2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

pınarcım bende 67.5 olmusumhihoyyythihoyyyt
kızlar ama vucut kendını topladım hala 8-9 kılo fazlam var ama cok dırı duruyorum karnım sarkmıyor artık herhalde zayıflamayıp boyle kalıcam gıbı hem esımd boyle ııı dıyor ama ben 58 e dusmek ıstıyorum neyse hadı 60 olsun

cnm beni de eklemiştin ama tatile gidince yazmadım kilomu hiç... Tekrar eklersen sevinirim...
doğum yaptığım tarih:4 mayıs
başlangıç kilom:60
bitiş kilom: 76
şimdiki kilom : 70.3

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba.ne güzel yapmışsınız da bu konuyu açmışsınız.ben de aranıza katılayım nooluuuurrr.artık sıkıldım xl giymekten.hem emzirip hem zayıflayamaz mıyız sanki(doğum tarihi 4 mayıs.başlangıç kilom 72.bitiş kilom 94.şimdiki kilom 81.9

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende mayıs annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat hiç yorumda bulunmamıştım arkadaşlık bağlarınıza imrendim hepiniz harika birer annesiniz 23 mayısda 3.bebeğimi dünyaya getirdim 60 kilo başlangıç bitiş 90 senağlama diğer doğumlarımda bu kadar kilo almamıştım
en kısa zamanda vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum hepinize yavrularınız ve sevdiklerinizle güzel ömür diliyorum .

üzülme canım. ben de ilk doğumumda 26 kilo almıştım. ikincide o kadar dikkat etmeme rağmen 22 kilo aldım. umudunu kaybetme. yavaş ama sağlıklı bir şekilde vericez inşallah kilolarımızı.ne yazık ki bu kilocuklar geldikleri kadar hızlı gitmiyorlar.:bbo:allah herkesin bebeğine sağlıklı ve uzun bir ömür versin inşallah.

canım hiç moralini bozma bende 30kilo aldım malesef çok şişmiştim son 1 aydır dikkat ediyorum bol bol su iç yürüyüş yap canım

yorumlarınız için teşekkür ederim 1 haftadır başladım dikkat etmeye umarım gider şu kilolar mahallemizde ki bakkala dün doğumdan beri ilk defa uğradım adam bana sen hiç aynaya bakıyormusun dedi lafa bak ya diyende bi adam olsa ama iyi oldu hırs yaptım

Bego bakkalın patavatsızlığına çok güldüm ya ne cesaret
Evet 61olmuşum kızlar eşim le konuşuyorduk 57 ye 4 kilo kaldı derken demesin mi oda şişko sen 55 ol diye 6 kilo fazlam var şimdi bunu zor verdim artık ramazanda veririm inşallah

bakkal akraba canım yoksa o lafı diye bilirmiydi ama olsun iyi oldu o laftan sonra 100 gr verdim benim için büyük zafer alkisalkisalkis ama bu kilolar suyla yürüyüşle gideceğe benzemiyor elma sirkesi formülünü duydum acaba emziren annelerde içebilirmi bilen varmı arkadaşlar cevaplarsanız sewinirim şimdiden teşekürler .

hahaha çok güldüm bu ne patavatsızlık yavss ona neymiş senin kilondan

eee adamcazın canı sıkılıyordu galiba benide görünce eğlence çıktı ona ee birazda haklı gerçekten tanınmayacak halee geldim kilodan aynaya bakmayıda ihmal etmedim herşey fazlasıyla yerinde duruyor ya annem benim 120 kilo kadın sanki manken bana bakıp gülüyor ne diye gülüyosun anne diyorum bu kiloyla çok komik olmuşum deliricem ya

mafoldumbenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan MORALİNİZİ BOZMAYIN KIZLAR İŞKOYUZ HEPİMİZ
AMA BEN 60 OLMUŞUM BANA GÖRE 3 EŞİME GÖRE 5 KİLOM KALDI HİHOYT NASIL İNECEKSEM

kızlrrr 74 OLDUM ARTIK COK YAWAS GIDIO YA...
dıkkat edeyım keseyım dıorum buseferde sutumu etkılıyoo daha nerden baksam 6 kılom war nasıl gıdecek bakalımm sole bı 70 ı gorsem onada razıyım((

kizlar yarin tartilcamm gerci oruc tutmaya baslayali 4 gün oldu ama ramazanin basindan beri dogru dürüst yemiyorum..serrada cok yoruyor beni cadi :) bakalim bi işe yaramişmi cok heyecanliyim sonucu size bildiririm dua edinde bikaç kg vermiş olayim..zaten kocaylada nane mollayiz bi gaz olur bana

ay kimse yazmıyor kilosunu korkuyormusunuz kabullendinizmi ben idealime geldim ama bedenim 40 neden düşmedi anlamadım
64le başladığım hamlelik serüvenime 72 ile tamamlayıp doğumdan sonra 67 ile verme dönemine girdim ve hiç rejimsiz öhö öhö bugün 4 ay nerdeyse ve 57 ile tamamladım ama hala göbek var oda gidince 55 olurum heralde ha garet kızlar

64le basladim 85le doguma girdim
simdi 67 yim yapisti kaldi ahhh bir 60 olabilsem
64 olurda 60 süper olur boy 170
ama hic diyet yapamiyorum hemen sütüm gidiyor zaten az iki taneyi emzirecem diye canim cikiyor

ben hiç bişey vermiyorum mıçımıda koymuyorum bu ne perhiz ne lahana turşusuu

ah bacım ah aynen.bebek bakma stresi ve uykusuzluk adama kilo falan verdirmiyor.doğumdan sonra 3 aydan itibaren yüzdeki şilikler iniyor.6.aydan itibaren kilo verme hızlanıyor.adetle beraber daha çok hızlanıomuş.üzmeyesin canını aliş ve ömüş bi hareketlensin emeklemeye başlasınlar-uykuları da düzene girsineski halinden bilem fit olursunkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…