ben defneye bize yaptıgım pilav ve makarnadan veriyorum maş. sorunsuz yiyor
eger pütürlü yiyor reddetmiyorsa sende verebilirsin cnm...
yeşil mercmegide çorbalarına ekliyorum 1 kırmızı 1 yeşil mercimekli yappıyorum...
ama yeşil mercimegin yemeginide yapsam yer heralde aklıma gelmedi:uhm:
defne bizim yedigimiz salçalı ve tuzlu yemeklerimizi daha çok seviyor ben arada veriyorum sorun olmaz dimi?
Cnm sağol, ben artık kağanın yemeğinede salça katıyorum, yemğini ddedince bizim yediğimiz yemekten yediriyorum,
Makarna , mercimek ve pilav hakkında daha fazla ayrıntı verebilirmisin, yani makarna yutabilmesi için çok büyük ve henüz 2 dişi var o dişleriyle bizim gibi parçalayamaz ,makarnayı rondoluyormusun, eziyormusun, eziyorsan mesela kıvamı ayarlamak için bişey katıyormusun, yeşil mercimeği sorma nedenimde kabukları, fasulye yada nohutu yedirmek istediğimde kabuklarını tek tek çıkartıyorum ama mercimek bu işlem için çok küçük, pilavıda ezince çok katı oluyor...kıvamını nasıl ayarlayabilirim...
Kızlar bebelere makarna ,pilav ,yeşil mercimek verdinizmi, bunları nasıl yedireceğimi bulamadım yavs...
normal ezip vercen makarnayı ben yoğurtla karştırp veriyorum çok seviyor öle ayrıca artk bizim yemeklerimizden yiyor tuzlu salçalı yemekleri daha iştahlı yiyor biz ne yiyorsak o da yiyor yani hergün kesin tarhana çorbası yapyorum ona kadar 1öğünlük içine ekmek içi doğruyorum küçük parça büyük parça hepsini yutuyor tarhana çorbas oluncaopuyorumnanaktan
canım makarnayı yutabilecegi kadar küçültüyorum biz yerkende elimle ezip agzına veriyorum ama ona özel yaparken daha çok ev yapımı erişte veriyorum küçük parçalayıp haşlıyorum çigneme olayı zaten yok direk yutuyo maş. alışsın diye hep öyle verdim pilavıda normal bize yapılandan veriyorum hiç ezme falan yok..
bence sende direk ver elinle ezerek ver yutar merak etme..
nohutun kabukları tamamda mercimegin neyini ayıklıcan, mercimek kadarkaydirigubbakcemile3
direk ver burcum mercimegi yada çatala ez eger yutamazsa ki eminim yutar rondoya vurursun..
Kızlar bebelere makarna ,pilav ,yeşil mercimek verdinizmi, bunları nasıl yedireceğimi bulamadım yavs...
rica ederim canım afiyet olsun kuzuna. inşallah severek yer cokacimcoookceylınnn saol tarıf için bende denıycemmmmmm.....benım kuzu buaralar iştahsız tek iştahla yedıgı brokolı corbasııııııııı
Arkadaşlar benim kızım malesef çok iştahsız.8 ayı bitecek daha 7.400 kilosu.
Bende çeşit çeşit çorbalar yapıyorum.Tarhana,sebze,yayla,tavuk suyuna şehriye.Bunlardan yarım kase anca içiyo.
Ceylinim2009 köfte veriyorum demişya çok şaşırdım nasıl yiyor kızınız köfteyi.Benim kızım kuş kadar ekmek içini bile biraz ağzında çevirip sonra geri veriyor.Benmi beceremiyorum yoksa çok canım sıkılıyor.Nasıl alıştırdınız?
Cnm sağol, ben artık kağanın yemeğinede salça katıyorum, yemğini ddedince bizim yediğimiz yemekten yediriyorum,
Makarna , mercimek ve pilav hakkında daha fazla ayrıntı verebilirmisin, yani makarna yutabilmesi için çok büyük ve henüz 2 dişi var o dişleriyle bizim gibi parçalayamaz ,makarnayı rondoluyormusun, eziyormusun, eziyorsan mesela kıvamı ayarlamak için bişey katıyormusun, yeşil mercimeği sorma nedenimde kabukları, fasulye yada nohutu yedirmek istediğimde kabuklarını tek tek çıkartıyorum ama mercimek bu işlem için çok küçük, pilavıda ezince çok katı oluyor...kıvamını nasıl ayarlayabilirim...
bizim doktorumuz sakın ezmeyin ve rondoda çekmeyin dedi... alışması gerekiyormuş bebişlerimizin..
ama biizmki de ağzının tadını bilmeye yemek seçmeye başladı. .önceden yediklerini yemiyor çıkarıyor.. dişleri mi diş etlerimi acaba acıyor diye de düşünüyorum.. ya da bizi kullanmayı öğrendiler naz yapmayı şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?