2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

valla nurtencim moralini bozmak gibi olmasın ama ben şakı şakır adet oldum, ama o göbiş yapıştı bana(( 1 ya da 2 kilo fazlam var doğum öncesine göre. ama pantolonlarım olmuyoorrsenağlama
dimi ya ablam idda ediyor sen adet görmeye başlayınca zayıflarsın bişicik kalmazmış bilmiyorum ya bende ip ince olmayı beklemiyorum ama çok şişim onlar inse yeter..
eet acı gerçekler yüze çarpıyor dimi kaç ay oldu veremedinmi bakışlar off nefret ediyorummm
kızlar yavaşsınız yavaş hadi verin şu kiloları artık

aa aa aaaa ne kız nispet gibi sen çok verdin galiba??

ahh sorma monte gibi harbiden bıçak mıçak altına yatamam ben korkarım canımı sıkıyo bu mevzular...

vayy desene analarından çekecekleri var çocukların..

5 yaşına gelsinler mendil satmayada yollarsın sen:))

öhö öhööööö efendim hamile kaldığımda 64 tüm doğumda 72 doğum sonrası 67 ve öhö öhö şimdi 57 cik kiloyum ama biraz göbek var ondanmı bilmem hala 40 bedenim onu çözemedim daha size gaz veriyorum ki çabuk verin

nurten gel isvec diyetine baslayalim gerçi ben ömrümde enaz 50 kere baslamişimdir ona ama bi kere sonuna varabildim berbat bi rejimdir

valla mutaharacım hiç diyet yapmadım yedim ama ben normaldede ekmek yemem ondan olabilir koşturmacada işe yaramıştır annem bugün diyor bana sen 55 ten azsındır daha verme diye dedim verme niyetim yok ama kendiliğinden gidiyor.

nurten gel isvec diyetine baslayalim gerçi ben ömrümde enaz 50 kere baslamişimdir ona ama bi kere sonuna varabildim berbat bi rejimdir

ben bilmiyom şu isveç dietini???

başlayalım bacım!!!

ben varım zaten temizlik olayına giriyorum bu hafta, bitsin yürüyüşe başlayacagım sabahları inş.

efemmm dün basladigim diyetime bugun tamgaz devam ediyorum :) dün isvec diyetine baslayip isvicre diyetiyle devam ettim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman erken kalkinca o isvec diyeti yapilmiyor yav sabah 6da kahve içtim 10da biraz beyaz peynirle kahve içtim 12de 1 mandalina yedim..3 te de bişi yemiştim ama unuttum..sonra aksam 9 da 4 köfte ve kocaman yagsiz salata yedim ve günü bitirdimmm :)

bugunde lapa ve yogurt yiyorum :) ödem mödem varsa atayim diye raporu yarn veririm :)

Bende geçen salı spora başladım biliyosunuz. Başladığımda tamı tamına 82 kilo olmuştum :1shok: :1shok: :1shok:

Dün sabah kendi tartım da tartıldığımda 80,800'düm hihoyyyt alkisalkisalkis :lepi: İnşallah böyle devam eder. Her hafta rapor veririm a.s.

kızlar beni tebrik edin...))alkisalkisalkis tam 30kilo almış biri olarak şuan 5 kilom kaldı inşallah onlarda gidecek diyet falan en başta yaptım sonra bıraktım ama iş temposundan heralde vermişim hala hiç bişrşeyim olmuyor ama herkes eski halinden daha zayıfsın diyor anlamadım:sm_cool: sütüm gidecek diye korkuyorum kızım zaten zayıf 1ay daha geçsin 6aylık olsun sonra sıkı bir rejime giricem 57 olmam lazım

tebrikler sana semrosss :)

pinarcim sanada basarilar canim :) gitsin kilolarrrrr maşaAllah cok güzel vermişsin 1 haftada

efemmmm dün lapa günümdü..dolayisiyla lapa ve yogurttan baska bişi yemedim :) sporumuda yaptim güzelce

bugune gelelimmm :)

sabah: k-flakes + tam yagsiz süt

ögle: k-flakes + tam yagsiz süt

ikindi: 3 cengelköy salataliği (küçük yani ) + beyaz peynir

aksam: 3 biber dolmasi + yogurt :)

bitttiiii sabahta aksamda sporumu yaptimmm :) kas agrilarimla mutlu mesut uyuyayim artik

oyy oyy derin mevzular benimde 5 kilom kaldı ama dogumdan önceki pantolonlarım çok rahat alıyor hatta doğumdan sonra 2 kot almıştım düşüyorlar belimden şincik.ama daha çook var.

efem bugunde süper gecti :) sabah ve aksam sporumu yaptim :) yediklerime gelinceee :)

sabah..k flakes + diyet süt
ögle..3 küçük dolma
ikindi..k bar
aksam..köfte ve salata
bitti gittiiii :)

tebrikler sana semrosss :)

pinarcim sanada basarilar canim :) gitsin kilolarrrrr maşaAllah cok güzel vermişsin 1 haftada

Sağolasın canım a.s.

Yarın 2.haftam bitiyor ve 1.800 gr oldu bu sabah :lepi: Kaldı 20.200 kaydirigubbakcemile3

Sende süper gidiyosun valla alkisalkisalkis

oh gitsin kilolarrr gelsin güzellikler tebrikler pinarcim a.s.

efem bende 1.5kg verdim :) bugun tam 1 hafta oldu :)) diyetim h.sonu 3 küçük kacamak dişinda süper gitti spora devammm tek derdim 1 saatte yürüyüş katmak programima..onuda yaptimmi tutmayin beni bugunde yapamadim misafir geldi..artik yarin inşaAllah :)

kilom 58 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

64le başladıgım diete 58 ile dvm ediyorum çok mutluyum kızlar emzirmek ve adet görememek gerçekten kilo verdirmiyor.. adet görünce balon gibi söndüm resmen..

şimdi hedefim 55

sbbahları bazen 1 dilim ekmek dom.salata.maydonoz.vs
bazende conrfleks yarım yaglı sütle

geç kahvaltı ettigim için öglen yok sadece kahve içiyorum bitki çayları falan

akşamda çorba ve sebze yemegi ayrıca ekmek yemiyorum

spor olayı biraz zor oluyor evin içinde yrm saat hızlı yürüyorum ardından mekik çekiyorum bu kadar..

kolay gelsin...

evett gecen carsamba 76 ıle başladım bugun tartıldım 74 kıloyum 2 kılom gıtmış hihoyyyt

slm kızlar
oh ne güzel veriyosunuz ya, ben geçen ay 15 gün dikkat ettim yediklerime emziriyorum sıkı bir rejim yapamadım ama gram farketmedi, aranızda emziripte diyet yapan var mı?, sezeryandan sonra spora izin kaç aydan sonra var ve spor yapınca yağ yakınca bişey çıkıyomuş ortaya ve çok zararlıymış bebeğe, bende çok sıkıldım bu kilolardan 20 kilo fazlam var hep böle kalcam gibi geliyo, bugün dolabımı yerleştirdim, aylardır kapısını açınca güzel bir parfüm kokusu geliyo eski günlerim hatırlayıp içim buırkuluyodu o yüzden hiç yerleştirme teşebbüsünde bile bulunmadım, bugün yerleştrikende ağlıycaktım az kalsın, aynaya bakmak istemiyorumya ve hep böle kalcam diye çok korkuyorum, kilodan ziyade genişledim resmen kollar omuzlar nasıl eski haline gelcek bilmiyorum, çok canım sıkkın çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…