- Konu Sahibi civciv1981
-
Nurten kız ne yapmışsın sen öyle.Helal valla sana.Bugday kılo aldırmazmı ya tehlikeli gibi geldi bana.
Gelelim bana diet aynen devam tabiki.İlave sabahları elma sırkesi bal ve 1 bardak su karıştırıp içiyorum.Yag yakıcı özelliği var deneyin derim.
canım sagolasın işi sıkı tutmak lazım başka türlü gitmez bu kilocuklar:))Nurten kız ne yapmışsın sen öyle.Helal valla sana.Bugday kılo aldırmazmı ya tehlikeli gibi geldi bana.
Gelelim bana diet aynen devam tabiki.İlave sabahları elma sırkesi bal ve 1 bardak su karıştırıp içiyorum.Yag yakıcı özelliği var deneyin derim.
Canım bende içmek istiyorum ama süte geçip bebğe dokunurmu acaba sarımsak+ceviz diyetini uygulamak isitiyorum bide açkarna elma sirkesi sulandırılmış çok işe yarıyor ama dokuncak diye çekiniyorum
Nurten süpersin canım:lepi:
kızlar bana gelince kesin benim midem küçüldü galiba
dün sabah 1 kase nesfit
öğlen sadece haşladım yağsız domates soslu 1 tabak makarna
1tabak kavun 1 bardak rezene ve su içtim
dün çok moralim bozuktu ondan akşam yemeği falan yemedim
oh oh maşallah işe yarar arkadaşım benimmm[k] {n} [k];8078275 .!.:oyy oyy ben geldim
diettaşlarım ben aslında pazar günü başaladım diete kesin ogün kafaya koydum ve şükürki fre vermedim şuana kadar..
şöle başalyım sabahları
1dilim esmer ekmek çavdar,kepek,ruşeym olabiliyo sonra koca bi kase maydonoz,dereotu karışımı bol limonlu,domates,salata biber ve çay içiyorum
1saat sonra soda içiyorum günde 2 soda göbek eritiyomuş kızlar..
2 saat sonra bugday aşı içiyorum kızlar bunu kesin yapın bildigimiz aşurelik bugday kaynatıyoz soguyunca yogurt ekliyoruz dolpta saklaıyoruz istedigimiz zaman 1 kepçe sulandırıp yada o şekilde yiyoruz harika bi yaz içecegi ve bugday mideyi şiirio tokluk hissi veriyo geçenlerde taylan kümeli bu çorbayı hastalarına zayıflamak için veriyorum dedi ve bu sıcaklarda iyi gidiyo
2 saat sonrada kahve içiyorum buda iştahı kapatıyo
2 saat sonrada ekmeksiz az yemek yiyorum yanınada karpuz...
bu arada aralarda çok su içiyorum ve form çayı buda çok önemli hem sütü arttırıyo hemde tuvalate çıkmamı saglıyo bi marka var çok iyi onu içtimmi ohhh rahatlıommmkaydirigubbakcemile3
son olarakta sodamı içip yatıyom bide maydonoz suyu kaynatıcam yarın onuda zayıflatıyo diyolar bakalım içebilecemmi tadı kötüymüş herkesler öle dio ben ot türü şeyleri severim bakalım içebilecekmiyim??
accayip kafaya taktım gidicek bu kilolar 2buçuk aydır tartıda 64 görmekten sıkıldım ilk hedefim 60 hedefime ulaşırsam sonraki hedef 52 inş. sigara içmeden zayıflayamzsın dienleri utandıracagım azmimi görsünler..zemuszemus
tabiki sporda yapıcam mekik çekiyorum ama onun aletini alıcam,bide göbek eritici korse gördüm noter onaylı falan onuda alıcam
şu çatlaklar için kahve limon karışımını uyguluyorum onlarda gidicek inş.
kızımıda kendim yıkamaya başladım çok mutluyum.. hihoyyytalkisalkisalkis
bide namaza başadım:lepi: sanırım en güzeli buuu
çok verimli şeyler yapmışım şu üç gündür..
çok işe yarar gördüm kedimi...hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tutkunum bende hayatımda ilk defa rejim yapıyorum çok gülerdim rejim yapanlara yada yapamayanlara bogaz tutmakta ne var der kızardım. şimdi onlardan biriyim hayatta her kınadıgın şeyyi muhakkak yaşarmışsın..:mymeka:hedef medef kalmadı tartılmıyorum korkularımla yüzleşmek istemiyorum tartılmam gerktiğini de biliyorum diyorumki buluşmaya kadar tartılmayım böyle kendimi kabul edeyim şişmansın derseniz Mutaharanın izinden gideyim şimdi beni eskiden bilenler ay çok kilo almışsın diyor annem bana yakınsın diyor o 74 kiloda eşim hemen ver diyor ama ben hayatımda kilo diyeti yapmadım ve yapıcağım aklıma gelmezdi kararı size bırakıcam.oylama sizin.Tutkun kilo versinmi vermesinmi
sagol cnm bnmŞenizoh oh maşallah işe yarar arkadaşım benimmm
namaza da başlamışsın Allah kabul etsin canımmmmm:1hug:
kızlar sabah banyodan önce tartıldım 61.5 olmuşummzemuszemus
ay yaşasın çok mutluyum çokk şöyle 58 olsam ne hoş olur ama kiliste verirmiyim ki künefe yaparlar şimdi orda katmerde e vardır aman yavsssssssss
kız iyisin valla[k] {n} [k];8143789 .!.:ıhımmm ıhııı
62 olmuşum zemuszemus
ilk hedefime az kaldı.
yaz kızım pınar
senle biz aynıyız sanırım bakalım bu savaşın sonunda nasıl çıkıcaz.ben birazda diyet yapmak istemiyorum çünkü iş,ev,çocuk kilo veririm belki diyorum.çünkü sabah 6 da kalkıp işe gidicem 3 te gelicem yemekti kızımdı koccaydı yine gece 2-3 te yatarsam düşün halimi kendimi böyle beğenmiyorum çünü ben zayıf severim[k] {n} [k];8207393 .!.:tutkunum bende hayatımda ilk defa rejim yapıyorum çok gülerdim rejim yapanlara yada yapamayanlara bogaz tutmakta ne var der kızardım. şimdi onlardan biriyim hayatta her kınadıgın şeyyi muhakkak yaşarmışsın..:mymeka:
had bakalım gormeden bişi diyemeyiz.. ama önemli olan senin düşüncen kendini bu şekilde begeniyorsan takıl böyle:lepi:
sagol cnm bnmŞeniz
ohhh götür bacım sen nankör karısın vesselamm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?