- Konu Sahibi civciv1981
-
Canım zaten kırkım çıkana kadar 14 kilo vermiştim 66 ya düşmüştüm. Şimdi doğum yapalı 2 ay oluyor ve 2,5 kilo daha verebildim. Ama doğrusunu istersen yediklerime çok dikkat ediyorum. Ekmeği zaten çok az yiyorum, yedigimde de kepek, çavdar filan yiyorum. Hamur işi kesinlikle yok, makarna bile çok nadir, kendime her gün tencere tencere zeytinyağlı sebze yemeği yapıyorum, bol bol yiyorum, çorba, salata vs. eksik etmiyorum. Acıktıkça da meyve yiyorum, nesfit filan yiyorum. Yani aç kalmaya gerek yok ki diyet yapmak için. Bence benim yaptığım da diyet ama aç kalmadığım hatta aksine bol bol sebze meyve yediğim için sütüme de zararı olmuyor. Ama ne olursa olsun benim de kıyafetlerim üzerime olmuyor, bu yazı elbiselerle geçiricez sanırım.canım nasıl verdın bravo sana
ben veremedım gercı kırkımız cıkmadı daha ama verılcek 13 kılom var cok zor ekemekte yemıyorum nasıl verdın banada de hele:1no2:
en şişko olarak bas kulvardayım bu benim kaderim bıktım diyetten
diyet miyet hak getire yazık bu bedene şişmanlık sultanlıktır işim olmaz basküllee zemuszemussositosositocokacimcoook
Pınarcım...70 kilo oldum düzeltirmisin şekerimzemuszemus ama kaldı 12 kilo poffffmafoldumben
canım nasıl verdın kılonu bende senınle aynı zamnad dogurdum 22 mayıs ama ben aynı kilodayım gram bıle veremıyorum emzırıyormusn sende banada anlatta bende soyle bıraz kılo vereyım moralım bozuluyo
kızlar verenleri tebrik ediyorum bendende gr gitmiyor tek lüksüm diyet beslenmiyorum istediğimi yiyorummm ne alıyom ne veriyom
kizlarrrrr han planlarim var kilolara karşi :jeyyar: hem sütü kesmeyecek hemde kilo verdircek planlar bunlar sositososito :lepi: şuanda düşünme aşamasindayimplanimi kesinleştirince burayada yazicam isteyenlerle birlikte uygularizzzz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?