- Konu Sahibi civciv1981
-
arkadaşlar merhaba bende mayıs annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat hiç yorumda bulunmamıştım arkadaşlık bağlarınıza imrendim hepiniz harika birer annesiniz 23 mayısda 3.bebeğimi dünyaya getirdim 60 kilo başlangıç bitiş 90 senağlama diğer doğumlarımda bu kadar kilo almamıştım
en kısa zamanda vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum hepinize yavrularınız ve sevdiklerinizle güzel ömür diliyorum .
arkadaşlar merhaba bende mayıs annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat hiç yorumda bulunmamıştım arkadaşlık bağlarınıza imrendim hepiniz harika birer annesiniz 23 mayısda 3.bebeğimi dünyaya getirdim 60 kilo başlangıç bitiş 90 senağlama diğer doğumlarımda bu kadar kilo almamıştım
en kısa zamanda vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum hepinize yavrularınız ve sevdiklerinizle güzel ömür diliyorum .
yorumlarınız için teşekkür ederim 1 haftadır başladım dikkat etmeye umarım gider şu kilolar mahallemizde ki bakkala dün doğumdan beri ilk defa uğradım adam bana sen hiç aynaya bakıyormusun dedi lafa bak ya diyende bi adam olsa ama iyi oldu hırs yaptım
ben hiç bişey vermiyorum mıçımıda koymuyorum bu ne perhiz ne lahana turşusuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?