2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

canım nasıl verdın bravo sana
ben veremedım gercı kırkımız cıkmadı daha ama verılcek 13 kılom var cok zor ekemekte yemıyorum nasıl verdın banada de hele:1no2:
Canım zaten kırkım çıkana kadar 14 kilo vermiştim 66 ya düşmüştüm. Şimdi doğum yapalı 2 ay oluyor ve 2,5 kilo daha verebildim. Ama doğrusunu istersen yediklerime çok dikkat ediyorum. Ekmeği zaten çok az yiyorum, yedigimde de kepek, çavdar filan yiyorum. Hamur işi kesinlikle yok, makarna bile çok nadir, kendime her gün tencere tencere zeytinyağlı sebze yemeği yapıyorum, bol bol yiyorum, çorba, salata vs. eksik etmiyorum. Acıktıkça da meyve yiyorum, nesfit filan yiyorum. Yani aç kalmaya gerek yok ki diyet yapmak için. Bence benim yaptığım da diyet ama aç kalmadığım hatta aksine bol bol sebze meyve yediğim için sütüme de zararı olmuyor. Ama ne olursa olsun benim de kıyafetlerim üzerime olmuyor, bu yazı elbiselerle geçiricez sanırım.

höyyyttttt ne olyıı bakım buralardaaa şişkoo hatunlarrr :CüvCüv::CüvCüv::roflol::roflol:

uzun zamandırr kilom kalmadığı içinn pek buralara uğramıyorummm delikafadulden

tubişimmm hala 9 kilon varrr gitmiyor mu cicimmm :jeyyar:

:roflol::roflol:

pınarcım bacım ben 50 oldum düzeltirmisin sana zahmettt :teytey::teytey::teytey::hooray:

en şişko olarak bas kulvardayım bu benim kaderim bıktım diyetten

diyet miyet hak getire yazık bu bedene şişmanlık sultanlıktır işim olmaz basküllee zemuszemussositosositocokacimcoook

Pınarcım...70 kilo oldum düzeltirmisin şekerimzemuszemus ama kaldı 12 kilo poffffmafoldumben

canım nasıl verdın kılonu bende senınle aynı zamnad dogurdum 22 mayıs ama ben aynı kilodayım gram bıle veremıyorum emzırıyormusn sende banada anlatta bende soyle bıraz kılo vereyım moralım bozuluyo

canım nasıl verdın kılonu bende senınle aynı zamnad dogurdum 22 mayıs ama ben aynı kilodayım gram bıle veremıyorum emzırıyormusn sende banada anlatta bende soyle bıraz kılo vereyım moralım bozuluyo

canım emziriyorum ama özel bişey yapmıyorum hergün çikolata yiyiordum ama bir haftadır onu kestim sanırım öyle gitti,birde ben çok kiloaldım 30 kilo aldım çok şişmiştim sanırım öyüzdende gitti şişliklerim indi

kızlar benide ekler misiniz 13 mayısta yaptım doğumu sezeryan toplamda 21 kilo almıştım.70 le hamile kaldım şu an 77 kiloyum.14 kilo nasıl gitti anlamadım.kaldı 7 kilo ama boyum uzun olunca o farkedilmiyor bile :)

kızlar verenleri tebrik ediyorum bendende gr gitmiyor tek lüksüm diyet beslenmiyorum istediğimi yiyorummm ne alıyom ne veriyom

pınarcım bende 22nıanda dogum yaptım 60la nhamıle kaldım 79la doguma gırdım75le eve gelmıstım ohafta bı hafta içinde 69a dustum 2 aydır 69ummm malesef gıtmıycek sanırım bu kılolarrr

kizlarrrrr han planlarim var kilolara karşi :jeyyar: hem sütü kesmeyecek hemde kilo verdircek planlar bunlar sositososito :lepi: şuanda düşünme aşamasindayim planimi kesinleştirince burayada yazicam isteyenlerle birlikte uygularizzzz zemuszemus

canım sen planlarını hazırla uygulamada bende varım:lepi: bekliyorumhihoyyyt ekimde düğünümüz var ozamana kadar kilo vermem lazım fisfisfis

Merhaba kızlar uzun zamandır sıteye gıremıyordum 2 mayısta doĞum yaptı baŞlangıÇ kılom 63 doĞuma gıderken 87 gıbı bır Şey yanı sezeryanla doĞum yapmak zorunda kaldım eve geldım 82 kılo 15 gÜn ıÇınde 78 dÜŞtÜm Şımdı 77 kıloyum ama gıtmıyorlar kızımı sadece anne sÜtÜyle beslıyorum hem bu kılolardan kurtulmak hemde kılo vermek ıstıyorum Şu anda bır gÖbeĞım var sorsan 4-5 yalık hamıleden fazla tabı kalÇalarda Çabası

hatun kizlarrrr

elimizde cok büyük firsatlarimiz var..kaçirmamak lazim..

1-yaz..terliyoruz..bol su içiyoruz..sicaktan insanin cani agir yemeklerde cekmiyor

2-bol meyve var..özellikle karpuz süper..hem şişiriyor hem kalorisi az..

3-emzirmek..cogumuz az cok emziriyoruz..emzirmek cok kalori yakiyor

4-havalar güzel..dolayisiyla yürüyüş yapmak cok keyifli hem bebişler gezmiş olur hem biz spor yapmiş oluruz

5-bebişlerden dolayi hareketimiz cok..uyku düzenimiz yok..istesekte cok uyuyamayiz..

şimdi bize güzel bi diyet listesi lazim..sütü kesmeyecek şekilde onuda bugun yarin yaparim isteyenlerlede hep beraber uygulariz

günaydın hanımlar tubiş yine döktürmüş listesini eline birde sopasını aldımı kimsede göbak falan kalmaz hiç üzülmeyin yeterki tuba bu işe el atsın gerisi kolay diyet listeni bekliyoruz tubacım

Tubişşşş fikirler süper diyet listesini de bekliyorum bacıııımmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…