli yıkamaktan üstleri çatlamıştı kremde kullanmadığım için. sonra abarttığımı farkettim kendi haline bıraktım. ama halı olayı çok fena kiradayken bizimde öyleydi ve çok kötü bi halıfleksdi. hiç temizlik yapasım gelmezdi. hiç temizlik yaptığın anlaşılmıyordu. inşallah istediğin gibi bi ev bulursun.

ya kızlar emekliyor filan diyosunuz ya moralim çok bozuluyor benim kıza. daha dönemiyor bile kkoca poposunu kaldırıp. çokda sinirleniyor dönmeye çalışıyor kalkmıyor bitürlü poposu. ağlıyor sonra. aama sırt üstü ayaklarıyla kendini itttirerek dikine dikene gidiyor. elinden gelen bu. umarım en kısa zaamnda dönerde bende rahatlarım.

bozoncum benimkide sürünemiyor daha. ama yüzüstü dönebiliyor. ama geri sırtüstüde dönemiyor öyle kalıyor sonrada ağlamaya başlıyor beni alın diye çok komik sıpam ya görseniz...
sen dönememesini kafana takma benim kuzenimin kızı var 11 aylıkken bile yüzüstü dönemiyordu ama onun biraz kilosu fazlaydı ama elinden tutunca kalkıyor yürüyor yani o sorun değil..dedimya benimkide daha sürünemiyor..:utangac:

selam kızlar
dün akşam canım sıkkındı nette dolaşırken bebişlerinizin resimlerine baktım hepsi çok tatlılar maşallah

Birsen babana geçmiş olsun canım,
Burcu Kaan ın gözleri çok güzel maşallah bayıldım akşam :)
Filiz geçen gün sorumu yanıtladığın için çok teşekkür ederima.s.
Mutahhara ek gıda konusunda eklediğin kitapçık süper üşenmeden her sayfanın resmini çekmişsin
hepiniz çok iyi insanlarsınız yardımlaşmayı biliyorsunuz ne güzel

Son düzenleme:
kızlar zeynebin dün gece ateşi 39 a kadar cıktı bir anda.yıkadık klem yerlerine bezler koydum şurup fitil derken düştü ateşi.bütün gece kontrol ettim şimdi daha iyi ama hala var fitillere rağmen 37 5larda.
bu gece düşmezse acile götüreceğiz.idrar yolları olabilir sorun.zaten bir süredir çişini yaparken titriyor ve bıııırr diye bir ses çıkarıyor.offf cok zor....

burcu hoşgeldin tatlım.bişey olmamıstır kağana.zeynep biliyorsun 2 hafta önce yataktan düşüp duvara carptı kafasını bişey olmadı şükür..

aysecim az daha sabır yerleşince evine bol bol dinlenir keyfini çıkarırsın tatlım

fulyacım çok geçmiş olsun tatlım doktora götür bence akşamıda bekleme. belliki bir rahatsızlığı var en azından şurup filan verir doktor tabi sen bilirsin yinede durumunu ama niye bu kadar ateşlensinki birde idrar yollarıysa götür kuzuyu...

bozoncum benimkide sürünemiyor daha. ama yüzüstü dönebiliyor. ama geri sırtüstüde dönemiyor öyle kalıyor sonrada ağlamaya başlıyor beni alın diye çok komik sıpam ya görseniz...
sen dönememesini kafana takma benim kuzenimin kızı var 11 aylıkken bile yüzüstü dönemiyordu ama onun biraz kilosu fazlaydı ama elinden tutunca kalkıyor yürüyor yani o sorun değil..dedimya benimkide daha sürünemiyor..:utangac:

benim kızın kilosuuda epey fazla canım. rüyalarıma giriyo artık dönme işi . sanırım bi süre daha rüyamda göreceğim gibime geliyor.

şöyle bi göz attım bursa'da buluşma olmuş ne güzel ben çok uzak kalıyorum sizlere yaa keşke oralarda olabilsem bursa istanbul gezerdim vallahi
pınarcım iyi yapmışsın ben de oğluma alınca çok seviniyorum kendimi düşünmek aklıma bile gelmiyor
esencim kahvaltıyı bebelac ve anne sütüyle hazırlıyorum bazen su ile içine bi tatlı kaşığı labne peyniri bi bisküvi koyuyorum dr pekmez de demişti ama ben vermiyorum henüz hayırlısı olsun kahvaltılar yarasın inşallah
cerenncim sorma o hesaplar hep dönüp duruyor beynimde kredi ödüyoruz biz de çok zor
birsen inşallah amca işe yarar artık. kız patates kızartması mı verdin ilahi kızarmış yağ zararlıdır be
aklımda bunlar kalmış
biz de iyiyiz oğluşumun uykuları düzeldi ben kaldırmazsam sabaha kadar uyuyo maşallah emekliyo sanırım 6 ay dolmadan emekleyecek
eşim askere gidecek önümüzdeki ay çıkarsa tabi başvurdu çok üzgünüm çooooooook :((

Canım sağ salim gitsin gelsin eşin inşallah a.s.

oh canım atlattınız doğum günü olayınıda..
ne güzel gezmişsiniz valla bende denizi çok severim denizkenarında yürümeye bayılırım...
izmirde ve istanbulda çok yakınlarımız var onlara gittikçe gelesim olmaz kayseriye...

Evet canım atlattık. Eşim kıyak geçti bana. Başbaşa keyif yaptık azcık. Bende valla deniz olmayanbi şehri düşünemiyorum :umursamaz:

sizede gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah garıp başladım güne 7de uyandım:sinifsinif: sut sag duruyu doyur derken saat 7,30oldu hadı gıyıneyım bugun şık olayım bıraz dedım anammm demez olaydım gardolaptakı butun elbısleerı pantalonları denedım yok anam ya gobegı cıkıyo ya pantolan cok dar patlıcak gıbı duruyo meger gıyecek hıcbıseyım yokmus benım gıydım gene eskılerı geldım işeakannehir
sıkı rejımede gıremıyorum dıkat edıyorum ama yınede takılı kaldı tartıkafamçokkarıştı

dun ıntrernetten toyıkıden yurutec begendım ıcadıyede varmıs kalktım o trafıkte yolları tam bılmedıgım halde kalkıp gıttım adamlar dukkanı kapamıs ayy bı uzuldumkı neysekı hafta sonu unkapanına gıdecem ordan alıcam koyarıs resmımızı buyrunnnnnnnnn

Aynen canım bi süre eskilerimize giremeyceğiz ne yapalım a.s.

bigudicim yarın dinlenebilsek keşke

kızlar bebişlere akşamları ne yediriyorsunuz dün muhallebi yedirdim duru gece kalkmadı hiç mama yemek için

Bende Milupa'nın Sütlü Pirinçli muhallebisini yediriyorum 180-210 cc kadar sulu olarak a.s.

BİR PAZAR SABAHI KAHVALTISI...KIZ KARDEŞİM, NİŞANLISI VE GÖZLÜKLÜ OLAN ERKEK KARDEŞİM...SONRA BEN VE OĞLUŞUM BİZİ ZATEN BİLİİSİNİZ...

Ohhh ne mutlu tablo valla a.s.

babam hastaneye yatmışşş inş.herşey iyi giderrr

Hadi canım ya inşallah sağlıkla atlatır babacığın bu ameliyatı a.s.

Afiyet olsun cnm, hoşbulduk, ay tam yazdım gönderdim kağan acıkmış ağlamaya başladı, ateşte sebzesi vardı hemen onu demir süzgeçten geçirdim suyunu sabah kaynatmayı unutmuşum ketılda kaynattım bi yandan yedirdim, neyse soğusun diye deeepfreeze attım suyu, o sırada kağan huysuzlanmaya başladı uykusu geldi, üstüne dökülenleri eliyle her yerine buluyo gözlerine fln, onu soydum, giydirdim derken, bas bas bağırmaya devam ediyo bi yandan , yere koydum mutfağa gittim suya baktım ılımamış aldım çeşmenin altında soğutuyorum kağanın bağırtıları feci arttı suyu bıraktım salona gittim bi baktım betonun üstüne yatmış kafasını kaldırdıkça sandalyenin tahtasına vuruyor ağlıyor bi yandan hemen aldım kucağıma, mutfaga geldik neyse suyu ılıtırken hala bağrıyodu, suyunu içirdim büvvv yaptı her yeri ıuslandı nun üstünü değiştirdim bi daha , sonra kaptığım gibi yatak odasına salladım söylene söylene uyudu , huyumu değişiy çocuğun bu ne ya şimdi anlamadım gittti , huysuz bi bebek oldu :((((:gitme:

Hoşgeldin canım a.s. Bişeycik olmaz merak etme. Benim kızda otururken bazen küt diye düşüyor. Genelde etrafında yastık oluyor ama bazen nasıl beceriyorsa yere vuruyor kafayı. Düşe kalka olacak artık o kadar a.s.

Suyu damacana olduğu zaman kaynatmadan verebilirsin dedi bana doktorumuz. Kaynamış suyu sevmez çocuklar dedi. Ben hep öyle veriyorum. Acil durumlarda o kadar ağlatma kuzuyu. Ver sorun olmaz yerimseniben

Pınar gule gule giysin Defnoş ccicilerini.Evet ya bende kendime bir çöp alamıyorum.Hemen bebek mağazalarına koşuyorum.

Ve Gunaydın Kızlar,

Dünku bulusma gercekten cok guzeldi.Keske hepimiz yakın olsak da görüşebilsek.Bu gunde Annemle dışarı cıkıcam hatun perdelerini değiştircekmiş.Karar vericez.Ben de Boraya bi uyku tulumu alıcam.

Aynen canım ya. Kendime hiç bakasım gelmiyor. Zaten zayıflayacağım için pek bişeyde almak istemiyorum. Bakalım idare edicez artık.

Ohh gezin bakalım canım hava alırsınız ne güzel a.s.

ayyy yaaaaaa gelemedim bi türlü yarın kuzenimin eşi gelecek aksamada kuzenim

karısı kahvaltıya gelecek o yüzden bugün yemek yapıyorum yaramazlarla uğraşıyorum

menü şöe olacak kızlar

mercimek çorbası
barbunya
pilav
fırında tavuk
salata

öğlen için ne yapsam karar veremedim yaa
milföy var böğrek salata kekmi yapsam acaba ya

babam için iyi dilekte bulunan herkese tşk.ler

Gayet güzel canım ama başınızda ameliyat sıkıntısı varken ne gerek vardı yani misafire :oklava:

Kızlar kağan milupanın muzlu gece tahılını hiç sevmedi ya aldım dün yaptım daha ilk kaşığın tadını alır almaz öğ yapmaya başladı, su pirinç unu ve mamadan yapıcamda suyla karıştırmak daha klayıma geliyo diye bundan aldım , sizin bebeler hangi muhallebiyi seviyo

Bende Defne'ye iyice tok tutsun diye gece tahıllı muhallebi almıştım ama hiç sevmedi canım. Sadece Milupa'nın Sütlü Pirinçlisini yiyor a.s

Ayrıca bizim doktor pirinç unuyla yaptıklarınız kof kilo yapar. HAzırlar daha besleyici dedi bilgin olsun a.s.

Selamlar Kizlar,

Bugün Doruk bize bir ilk yasatti, az önce meyvesini yediriyordum. Kendi kendine agzinda birseyler gevelene gevelene yiyiyordu oda. Sonra gözüm televizyona takildi birkac saniye. Döndüm, kasigi agzina götüreyim dedim ki, Doruk Pasa uyumus.Yarim saati gecti hala kalkmadi, bakalim ne kadar uyuyacakkaydirigubbakcemile3

Bu arada gecen asidan ateslenmedi. Yatirmadan önce atesi 37,6'ydi. Fitil verdim ve pijama falan giyirmeden uzun kollu bir badiyle ince bir uyku tulumu giydirdim. Odasida ilikti. Böylece atlatmis olduk, korktugum basima gelmedi...

Ve kizlar bende dün su farmville olayina göz attim, henüz hicbirsey bilmememe ragmen rastgele oynuyorum bakalim.

Bursali bayanlar gününüz keyifli gecmis, cok sevindim. Belki birgün denk gelirde, bende bulusmalardan birine katilirim. Mesela yazin bulusurlarsa, Asli ve Burcu'ya katilabilirim. kaydirigubbakcemile4 Ya da Istanbul'da olacagim Mayis, Haziran gibi. Insallah o aralarda bir bulusma tertiplenir...

Pinar Defnos cicilerini güle güle kullansin canim. Bende hep bu sefer kendime birsey alacagim diye alis-verise cikiyorum ama kendimi öyle kaptiriyorum ki bebek reyonlarina, birsey almadan cikiyorum.

Birsen baban bir an önce sagligina kavurusur insallah. Annene'de Allah sabir versin, hasta bakimi gercekten cok zor...

Burcu, Kagan'a birsey olmamistir korkma ama icin rahat degilse uyutma, gözlerine falan bak, kanlanma var mi?

Bengi, senin kuzucugun emeklemeden yürür canim, cok hareketli cünkü.

Ve bu emekleme konusunda benim icim rahat degil kizlar. Illaha emeklemesi gerekiyor? Biraksam tüm evi turlar Doruk, cok hareketli ve emekliyor kendi capinda. Daha dogrusu sürünüyor. Birde yüz üstü yatarken, poposunu kaldirip, kafasini ittiriyor yukari istikamete. Benim ev halifleks oldugu icin, cok pimpirikliyim. Ben 9 aylikken yürümüsüm, annem direkt yürümeye alistir diyor. Dogrusu ne acaba?

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım a.s. Bak paşaya kendi kendine de uyurmuş. Bizim Defne'de çok uykusu gelirse oyun halısında falan küt diye uyuyor kaydirigubbakcemile3

Defne'yi koltuk kenarlarına tutturunca sıralıyor kendi kendine. Bende emeklemeden mi yürüyecek acaba diyorum :uhm: İnşallah öyle olur çünkü benim ev halılardan dolayı maşallah toz yuvası gibi. Hergün de silsen yerler, sehpalar hep halı tozu. Neyse o kadar hijyen davranmayacağız artık ne yapalım yerimseniben

kızlar, çoook yorgunumm!! artık düzenime kavuşmak istiyorum! evin halini bir görseniz, kalkıp gitmeye hazır!! heryerde koliler, hurçlar,valizler!! poffff bide bunları yeniden açıp yerleştirmesi var:((
neyseki annem yolda,bikaç saate yanımda olucak. yarın sabah 8 gibi de taşıma şirketi gelicek. bu evimde son gecemiz.
bu arada bir süre yokum normal olarak. internet bağlantım ne zaman gelir bilemiyorum. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize dikkat edin. beni özleyin olur mu??
hı bide Allahtan kolaylık dileyin benim için!!
:çok üzgünüm:

Ay canım hadi rahata kavuşacaksın inşallah Allah kolaylık versin a.s.

Her bebek aynı olmaz tatlım bide senin kuzun azcık tosun ya maşallah belki de ondan dönemiyordur. Bi anda başlar herşeye merak etme a.s.

Herkese selamlar bacılar a.s.

Sabah annem geldi. Defnoş'un kahvaltısı, bizim kahvaltımız derken öğlen ettik zaten. Sonra da bazanın altından benim kışlıkları çıkardık. Yazlıkları yerleştirdik. Oturduk çay içtik gitti annişkom.

Bende Defnoş'umu uyuttum, ıspanak yemeği pişirdim kızıma. Uyansın deneyeceğiz bakalım sevecek mi :uhm:

Cornflakes yedim koca bi kase ohhh cokacimcoook

Akşamada spora gideceğim diye heralde kayınvalidem gelicek. YAda biz oraya gideriz. Kızım uyurken dinleneyim azucuk bende zemuszemus

fulyacım geçmiş olsun canım. eğer çişini yaparken titriyorsa bence hemen götürün. acı çekmesin zeynep. ateşide belki ondandır.

kılzra pınar nerelerde haberi olan varmı?

Geldim canım a.s.

Canım çok geçmiş olsun. Bizimde geçen aşı yüzünden 39,7'ye kadar çıktı. HAstanede şurupla düşürdüler hemen. Ama dediğin gibi titreme falan varsa bi götür tatlım enfeksiyon varsa önlemi alınsın a.s.

selam kızlar
dün akşam canım sıkkındı nette dolaşırken bebişlerinizin resimlerine baktım hepsi çok tatlılar maşallah

Birsen babana geçmiş olsun canım,
Burcu Kaan ın gözleri çok güzel maşallah bayıldım akşam :)
Filiz geçen gün sorumu yanıtladığın için çok teşekkür ederima.s.
Mutahhara ek gıda konusunda eklediğin kitapçık süper üşenmeden her sayfanın resmini çekmişsin
hepiniz çok iyi insanlarsınız yardımlaşmayı biliyorsunuz ne güzel

Hoşgeldin canım a.s.

Diğer başlığı takip edemedim nasıl gidiyor spor,-rejim :uhm:

1,5 kilo vermişim pınarcım cuma bildirim yapcam diye tartıldım ama esas pazartesi tartılcam bakalım.
Spora gidemiyorum ama dün akşam eşim geç geldi. Zaten nasıl yapcaz hala çözemedik, akşam tam huysuzluk saati, dondurcam galiba yürüyüş ve evde biziklet ve mekik yapıcam galiba :(((

benim kızın kilosuuda epey fazla canım. rüyalarıma giriyo artık dönme işi . sanırım bi süre daha rüyamda göreceğim gibime geliyor.

YAW BU KADAR TAKMA GÜZELİM NE OLUCAK HER ÇOCUK BİR DEĞİLKİ...İLAHİ ALEMSİN VALLA KISSS
DÖNER ANNESİ SEN ÜZÜLME...zemuszemus

Sabah annem geldi. Defnoş'un kahvaltısı, bizim kahvaltımız derken öğlen ettik zaten. Sonra da bazanın altından benim kışlıkları çıkardık. Yazlıkları yerleştirdik. Oturduk çay içtik gitti annişkom.

Bende Defnoş'umu uyuttum, ıspanak yemeği pişirdim kızıma. Uyansın deneyeceğiz bakalım sevecek mi :uhm:

Akşamada spora gideceğim diye heralde kayınvalidem gelicek. YAda biz oraya gideriz. Kızım uyurken dinleneyim azucuk bende zemuszemus

HOŞGELDİN PINARCIMMMM...OHH İŞLERİ BİTİRMİŞSİN DARISI BENİM YAZLIKLARI KALDIRMAMA ELBİSE DOLABIN KARMAN ÇORBAN ŞU ANDA...kaydirigubbakcemile3

cnm kızın kiloluydu yanlış hatırlamıyorsam ondan kaynaklanıyor bence cnm
bi dönmeyi öğrensin hem zayıflar hem çok hareketlenir cnm üzülmee

cnm çok geçmiş olsun yaaaaa

ohhhh yine meleğin gelmiş herbişey yapmışsınız....

1,5 kilo vermişim pınarcım cuma bildirim yapcam diye tartıldım ama esas pazartesi tartılcam bakalım.
Spora gidemiyorum ama dün akşam eşim geç geldi. Zaten nasıl yapcaz hala çözemedik, akşam tam huysuzluk saati, dondurcam galiba yürüyüş ve evde biziklet ve mekik yapıcam galiba :(((

Ohh 1,5 gitmiş ne güzel canım. Ya benim kızında tam uyku saati. Oda emmeden uyumuyordu ama ben olmayınca bir iki sallayınca uyuyor mecbur. Gerçi benim kayınvalidem oluyor spora gidince. Eşim göze alamıyor tek başına bakmayı. Bisiklet falan yapıcaksan mutlaka düzenli yap. MEsela kızını uyut ve 1 saat yap. Ama her akşam bi saat belirleki kendine motive ol. Mekik de iyi olur. Ha gayret canım evdede başarırsın a.s.

YAW BU KADAR TAKMA GÜZELİM NE OLUCAK HER ÇOCUK BİR DEĞİLKİ...İLAHİ ALEMSİN VALLA KISSS
DÖNER ANNESİ SEN ÜZÜLME...zemuszemus

HOŞGELDİN PINARCIMMMM...OHH İŞLERİ BİTİRMİŞSİN DARISI BENİM YAZLIKLARI KALDIRMAMA ELBİSE DOLABIN KARMAN ÇORBAN ŞU ANDA...kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum canım a.s. Ya aynen benimde öyleydi. Zaten eşimin yazlıkları hiç kaldırmıyorum. Çünkü o kışın bile alışveriş merkezine falan gitsek kısa kollu giyer. Sıkıntılıyız karı koca kaydirigubbakcemile3 O yüzden onun kazakları çıkarıp yerleştirdim bitti. Ama benim yazlık badileri, gömlekleri kaldır, kışlık hırkaları, kazakları, badileri yerleştir derken tek başına olacak iş değildi. Annemden Allah razı olsun bi el attı hallettik opuyorumnanaktan

cnm kızın kiloluydu yanlış hatırlamıyorsam ondan kaynaklanıyor bence cnm
bi dönmeyi öğrensin hem zayıflar hem çok hareketlenir cnm üzülmee

cnm çok geçmiş olsun yaaaaa

ohhhh yine meleğin gelmiş herbişey yapmışsınız....

Sorma bacım ya bi el attı herşey halloldu valla Allah bin kere razı olsun anamdan opuyorumnanaktan

Babacık girmedi dimi daha beklemede :uhm:

Back
X