2009 mayıs kuzularının komik fotoları :D

Cerencım koca adam olmuŞ bu ya. Burcuuuu vallahı Öyle pozlar yakalıyorsunkı bızede bır uĞrasan canım:)) maŞallah kaĞana canımya.

ayy bu cok sevimliii bayildim yaa masalllah gazel bebege :)
ins benim böyle bi kizim olur resimlerini koyarim:CüvCüv:

cannımm çokk saol ...öpüyoruz seni cokkk...amin darısı sana inş böle güzeller güzeli cadımı cadı bilmiş mi bilmiş bi kızın olur inşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teyzelerimize çk teşekkürler :))) ve tüm bebişlerimize kocaman bi maş.

cannımm çokk saol ...öpüyoruz seni cokkk...amin darısı sana inş böle güzeller güzeli cadımı cadı bilmiş mi bilmiş bi kızın olur inşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tsk ederim güzel dileklerin icin amin...
bende öpüyorum sizi opuyorumnanaktan :1hug:

bu kuzuların her halleri ayrı güzelopuyorumnanaktan

ya ben bu kuzulara baktıkça gülmekten öldüm gerçekten hepsi birbirinden tatlılar....

maşallah maşallahhhhh

yaw berkenin hiç böle komik resmi yok bende en kısa zamanda yakalayıp koyacam yaaaa

oyyyyy oyyy

ne eglendiim beaaaa

tiplara bakk yirim onları yirimm

eeee kımse anlatmamışşkaydirigubbakcemile3

hülya gazel süper görünüyor çok güzel bir resim olmuş yanındaki de süperkaydirigubbakcemile3

hehe tipsizzopuyorumnanaktan

]

Kuzularımmmmmm hepiciğinizi yirim yirim yirim :)))sempatiksalakcinni

kuzucuklarım benim ya hepsi birbirinden tatlııııı

maşallah hepsi çok şker ya..hülya yalnız bayıldım o harekete:)) pınarcımm defnoşda çok hoş ya ısır benim için annesi onu:) bende arşivi bir karıştırayımm:))

2487]oyyy oyyy yerim ben bu kuzuları. hepsini allah'ım nazarlardan korusun maşallah.

ben de bi bakayım ceylin'in resimlerine. komik bişey bulursam ekleyeyim.[/QUOTE]

Çok tşk ederiz kızlar a.s.

Angelina kağan :)))

Hay maşallah kuzularıma a.s.

OYYY YERİM BEN SENİ YA HÜLYA KIS BU ÇOK TATLI SIPA YAAA....

2487]oyyy oyyy yerim ben bu kuzuları. hepsini allah'ım nazarlardan korusun maşallah.

ben de bi bakayım ceylin'in resimlerine. komik bişey bulursam ekleyeyim.

Çok tşk ederiz kızlar a.s.

a.s.opuyorumnanaktan

Hay maşallah kuzularıma a.s.[/QUOTE]

oyyy maş kuzularıma yaaa, hastayım size yavruşlar :)))):ecrin_bebek:

Ay maşşallah cok tatlılar ya allahım nazarlardan korusun baktıkca hepsini ısırasım geldi yapma bebek gibiler aynı

kızlar maşallah bebekleriniz dünya tatlısı, inşallah bende mayıs annesi olucam resimlere baktıkça sabırsızlanamaya başladım bizlerde hayırlısı ile resimlerimizi sizinle paylaşırız inşallah. hepsini ayrı ayrı Allah nazardan ve kem gözlerden korusun inşallah yavrularımızı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…