- Konu Sahibi civciv1981
-
kızlar bir kilo daha vermişim sabah tartıldım 63.1 kiloyumhihoyyythihoyyyt
evet evet ben sanırım başaracam kaldı 3 kilom:sm_cool:
en büyük tesellim de göbek yok hemen gitti çok şükürr
kızlar bir kilo daha vermişim sabah tartıldım 63.1 kiloyumhihoyyythihoyyyt
evet evet ben sanırım başaracam kaldı 3 kilom:sm_cool:
en büyük tesellim de göbek yok hemen gitti çok şükürr
valla güzelim öyle dikkat ettiğim söylenemez sadece akşamları hiç ekmek yemiyorum o kadar ama gitti valla çok şükür
ablamda benden üç gün önce doğum yaptı o da sezseryan ama o veremedi yapı meselsi galiba
teşekkürlera.s.Merhaba 2008 mayıs annesiyim
Evlenirken 55 kiloydum hamile kaldığımda sanırım 60 kiloydum. Doğuma girerken ise tam 87 kilo..Şu an yeniden 59 kiloya indim..Hedefim 55 kilo
Öncelikle tavsiyem emziren annelere ..
Asla diyet yapmayın..Düzenli beslenin ve bol sıvı alın..Bebeğiniz henüz küçük olduğu için bol bol emzirmeniz gerek ve o emdikçe sizin kilolar uçup gidecek..Ben 27 kilo aldığım için çok paniklemiştim ama 1 yılda hepsi gitti üstelik sezeryan oldum ve 6 ay spor yapma imkanımda yoktu..Emzirmek gerçekten kilo verdiriyor..Ama emzirirken sakın aşırı tatlı yemeyin.. Onun yerine 2-3 bardak süt yoğurt peynir ve bol yeşillikli salata ve diğer besinlerdende normal bir şekilde yemeye devam edin..Kuzenim bana bol sütün olsun istiyorsan çok su, bitki çayı(Isırgan rezene funda çayı) ve yeşillik takılacaksın demişti..Kilolar moralinizi asla bozmasın..Sadece su içmekle süt olmaz yemenizde gerek ama iki kişilik değil..Zaten şu an bebeğinizi her iki saatte bir yarım saat civarında emzirmeniz gerekiyor..Emzirirken hem o terleyecek hem de siz..Bu yüzden sizde üşütmemeye gayret edin..
Ayrıca bi minik tavsiye daha bebeğinizin altını emzirmeden önce temizleyin..Emzirdikten sonra bacaklarını kaldırdığınızda kusabilir yada çişini kakasını yapabilir. Ama siz emzirirken kaka yapmışsa emzirmenizi bitirdikten sonra mutlaka alın..
Bebeklerinizin sağlığı ve mutluluğu kilolarınızın acilen gitmesinden daha önemli..O kilolar zaten gidiyor.
avebru saol cnm bilgiler için..cidden öle oluyo gibi...ben 78 e kadar çıkmıştım hamişken..şimdi 65 im hedefim 60 şimdilik inş...emziriyorum bol su içiyorum ve diyet yapmıyorum..aynen dediğin gibi yanee cnmmzemuszemus
bu arada tekrarlıyım 65 oldum pınarcım..1 kilo daha vermişim yanee şkrzemuszemus
teşekkürlera.s.
cnm bende 78 olmuştum şimdi 67yim veremiyorum bir türlü
umarım ider bu kilolar:çok üzgünüm:
sağlık olsun kıalaar..bebişleriniz ve siz sağlıklı olduktan sonra 3-5 kilo da zamanla verilir inş..avebrunun tavsiyeleri çok doğru...inş kısa zamanda gider fazlalıklarımız...off kızlar 2 haftadır aynı kilodayım yarım gıram bile vermemişimmafoldumben haftasonu arkadaşın düğünü vardı giycek hiçbişey bulamadım ene hamile pantolanumu giydim ondan başka hiç bişey olmuyorkafamçokkarıştı doğum yapalı 1 ay oldu:1no2:
64 kiloya düştüm ben de. Daha önce de 64 kilo olmuştum ama bütün kıyafetlerim oluyordu. Şimdi bel kısımları sıkıyor malesef. Göbek kalmadı sayılır ama sanırım belim kalınlaşmış. Heralde birçoğumuzda var bu problem. Spor yapmadan da inceltmek çok zor.Bir dahaki yazı beklemekten başka çare yok :umursamaz::umursamaz:
hala 63 kilodayım çıldırcam nasıl vercem bunları bu arada çatlaklar için ne yapıyosunuz bide sıkılaştırıcı kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?