- Konu Sahibi civciv1981
-
kızlar günaydın dün başladım ama hatırlamıyorum hem öğleden sonra başladım 5 dilim kek den sonra o yüzden dün sayılmaz ama akşam 3 kaşık pirinç pilavı biraz üstüne kavurma ekemk yemedim o satten sonrada sadece su ve kayısı hoşafışekeri yok ama ve bir tabak da çorba içtim unutmadan
neyse gelelim bugüne
sabah 9.30 gibi kız uyandı bende kahvaltıyı 10.30da ancak yaptım
2 dilim kepekli ekmek 2 kibrit kutusu peynir bir salatalık bir domates
çok mu yiyorum tubacım ya senin dünki süpermiş bu arada ama mısırda çok kalori var canım biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş biz en iyisi azcık daha yeşillik takılalım benim semiz otu var bugün onu yapayım dur eşimede kızartma yapıcam akşama karışık biber falan
selam kızlar kahvaltıda domates salatalık çok az kepek ekmeği dilim bile değil kaşar yumurta huma içtim 1 lt su içtim şuanan kadar 1 saatlik yürüyüşümüde yaptım
sabah kahvaltıda 1 kase nestle nesfit yedim ama öğlen(( 2poğça 1 kurabiye yedim off akşama misafirim var onlara hazırlık yapıyorum kendimeengel olamıyorum bide pirinç salatası yapıcak akşam sadece onu yiyeyim bari tabi akşam görümceme gitmezsek off ya benim bugün diyet bozuldu ( haftaya cumada tatile gidicez ben bu kiloları veremiycem galiba (
Yemeyin ya kızıyorum valla hepinizde bi mazeret bulmuşsunuz maşallah.
Ben sabah 1 yumurta peynirli omlet 1 domates ve 2 bardak sekersiz cay içtim.
Ölen 2 dilim karpuz 2 adet grissini
Biraz önce koca bir tabak yesil salata bol soğanlı
Akşamda 1 adet tavuk gögsu sote yıyıcem.1 dilim çavdar ekmeği
Tabi sayamadığım kadar su 1 fincan rezene çayı 1 bardak humana
Akşam yemekten sonrada 1 fincan sekersiz kahvem var.Belki cok azda meyva yerim.
ya ben niye diyete başlayamadım bi türlüüüüü:sinifsinif: ama şimdi kendime çok kızdım... bi başlasam hedefe ulaşana kadar beni kimse tutamaz tarıda 100 gr bile eksildiğimi görsem konsantre olurum ama yersem nası gitcek ki...neyse kızlar bende artık daha sıkı tutucam ilk bebekte böle şişko olursak yandık valla....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 kilo vermişimzemuszemuszemuszemus siz sabah aç karnamı tartılılıyorsunuz? aç karna 68 im ama onu ben dikkate almıyorum hani hep aç gezmiyorum diye yemek yedikten sonra 69 oluyorum akşam tartıldım yatmadan 69um sabah açkarna 68 im ohhhhh 1 kilo vermişim normalde 70dimhihoyyyt şimdi kahvaltımı yaptım 1 kase nesfit yedim akşamada semizotu yapayım bari ayyy çok moral oldu tam gaz gidicem
ohhh süperrrr cok sevindimmmmmmm :lepi: canim esas kilo ac karnina az kiyafetle olanidir..sen 68i baz al[/QUOT
ama canım aç gezmiyoruzki normali öylemiymişCADIARZUkaç gündür ev temizliği yapıyorum bu sıcakta spor niyetine geçiyordu demek işe yaramış,bundan sonra temizlik yaparken falan korse takıpta yapıcam:))ayy inşallah devamıda gelirhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?