- Konu Sahibi civciv1981
-
bu rejimlere ve sporlara nedense hep pazartesi başlanır salı bırakılırkaydirigubbakcemile3
di mi tubişkaydirigubbakcemile3
Sağol erzencim 60 kg hamile kaldım suanda 66 yım ama genellikler 58 kg lardaydım.Belki cok fazla değil ama eski halımı bılenler bana öyle bir bakıyorkı cıldırıyorum resmen.Yok cok kılom kalmış yok eskıden cok fıtmışım.Tabı en önemlısı kendımı ıyı hıssettığım kılo ama canı sıkılıyor insanın.Bi ara eski bı fotomu koyucam sizlere.
Sende süpermışsin ya diet filan yapmadın mı hiç.
TUBACIM......
Sen boşver bu hatunlara biz ayda 3 kg verelim 2010 kadar zaman var.Öğün aralarında yesıl ekşi yelmayı tavsıye ederim.Çok tor tutuyor ve zayıflamaya destek oluyor.Baska napıcaz kı ya
kız tuba ne varmış facedeki resimlerimde o zaman 58 dim şimdi60 kiloyum :))
bende hiç trejim yapmadım hülya tek bildiğim tüyo rejime pazatesi baslamak
Ay ben doğumdan sonra 76'ya inmiştim. BU sabah bi tartıldım 80 olmuşum yuh be bana kaydirigubbakcemile3
pınar zati ben san diyecektim bacım bayramda koydugun resimde maşallahın vardı vardıkaydirigubbakcemile3
ama sen kafaya takmayan grubundansın dimi ahh ahhh..
dün tv8de bi kadın kesin zayıflatıyo, yag yakıyo,%100 dogal diyerekten bişi anlatıyodu haftada 1 benden garanti ediyo dünden beri arıyorum cvp vermiyorlar tamda programın sonuna denk gelmişim anlamadım ne oldugunu yrn kanalı arayıp nosunu alacagım bakalım neymiş...
daha nasıl serbest kalsın ya heryerden taşıyo gayet serbestler kaydirigubbakcemile3nurten cnm yaa amma taktın serbest kalsın bırakkk yaaa
bendede bi kıpırdama yok valla ....yemediği halde zayıflamayan gurubu kuracam kendime
ben onu bunu bilmem düzenli ve dengeli besleneme ve azcık sporla gidiyor kiloki en zor kilo verenlerdenim ben benim bile gitti bi zamanlarrrrrrrrrrrr.....şimdi rüyalarda buluşuruz ancaa
canim ben eski zayiflama yöntemimi denicem..anca öyle zayiflayabiliyorum..bulup burayada yazicam..hatta arkadaslarinkinide yazarim
valla hiçte 2 kg fark var gibim durmuyorrrrrrrr :))))
aferin sana
sen kac oldun kiz :) en son 61din :)
o göbek bende toplandı gibi dursada hala sarkık üleynnn düzelmese yatarım bıçak altına göbeğim olsun çatlaığım olsun ama sarkık olmasın ya kenarlar boş boşş ne o öle yaa sonradan monte bi göbek puffffffffffff alişle ömeri erken sokacam ticaret hayatına göbüşümü düzeltecek parayı kazansın veletler maanneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?