2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

73 oldummmm kızlarrrrhihoyyytgıttı 1 kılo daha kaldı 5 kıloooooo
bakalım onuda nezaman vercemm...
bende 67 ıle basladıydım 91 le tamamladım hamişliği şimdide 73 kıloyum az kaldı ha gyret rejım mejım yok tabiii yosa sut hemen nanay oluooo

valla beynim ve ruhum o kadar yorgunkiiiii ona üzülemem şişmanlık kaderim benim genlerim böyle zatenn :gitme:

aaayyy buraya yazacak hiç yüzüm yok kızlar ne güzel kilo vermeye başlamıştım
ama sütüm çok azalınca yemeye verdim kendimi 3 kilo aldım yine of
ama 1 ini verdim bakalım ne olucak halim çıldırıcam bu kilolar yüzünden yaaa
artık yesemde yemesemde bariz süt sıkıntısı yaşıyorum oda ayrı bir dert
nasıl kilo vericem bilmiyorm

kızlar ben de 56,5 kilo ile başladığım hamilelik serüvenimi 66,5 ile tamamlamıştım.şu anda 57,5 kiloyum.ama 55 olmak istiyorum.benim göbek çıktı ve bel de kalınlaştığı için istediğim pantolonlara giremiyorum.40 bedenlerin beli dar geliyor.42 lerin beli iyi geri kalan tarafı şalvar gibi.deli oldum bi pantolon bulamadım gönlüme göre.

Ramazan ıı gelmıŞ tahmın etmıyodum ama 3 kılo daha vermıŞım 72.400 olmuŞum bayrama kadar 70 olursam ohhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

valla kızlar süpersınız ya ben bu topıge ugramıyorum pıskolojım bozuluyor ben 58 ile hamile kaldım 68 ile doguma gırdım 63 ile dogumdan cıktım su an aaaaaaa aglamak ıstıyorum 65 kıloyum ben hıc dıyet yapmıyorum sutum cok az gelıyor korkuyorum kesılıcek dıye sız neler yapıyorsunuz

sizinle moral bulmaya çalışıyorum bak millet 4 ay önce doğurdu veriyolar işte yavaş yavaş die ...
ama çok fena bunalımdayım temmuz annesiyim ben ...kızım daha 2 aylık ve ben 6 kiloyla iki aydır beklemedeyim ne iniyo ne çıkıyo..
doğurdum 6 kilo gitti doğumda hala o 6 kilo...
şu an 84 üm.fazla kilomu sorarsanız söyliyim tam 17 kilo.....
nasıl gidecek bilmiyorum ama hamile kaldığım kiloya düşsem yeter bana..önceside var ama ben ona bile razıyım..
şu elma krom hapı çevremde kullananalar var çok süper kilo veriyolar memeden kesilince ona başlayacağım ...ama şu an etrafımdan aldığım sözlere artık tahammül edemiyorum...

basligimiz epey altlarda kalmis ne ayip :)))) 75 kg oldum kizlar :) ve inşaAllah p.tesi tamamen diyete giriyorum,spora basliyorum ramazanda yapamadim bişi :) gün cok uzundu ve enerjiye ihtiyacim vardi :) genede Allah bereket versin 2 kg verdim :) 77 idim ramazanin basinda :) ilk hedefim 70 sonraki hedefim 65 :) inşaAllah en kisa sürede ulascam o kiloya kurban bayramina kadar vakit verdim kendime..yani 2 ayim var

Hoşgeldin Tuba Hanım

Ben artık sızden ümıdı kesmıştım.Kendı capımda takılıyordum.Anacım ek gıdaya baslayınca dedınız yok ramazan var dedınız eee önumuz kurban sız onuda atlatın toplanırsınız buraya artık.

Hadı canlanın kızlar, memnunsanız tombışlıkten o ayrı tabı....

herhangi bir hedifim yok çok uzun zamandır bakülle aramda yok ben aç kalınca değil
düzenli beslenince kilo verenlerdenim ama benim şuan hiçç düzenli beslenmeye imkanım yok sadece çocukları düzenli besliyorum kalan zamanda ev işi yapmaya çalışıyorum dün mesela gündüz sadece tostla durdum aslında basımgözüm dönmeyeceği bilsem aksam yemeğide yemem
belki o zaman gider ...tebrikler hanımlar

basim yarildi gülhan hanimmmmmmm o ne taşti öyle :)))) cok gaz geldim be bugun ayin kaci..24 müş..24 ekimde 70kg olcam cicim (inşaAllah) hatta dahada önce olabilirim

canim düzenli beslenme dedigin 3 ana 3 ara ögün mantigi sanirim..bu cok vakit alan bişey degilki..bebişleride hemen hemen böyle yediriyoruz zaten..arada kendinide cikariverirsin belkim..bi ömere bi aliye bi sana zaten spor olarak ikisi yeter bide yürüyüş yapsan cok cabuk verirsin bence..sen bilirsin tabi imkaninin olup olmadigini en iyi sen bilirsin

ayyy siz hala olduğunuz yerdemi sayıyorsunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bakkkkkkk kavgada söylenmeyecek laflara bak :) ne ayip ne ayip :) görürsün hayatim :) p.tesi nasipse basliyorum pitir pitir nasil gidiyor kilolar görürsün hatta ben sna eski zayiflama hikayemi bulup kopyaliyim belki ozaman inanirsin

bu rejimlere ve sporlara nedense hep pazartesi başlanır salı bırakılırkaydirigubbakcemile3
di mi tubişkaydirigubbakcemile3

bende 52 kilo ile hamile kaldım 65 ile doğum yaptım ama doğumdan sonra bende hemen kilo gitmedi hatta hiç gitmedi desem yeridir ancak 3 kg falan hani derler ya doğumdan çıktığımda 10 kilom gitmişti diye bende hep öyle hesaplıyodum ama doğumdan çıktıktan sonra hüsrana uğradım mafoldumbenhatta kontrolüme gittğimde dr um çok zayıflamışsın diyordu ben hayretler içinde ona baktım tartısımı yanlış acaba dedim kaydirigubbakcemile3çünkü 63 kiloydum her neyse işte benim çok şişim vardı ve şişlerimde 10 gün sonra indi şişlerim indikten sonra 55 kg 1 aylıkken 53 kg şimdide 52 kg baya uzun süredir bu kilomdayım bebeğimi emzirmeminde yararı var galiba kilomu korumakta umarım zayıflamam çünkü bana bundan daha fazla zayıflık hiç yakışmıyor çok çirkin olduğumu ve üzerime bir şeyin yakışmadığını zannediyorum çok zayıf olduğumda ayrıca bayanlar doğumdan 6ay sonra vücudumuz oturmaya başlıyormuş düzene giriyomuş yani hiçbirinizin kiloları kalmayacak ayrıca incihancım resimlerinden gördüm seni bence zayıflamana hiç gerek yok çünkü manken gibisin ayrıca bu halin çok güzel tabi eski halini görmedim ama bence çokta kafanı takma hiç fazlalığın yok gibi gözüküyor resimlerdea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…