2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

offf offf çok oldu bu sayfaya yazmayalı
pek bişiy yapamıyorum koşu bantı aldırdım eşime zayıflıycam ben diye nerdeeee
ekmek ve tatlı harici herşey yiyip içiyordum sütüm azdı iyice azaldı sonra yemeye başladım
83.5 tim bir ara birkaç gündür 81.0 ile 81.2 arasında gidip geliyorum hatta geçen hafta 80.5 bile oldm
ama tutamıyorum şuuu boğazımııı ağlamak istiyorumm
tabi bu durumun eşimin tatiliylede alakası var o tatilde olunca
evde yemek yok hep dışarda gez toz ye al kiloları
kıyafetlerime girememek beni çıldırtıyor resmen xxl kıyafetler aldım çıldırmak üzereyim

80 kilo ile hamile kaldım (azıcık şişmandım:))) 83 ile doğum yaptım (hamilelik boyunca kilo kaybettim son 2 ay aldım)
doğum sezeryan oldu ve 5 gün hastanede kaldım çıkışta 78 kiloydum. Bebeğim sadece 13 gün emdi ve ben sonra yine hastaneye yattım 20 gün. şimdi bebeğim 87 günlük ve ben 71 kiloyum. Ama göbeğim hala duruyor kötü görünüyor ((

ben hala 76yim :) ramazana kadar böyle gidicek muhtemelen :) ek besinlere gecince anca diyete tam gaz devam edebilcem :)

allahtan hala aynıyım tubişcim bende öle yapcam canım sütüm hemen farkediyor ya 6 aydan sonra başlıycam şimdi aferdersin camış gibi yiyorum ama benim kız sadece emiyor içim kuruyor ya emdikten sonra bende hemen yiyorum allahtan kilo almıyorum ama çok sık emziriyorum

ayyy tablo çok hoş olmuş ama benim hedefime ulaşmam çok zor yaaa 70e inmem gerek düşünebiliyormusunuz :)))))

66 kilo olmuşum Pınarcım değiştirirmisin ohh ohhzemuszemuszemuszemuszemuszemus ama daha 9 kilo var yaakafamçokkarıştı

pınar benide eklermisin cnm 64 le hamiş kaldım 82 le doğuma girdim şu an 70 im (arada 69 a iniyor aç olunca:) hedefim 60 canım...

yaa ben kilo vermek istemiyorum pınarım banada sayfa aç 40 la hamile kaldım atmışla doğum yaptım sonra 52 ye düştüm gün gün şimdi 50 yim gidiyo gene çoook zor kilo almıştım tekrar 40 olmak istemiyorum 50 ideal dimi

semaaaaa çok moralimi bozuyosunnn sen bence buralara ugramaaaklava:

slm kızlar benıde eklersenız sevınırım 59 ıle hamıle kaldım 73 dogum yaptım 67 ıle dogumdan cıktım ve suan 70 kıloyum cunku ne dedılerse yedım sutum olsun fakat hıc bırsey yaramadı sutum hala aynı artmıyor ılk once emzırıyorum daha sonra mama verıyorum emzırdıkten sonra muthıs susayıp acıkıyorum ve sonuc dolaba saldırmak oluyor.boyum 1,70 kotu durmuyor ama gel gorku kıyafetlerımın hıc bırı olmuyor vucudumda catlak yoktu dogumdan sonra kılo alımında oldu.

canım ben doğumdan sonra özellikle doktoruma sordum tatlı yiyince sütüm artar mı diye.bol bol sıvı tüket su iç dedi bana öyle çok tatlıya düşme dedi bence sende bol bol sıvı tüketmeye çalış ben 70 le hamile kaldım 92 le doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 80 kiloydum 2009 mayıs annesiyim boyum 174 ve şu an 74 kiloyum kilomdan memnunum şu an herşeyi yeyip içiyorum ama sınırlı tatlıda yiyorum ama o da sınırlı

ben zaten son bır haftadır bıraktım tatlıyı sınırlı sayıda yıyorum cıkolatayı kestım.ınanılmaz fark edıyor cunku.

Kızlar ben bu sayfanın takibini iyice kaçırdım. Herkes şu aşağıdaki listeye göre eksik olan yada değişicek bilgilerini yazsın listeyi tamamlayayım. Herkesten bekliyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…