burcu canımya mesela içine ceviz elma az portakal suyu süt ve pirinç unuyla yap muhallebi.belki yer.ama bana kalırsa ısrar etme ara ver sonra yavaş yavaş tekrar dene.yada çok acıktığı aralarda vermeyi dene.
yada burcucum milupanın frutapura diye meyve püreleri var onlarla muhallebi yapmayı dene istersen.
afiyet olsun doruğuma. bu tarifi de deniycem canım.
ben bugün kahvaltısına yumurta koymadım çorbaya koydum. biz de alerji durumu yok canım.
ben de dün domatesli tavuklu tarhana yapmıştım. filizcim ben artık hiç rondo kullanmıyorum. biraz ezip veriyorum hiç tıkanmıyor ceylin.
sebze çorbası,tarhana,şehriye ve yoğurt çorbalarını dönüşümlü veriyorum. bıkmasın diye.
çorbalarına kıyma veya tavuk koyuyorum. ayrıca arada çorbaların yanına bir tane köfte yapıyorum. sence nasıl menümüz ?
Arkadaşlar benim kızım malesef çok iştahsız.8 ayı bitecek daha 7.400 kilosu.
Bende çeşit çeşit çorbalar yapıyorum.Tarhana,sebze,yayla,tavuk suyuna şehriye.Bunlardan yarım kase anca içiyo.
Ceylinim2009 köfte veriyorum demişya çok şaşırdım nasıl yiyor kızınız köfteyi.Benim kızım kuş kadar ekmek içini bile biraz ağzında çevirip sonra geri veriyor.Benmi beceremiyorum yoksa çok canım sıkılıyor.Nasıl alıştırdınız?
benim oğluş tarhana hariç her şeyi fazlasıyla yiyor da bizim sorunumuz o kadar yemesine rağmen kilo almıyo ya daha 7,5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?