- Konu Sahibi civciv1981
-
dimi ya ablam idda ediyor sen adet görmeye başlayınca zayıflarsın bişicik kalmazmış bilmiyorum ya bende ip ince olmayı beklemiyorum ama çok şişim onlar inse yeter..valla nurtencim moralini bozmak gibi olmasın ama ben şakı şakır adet oldum, ama o göbiş yapıştı bana(( 1 ya da 2 kilo fazlam var doğum öncesine göre. ama pantolonlarım olmuyoorrsenağlama
eet acı gerçekler yüze çarpıyor dimi kaç ay oldu veremedinmi bakışlar off nefret ediyorummmilk defa bu kadar kilo aldim hayatimdaa..spor salonuda hayal oldu bu veletlerle...kendi diet listemi takip ediyorum bakalim..artik evde caliscam spor aletleriyle.. yeni dogurduk diye milleti gecistiryoduk simdi tam 5 ay gecti :) yeni bahanem bu benim ikinci dogumum yaa daha zor gider ilkine göree...bakalim baska ne mazaret uydurcamm.....kaydirigubbakcemile2
kızlar yavaşsınız yavaş hadi verin şu kiloları artık
ahh sorma monte gibi harbiden bıçak mıçak altına yatamam ben korkarım canımı sıkıyo bu mevzular...o göbek bende toplandı gibi dursada hala sarkık üleynnn düzelmese yatarım bıçak altına göbeğim olsun çatlaığım olsun ama sarkık olmasın ya kenarlar boş boşş ne o öle yaa sonradan monte bi göbek puffffffffffff alişle ömeri erken sokacam ticaret hayatına göbüşümü düzeltecek parayı kazansın veletler maanneee
öhö öhööööö efendim hamile kaldığımda 64 tüm doğumda 72 doğum sonrası 67 ve öhö öhö şimdi 57 cik kiloyum ama biraz göbek var ondanmı bilmem hala 40 bedenim onu çözemedim daha size gaz veriyorum ki çabuk verindimi ya ablam idda ediyor sen adet görmeye başlayınca zayıflarsın bişicik kalmazmış bilmiyorum ya bende ip ince olmayı beklemiyorum ama çok şişim onlar inse yeter..
eet acı gerçekler yüze çarpıyor dimi kaç ay oldu veremedinmi bakışlar off nefret ediyorummm
aa aa aaaa ne kız nispet gibi sen çok verdin galiba??
nurten gel isvec diyetine baslayalimgerçi ben ömrümde enaz 50 kere baslamişimdir ona ama bi kere sonuna varabildim berbat bi rejimdir
tebrikler sana semrosss :)
pinarcim sanada basarilar canim :) gitsin kilolarrrrrmaşaAllah cok güzel vermişsin 1 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?