2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

Sağol erzencim 60 kg hamile kaldım suanda 66 yım ama genellikler 58 kg lardaydım.Belki cok fazla değil ama eski halımı bılenler bana öyle bir bakıyorkı cıldırıyorum resmen.Yok cok kılom kalmış yok eskıden cok fıtmışım.Tabı en önemlısı kendımı ıyı hıssettığım kılo ama canı sıkılıyor insanın.Bi ara eski bı fotomu koyucam sizlere.

Sende süpermışsin ya diet filan yapmadın mı hiç.

TUBACIM......

Sen boşver bu hatunlara biz ayda 3 kg verelim 2010 kadar zaman var.Öğün aralarında yesıl ekşi yelmayı tavsıye ederim.Çok tor tutuyor ve zayıflamaya destek oluyor.Baska napıcaz kı ya

kız tuba ne varmış facedeki resimlerimde o zaman 58 dim şimdi60 kiloyum :))
bende hiç trejim yapmadım hülya tek bildiğim tüyo rejime pazatesi baslamak

ayy benim kilolor aynen duruyor öyleee..yapisip kaldilar gitmeye niyetleri yokkk...neler denedim nelerr ....bugun lahana corbasi diyetine basladim bakalimm....insallah eski kiloma geri dönerim yaaa 58 i mi görmek istiyorum yineeee...kaydirigubbakcemile2

Ay ben doğumdan sonra 76'ya inmiştim. BU sabah bi tartıldım 80 olmuşum yuh be bana kaydirigubbakcemile3

pınar zati ben san diyecektim bacım bayramda koydugun resimde maşallahın vardı vardıkaydirigubbakcemile3

ama sen kafaya takmayan grubundansın dimi ahh ahhh..

dün tv8de bi kadın kesin zayıflatıyo, yag yakıyo,%100 dogal diyerekten bişi anlatıyodu haftada 1 benden garanti ediyo dünden beri arıyorum cvp vermiyorlar tamda programın sonuna denk gelmişim anlamadım ne oldugunu yrn kanalı arayıp nosunu alacagım bakalım neymiş...

nurten cnm yaa amma taktın serbest kalsın bırakkk yaaa

bendede bi kıpırdama yok valla ....yemediği halde zayıflamayan gurubu kuracam kendime

ben onu bunu bilmem düzenli ve dengeli besleneme ve azcık sporla gidiyor kiloki en zor kilo verenlerdenim ben benim bile gitti bi zamanlarrrrrrrrrrrr.....şimdi rüyalarda buluşuruz ancaa

yok canım hiç diyet yapmadım amann zaten şu milletin lafı sözü yokmu boşver sen milleti millet zannediyoki doğum yaptın hemen aynı kilonda olacaksın o kadar kolaydı sanki 9 ayın belirtilerini üzerinden atması insanın ....başlarına geldimi öyle demezler ama benimde doğumumun ertesi günü hastaneye komşularım geldi bana diyolardı ki bakalım göbeğin kalmışmı:roflol: işte herkes kendi halini çok çabuk unutuyor

TUBACIM......

Sen boşver bu hatunlara biz ayda 3 kg verelim 2010 kadar zaman var.Öğün aralarında yesıl ekşi yelmayı tavsıye ederim.Çok tor tutuyor ve zayıflamaya destek oluyor.Baska napıcaz kı ya

canim ben eski zayiflama yöntemimi denicem..anca öyle zayiflayabiliyorum..bulup burayada yazicam..hatta arkadaslarinkinide yazarim

kız tuba ne varmış facedeki resimlerimde o zaman 58 dim şimdi60 kiloyum :))
bende hiç trejim yapmadım hülya tek bildiğim tüyo rejime pazatesi baslamak

valla hiçte 2 kg fark var gibim durmuyorrrrrrrr :))))

Ay ben doğumdan sonra 76'ya inmiştim. BU sabah bi tartıldım 80 olmuşum yuh be bana kaydirigubbakcemile3

aferin sana

sen kac oldun kiz :) en son 61din :)

kizlar (zayiflamak isteyenler ) alttaki linkte diyet gruplarindan hedefine varip mezun olanlarin verdigi tüyolar hem gaza gelmek hem fikir edinmek için okuyabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html

buda benim karnemmmm hülyaciiima kapak olmasi temennisiyle :umursamaz: yaptiklarim yapacaklarimin garantisidir cicimmmmm zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/3232134-mesaj39.html

buda benim yaptigim diyet

http://www.kadinlarkulubu.com/3245595-mesaj45.html

daha nasıl serbest kalsın ya heryerden taşıyo gayet serbestler kaydirigubbakcemile3
o degilde birsen acayip çatlagım var göbek 2 kat ve sarktı!!!!!!!!!!!
daha adet görmedim görünce gider diyorlar şimdilik tek tsellim bu dört gözle bekliyorum adetimi valla hiç bu kadar gelsin istememiştim
bak eski resmimi ekleyecem bi ara ok. sen karar ver takimmi, takmayımmı???

of ne güzel soru

bu sabah kahvaltı yapıpta baktıgımda yine 61 bastım yrn açken bakarım yine...

valla nurtencim moralini bozmak gibi olmasın ama ben şakı şakır adet oldum, ama o göbiş yapıştı bana(( 1 ya da 2 kilo fazlam var doğum öncesine göre. ama pantolonlarım olmuyoorrsenağlama

o göbek bende toplandı gibi dursada hala sarkık üleynnn düzelmese yatarım bıçak altına göbeğim olsun çatlaığım olsun ama sarkık olmasın ya kenarlar boş boşş ne o öle yaa sonradan monte bi göbek puffffffffffff alişle ömeri erken sokacam ticaret hayatına göbüşümü düzeltecek parayı kazansın veletler maanneee

ilk defa bu kadar kilo aldim hayatimdaa..spor salonuda hayal oldu bu veletlerle...kendi diet listemi takip ediyorum bakalim..artik evde caliscam spor aletleriyle.. yeni dogurduk diye milleti gecistiryoduk simdi tam 5 ay gecti :) yeni bahanem bu benim ikinci dogumum yaa daha zor gider ilkine göree...bakalim baska ne mazaret uydurcamm.....kaydirigubbakcemile2

hehe çok güldüm :)
biz kimi çalıştırıcaz pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…