2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

Ya evet bende pıŞman oldumda yedımde o yÜzden ceza verdım kendıme yemek yemedım sabah nasıl aÇ kalktım aklım baŞıma gelsın ne karnımı doyuruyor nede bır ıŞe yarıyor hak ettım ben o sopaları

kötü bir gündü sabah bir kase çorba ve biraz ekmek ve peynir yedim

öğlen 4 kaşık pilavla biraz taze fasulye ekmek yemedim sonra arada bir küçük bir salatalık

akşamı sorma çok yedim en kötüsü kola içtim offf ama yarın devam bakalım

Günaydınlarrrr....

Gelelim bana biliyorsunuz dün misafirlerim vardı.O yuzden sabah ekmek yemedim.1salatalık ve biraz peynir o kadar.2 bardak sekersiz cay.

Öğlen 1 dilim börek 1 tane kurabiye.2 bardak cay

Akşam üstü 2 kayısı 1 avuç kiraz

2 Adet biber dolması bolca light yoğurt ekmek yok.

Bol bol da su içtim tabiki.Yinede kötü görünmüyor ama önceki 2 günüm daha güzeldi.Neyse bugun hemen dengelerim ben bu işi.

Tubacım sağol kıloluyum kız ne incesi koskocaman bi 69 kiloyum.Ben 55 kılo gezmeye alışıkolduğum için cok kötu hissediyorum kendimi.
Nasıl özeniyorum incecik kızları görünce bi bilseniz..

merhaba kızlar dün 1 kase nesfitle gne başladım ama öğlen 1 poğça kurabiye biraz meyve suyu içtim akşam ekmeksiz semiz otu yedim sonra dışarıdaydık baya bir yürüdüm falan eve geldim gene acıktım 1 tabakdan az ekmeksiz tekrar semiz otu yedim ,öğlen poğça yemeseydim çok daha güzel olucaktı (
neyse bakalım şimcik kahvaltımı yaptım 1 salatalık 1 domates biraz peynir ve meyve suyu içtim inşallah abartmadan devam ederim

pınarcım
baslangıç 80 :)
su an 64 kiloyum
sadece göbeğim var biraz ve kalçalarım biraz daha büyük yuvarlak:):)

kahvaltıda karpuz peynir kepek ekmek yiyorum kızlar..
bol su içiyorum
hamurişi yemiyorum.ve cok hareketliyim

lmaz: hadi bakalim bugun nasil gidceksin görecez

şunu yapmamız lazım az az sık sık ben bugün gün içinde çok aç kaldım akşam abarttım

canim o kişiden kişiye değişiyor..ben normaldede sıksık yemem..bi sabah bi aksam yerim..beni kilo aldiran şey kalorili şeyleri seviyorum ve cok fazla içecek içiyorum..bunlari kesttimmi diyet oluyor

o börekle kurabiyeyide saymayalim misafirin vardi canim ben 65e inmek istedigim için bana göre cok normal geldi kilon zaten resimlerde de oyuzden gayet iyi göründün gözüme ben okadarda zayifligi sevmiyorum..65 süper iyi benim için zaten etimde sıkıdır..65ken 60 gösteririm :kedi:

seninde poğaca bozmus işi bak senin misafirinde yok ne işin var pogacaylaaa klava:

kahvaltıda karpuz peynir kepek ekmek yiyorum kızlar..
bol su içiyorum
hamurişi yemiyorum.ve cok hareketliyim

oh ohh helal sana fulyacimmm a.s.

Bende kahvaltıdan önce bi tabak kiraz yedim cokacimcoook

Kahvaltıda da 2 dilim ekmekle yağsız yapılmış menemen yedim. Bolca salatalık, peynir ve az şekerli çay hihoyyyt

ay ben dün ne yedim ya..dün bogazlarim agridigi için sürekli kahve,limonlu cay içtim..oyuzden fazla bişi yiyemedim..sabah biraz peynirle kahve içtim..öglen musakkadan braz yedim..2-3 kasik kadar..aksamda bulgur pilavi (okadr cok yapmişimki 3günde ancak bitti bulgur pilavi..uzun bi süre yapmasam iyi olcak ) ve köfte ve cacik yedim :) dün meyvede yiyemedim..suda cok içmedim..ama kahve cay cok tükettim..

Günaydın kızlar dün kahvaltım çok güzeldi kibrit kutusu kadar peynir,1 salatalık 1 domates ve meyve suyu çok çok az ekmek 1 dilim bile değil öğlende 1 tabak yağsız salata yaptım oda güzeldi amaaaa sonra çok acıktım ayy mutfaktan çıkamıyorum aklıma olmadık şeyler geliyor ve dayanamadım 1 tane gofret yedim:kedi: ve daha bitmedi:kedi: sonra ben gene mutfaktan çıkamıyorum 1 tanede çikolatalı gofret yedim ki bayılırım ona sağolsun eşimde devamlı elır bitince yerine yenisi gelir yani biim evde ekmek tuz gibi bişeykaydirigubbakcemile3 sonra bitane daha yedim:kedi::kedi:biliyorum abarttım sonra akşama doğru gene acıktım 1 tabak ekmek yok tabi bulgur pilavı yedim çok az karpuz yedim 2 bardak rezene ve bol bol su içtim aslında çok güzel gidiyodum 2 çikolata dışında ama resmen gözüm döndü yakaydirigubbakcemile3

selam ben de 8 mayısta doğum yaptım. hamile kalmadan önce 56,5 kilo idim.hamilelik süresince 10 kilo aldım.66,5 ile doğuma girdim.şu anda 58 kiloyum.1,5 kilo fazlam kaldı o da göbüşte hafif. Allahıma şükür öyle şunu yemeliyim bunu yememeliyim diye düşünmüyorum. önüme ve aklıma geleni yiyorum.malesef istediğim şeyleri giyemiyorum.beli olması için 40 beden pantolon bakıyorum.bacakları basen bol oluyor.38lerde bel dar geliyor yani karnımı sıkıştırıyor.malum dikişler var.üzerime göre bişey bulamıyorum deli olcam.

Tubaaaa nasıl gidiyor diet.Ben azıcık havamı atıcam salı günü gidiyor yağlar yaşasın.

Bugun tatlı günü ilan ettim kendime.1 Haftadan beri içeçeklerde bile kullanmıyorum.ırmik helvası üzerine dondurma yıyıcem.Ceza olarakta hiç ekmek yok bugun.Galetayla idare edicez artık.

kızlar ben ekmek yemeyince hiç doyduğumu anlamıyorum ya ama nesfiti tavsiye ederim kızlar yediğim zaman çok tok tutuyor bu sabah 1 kase yedim öğlende1 kase yedim canım hiç bişey istemiyor akşamada kayınvalideme veya dışarı gideriz çünkü hiç sebzelik bişeyim yok markete gitmemiz lazım canımda bişey yapmak istemiyor

kızla ben diyet yapmıyorum ama 62 olmuşumzemuszemus
habire temizlik yapıyorum o yüzden herhalde
zaten hiç almamam lazım hatta bir kilo daha versem düğüne kadar süper olur yoksa aldığım takıma asla girememmm

canimmm cok sukur sag salimen gidiyor bende 1 kg vermişim 76 görünüyordu bu sabah :lepi: baslangic kilomu ben 78 saniyordum..77 miş pinar öyle yazmiş..artik kimin baslangic kilosuyla kariştirdiysam cok sevinmiştim 2kg verdim diye :kedi:

ee hak ettin sen tatliyi güzelde dengeledikten sonra ye canim daaaa irmik helvasi ve dondurma biraz fazla degilmi kaydirigubbakcemile3

gerçi bende dün küçük bi dilim pastacik götürdüm :kedi: muzlu rulo pastaya zaafim var :kedi: ama aksaminda topladim kendimi hemen bugunde cok yürüdüm erittim onuuu :lepi:

bu haftanın cezalısı benim galibaklava: ya fazla kaçırmadım diye düşünürken bu sabah tartıya çıkarımki ne göreyim olamaz 76.90 olmuşum:kedi: bekliyorum cezalarınıza arkadaşalar utandırın benide bir daha böyle olmasınmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…