- Konu Sahibi civciv1981
-
kötü bir gündü sabah bir kase çorba ve biraz ekmek ve peynir yedim
öğlen 4 kaşık pilavla biraz taze fasulye ekmek yemedim sonra arada bir küçük bir salatalık
akşamı sorma çok yedim en kötüsü kola içtim offf ama yarın devam bakalım
şunu yapmamız lazım az az sık sık ben bugün gün içinde çok aç kaldım akşam abarttım
Günaydınlarrrr....
Gelelim bana biliyorsunuz dün misafirlerim vardı.O yuzden sabah ekmek yemedim.1salatalık ve biraz peynir o kadar.2 bardak sekersiz cay.
Öğlen 1 dilim börek 1 tane kurabiye.2 bardak cay
Akşam üstü 2 kayısı 1 avuç kiraz
2 Adet biber dolması bolca light yoğurt ekmek yok.
Bol bol da su içtim tabiki.Yinede kötü görünmüyor ama önceki 2 günüm daha güzeldi.Neyse bugun hemen dengelerim ben bu işi.
Tubacım sağol kıloluyum kız ne incesi koskocaman bi 69 kiloyum.Ben 55 kılo gezmeye alışıkolduğum için cok kötu hissediyorum kendimi.
Nasıl özeniyorum incecik kızları görünce bi bilseniz..
merhaba kızlar dün 1 kase nesfitle gne başladım ama öğlen 1 poğça kurabiye biraz meyve suyu içtim akşam ekmeksiz semiz otu yedim sonra dışarıdaydık baya bir yürüdüm falan eve geldim gene acıktım 1 tabakdan az ekmeksiz tekrar semiz otu yedim ,öğlen poğça yemeseydim çok daha güzel olucaktı(
neyse bakalım şimcik kahvaltımı yaptım 1 salatalık 1 domates biraz peynir ve meyve suyu içtim inşallah abartmadan devam ederim
kahvaltıda karpuz peynir kepek ekmek yiyorum kızlar..
bol su içiyorum
hamurişi yemiyorum.ve cok hareketliyim
Tubaaaa nasıl gidiyor diet.Ben azıcık havamı atıcam salı günü gidiyor yağlar yaşasın.
Bugun tatlı günü ilan ettim kendime.1 Haftadan beri içeçeklerde bile kullanmıyorum.İrmik helvası üzerine dondurma yıyıcem.Ceza olarakta hiç ekmek yok bugun.Galetayla idare edicez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?