2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

bende doğumda 21 kilo aldım.
60la başladım 80le bitirdim. gören bana ikiz mi diye soruyodu zaten:))
şimdi 68 kiloyum. ama benim rejim yapmaya hiç niyetim yok daha. sütüm kesilir diye korkuyom. 3 ay filan bitsin başlarım bende.

81le bitirdim diyecektim.
eve geldiğimde yaklaşık 7 kilo gitmişti. zaten çocuk 4300 doğdu. okadar çok yiyorumki ama bu çocuk beni eritecek galiba. bazen beni de ye kızım diye seviyorum emzirirken:))

ya ben ne yapayım suana 85 kıloyum 49 gun oldu dogum yapalı 1 gram bıle vermedım. cok uuzluyorum emzırmesem vereırdım .nasıl vercem bılmıyorum.oturdugum yer köy gıbı bır yer asla dısarıya cıkıpp yuruyus yapamam.bakalım.

bende başladım kendimi sıkmamaya çalışıyorum özellikle akşam az yiyorum ama çok çabuk acıkıyorum yaaaaa gidicek bu kilolar hadi kızlar önce beyinde bitiyomuş inanmak lazım

EN BÜYÜK ŞıŞMAN BEYNıMıZMıŞ BıZ DEGıL...

bu sabah sanki kendimde bir hafiflik hissettim tartıya çıktım yine 77 inemiyecem galiba bu kilodan aşağıya inemiyecem ne kadr çok istiyorsam o kadr çok aynı yerde sayıyorum

72 kiloyla hamile kaldım 90la doğuma girdim doğumdan 2 gün sonra hastanede tartıldığımda 87 kilo geldim 4. gün evde tartıldım 86 buçuk geldim şuan 82 buçuk kiloyum gitmiyolar

72 kiloyla hamile kaldım 90la doğuma girdim doğumdan 2 gün sonra hastanede tartıldığımda 87 kilo geldim 4. gün evde tartıldım 86 buçuk geldim şuan 82 buçuk kiloyum gitmiyolar

sen gene ıyısısn canım ya ben 72ıle hamılekaldım 95 dogma gırdım bu arda cok fazla ödemliydim.dogmdan 2 gun sonra 85 oldum.50 gunluk kızızm ben hala 85 vede emzırıyorum.ne yapcam bılmıyorum.bakulu kaldırdım.1 ay sonra bakacam bayrama kadar zayıflam lazım.gerceı ıse basllayınca gıder dıyolar ama ben sısman olmak ıstemıyorum.bu arda sezerayansan korse kulanıyormusun?

enimde 50 gun oldu canım ilk 15 gun korse kullanmadım şuan kullanıyorum sezeryan oldugum için biraz korktum korse kullanmaktan emzirdiğim için bende rejim yapamıyorum buyüzden bu kilolar bana yapışıcak gibi geliyor mafoldumbensenağlama

giden yokki kalan olsun.gitmiyor bu kilolar oyyyyyyyyyy tartılmıyorum çünkü korkuyorum moralim bozuluyor.galiba 57 hiç olamıycam.Eşimde spor yap ver bu kiloları diyor en son 64 tüm.

moral bozmak yokkkkkkkkkk lmaz: lmaz: döverim valla klava: kaydirigubbakcemile3

sali günü isteyen takilsin bize arkadaslar :) sütü bahene edip durmayin bu arada :) bizde süt veriyoruz..bahsettiğiniz tatlilar süt yapmiyor..inekleri bi düşünün..onlar tatlimi yiyorda süt veriyorlar..egri oturup dogru konusmali ya mizmizlanmadan gercekleri kabullenip kilolarimizla barişik olcaz şişko şişko gezicez yada erinmeden bu kilolari nasil aldiysak öyle vercez..hem şikayet hem yemek olmuyor :)

süt yapan şeylerle yag yapan şeyleri ayirmakla işe baslayacaz..hamilesin ye ye..emziriyorsun ye ye..sonraki bahanemiz ne olcak..cocuk emekliyor gibi bi bahane bulabiliriz p

tabiki herkesin kendi bilecegi iş..ben sali günü basliyorum zemuszemus bugun pazardan meyvelerimi aldim bile :))) bi karpuzum kaldi..onuda p.tesi alicam..he bide peynir ile domates almam lazim cok heycanliyim cok kaydirigubbakcemile2

Tubacım bende varım diete neden pzrt değilde salı bacım.Hadi bu gazla yaz sonu incecik olmak istiyorum.

başlangıç kilom 60 bitiş kilosu 75 şu andaki kilom 69 sadece 6 kilo gitti anlıycanız.Hedefim 58 kilo olabilmek ve kıyafetlerime girmek.OF ya fıstık gibiydim onceden cok istiyorum o hale dönmeyi.

bende 60 kiloyla başladım hamileliğe 20 mayısta 83 kiloyla doğum yaptımevet geldiğimde 77 kiloydum şimdiyse 70 kiloyumtabii benimde eski kıyafetlerim kotlarım olmuyo daha giyemiyorum şişko olmak çoook kötü yaaaaaaa:çok üzgünüm:

bende herrrşey yiyorrr dum 2 gun öncesine kadar emziriyorum diye hiç kısmıyordum şimdi ekmeği tamamen kestim yine bebeğe yarıyacak şeyleri yiyorum ama ekmeksiz hamur işi yemeden ve spor yaparak kilo vermeyi hedefliyorum dün koşu bantıda aldım bakalım benim sonum ne olacak :)))bi 80nin altına düşsem biraz rahatlıycam 81 buçukta takıldım kaldım

bende varım çok fenayım hala 73 üm bidon gibiyim ah ah nerde o çıt kırıldım hallerim görenler 1 senede nasıl bu hale geldin diyor

oh ne güzel her gecen gün artiyoruz zemuszemus incihancim p.tesi rejimleri cok klasik oluyor ve genelde sali günü bitiyor kaydirigubbakcemile3 ee bide pazardan cikmiş oluyorsun..pazar günü keyif meyif insanin cani diyete girmek istemiyor pek kaydirigubbakcemile3 oyuzden en güzeli sali günü..ben hep sali baslardim..nezaman p.tesi baslasam uzun sürmezdi :kedi:

gerçekten su kıyafetlere girememek benimde cok canimi sıkıyor..zayiflicam diye yeni bişeyde almiyorum..ama gına geldi artik..2-3 pantolonum oluyor suanda..bide elbiseler var..yazin basinda tüm yazliklari cikardim..yikadim..ütülerken aklima geldi denemek..ay bosuna yikamişim..%80inini gene kaldirdim..sigmadim içineeeeeee mafoldumben cok gücüme gitti cok mafoldumben hatta gecen sene bi pardesu almiştim yazlik..sonradan zayiflamiştim..bol oluyor diye giymiyordum..dedim o olur kesin..anam o bile olmadi ya mafoldumben

neysem sali günü basliyoruzzz..en kisa sürede eski halimize dönelim inşaAllah..yoksa bu gidişle depresyonlardan secmece yapicaz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…