2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

kızlar ben dün hiç bişey yememişim ya,
sabah 1 kase nesfit
öğlen 1 kase nesfit
akşam 3-4 tane salatalık ve bol bol su içtim

humana çayndan bende alıcam diyet falan derken bide sütten kesilmeyeyim bari Bugün salı tartılmma günü Pınarcım 68 olarak yazarmısın canım benimhihoyyythihoyyyt

Ay o kadar yediğim halde 200 gr vermişim kaydirigubbakcemile3

yaa benide aranıza alın bende diettaş olmak isiyommmm..

kızlar bende accayip iyi gidiom 2 gündür yarınıda atlatırsam süpper olacak..

bişiler ekleyecem ama bi duş almam lazım kız uyurken gelicem birazdannn....

oyy oyy ben geldim

diettaşlarım ben aslında pazar günü başaladım diete kesin ogün kafaya koydum ve şükürki fre vermedim şuana kadar..

şöle başalyım sabahları

1dilim esmer ekmek çavdar,kepek,ruşeym olabiliyo sonra koca bi kase maydonoz,dereotu karışımı bol limonlu,domates,salata biber ve çay içiyorum

1saat sonra soda içiyorum günde 2 soda göbek eritiyomuş kızlar..

2 saat sonra bugday aşı içiyorum kızlar bunu kesin yapın bildigimiz aşurelik bugday kaynatıyoz soguyunca yogurt ekliyoruz dolpta saklaıyoruz istedigimiz zaman 1 kepçe sulandırıp yada o şekilde yiyoruz harika bi yaz içecegi ve bugday mideyi şiirio tokluk hissi veriyo geçenlerde taylan kümeli bu çorbayı hastalarına zayıflamak için veriyorum dedi ve bu sıcaklarda iyi gidiyo

2 saat sonrada kahve içiyorum buda iştahı kapatıyo

2 saat sonrada ekmeksiz az yemek yiyorum yanınada karpuz...

bu arada aralarda çok su içiyorum ve form çayı buda çok önemli hem sütü arttırıyo hemde tuvalate çıkmamı saglıyo bi marka var çok iyi onu içtimmi ohhh rahatlıommmkaydirigubbakcemile3

son olarakta sodamı içip yatıyom bide maydonoz suyu kaynatıcam yarın onuda zayıflatıyo diyolar bakalım içebilecemmi tadı kötüymüş herkesler öle dio ben ot türü şeyleri severim bakalım içebilecekmiyim??

accayip kafaya taktım gidicek bu kilolar 2buçuk aydır tartıda 64 görmekten sıkıldım ilk hedefim 60 hedefime ulaşırsam sonraki hedef 52 inş. sigara içmeden zayıflayamzsın dienleri utandıracagım azmimi görsünler..zemuszemus

tabiki sporda yapıcam mekik çekiyorum ama onun aletini alıcam,bide göbek eritici korse gördüm noter onaylı falan onuda alıcam

şu çatlaklar için kahve limon karışımını uyguluyorum onlarda gidicek inş.
kızımıda kendim yıkamaya başladım çok mutluyum.. hihoyyytalkisalkisalkis
bide namaza başadım:lepi: sanırım en güzeli buuu

çok verimli şeyler yapmışım şu üç gündür..
çok işe yarar gördüm kedimi...hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nurten kız ne yapmışsın sen öyle.Helal valla sana.Bugday kılo aldırmazmı ya tehlikeli gibi geldi bana.

Gelelim bana diet aynen devam tabiki.ılave sabahları elma sırkesi bal ve 1 bardak su karıştırıp içiyorum.Yag yakıcı özelliği var deneyin derim.

Canım bende içmek istiyorum ama süte geçip bebğe dokunurmu acaba sarımsak+ceviz diyetini uygulamak isitiyorum bide açkarna elma sirkesi sulandırılmış çok işe yarıyor ama dokuncak diye çekiniyorum

Nurten süpersin canım:lepi:

kızlar bana gelince kesin benim midem küçüldü galiba
dün sabah 1 kase nesfit
öğlen sadece haşladım yağsız domates soslu 1 tabak makarna
1tabak kavun 1 bardak rezene ve su içtim
dün çok moralim bozuktu ondan akşam yemeği falan yemedim

canım sagolasın işi sıkı tutmak lazım başka türlü gitmez bu kilocuklar:))
bugdaya gelince içine fazla tane düşmüyo ve yagsız tuzsuz tahıl 1 tabak yiyorum fazla degil başka şeylere saldırmatan iyidir açlıgı bastırıyo..
ben zayıfken onu çok yapardım iyi hatırlattın..

tatlım sagol..

senin moral bozuk ya ondan canın bişi istemez normaldir ama küçülsede iyi olur:jeyyar:
canım sirke çok faydalı bişi süte geçsede zararı yoktur heralde

bende diyete başlıcam artık oğluşumun 2 ayık olmasını bekledim ama kızlar sirke miğdeye zarar veriyormuş ona göre

kac gündür buraya yazamadim ya :) benim diyet bugunlerde sapitti biraz..regl oldugum için sanirim..canim hiç bişi yemek istemiyor..ama yedim valla bikaç şey..yani yememem gereken bikaç şey yedim..annemde kaldim 2 gün zaten..neysem toparlarim ben gene

hedef medef kalmadı tartılmıyorum korkularımla yüzleşmek istemiyorum tartılmam gerktiğini de biliyorum diyorumki buluşmaya kadar tartılmayım böyle kendimi kabul edeyim şişmansın derseniz Mutaharanın izinden gideyim şimdi beni eskiden bilenler ay çok kilo almışsın diyor annem bana yakınsın diyor o 74 kiloda eşim hemen ver diyor ama ben hayatımda kilo diyeti yapmadım ve yapıcağım aklıma gelmezdi kararı size bırakıcam.oylama sizin.Tutkun kilo versinmi vermesinmi

oh oh maşallah işe yarar arkadaşım benimmm
namaza da başlamışsın Allah kabul etsin canımmmmm
:1hug:

kızlar sabah banyodan önce tartıldım 61.5 olmuşummzemuszemus
ay yaşasın çok mutluyum çokk şöyle 58 olsam ne hoş olur ama kiliste verirmiyim ki künefe yaparlar şimdi orda katmerde e vardır aman yavsssssssss

tutkunum bende hayatımda ilk defa rejim yapıyorum çok gülerdim rejim yapanlara yada yapamayanlara bogaz tutmakta ne var der kızardım. şimdi onlardan biriyim hayatta her kınadıgın şeyyi muhakkak yaşarmışsın..:mymeka:
had bakalım gormeden bişi diyemeyiz.. ama önemli olan senin düşüncen kendini bu şekilde begeniyorsan takıl böyle:lepi:

oh oh maşallah işe yarar arkadaşım benimmm
namaza da başlamışsın Allah kabul etsin canımmmmm
:1hug:
sagol cnm bnmŞeniz

ohhh götür bacım sen nankör karısın vesselamm:roflol::roflol:

[k] {n} [k];8143789 .!.:
ıhımmm ıhııı

62 olmuşum zemuszemus

ilk hedefime az kaldı.

yaz kızım pınar
kız iyisin valla

senle biz aynıyız sanırım bakalım bu savaşın sonunda nasıl çıkıcaz.ben birazda diyet yapmak istemiyorum çünkü iş,ev,çocuk kilo veririm belki diyorum.çünkü sabah 6 da kalkıp işe gidicem 3 te gelicem yemekti kızımdı koccaydı yine gece 2-3 te yatarsam düşün halimi kendimi böyle beğenmiyorum çünü ben zayıf severim

kız Esen nasıl verdin ya ben veremedim hala kıskandım bak
şişkoyum ben şişkoyum şişkoluğu severim zayıfları döverim laylay laylala lay lay nasıl şarkı ama şimdi berteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…