- Konu Sahibi civciv1981
-
yaa ben kilo vermek istemiyorum pınarım banada sayfa aç 40 la hamile kaldım atmışla doğum yaptım sonra 52 ye düştüm gün gün şimdi 50 yim gidiyo gene çoook zor kilo almıştım tekrar 40 olmak istemiyorum 50 ideal dimi
slm kızlar benıde eklersenız sevınırım 59 ıle hamıle kaldım 73 dogum yaptım 67 ıle dogumdan cıktım ve suan 70 kıloyum cunku ne dedılerse yedım sutum olsun fakat hıc bırsey yaramadı sutum hala aynı artmıyor ılk once emzırıyorum daha sonra mama verıyorum emzırdıkten sonra muthıs susayıp acıkıyorum ve sonuc dolaba saldırmak oluyor.boyum 1,70 kotu durmuyor ama gel gorku kıyafetlerımın hıc bırı olmuyor vucudumda catlak yoktu dogumdan sonra kılo alımında oldu.
canım ben doğumdan sonra özellikle doktoruma sordum tatlı yiyince sütüm artar mı diye.bol bol sıvı tüket su iç dedi bana öyle çok tatlıya düşme dedi bence sende bol bol sıvı tüketmeye çalış ben 70 le hamile kaldım 92 le doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 80 kiloydum 2009 mayıs annesiyim boyum 174 ve şu an 74 kiloyum kilomdan memnunum şu an herşeyi yeyip içiyorum ama sınırlı tatlıda yiyorum ama o da sınırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?