2009 mayıs kuzularının komik fotoları :D

hehe çok şeker bunlar yaaa yerim ben ısısrırımm
ay bende koyacağım ama önce bakınmam lazımm

Oyy kuzularım benim yaaa, hepsi güzel hepsi melek, maş hepsine birden :)))))

ayyy hulyaaaaaaaaaaa favorimmm gazelllllll cokk komıkk yaa bu cadıı koptum valla gulmektennnnn:roflol::roflol::roflol:

alişinde hakkını yememk lazımm gerciii oda cok komık ya maşallahhh tum mayıs kuzucukları sızeeeee....
ben foto boyutunu kucultemıyorum oyuzden foto koyamıyorum netten yeNI PROGRAM ındırmek lazımmmm yafssss

ay hatırlamadım şimdi eşimlemi baktık.. ama ben çok gülmüştüm halada gülüyorumm

yaaaaaaaaaaaa maşşşşşşş yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

ya bu ne tatlı maşallah ya bende hevesleniyom sizin bebişleri gördükçe inş benim kızımda böyle tatlı olur

çok komik bir yüz ifadesi var

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ısırırımm be o dudakları maşAllahhh

ay hepinizin bebişleri çok çirkin maaşalahhhhh tütütütü
nazar değmesin

ay bence en komik olanı bu harik açıkmış yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çokkk tşk ederiz teyzoşlar öpüyoruzz sizi çokkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya ben sana tiki'yi nasıl anlatıcam:1no2: :sm_confused:

biri esen'e tiki kızları anlatabilirmiiikaydirigubbakcemile3

güzelliği ayrı tabi teyzesii ama şundaki komikliğe bak yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çikolata yiyen kağan :)))kaydirigubbakcemile3

patates yirim
hadi nennnn der gibi bakmışş

surat şekline bakın
mama yerken uyurmuş gibii
ama bu favorim bu resme bakıp 1 saat güldük eşimle :)) halaadaa gülüyorummm

maşAllah hepsi birbirinden çirkinnnn :)))

buda bizdennn :))

çok komik bir yüz ifadesi var

Hepsi süper bunların ya koptum valla kaydirigubbakcemile3

Ama favorim Gazel :lepi:

Buda Defdef hanımın bu akşam bana verdiği poz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Buda Defdef hanımın bu akşam bana verdiği poz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentipin kaymışşş yavrummmm yesinn teten seni bee uykun mu gelmişti kuşummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu kız ünlümü olacak ne her bi şekil var
maşallahh kızımaa maşallahhh

Aaaa babası kızar öyle tv'ye falan çıkamaz kaydirigubbakcemile3 Alem valla bu kız ya a.s.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentipin kaymışşş yavrummmm yesinn teten seni bee uykun mu gelmişti kuşummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Banyo yapıcaktı da şebeklik yapıyodu zilli kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…