2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

kızlar bir kilo daha vermişim sabah tartıldım 63.1 kiloyumhihoyyythihoyyyt
evet evet ben sanırım başaracam kaldı 3 kilom:sm_cool:
en büyük tesellim de göbek yok hemen gitti çok şükürr

nasıl verdın seker ben cıldırcam yapıstı kaldı kılo
galıba ben zor vercem
ekme yemıyom
kepek ekmegı yıyom
oyle pasta borekte yemıyom
kendı sısmsıde kendım yapıyom
sezeryanla dogum yaptım
25 gunlugum ama verılcek cok kılom var

valla güzelim öyle dikkat ettiğim söylenemez sadece akşamları hiç ekmek yemiyorum o kadar ama gitti valla çok şükür
ablamda benden üç gün önce doğum yaptı o da sezseryan ama o veremedi yapı meselsi galiba

kızlar bir kilo daha vermişim sabah tartıldım 63.1 kiloyumhihoyyythihoyyyt
evet evet ben sanırım başaracam kaldı 3 kilom:sm_cool:
en büyük tesellim de göbek yok hemen gitti çok şükürr

göbek yoksa 3 kilo nedirki?? dediğim gibi 11 kilo almıştım hepsi gitti. ama göbek duruyor:sinifsinif:

bende haziran annesiydim ama 14 mayısta doğum yaptım 17 kilonun 11 gitti ama 34 oldu hala 6 sı duruyo bide koca gönek ve çok genişlemiş ne yapçam bilmem

aldımmm:roflol:
L78 den 76 ya dusmusummmmmmhihoyyythihoyyyt
2 kılo daha gıttı kızlarrrrrrrrdelikafadulden
kaldı 9 kılo:çok üzgünüm:
1 hafta once kot almaya cıktım nerdeyse her markanın kotunu denedım hemde 34 bedennn:1shok:ay olmadı ya hıc bırııııı ...gobek gıttı sayılır ama hıç yokta deıl dıkıslkerden sıkamadımda olece baktım gene pantolanlara bende gıttım elbıse lARGE BEDENN:gitme:ayy ınşallah gıdecek bu kılolarrrrrr

Merhaba 2008 mayıs annesiyim

Evlenirken 55 kiloydum hamile kaldığımda sanırım 60 kiloydum. Doğuma girerken ise tam 87 kilo..Şu an yeniden 59 kiloya indim..Hedefim 55 kilo

Öncelikle tavsiyem emziren annelere ..

Asla diyet yapmayın..Düzenli beslenin ve bol sıvı alın..Bebeğiniz henüz küçük olduğu için bol bol emzirmeniz gerek ve o emdikçe sizin kilolar uçup gidecek..Ben 27 kilo aldığım için çok paniklemiştim ama 1 yılda hepsi gitti üstelik sezeryan oldum ve 6 ay spor yapma imkanımda yoktu..Emzirmek gerçekten kilo verdiriyor..Ama emzirirken sakın aşırı tatlı yemeyin.. Onun yerine 2-3 bardak süt yoğurt peynir ve bol yeşillikli salata ve diğer besinlerdende normal bir şekilde yemeye devam edin..Kuzenim bana bol sütün olsun istiyorsan çok su, bitki çayı(Isırgan rezene funda çayı) ve yeşillik takılacaksın demişti..Kilolar moralinizi asla bozmasın..Sadece su içmekle süt olmaz yemenizde gerek ama iki kişilik değil..Zaten şu an bebeğinizi her iki saatte bir yarım saat civarında emzirmeniz gerekiyor..Emzirirken hem o terleyecek hem de siz..Bu yüzden sizde üşütmemeye gayret edin..

Ayrıca bi minik tavsiye daha bebeğinizin altını emzirmeden önce temizleyin..Emzirdikten sonra bacaklarını kaldırdığınızda kusabilir yada çişini kakasını yapabilir. Ama siz emzirirken kaka yapmışsa emzirmenizi bitirdikten sonra mutlaka alın..

Bebeklerinizin sağlığı ve mutluluğu kilolarınızın acilen gitmesinden daha önemli..O kilolar zaten gidiyor.

evet haklsın canım kıloyu derte etmemek alzım ben 2009 yazını es gecıyom ama seneye tamamamen fit bır vucutla gırcem
neydelım bebsılerımız ıcın aldık kıloları deger ama

avebru saol cnm bilgiler için..cidden öle oluyo gibi...ben 78 e kadar çıkmıştım hamişken..şimdi 65 im hedefim 60 şimdilik inş...emziriyorum bol su içiyorum ve diyet yapmıyorum..aynen dediğin gibi yanee cnmmzemuszemus

bu arada tekrarlıyım 65 oldum pınarcım..1 kilo daha vermişim yanee şkrzemuszemus

teşekkürlera.s.

cnm bende 78 olmuştum şimdi 67yim veremiyorum bir türlü
umarım ider bu kilolar:çok üzgünüm:

off kızlar 2 haftadır aynı kilodayım yarım gıram bile vermemişimmafoldumben haftasonu arkadaşın düğünü vardı giycek hiçbişey bulamadım ene hamile pantolanumu giydim ondan başka hiç bişey olmuyorkafamçokkarıştı doğum yapalı 1 ay oldu:1no2:

teşekkürlera.s.

cnm bende 78 olmuştum şimdi 67yim veremiyorum bir türlü
umarım ider bu kilolar:çok üzgünüm:

sağlık olsun kıalaar..bebişleriniz ve siz sağlıklı olduktan sonra 3-5 kilo da zamanla verilir inş..avebrunun tavsiyeleri çok doğru...inş kısa zamanda gider fazlalıklarımız...

hala 63 kilodayım çıldırcam nasıl vercem bunları bu arada çatlaklar için ne yapıyosunuz bide sıkılaştırıcı kullanıyormusunuz

64 kiloya düştüm ben de. Daha önce de 64 kilo olmuştum ama bütün kıyafetlerim oluyordu. Şimdi bel kısımları sıkıyor malesef. Göbek kalmadı sayılır ama sanırım belim kalınlaşmış. Heralde birçoğumuzda var bu problem. Spor yapmadan da inceltmek çok zor.Bir dahaki yazı beklemekten başka çare yok :umursamaz::umursamaz:

canım nasıl verdın bravo sana
ben veremedım gercı kırkımız cıkmadı daha ama verılcek 13 kılom var cok zor ekemekte yemıyorum nasıl verdın banada de hele:1no2:

kızlarrr hepinize selamlar sizleri çok özlüyorum
umarım hepiniz iyisinizdir
bende 75 kiloyla gittim doğuma şu an 64 kiloyum.11 kilom gitti.6 kilom kaldı ve bir gram gitmiyor çünkü süt olmayacak diye korkumdan diyet yapamıyorum.
her zaman giremiyorum buraya kendinize çok ii bakın giremezsem hepinizi öpüyorum.

45 Kiloyla hamile kaldım.68 kiloyla doğuma girdim. şuan 56 kiloyum.Eski kiloma dönmek istemiyorum da 50 olmak istiyorum.Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor,moralim çok bozuluyor kızlar ya.Göbeğimin olması çok garip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…