2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

günaydın hanımlar tubiş yine döktürmüş listesini eline birde sopasını aldımı kimsede göbak falan kalmaz hiç üzülmeyin yeterki tuba bu işe el atsın gerisi kolay diyet listeni bekliyoruz tubacım

he valla iyi hatirlattin benim oklavam vardi dimi :)))) sallama sallamaya unuttum cikarayim sandiktan klava: klava: kaydirigubbakcemile3

Tubişşşş fikirler süper diyet listesini de bekliyorum bacıııımmm a.s.

geliyor canim geliyor

kızlar nezaman spor yapabiliriz?

valla artik baslicaz canim ufak ufak bu göbekler bize iyice yatiya kalmadan yollamak lazim

evet kizlarrrrr aldim kagidi kalemi elimeee :lepi: listeyi olusturdum :lepi:

önce yasaklari yazayim lmaz: lmaz:

-beyaz ekmek..mümkünse kahvalti dişinda da kepek,cavdar ekmegide fazla tüketmeyin..

-un mamulleri..pogaca,börek ve türevleri lmaz:

-tatlilar..serbetlisinden en masumuna kadar yasakkk :umursamaz: abartmamak kaydiyla dondurma serbest..meyve buzlu olanlari felan daha cok tercih edin derim yerimseniben

-mayonez..

-kizartmaaaa lmaz:

-patates..

-nişasta

-pilav (lapa yada az yagli bikaç kaşik yiyebilirsiniz yerimseniben )

-makarna (haslama olarak abartmadan yenilebilir yerimseniben )

-tabiki yag :)

-beyaz seker

-reçel,bal,cikolata

-buzlu pastada yok artikkkk mafoldumben

yenilebilceklere gelelimmmm :lepi: zemuszemus

-yagli tuzlu peynir..(tuzlu olmasi önemli..çünkü tansiyonumuzu dengelesin..günlük gerekli yagin bir kisimini almak için yaglida olmasi lazim yerimseniben ) rejimdeyiz diye hepten ot gibi peynir yiyecek halimiz yok ya kaydirigubbakcemile3

-dilpeyniri

-günlük 5 zeytin

-müsli..tahilli cornflakes..

-kahvaltida ve aksam yemeklerinde tam tahilli ekmek..(kepek ekmegi yemeyin..vucut için faydali şeyleride götürüyormus bagirsaklardan yerimseniben hamileyken ögrenmiştim..)

-sekersiz yada az sekerli cay kahve meyve sulari (evde yapilmiş)..

-marul,salatalik,domates ve salata yapilcak tüm sebzeler..

-bütün sebzeler..az yagli sebze yemekleri..yada normal yapin ama siz suyundan yemeyin

-et,tavuk,balik,köfte,etli dolma

-bakliyat..bol süt yapar

-bulgur pilavi..bol süt yapar

-misir yarmasi (kirmasida deniyor) yada bugday yarmasi haslama..yogurtla cok güzel yeniyor soguk soguk

-süt,yogurt..

-karpuzzzzzzz (%95i su oldugu için tahminim buda bol süt yapar)

-diger tüm meyveler abartmamak kaydiyla tabi diyetteyim diyip kilolarca meyveyi tüketmeyelim nihayetinde onlarinda bi şekeri bi kalorisi var

-bolbolbolbol sinirsiz suuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
herkes evli barkli malum :) ee hergün hepimiz ayni yemegi yapip yiyemeyiz..hele şimdi gelen gidenler oluyor..biz bi yerlere gidiyoruz felan..günlük liste uyulmasi zor olan bi iş olcak..ama ben bi günlük örnek yazayim kizlar..zaten veletlerden dolayi ne yatişimiz ne kalkişimiz belli :))) herkes saatini kendine göre ayarlar

örnek:

sabah 10-11-12 gibi (kizçem kaçta uyandirirsa artik ) :

peynir,5 zeytin,salatalik domates (sinirsiz),sekersiz yada az sekerli cay yada kahve

ögle 3-4-5 gibi:

meyve tabagi..

ikindi 5-6-7 gibi:

karpuz,cay yada kahve vs..

aksam en gec 8-9 gibi yiyelim

et yada tavuk yada balik yada köfte ve bol limonlu az yagli salata..
yada aksam ne yemegi yaptiysak artik

aralarda bolbol su tüketmeli ki acikmayalim..alakasiz bi saatte cok acikirsakta meyve yada yogurt yiyebiliriz..

sanki cok az yiyormusuz gibi görünüyor olsada aslinda iyi incelerseniz cok kaliteli beslenmiş olcaz..süt yapan herşey listede var..süt yapmayan sadece susatan ve yagdan baska bişey yapmayan herşeyde yasak..sütümüzün kaliteside articak kanaatimce

gelelim en önemli 2.olayaaaaa zemuszemus

SPORRRR kaydirigubbakcemile2

suanda cok fazla bi spor yapamayacagiz anlaşilan..mekik gibi hareketlerden bahsediyorum..1-2 ay sonra gönül rahatligiyla yapabiliriz..

bu durumda bitek yürüyüş kaliyor..kiiiii en faydali spordur kendileri

hepimizde velet var..genel itibariyle cok hareketliyiz..ama bu spor sayilmaz..

günde 1 saatimizi yürüyüşe ayirmaliyiz..ister evde ister dişarda pusetlerle..nasil nerde oldugundan ziyade ne kadar yürüdügümüz önemli..1 saatten az olmamali..havalarda cok güzel..bebişlerle yürüyüş cok rahat yapilir

kilo vermek için aldigimizdan fazla yakmaliyiz..emzirmek cok kalori yakiyor..ee zaten gün içinde hareketliyiz..bolbol terliyoruz..ee bide üstüne 1 saat tempolu yürüyüş yaparsak gidiverir bu kilocuklarrrrr zemuszemus kalsinlarda göreyimmmm klava:

evvveeett hatun kizlarrrr benden planlar böyle :) Allah nasip ederse 14 temmuz sali günü basliyorum ben..neden sali derseniz p.tesi günü baslayan rejimlere karsi bi tepki bu :))))) haftada enaz yarimkilo vermeyi planliyorum..bakalim hayirlisiyla bunun altindan da kalkariz evelAllah benimle birlikte kimler var şimdi görelimmmmm zemuszemus

Bacım acil çözüm planı süper. Yalnız içinde hiç tatlı olmaması beni gerdi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Emzirdiğim için midir nedir canım sürekli tatlı istiyor. Neyse salıya kadar tatlı depolarım ben bol bol kaydirigubbakcemile3 Sonrada haftada bir sütlü tatlı yerim artık kaydirigubbakcemile3 Bide şu yürüyüş işini ayarlamam lazım ya. Bizim Defne cadısıyla tek başına çok zor geliyo bana. Çünkü pusetimiz arabanın arkasında. Bahçeye in, arabadan puseti al, Defnoşu koy, gez, geri gel arabaya yine puseti yerleştir falan. Dur bakalım bigün bi deneyeceğim. Şeytanın bacağını kırarsam tamamdır yürüyüş işide yerimseniben Ben varım bacım. Salıya başlayalım Allah'ın izniyle a.s.

hihoyyythihoyyythihoyyyt Bende varımmmmm:lepi: salıgünü başlıyorum kesin, ama yürüyş işi benimde zor bebek arabasını indir çıkar yapamamkafamçokkarıştı off ona bir çözüm bulmam lazım

bende baslıcam kızlarrr hemde benım vermeme gereken 20 kılom varrrr cokk zor olcak amma ne yapayım
olmassa destek ıcın zayıflama aletı alcam bayramdan sonra

bende varım tubacım gitmesi gereken 15 kilo var en azından bayrama kadar bunlardan kurtulmak istiyorum. kacamak yapan yadı tubanın oklavasından nasibini alır ben de salı başlıyorum salıya kadarda alıştırma yapayım kendimi düzenli yemeye sağlıklı yemeye salı günü tam gaz ileri

kızlar birde ben çalışmayada başladım şimdi sağılıyorum kızıma süt bırakıyorum sizce buda etkilimidir aynı kaloriyi yakıyorumdur dimi

bende varımmmmmhihoyyyt
yürüyüşe çıkarım arabasıyla
ama şu tatlı işi bewni de düşündürüyor yavs :uhm:
sütlaçta mı yoksenağlama

ya ben yürüş yapma konusunda bişe diyemiyorum sabah 7 kalkıyorum kızı hazırlayıp teyzesine bırakmak akşamda işten çıkıp hemen yanına geçiyorum teyzeden alıp eve gelek evde yemekti işti
pek yürürm diyemiyorum

oh oh süperrrr :lepi: :lepi: basliyoruz ozaman sali günü inşaAllahhh zemuszemus bize şişko diyenler utansinnnn zemuszemus

tatli ihtiyacini meyvelerden karşilamaya calişcaz..ama cok dayanamadigimiz bi halde sütlü tatli yenilebilir..abartmadan tabi klava:

yürüyüşü muhakkak hayatimiza sokmamiz lazim kizlar..düzenli spor yapmadan zayiflanmiyor..tecrübeliyim bu konuda :kedi:

canım çok yorucu olmuyor mu?benim 1 hafta oldu işe başlayalı ama 3.günü tansiyonum düşmüş bayılmışım uykusuzluktan bide oğlum geceleri çok uyanıyor.sen ne yapıyorsun bu uyku işini???????

canım çok yorucu olmuyor mu?benim 1 hafta oldu işe başlayalı ama 3.günü tansiyonum düşmüş bayılmışım uykusuzluktan bide oğlum geceleri çok uyanıyor.sen ne yapıyorsun bu uyku işini???????

canım akşam eve geldikmi altı değişip yemeğini yedirdikten sonra eşim uyutuyo onu tabi uyuması 11-12 buluyo ben o arada uyuyorum gece uaynıyo ama emip tekrar uykuya dalıyo ayılmıyo tam tabi uykusuzluk var ma ne yapacaksın eşim desteğiyle idare ediyorum

ayyy benımde cnm manyak tatlı nıstıo kızlarrr..emzırırken emzırdıkten sonra dırek tatlı bişiler arıom hele gece yemıcem dıom ama bazen tutamıom kendımı yaaaa((offf 76 ya demır attım sankı haftalardırr 1gr weremedım daha yaaa(((yuruyuse de cıkamıozkı oglan huysuz cıyak cıyak aglıoo burnumdan gelıo dısarısıtatıle gıdersek yuzerım dıorum en ıı sporr bakalımm

kızlar sabah tartıldım 2,5 kilo vermişim nasıl verdim anlamadım oysaki çok yiyorum tatlı yiyorum işe başladım ya belki ondandır çok yoruluyorum uykusuzluk var birde tabi birde ev işleri filan derken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…