2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

Pınarcım listeye benide ekle başlangıç kilom 70 istediğim kilo 57 ondan sonrada 55 kilo olmak istiyorum

çok hırslıyım kızlar çokkk,dün çarşıya çıktım üstüme hiç bişey olmadı büyük bedenlerde çok kötü durdu,işyerindede beraber hamile kaldığımız arkadaşlar vermişler kilolarını ben hala yerimde sayıyorum:gitme: inşallah işe başlamadan veririm kilolarımı:gitme:

Günün raporunu veriyorum kızlar
Sabah domates,peynir salatalık 1 dilim cavdar ekmeği
11 gibi 1 seftalı 1 avuç kiraz
3 te 1 tabak kısır yanında bol yeşillik tabiki kısır yağsız bol limonlu (nasıl kısırsa artık napalım hem tok tutar hem süt yapar)
Akşam Taze fasulye ekmek yok 1 kase light den yapılma bol dereotlu cacık

Aralarda 1 fincan sekersiz kahve 1 fincan humana 1 fincan rezene cayı ve 3 lt su

Abooo yaz yaz bitmedi fazlamı yemişim ne

efendimmm bugun yediklerimi sayayim

sabah 12de (öglen oluyor gerci): 1 dilim light ekmek üstüne kasar peyniri ve kahve

15te bulgur pilaviyla 2 kasik yogurt..

17de haslanmiş misir..

21de 3tane kabak dolmasi ve üstüne yogurt..

ay bugun hiç meyve yememişim..firsat bulamadimki..şimdi yiyeyim bari :) yok yada yemiyim su içeyim onun yerine nihayetinde onunda sekeri var gece gece almiyim kalori

gülhancim canim cok güzel beslenmişsin gene hiçte fazla degil..cok düzgün olmus

kızlar günaydın dün başladım ama hatırlamıyorum hem öğleden sonra başladım 5 dilim kek den sonra o yüzden dün sayılmaz ama akşam 3 kaşık pirinç pilavı biraz üstüne kavurma ekemk yemedim o satten sonrada sadece su ve kayısı hoşafışekeri yok ama ve bir tabak da çorba içtim unutmadan

neyse gelelim bugüne

sabah 9.30 gibi kız uyandı bende kahvaltıyı 10.30da ancak yaptım

2 dilim kepekli ekmek 2 kibrit kutusu peynir bir salatalık bir domates

çok mu yiyorum tubacım ya senin dünki süpermiş bu arada ama mısırda çok kalori var canım biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş biz en iyisi azcık daha yeşillik takılalım benim semiz otu var bugün onu yapayım dur eşimede kızartma yapıcam akşama karışık biber falan

selam kızlar kahvaltıda domates salatalık çok az kepek ekmeği dilim bile değil kaşar yumurta huma içtim 1 lt su içtim şuanan kadar 1 saatlik yürüyüşümüde yaptım

ufff ya ben diyete adapte olamadım dahaklava: çok yemiyorum ama diyet yaptığım da söylenemez...kızlar zaten biz bu c.tesi silifkeye gidicez...yani salı bildirim yapamam...siz beni hiç vermemiş kabul edip başlangıç kilomu yazın olur mu?? daha doğrusu pınarcım salı günü için beni 71 olarak yazarsan sevinirim(inş 300-400 gr veririm tabi ama kilo değişimi olmaz onun dışında sanırım:1no2: ))

sabah kahvaltıda 1 kase nestle nesfit yedim ama öğlen(( 2poğça 1 kurabiye yedim off akşama misafirim var onlara hazırlık yapıyorum kendimeengel olamıyorum bide pirinç salatası yapıcak akşam sadece onu yiyeyim bari tabi akşam görümceme gitmezsek off ya benim bugün diyet bozuldu( haftaya cumada tatile gidicez ben bu kiloları veremiycem galiba(

semra arada olur canım ya takma kafana bende öğlen bir kase çorba bide dünden kalan pirinç pilavını yedim ekmek yemedim daha da bir şey yemedim bakalım akşamı az yiycem ya kararlıyım

Yemeyin ya kızıyorum valla hepinizde bi mazeret bulmuşsunuz maşallah.

Ben sabah 1 yumurta peynirli omlet 1 domates ve 2 bardak sekersiz cay içtim.

Ölen 2 dilim karpuz 2 adet grissini

Biraz önce koca bir tabak yesil salata bol soğanlı

Akşamda 1 adet tavuk gögsu sote yıyıcem.1 dilim çavdar ekmeği

Tabi sayamadığım kadar su 1 fincan rezene çayı 1 bardak humana

Akşam yemekten sonrada 1 fincan sekersiz kahvem var.Belki cok azda meyva yerim.

ya ben niye diyete başlayamadım bi türlüüüüü:sinifsinif: ama şimdi kendime çok kızdım... bi başlasam hedefe ulaşana kadar beni kimse tutamaz tarıda 100 gr bile eksildiğimi görsem konsantre olurum ama yersem nası gitcek ki...neyse kızlar bende artık daha sıkı tutucam ilk bebekte böle şişko olursak yandık valla....

efendimmmm bugunu sayayim size :)

10da kalktim..canim bişi istemedi..bulgur pilavi yedim bi kase..

12de annemler geldi..onlarla cay içtim sadece..

16da hastaneden dönüşte babam yemege götürdü..orda izgara köfte yedim..kocaman bi tabakti salatasi,patatesi,pilavi,piyazi vs..patatesi anneme yedirttim

21de gene bulgur pilavi yedim yogurtla :)

ay gene meyve yememişim yaf..valla şimdide yiyemem bogazlarim şişti acaip..aralarda su içtim bolbol

5 dilim kek he :)))) bende diyete girmeden önceki 2 gün koca 1 borcam buzlu pasta yedim gözüm tok girdim güya rejime ama psikolojik olarak acim gerci aliştim artik..ilk 2 gün zorlu gecti hadi bakalim hayirli olsun canim he misirdada cok kalori yok canim :) haslanmisinda tabi patlatmasinda olabilir yagli yapilirsa

selam kızlar kahvaltıda domates salatalık çok az kepek ekmeği dilim bile değil kaşar yumurta huma içtim 1 lt su içtim şuanan kadar 1 saatlik yürüyüşümüde yaptım

oh süpersin

canim tekrarlamamak kaydiyla böyle seyler olabilir..ama ne olursa önemli olan gitti diyet diyip kendini salma..öglen fazla kacirdiysan aksama az kalorili seyler tüket mesela..yada sporunu arttir..

helal vallaaa a.s. bu hatun hepimizi sollayacak maşaAllah

canim yedigin müddetce o 100grami göremeyecegini düşün :)

Günlük Faaliyetlerimiz ve Kalori

Harcanan Kalori
Alış-Veriş Yapmak 232,5
Araba Kullanmak 217,5
Ayakta Durmak 101,5
Bahçe ışleri (Çim Biçmek) 420
Bahçe ışleri (Çitle Çevirmek) 289
Bahçe ışleri (Kazmak) 472,5
Bahçe ışleri (Tırmıklamak) 202,5
Basketbol 517,5
Bilardo Oynamak 157,5
Bisiklet Yarışı 634
Bisiklete Binmek 307,5
Boks (Antrenman) 517,5
Boks (Maç) 832,5
Cam Silmek 221,5
Egersiz Bisikleti (20 km/s) 214
Golf Oynamak 319
Halı Süpürmek 169
ıp Atlamak (125 atlama/dak) 664
ıp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5
ıp Atlamak (80 atlama/dak) 615
ıskambil Oynamak 94
Jimnastik 247,5
Kano (Gezinti) 165
Kano (Yarış) 386,5
Koşmak (10 km/s) 611,5
Ortalığı Toplamak 232,5
Oturarak Yazmak 109
Rahatça Uzanmak 82,5
Step (20 adım/dak) 267,5
Step (40 adım/dak) 535
Step (60 adım/dak) 798
Televizyon Seyretmek 82,5
Tepe Tırmanışı (10 kg Yükle) 525
Tepe Tırmanışı (20 kg Yükle) 551,5
Tepe Tırmanışı (5 kg Yükle) 484
Tepe Tırmanışı (Yüksüz) 454
Uyumak 64
Ütü Yapmak 124
Yemek Pişirmek 169
Yemek Yemek 86,5
Yerleri Silmek (Bez ıle Ovmak) 409
Yerleri Silmek (Sopalı Bez ıle) 232,5
Yürüyüş (Asfalt) 300
Yürüyüş (Çim) 304
Yürüyüş (Hafif Eğim) 307,5
Yüzme (Hızlı Kulaç) 585
Yüzme (Kurbağalama) 607,5
Yüzme (Sırt Üstü) 634
Yüzme (Yavaş Kulaç) 480

GÜnaydın hatunlar dÜn akŞamda sadece bıraz Çekırdek yedım ama Çekırdek yedıĞım ıÇın baŞka hıÇ bır Şey yemedım bu sabahta deomates salatalık zeytın peynır kepek ekmeĞı

haticecim bu oklavalar sanaa klava: klava: kizim cekirdegin ne sana ne süte faydasi yok..ne yersin onu..cok kizdim cok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 kilo vermişimzemuszemuszemuszemus siz sabah aç karnamı tartılılıyorsunuz? aç karna 68 im ama onu ben dikkate almıyorum hani hep aç gezmiyorum diye yemek yedikten sonra 69 oluyorum akşam tartıldım yatmadan 69um sabah açkarna 68 im ohhhhh 1 kilo vermişim normalde 70dimhihoyyyt şimdi kahvaltımı yaptım 1 kase nesfit yedim akşamada semizotu yapayım bari ayyy çok moral oldu tam gaz gidicem

ohhh süperrrr cok sevindimmmmmmm :lepi: canim esas kilo ac karnina az kiyafetle olanidir..sen 68i baz al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…